![]() |
#1501 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Dziewczyny, pomóżcie mi. Szukam profesjonalego ginekologa w Krakowie, takiego, który dobrałby mi odpowiednie tabletki, na podstawie badań, a nie na piękne oczy, który by mnie przebadał i wyleczył z infekcji. Help..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1503 |
Raczkowanie
|
WROCłAW
Dziewczyny zarejestrowałam się na poniedziałek do ginekologa na dominikańskim 6 wiecie może czym tam dojechać i jacy są ginekolodzy? Nie zarejestrowałam się do konkretnego bo zależało mi na czasie i pani w rejestracji powiedziała, że przyjmie mnie ten który będzie wolny.
![]() |
#1504 |
Raczkowanie
|
no znalazłam,ale mało.
może ktoś coś jeszcze wie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Raczkowanie
|
Więc tak:
już polecam dr Tokarskiego,z Poznania. przyjmuje w Lux Med w poniedziałki od 9 do 14 i w czwartki od 18 do 20 i prywatnie na Głogowskiej 111/4 czyli wszedzie platnie. bardzo miły, rzeczowy, nie olewa. odpowiada na wszystkie pytania. nawet te "dziwne" świetny! |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1508 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Z PEWNOŚCIĄ MOGĘ POLECIĆ : Lekarza Medycyny - Olgierda Głuszaka- przyjmuje on np. w Szpitalu Bielańskim na Bielanach, na oddziale endokrynologii zajmuje się miedzy innymi badaniami hormonalnymi pozdrawaim |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zadomowienie
|
Zamość
dr. Gwizdak przychodnia na ul. Św. Piątka tel: (84) 6399999 Nie wiem ile kosztuje prywatna wizyta... Na państwową trzeba czekać ok 3 tygodni bo kobieta jest oblegana od rana do nocy ;D Ale warto, zrozumie wszystko i poradzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Polecam Lek. med. Renata Złotorowicz-Grochowska, która przyjmuje w Complex Medical System Centrum Medycyny Sportowej, ul. Wawelska 5 w Warszawie.
Jestem do niej zapisana na fundusz - polecam się tym zainteresować, bo dzięki temu wizyty i recepty są za darmo ![]() Pani Doktor jest super. Miła, kompetenta, da się z nią porozmawiać o wszytskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Przyczajenie
|
co do grazyny nowakowskiej z krakowa to ja bylam kiedys u niej.swietny specjalista ale jak chcesz isc po tabletki anty to nie sadze eby przepisala bo jest do tego uprzedzona, ze rak i wogole..wiem ze przyjmuje tez na dunajewskiego 5 albo 6(80zl) i na slawkowskiej 1(tam studentki maja 40zl).
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej, piękne panie!
Planuję moją pierwszą ciążę i jak wiadomo bardzo się boję i mam wiele dręczących pytań ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
przeszukaj ten wątek inapewno kogos poleconego znajdziesz.bo po co sie dwa razy powtarzac...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Przyczajenie
|
![]()
Słuchajcie potrzebuje porady na temat Dr. Krzysztofa Maja czy jest dobrym ginekologiem/? proszee o wasze opinie na jego temat
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dr. Krzysztof Maj
a nie łatwiej przeszukac wątek,dobrzy ginekolodzu-kogo palecacie??
i tam moze bedzie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Raczkowanie
|
Warszawa
POLECAM Dr Krzysztof Maj przyjmuje w LIm CENTER w Marriocie i na Domaniewskiej oraz ma swoj gab.prywatny. Jest swietnym lek.udzielajacy wszelkiej informacji , zapamietuje kazda swoja klientke , bardzo dleikatny (ja jestem naprawde panikara ![]() ![]() takie trudne było?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Przyczajenie
|
nie trudne ale chodzilo mi o cos bardziej szczegolowego hm... poza tym jedna oizytywna opinia nie znaczy ze ktos sie super... czyz nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
tylko ze jakby kazdy zakladal oddzielny watek o kazdym ginekologu to na forum panowalby piekny balagan, czyz nie?
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą wystarczy wpisać imię i nazwisko owego lekarza w google i na pewno wyskoczy wiele informacji. Wiem, bo sama tak szukałam. ![]()
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko trzeba chciec a nie czekac na gotowe.. ![]()
![]() |
#1521 |
Przyczajenie
|
zna ktoś dobrego ginekologa z legnicy ? ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
Dr Wieszczek - opinie
Przeczytałam wątek i udało mi się zarejestrować do dra Wieszczka - bo na NFZ
![]() Czytałam dobre opinie, tylko zdziwiło mnie, że nie było do niego kolejki - zarejestrowałam się już na piątek... Hmm Może macie jakieś jeszcze doświadczenia z nim związane? Tu na forum były o nim tylko 2 wypowiedzi W ogóle co to za facet - starszy, młodszy? DO tej pory chodziłam do kobiet, ale nie byłam zadowolona ![]() Z góry dzięki za info i pozdrawiam ![]()
#1523 |
Rozeznanie
|
Hej
![]()
#1524 |
Rozeznanie
|
Dot.: Białystok - ginekolog / cytologia
Dziewczyny pytanie odnośnie Król - Leszczyńskiej??? Jaka ta pani doktor????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaa...moja sie tak samo nazywa,a przyjmuje w Lodzi! moze to ta sama????? eeeee ![]() ![]()
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2008-06-16 o 14:33 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Będzin
dr Arkadiusz Jastrzębski ul. Małachowskiego Bierze drogo, ale od razu jest cytologia, usg. |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Solb, polecam dr Zbiniewa Strzelczaka! Jest kompetentny i słyszałam wiele dobrych słów na jego temat, ale jednak przede wszystkim na temat wiedzy i praktyki jaką posiada. Byłam też u Marka Korna i również polecam, być może z ciążą się do niego wybiorę. Nie pomógł mi w tym, z czym do niego przyszłam, a miałam problem z nieregularnymi miesiączkami po odstawieniu tabletek. Jednakże problem okazał się głębszy i teraz leczę się endokryologicznie w Klinice św. Łukasza. On jest ginekologiem położnikiem, ma w gabinecie USG. Wizyta kosztuje 80 zł. Jest baaardzo miły i uprzejmy. Tylko uwaga: niezbyt szpetny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach dr Śliwowski przyjmuje na Przymorzu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Rozeznanie
|
Elbląg
Serdecznie moge polecic p. Anne Czyżak-Bukato (przyjmuje na 3 maja, nr tel i dokladny adres moge podac na PW), bardzo mila i sympatyczna kobieta, przy badaniu delikatna (po kolei opowiada co robi zeby sie nie stresowac). Przyjmuje prywatnie, wizyta kosztuje 70zl(cytologia z tego co kojarze dodatkowo 20-30zl). Naprawde moge z czystym sumieniem ja zarekomendowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Raczkowanie
|
Wiecie moze co trzeba zeby zapisac sie do gina na kase?? czy tylko legitymacja wystarczy??
z gory dzeki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.