|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Galeria :)
. sliczne zdjątka . bardzo motywujące
Ain't No Mountain High Enough Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2006-04-11 o 20:56 |
|
|
|
|
#1502 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi
moze oceńmy pewne atuty naszej modki ![]() Suzanko, masz maxymalne posladki, takie fruuu ....wiadomo o co chodzi ![]()
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde dubel-wybaczcie, myslalam ze pierwszy post sie wykasowal :/
skasujce jeden z nich
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Suzana uwielbiam ogladac Twoje fotki- sa takie usmiechniete i pelne zycia
Az samej mi sie zachcialo takie miec Pallatqa co do pazurkow... to odzywke z joko i krem do dloni i paznocki, obecnie 4 pory roku o zapachu melona. No i oczywiscie dieta
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi dziękuję
w rzeczywistości ma trochę inny kolor.Myszeczko tzn, że tył jest duży? (w opcji "edytuj" masz możliwość usunięcia wiadmości?)Nati zamieściłaby więcej fotek, ale nie ma na nich w ogóle uśmiechu.
|
|
|
#1506 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
Moje nogi i brzuch
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
Suz jaka ty jesteś śliczna
Ja też chcę taka być.............
|
|
#1509 |
|
Rozeznanie
|
czesc Dziewczyny! Mam ogromna ochote sie do Was przylaczyc... Niestety nie mam zdjec z wczesniejszych lat na kompie, ale chyba jeszcze dzis wkleje moje terazniejsze zdjecia i wtedy zobaczycie z czym walcze
Na dzien dzisiejszy waze 53 kg przy 1,60 wzrostu, a wymiarow jak na razie nie wpisze...
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuś ale Ty jesteś śliczna
![]() Kleine czekam zniecierpliwiona na Twoje fotki ![]() Miss Holland te niebieskie spodenki są do chodzenia po ulicy, czy to bokserki? Bardzo mi się podobają
|
|
|
#1511 |
|
Zadomowienie
|
Boskie fotki dziewczyny
Ja zaczynam pracować na wzmocnienie jędrności. Zapisałam się na siłownię i chodzę ok. 4-5 razy w tygodniu. Tylko szczerze mówiąc nie wiem jeszcze jak ustawić sobie dobry trening . Chciałabym mieć wieksze wcięcie w talii oraz uwidocznione mięśnie brzucha ( jak się pozbyć z niego tkanki tłuszczowej???). Wogóle cale ciało mogłabym mieć twarde i jędrniutkie .Podziwiam Was wszystkie razem i każdą z osobna .
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehinokokus- ale dlugasne wlosy
a!i jak dla mnie masz fajne wciecie w talii..
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Boskie zdjecia
Wszystkie Normalnie tylko sie bic, ze czasem sobie odpuszczam i leniuchuje
|
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
Musze przyznac, ze to wspanialy motywujacy watek... Niektore zdjecia sa niesamowite! Dziewczynki wszystkie jestescie przepiekne! I gratuluje Wam tego zaparcia, mam nadzieje, ze mi rowniez sie uda
Suzana moze dzieki tym fotkom podczas przypadkowego spotkania poznamy sie! a tak na marginesie baaaaaaardzo ladna z Ciebie dziewczyna...
|
|
#1516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi wyglada prostokątnie w tym miejscu :/ ....włosy mam krótsze niż na fotce... tak dziwnie wyszło |
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mako, ja też się obijam trochę )
|
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Ehinokokus - Twój tył mnie zauroczył. Marzę o takich włosach
(w czwartek idę do fryzjera na zmianę koloru, więc się pochwalę - mam nadzieję![]() Lil ![]() Kleine, teraz rzadko bywam na uczelni, ale byłoby bardzo miło poznać Ciebie Tylko muszę wiedzieć jak wyglądasz
|
|
|
#1519 |
|
Rozeznanie
|
No i nie bede miala dzisiaj fotek!
Jestem wsciekla na mojego TZ, az sie z nim poklocislam... Mowi, ze przywieze kamer na piatek, ale nic nie obiecuje bo znowu sie przejade...
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
"Twój tył mnie zauroczył"
super brzmi!!! lol dzieki za komplement.Suzanko pochwal sie koniecznie kolorem , ja miałam wrócić do naturalnego.. ale kusi mnie czekoladka. A Ty jaki kolorek planujesz?
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Kleine nic się nie martw
poczekamy na Twoje fotki ![]() Ehinokokus byłam dziś na "konsultacji" u pani fryzjerki i w sumie nic nie ustaliłyśmy. Prawdopodobnie zrobi mi blond pasemka, ale istnieje możliwość, że przyciemni mi włosy (mała różnica ) Ja zastanawiałam się nad całowitym przefarbowanie włosów na brąz, ale raczej nie ma to sensu przy tak jasnym kolorze - farba po prostu zejdzie.
|
|
|
#1522 |
|
Przyczajenie
|
cześć wam dziewczyny, po tygodniu zaglądania na to forum postanowiłam się dołączyć mogę???z tego co widzę to tu niezłe laski urzędują...może ja nigdy nie byłam jakaś super zgrabna itp. ale poprostu dobrze się czułam w swoim ciele i doskonale wiem że może tak być znowu, ale brak mi konsekwencji w dążeniu do celu, a więc moje drogie .Aha, i co sądzicie o wspomagaczach w spalaniu tłuszczu np. (l-karnitynie,fat burner itp.),możecie mi coś polecić?i co rozumie się przez intensywne ćwiczenia tzn. ile mniej więcej kcal trzeba spalać???
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zajrzyj do linkowni, pzreciez tam wszystko jest.
|
|
|
#1525 |
|
Przyczajenie
|
myślę że moim największym problemem jest szkoła
a raczej stres i duuużo sprawdzianów...na dodatek w listopadzie przeprowadziłąm się z domu na wsi(pod lasem, psy,sad itd.)do bloku w mieście.jak mieszkałam na wsi to musiałam iść do tego autobusu a teraz...-myśle że głównym problemem jest brakruchu, ale liczę że wraz z wiosną to się zmieni, a w szkole będą maturki(na szczęście to mnie jeszcze nie dotyczy) to w nauce większe luzy, A NO I PRZEDE WSZYSTKIM PO śWIęTACH śCIąGAM OD RODZICóW ZE WSI ROWER STACJONARNY dlatego się pytałam o te wspomagacze. ![]()
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a teraz mam takie pytanie, chodzi o moje posladki. jak je widze z lustrze o nie mam takich ladnych kraglych tylko wygladaja nieco dziwnie. zamiast okraglego krztaltu to u mnie sa dwie prostopadle do "przedzialka" miedzy posladkami kreski. ogolnie mowiac moj tylek wyglada jak u faceta
chcialam zapytac czy sa jakis cwiczenia, albo czy w ogole jakiekolwiek cwiczenia pozwola na otrzymanie takiego ksztaltu pupy jak modelki, gdzie linia pod posladkiem jest polokragla a nie prosta. niestety nie mam jak wykonac stosownego rysunku, ale mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi. bardzo prosze was o odpowiedz. moze byc rowniez na mail : kador2@vp.pl z gory wam dziekuje i sle buziaczki.
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Przyczajenie
|
chcialabym uwierzyc ze z mojego dupska da sie jeszcze wyczarowac cos co bedzie wygladalo jak pupa w ksztalcie dwoch kuleczek a nie techniczny symbol oznaczajacy ze cos jest prostopadle :/
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
niezły offtopick
![]() A zaglądałaś tu:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131 ? Polecam wątek "trening dj wallis" - z tym że przysiad ma być głęboki. Te ćwiczenia powinny "uwypuklić" pupę.
|
|
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
ale sie lasencje rozstrzelaly fotkami
dobrze dobrze, bo jest na co patrzec!
|
|
#1530 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny czy da sie wyrzezbic taka pupcie ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

w rzeczywistości ma trochę inny kolor.

. Chciałabym mieć wieksze wcięcie w talii oraz uwidocznione mięśnie brzucha ( jak się pozbyć z niego tkanki tłuszczowej???). Wogóle cale ciało mogłabym mieć twarde i jędrniutkie 

a!i jak dla mnie masz fajne wciecie w talii..

Jestem wsciekla na mojego TZ, az sie z nim poklocislam... Mowi, ze przywieze kamer na piatek, ale nic nie obiecuje bo znowu sie przejade...

.Aha, i co sądzicie o wspomagaczach w spalaniu tłuszczu np. (l-karnitynie,fat burner itp.),możecie mi coś polecić?i co rozumie się przez intensywne ćwiczenia tzn. ile mniej więcej kcal trzeba spalać???