Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-07, 16:44   #1501
mesarka
MUSEarka

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez mParis Pokaż wiadomość
Skoro masz chłopaka który by uciekł, to nie myśl o pierwszym razie z nim Prawdziwy facet powinien się o Ciebie zatroszczyć, przyjąć do wiadomości że Ty tego chcesz i do niego należy postarać się, żebyś nie cierpiała za bardzo, miała wspaniałą opiekę i miło to wspominała po latach To Ty masz być królową tego wieczoru, mimo że narażoną na ból to dookoła Ciebie wiruje cały świat i to Tobie ma być jak najlepiej - on to powinien zapewnić, interesując się tylko Twoim dobrem

przecież to był żart
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 19:04   #1502
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
przecież to był żart
nie rozumiem Cie w tym momencie
z ta ucieczka to ja zartowałam po prostu nie lubie kiedy mnei cos boli i nie wiem co w tym dziwnego

Edytowane przez Śnieżka
Czas edycji: 2009-05-07 o 19:05
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 20:04   #1503
ada9122
Raczkowanie

Dot.: Mój pierwszy raz

ja swój pierwszy raz przezylam 1.12.2007 czyli po mies znajomosci nie zaluje bo nie mam czego ;D eh stalo sie to jakos samo z siebie czyli nie wiadomo skad ;p i do dzis jestem z nim a mialam wtedy 16 lat on prawie 18 bolalo i to mocnooo i krew leciala strumieniami i jestem z nim az do dzis... i jestem cholernie w nim zakochana az po teraz i chce zeby juz tak zostalo bo ja tego chce i on tego chce ciezka przed nami droga :|
ada9122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 20:42   #1504
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
nie rozumiem Cie w tym momencie
z ta ucieczka to ja zartowałam po prostu nie lubie kiedy mnei cos boli i nie wiem co w tym dziwnego
ależ ja nic do Ciebie nie mam, a raczej chciałam Cię "wybronić" bo Ty zażartowałaś, a odzew był taki, że jak możesz mieć chłopaka, który by po tym uciekł
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-05-07, 20:52   #1505
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
ależ ja nic do Ciebie nie mam, a raczej chciałam Cię "wybronić" bo Ty zażartowałaś, a odzew był taki, że jak możesz mieć chłopaka, który by po tym uciekł

no tak odebrałam to jako żart
ale Ty potem napisałaś ''To miałbyć żart''
jakbym nie zrozumiała czy coś
no niewazne przez net nie wszystko czasem jest jasne
Stary 2009-05-07, 21:32   #1506
rapifen
Zakorzenienie

takie btw

Jak wykazały analizy ankiet, średni wiek inicjacji seksualnej Polek jest późniejszy niż mieszkanek innych krajów Europy i wynosi 18,9 lat, podczas gdy na przykład w Niemczech - 16,7 lat.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

takie btw

Jak wykazały analizy ankiet, średni wiek inicjacji seksualnej Polek jest późniejszy niż mieszkanek innych krajów Europy i wynosi 18,9 lat, podczas gdy na przykład w Niemczech - 16,7 lat.

Do czynników, które mogą obniżać wiek rozpoczęcia aktywności seksualnej prof. Izdebski zaliczył natomiast alkohol, narkotyki oraz sytuację rodzinną. Młode dziewczyny, które źle się czują w domu i nie widzą partnerskich relacji między rodzicami często przechodzą pierwsze doświadczenia seksualne w młodszym wieku - wyjaśnił. Tylko 10% polskich dziewcząt rozpoczyna współżycie płciowe przed 15 rokiem życia, niski jest też odsetek ciąż u nieletnich.
rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 12:57   #1507
Cekiny
Zadomowienie

Czy wasz pierwszy raz był przed ślubem?

Cel... ??

W moim portfeliku widnieje od dziś prawo jazdy.

Kocham
Cekiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 00:25   #1508
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Moze byc tez tak moja droga ze skoro przezywasz orgazm lechtaczkowy nigdy nie osiagniesz pochwowego i nalezy jak najszybciej poinformowac o tym partnera niech zajmie sie twoja lechtaczka a nie skupia sie wylacznie na penetracji, i niech Ci nie przyjdzie na mysl udawac orgazm pochwowy to najgorszy blad jaki moglabys zrobic, trzymam kciuki[/quote]

Ja nic nie zamierzam udawać jakby co A z seksem i penetracją to chyba raczej jeszcze poczekam. Ale orgazm pochwowy może być chyba jedynie w czasie stosunku, prawda? Więc ja nie mogłam go przeżyć bo się nie seksowałam, he he. Zresztą jak go nigdy nie będę miała to trudno, i tak jest zaje***ście
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 17:11   #1509
Geiko
Raczkowanie

Uhh witam wszystkich Ja jeszcze ciągle nic a mam już 19 lat Właśnie rozstałam się po rocznym związku z chłopakiem. Wszystko planowaliśmy, gadaliśmy o tym a i tak nic nie wyszło... Był cudowny, kochany, nigdy nikt mnie tak nie traktował ale ja kompletnie nie mogłam się do tego przemóc :|. Nie sprawiało mi przyjemności jak mnie dotykał, w końcu przestaliśmy się nawet całować.... Z tego wszystkiego, nasze problemy zaczęliśmy zwalać na moją 'aseksualność' i w końcu sama w nią uwierzyłam...
Myśle jednak, że brak jakiegokolwiek życia seksualnego wynikał z tego, że mnie nie pociągał i nie podniecał... w końcu zaczęłam w nim widzieć tylko przyjaciela a nie obiekt seksualny. Skończyłam ten związek bo nie mogłam już dłużej oszukiwać siebie i jego.
A teraz pytanie do was, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu :co z krwią? Jakoś tak głupio się czuję ze świadomością, że gdyby przyszło co do czego to zakrwawię łóżko, pościel i w ogóle Tak wiem jestem dziwna ale nic na to nie poradze
Stary 2009-05-10, 17:50   #1510
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Geiko Pokaż wiadomość
Uhh witam wszystkich Ja jeszcze ciągle nic a mam już 19 lat Właśnie rozstałam się po rocznym związku z chłopakiem. Wszystko planowaliśmy, gadaliśmy o tym a i tak nic nie wyszło... Był cudowny, kochany, nigdy nikt mnie tak nie traktował ale ja kompletnie nie mogłam się do tego przemóc :|. Nie sprawiało mi przyjemności jak mnie dotykał, w końcu przestaliśmy się nawet całować.... Z tego wszystkiego, nasze problemy zaczęliśmy zwalać na moją 'aseksualność' i w końcu sama w nią uwierzyłam...
Myśle jednak, że brak jakiegokolwiek życia seksualnego wynikał z tego, że mnie nie pociągał i nie podniecał... w końcu zaczęłam w nim widzieć tylko przyjaciela a nie obiekt seksualny. Skończyłam ten związek bo nie mogłam już dłużej oszukiwać siebie i jego.
A teraz pytanie do was, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu :co z krwią? Jakoś tak głupio się czuję ze świadomością, że gdyby przyszło co do czego to zakrwawię łóżko, pościel i w ogóle Tak wiem jestem dziwna ale nic na to nie poradze

ja tez mam 19lat i nic
co do aseksulaności to napewno nie to po prostu tak jak napisałaś chłopak Cie nie podniecał,nie działał na Ciebie tez tak miałam po prostu po jakimś czasie cos sie wypalało w tej kwestii no ale cóż
no i z ta krwią tez tak mysle to takie krepujace w koncu co potem zrobic z takim poplamionym łóżkiem itd moze cos podłożyc
Stary 2009-05-10, 18:28   #1511
eelmirka
Zadomowienie

ale krew nie musi się pojawić, ja np nie miałam czegoś takiego, wszystko zależy od błony, może też ominie was ten problem więc w ogóle o tym nie myślcie jak już będziecie przeżywać pierwszą wspólną noc z chłopakiem naprawdę nie ma co myśleć o tym co może się nie udać trzeba do sprawy podejść na luzie

jak miałam 19 lat to też było nic nie ma co panikować, samo przyjdzie i na pewno nie będzie za późno, nie sugerujcie się artykułami z bravo
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 19:24   #1512
aanetaa
Przyczajenie

mialam 19 lat jak stracilam dziewictwo..i do dzis tego zaluje
aanetaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:05   #1513
FALLinLOVE
Realistka

u mnie krwi prawie nie bylo mysle ze nie warto sie tym zaprzatac i myslec podczas stosunku o poplamionym przescieradle;D ale jak sie boicie tego to podlozyc cokolwiek stare przescieradlo czy cos;D
Stary 2009-05-10, 20:33   #1514
eelmirka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aanetaa Pokaż wiadomość
mialam 19 lat jak stracilam dziewictwo..i do dzis tego zaluje
czemu?
Stary 2009-05-10, 20:43   #1515
Geiko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FALLinLOVE Pokaż wiadomość
u mnie krwi prawie nie bylo mysle ze nie warto sie tym zaprzatac i myslec podczas stosunku o poplamionym przescieradle;D ale jak sie boicie tego to podlozyc cokolwiek stare przescieradlo czy cos;D
hahaha mnie właśnie przeraża ta techniczna strona pierwszego razu. Zabezpieczenie jasne, to podstawa. Ale myśl o zakrwawionym prześcieradle, bólu (boli mnie wkładanie tamponów ekhm palców a co dopiero członka) mocno mnie zniechęca
Rany kobitki jak dobrze, że jesteście
Stary 2009-05-10, 21:07   #1516
eelmirka
Zadomowienie

Cytat:
hahaha mnie właśnie przeraża ta techniczna strona pierwszego razu. Zabezpieczenie jasne, to podstawa. Ale myśl o zakrwawionym prześcieradle, bólu (boli mnie wkładanie tamponów ekhm palców a co dopiero członka) mocno mnie zniechęca
różnica jest taka że tampon jest suchy a penis wytwarza wydzielinę coby miało lepszy poślizg hehe ja tampony zaczęłam stosować jak zaczęłam się kochać ze swoim chłopakiem, ich się bałam zdecydowanie bardziej wolałam zacząć od czegoś czego nie muszę aplikować sama
Stary 2009-05-10, 22:05   #1517
mesarka
MUSEarka

Cytat:

Ja mam tak samo. I to samo tyczy się mojego pierwszego orala Mam pełno głupich pytań, ale boję się, że zostanę przez Was wyśmiana, więc w sumie się nie odzywam
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-05-10, 22:29   #1518
Geiko
Raczkowanie

pytaj pytaj. Nikt Cię tu nie wyśmieje!
Stary 2009-05-11, 06:07   #1519
x3independencex3
Raczkowanie

co do tego zakrwawionego przescieradla... nie koniecznie
tez tak myslalam.. ;p a tu nic ani kropli..
ból... fakt faktem jest ale to chyba zalezy od kobiety .
Juz w sumie nie pamietam tego uczucia.. [ah ta skleroza ;p ] chociaz mialo to miejsce... wczoraj ;p.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 07:52   #1520
WampirkaMilva
Raczkowanie

ja też nie miałam krwi w ogóle i przyjemnośc była, mimo że pierwszy raz dla mnei i dla TŻ trochę mnie bolało, ale TŻ już się nauczył (1x był rok temu) i nie czuję bólu, chociaż czasem jak się zapomni to trochę boli, ale to przyjemny ból. a po wszysktim już nie pamiętam, że mnie coś bolało i jestem zbyt rozanielona
Stary 2009-05-11, 13:27   #1521
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
jestesmy po to aby sie wspierac
jesli boli cie wkladanie tampona to radze aby przy pierwszym razie zainwestowac w zel intymny. dodatkowy poslizg duzo ci da i w krytycznej chwili jesli bedzie potrzeba to go wykorzystasz do cna! co do spraw technicznych to najlepoiej jakis ciemny reczniczek miec gdzies pod reka i poprostu podlozyc po co prac przescieradlo coz fizjologia swoje a romantyzm swoje...

Cytat:
Napisane przez eelmirka Pokaż wiadomość
różnica jest taka że tampon jest suchy a penis wytwarza wydzielinę coby miało lepszy poślizg hehe ja tampony zaczęłam stosować jak zaczęłam się kochać ze swoim chłopakiem, ich się bałam zdecydowanie bardziej wolałam zacząć od czegoś czego nie muszę aplikować sama
jak to swietnie brzmi

Cytat:
Ja mam tak samo. I to samo tyczy się mojego pierwszego orala Mam pełno głupich pytań, ale boję się, że zostanę przez Was wyśmiana, więc w sumie się nie odzywam
od tego jest forum aby pytac. Na tyle na ile wiemy to ci odpowiemy. Zwlaszcza ze jak juz zauwazylas jest tu wiele zyczliwych dusz i mila atmosfera.
W koncu lepiej sie stad dowiedziec niz z bravo
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:58   #1522
vanessa1592
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FALLinLOVE Pokaż wiadomość
No właśnie Ja tak panikowałam, ze będzie boleć i w ogóle, po czym okazało się, że nie miałam błony, albo ją wcześniej uszkodziłam tamponem. Zero krwi, zero bólu Różnie bywa, nie warto się stresować
vanessa1592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:09   #1523
bestyjka28
Przyczajenie

Smile Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

moj pierwszy raz byl po okolo 4 miesiacach chodzenia.
mialam skonczone 18 lat bo moj 7 lat starszy facet powiedzial ze poki nie bede pelnoletnia nie ma mowy o seksie,
nigdy mnie nie namawial, chcial czekac dluzej ale ja czulam do niego taka chemie - jego podejscie mi imponowalo.
bylo super i choc bolalo to bardzo mile to wspominam
spontanicznie w malutkim pokoju- za sciana jego babcia hihi.
nigdy nie zalowalam- jestesmy ze soba do tej pory- 2 lata i 10 miesiecy- juz miesiac po slubie )
i zawsze bedziemy razem ;p
bestyjka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 11:31   #1524
Niebieski motylek
Raczkowanie

Ja swój pierwszy raz mam jeszcze przed sobą. Mam 22 lata, ale ten moment się zbliża. Cieszyłam się bardzo aż do momentu gdy ginekolog powiedziała mi, że moja błona dziewicza jest tak ułożona, że pierwsze kilka razy będzie dla mnie prawdziwym koszmarem (użyła takich słów). Mina mi zrzedła. Boję się bardzo i myślę tylko jak ten ewentualny ból złagodzić.... Mam nadzieję, że przeżyje
Niebieski motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 18:37   #1525
meggara
Wtajemniczenie

Drogi Motylku. Najlepiej wprowadzic w czyn zasade "jak sie popiesci to sie zmiesci" czyli duzo duzo duzo pieszczot abys byla na maxa napalona + szczypta delikatnosci twego partnera wtedy powinno pojsc z gorki

mocno trzymam za Ciebie kciuki
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 19:42   #1526
Niebieski motylek
Raczkowanie

Dzięki Meggara
Niebieski motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 21:42   #1527
FALLinLOVE
Realistka

ja rowniez trzymam kciuki warto najpierw pokombinowac paluszkami niby to roznica ale jednak paluszki roba swoje )
i nie mysl o bolu bo w psychice ci sie pojawi lampka: musi bolec
Stary 2009-05-13, 22:09   #1528
neex
Raczkowanie

FALLinLOVE, ile mialas lat jak przezylas pierwszy raz?
Stary 2009-05-13, 22:14   #1529
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Niebieski motylek Pokaż wiadomość
Ja swój pierwszy raz mam jeszcze przed sobą. Mam 22 lata, ale ten moment się zbliża. Cieszyłam się bardzo aż do momentu gdy ginekolog powiedziała mi, że moja błona dziewicza jest tak ułożona, że pierwsze kilka razy będzie dla mnie prawdziwym koszmarem (użyła takich słów). Mina mi zrzedła. Boję się bardzo i myślę tylko jak ten ewentualny ból złagodzić.... Mam nadzieję, że przeżyje

JAk mogła Ci tak powiedzieć, tak się nie móóóóówi, bo tak jak FIL napisała - zapali CI się od razu lampa : zaraz będzie bolec i się zepniesz..
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-05-14, 05:43   #1530
x3independencex3
Raczkowanie

dokładnie. ja myślałam o bólu i bolało .. chociaż w czasie starałam się nie okazywać tego.

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości