![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Jejku,ale sie wyspalam! Mala od 22:15 do 5 spala,, terAZ ja karmie ale nie jest zbyt glodnA..zjadla 40ml I spi.
.😍
#1502 |
Zakorzenienie
|
Industria ile razy Gosia je w nocy?
#1503 |
Zadomowienie
|
Sukces!! Jestem na bieżąco trzeci dzień z rzędu ;-) Teraz postaram się już to kontynuować i udzielać się cały czas ;-) Zmieniliśmy porę kąpania na ok.19 (w zależności od tego o której zje), gdyż o 19 urządzała koncerty nie do wytrzymania a kąpiele lubi, wiec liczę na to, że jej przejdzie. A poza tym idzie jesień, szybciej wracamy z dworu do domu, szybciej robi się ciemno, no i nie będę czekała zimą do 21 żeby księżniczkę wykąpać ;-) Poza tym seriale się zaczynają haha a ja od urodzenia Laury pilota nie miałam w ręku ;-) Jak narazie po kąpieli trwa walka z usypianiem, więc mam czas Was nadrabiać.
Co do imprez. Właśnie wczoraj zaczęliśmy maraton. Przyjechali kumple tż pierwszy raz po naszej przeprowadzce i narodzinach Laury, wiec tematów było co niemiara. Alkoholu przy okazji tez ;-) Dziś mamy kolejnych znajomych, jutro świętujemy sobie rocznicę ślubu, w niedzielę akurat ta rocznica przypada więc będziemy świętować z rodzicami,dziadkami,rodze ństwem,ciotkami, wujkami i kuzynostwem (w zależności od tego kto do nas przyjdzie - ale nie wierzę, że ktoś sobie odpuści okazję). W przyszłym tygodniu mamy zapowiedziane dwie wizyty znajomych pracujących za granicą, którym kończy się urlop wiec muszą przyjechać akurat teraz. A w przyszłą niedzielę mamy dopiero Mszę w kościele z okazji rocznicy ślubu i przyjeżdżają teście, babcia tż i brat z żoną. Dosłownie maraton imprez ;-) My z mężem ustalamy, które z nas może sobie pofolgować z alkoholem, a które musi zostać przytomne przy dziecku - mamy dyżury na zmianę ;-) Wczoraj cieszyliśmy się jak glupki, że Laura po jedzeniu zasnęła na 4 godziny u nie trzeba było nawet do niej podchodzić, mogliśmy się zająć imprezowaniem. Za to po kąpieli 5 godzin wojowała, żeby usnąć. Gdy jej się udało to po 2,5 godz obudziłam ją na jedzenie (bo od ostatniego karmienia minęło ponad 7 i bałam się o jej brzuszek) więc jak zjadła to znów zaczęła się jazda z usypianiem... Masakra! Dziś jak będą znajomi i jak będzie spała, to specjalnie ją wybudzę, żeby nie było powtórki z rozrywki ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Mycha, hej!
![]() W życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby na mm wybudzac dziecko ![]() ![]() U nas nocka dziś w miarę, jedzenie standardowo jak wcześniej, a nie pobudki co godzinę ![]()
#1505 |
Rozeznanie
|
U nas wczoraj wieczorem jazda i zasnal grubo po 21 a w nocy pobudka tylko o 3 i teraz
![]() ![]()
#1506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak to tylko piwko albo 2. Jutro pewnie winczacho z tż'tem a dzisiaj moż też piwko ![]() Ale muszę przestać bo wyglądam jak tucznik w czasie ciąży ![]() Cos jak u Was? Bo u nas maskara..Jak zawsze do 10-11 było ok to teraz od 5 jest jazda:/ Zasnęła w końcu teraz ale nie wiem na jak długo.
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Też wyglądam jak tucznik...
Wczoraj ryczalam, że jestem gruba ![]()
#1508 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jejku jak ja bym się napiła wina czy drinka ale cos mam miękkie cycki ostatnio i nie wiem czy jest co sciągnąć i czy w ogole opyla na jednego drinka... A pomrozone zapasy sie skończyły w dzien kryzysu... Jeszcze u rodzicow mam pomrozone ale to jakbym chciała zostawić małego u nich a nie napić sie... Od października jestem trzeźwa jak świnia ![]() Cytat:
Nie ☠☠☠☠☠☠☠, widziałam na zdjęciach że wyglądałaś ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja jestem, staram sie was nadrabiac ale za duzo produkujecie.
Dzisiaj moj ojciec przyjezdza z polski poznac wnuka! |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
mycha
![]() ![]() poldzik-super ze dziadek pozna malego ![]() mala wstala po 5, zjadla 40ml, obcielam jej pazurki i poszla spac i spi obok mnie ![]() ![]() ![]() a Ty kejti dawno ![]() ![]() szuu jak z TZ? zabralas mu koldre??? kaja fajnie ze sie wyrwalas z domu ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sylwusiach Czas edycji: 2015-08-28 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
No dobra, mniejsza z tym. Po prostu czuje się chujowo
![]()
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sylwka czasem jak nasza jaszczurka sie zkasztani to nie mam sily.. niby ma swoje terrarium i piasek ale zawsze biega nam po salonie i zawsze narobi tam gdzie najmniej sie spodziewasz..i zawsze ja musze sprzatac.. wczoraj wieczorem mala zrobila taka kupe ze nie wiem.. lezala w bujaczku..TZ zmeinial jej pampka .. byla obs..na az do szyi.. nie wiem jak to mozliwe? i nie plakala nawet hheheeh.. ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- za malo seksu moze?
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
U nas fatalna noc- kontynuacja wieczoru, mała budziła się co chwilę i popłakiwała, ten brzuszek ją chyba męczył. Po poczytaniu na necie objawów niestety wychodzi na to ze to po szczepionce na rota :/
mam nadzieję, ze szybko jej przejdzie bo mi się serce kraje Cytat:
przypomniałaś mi ze seriale się zaczynają. Ja oglądam tylko MjM ale w takim razie też będę musiała przesunąć kąpiel na 19.30 żeby o 20 już usypiała. Do tej pory kąpaliśmy ok.20 i 20.30 szła spać. Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-08-28 o 07:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale moje samopoczucie sięga już do tego stopnia, że ja chcę po ciemku, a Tz z zapalonym ![]() Cytat:
![]() ![]() Też oglądam mjm, ale mój Tz nie lubi... Muszę do sypialni tv kupić ![]()
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
seriale
![]() ![]() kejti kochana, ale wiesz ze Twoj TZ napewno nie zwraca uwagi na efekty ciazy..wiem ze Ty wszystko widzisz i wogole.. moze sprobuj przy jakims stlumionym swietle?np przy swiecach??? ![]() oo mala sie budzi ![]()
#1516 |
Zakorzenienie
|
Kejti ty kupowałaś używaną huśtawkę Bright Stars? ile cię kosztowała?
zastanawiam się czy nie kupić, mała polubiła bujanie a nie zawsze mam czas siedzieć i ją bujać w tym tiny love. |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1518 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() A mały dzis chyba ma gorszy dzien bo nie idzie go nawet na 5 minut uspokoić Aaa to inna kwestia, ja sie czuje jak nieświeży cheetos jak patrzę na moja cerę i ogólnie skore Cytat:
Biedna ... Ja jednak bede szczepić na rota Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
a pokażesz mi w necie którą kupiłaś? Cytat:
a to nie szczepiliście jeszcze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
celebriti
|
Ale produkujecie.
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O, faktycznie seriale ![]() U nas pewnie będą niezłe zaległości ![]() Wróciłyśmy ze spaceru. Wytrzymała w wózku 40minu więc nie jest źle. Teraz usnęła. Czyli mam 5 min. Idę ogarnąć łóżko bo pewnie tylko tyle zdążę ![]()
![]() |
#1522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha nawet nie ocenzurowało. Moim zdaniem też wyglądasz super :-* Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dzis nam sie ciotka z odwiedzinami zapowiedziała ![]() ![]() najlepsze jest to ze powiedziała ze przyjdzie przed południem, a wiecie jak to jest ze starszymi ludźmi, przed południem to może być 9 rano ![]() no więc wygrzebałam delicje z szafki i czekam w pełnej gotowości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() je o 21 po kąpieli, potem budzi sie ok 3-4 i po kolejnych 3 godzinach wstaje na śniadanie ![]() Cytat:
faajnie ![]() napisz jaka była reakcja. ja uwiebiam jak sie faceci wzruszaja w takich momentach ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Bardzo sie ciesze ze moj ojciec przyjezdza nie widzimy sie od mojego slubu czyli juz prawie dwa lata.
Ja tez czuje sie brzydka szczegolnie w rejonie brzuch, pupa, uda, ho cycki przy karmieniu sa super. .. jako ze nie wchodze w przedciazowe ciuchy obkupilam sie na wyprzedazach w necie i mi lepiej. A do wagi sprzed ciazy niby tylko dwa kilo. .. tylko ksztalty juz nie te! Dolaczam do narzekania na tz. Moj ciagle pracuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W czolko się puknij ![]() A co ja mam powiedzieć?? Za 3 tyg ślub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie! ![]() http://archiwum.allegro.pl/oferta/br...198209033.html Dokładnie taką. Cytat:
![]() A wozisz w spacerowce czy w gondoli? Mój Mały ostatnio trochę płacze w gondoli i bardzo często muszę go nosić, więc nie wiem czy się nie przerzucić na spacerówkę... Cytat:
![]() No tu chodzi o samopoczucie ![]() Cytat:
![]() Eh, to muszę coś zmienić. Bo Wojtek je około 20 i zasypia, potem około 1, a potem około 4. ![]() Ja też ciągle chodzę w tym samym. Najlepiej w sukienkach, bo w dżinsach wyglądam jakoś brzydko. Wczoraj na chwilę założyłam legginsy i szybko zdjęłam, bo chciało mi się rzygać przed lustrem. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1527 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha, a czemu tż nie zgadza się by psiak u Was przebywał :P nie chce by bąki puszczał?? ![]() Cytat:
Uu to faktycznie maraton imprez ![]() Cytat:
![]() ![]() Hardcoreeee ![]() Ejj nie zlinczujcie mnie za to, ale ja muszę Wam powiedzieć, że jeżeli chodzi o wygląd to czuję się fantastycznie, wrocilam już praktycznie do wagi sprzed ciąży, brzucha już nie mam, rozstępów też ![]() Aa nie mówiłam wam, wybrałam się wczoraj na szybko do biedry z Adelka i nie wzięłam smoczka!! Zczaiłam się po przejściu 30 m od domu, ale była grzeczna więc nie chciało mi się wracać, ryku mi narobila w sklepie ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tz raz wy☠☠☠al tylko z bebzunem ale w dupie go miałam, niech popatrzy jak inne wyglądają i niech spada :p ale przedwczoraj już powiedział że wyglądam seksii i nie widać ze byłam w ciąży.. :p Teściowa wpadła, obudziła nas tj mnie i Lene, w chacie oczywiście syf.. ![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-08-28 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chujowo ale bojowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hej. U nas standard...Spała do 6 rano...najpóźniej wstał Kuba bo prawie 9:30. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kejti - dobrze wyglądasz ![]() ![]() ![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.