|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
NANCY no to podziwiam z ta pracą! Choć to pewnie dobre jest bo jak wrócisz na pełny etat to nie będzie szoku. A gdzie pracujesz jeśli mogę spytać?
ROSI Z tym żelem to jesteś the best! ![]() A jeszcze niedawno pisałaś ze bez problemu Aleks zostaje z babcia. Edit - Juz doczytałam o co kaman z pepuszkiem. NANCY juz doczytałam taka robota to sama przyjemność
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas sa bardzo oblegane. Zapisy były na wakacjach
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to postać z kreskówki 😝😝😝
Goczek ja tez się boję zastoi, ale cycki wilę nabite jędrne fajne niż wyjedzone flaki ![]() Kolczyki mam od zerowy, igłą przekuwane, drugiego ucha nie chciałam dać po traumie przy pierwszym, ale jakos chyba mnie przymusili ake traumy niemam chciało się kolczyki, trzeba cierpieć. Teraz na szczęscie są inne metody.Kuchnię mam małą, udało mi się wcisnąć stół z ikei taki do ściany montowany, no i leżaczek wejdzie i po kuchni
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My zjedlismy warzywka. Teraz cyc i też w drogę ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Violka Domima - czyli torba nie warta ceny?
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA dziś będę walczyć i poukladam wokół małego kocyki i kolderke może pomoże
Noo Koperco miała krzaczory jak Brezniew
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
Robię w tej branży już 8 lat i mam swoje wtyki :p a tak serio to tu akurat zgadałam się z babką na placu zabaw.
A tak poza tym gdybyście dziewczyny szukały kiedyś niani to polecam portal niania.pl. Jak znajdowałam pracę to tylko tam. Chociaż w mniejszych miastach pewnie nie działa to tak sprawnie jak w Krk. |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Martyśka zjadla obiadek
bardzo jej smakuje zupa jarzynowa krem z hippa no i co raz lepiej jej idzie wciaganie z lyzki pokarmu nawet sie nie brudzila dzis ale to pewnie dlatego ze ma bodziaka od tesciowej i bala sie :P
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Omg ale skrobiecie
![]() Wstawiłam dwie pralki nowych ubranek ![]() Majka-ja mam granatowa torbę skip Hop i jest świetna ma pełno kieszonek, dużo mi sie do niej mieści i bardzo sie lubimy ![]() Materiał bardzo porządny a stawiam zawsze na podłodze i wyglada jak nowa ![]() Jak dla mnie bardzo wygodna ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Rosi-jestem mistrz z tym praniem haha ![]() A kukurydze jadłam juz pare razy Cashmere-super sen moze skocycie kiedyś na winko mi tez sie śniło wizazowe spotkanko
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52716688]wczoraj w TOP CHefie widzialam klauna, i tak mi sie pomyslalam, ze mama to go w dziecicnstwie chyba w chinskie szare mundurki ubierala, ze ma taki gust teraz
tez spie bez stanika i wkladek od ok 1,5 miesiaca, ale ze 3 tyg temu tak mi cycek przeciekl,że 3 dni plame z sofy wywabialam, masakra jakas! ja nabitych nie lubie, prawie zastoje mi sie robia :| od kiedy masz uszy przebite? ja od pierwszej klasy. i kiedys malutkie nosilam, potem kilak lat wcale,a teraz mam same duze, odpustowe niektóre wręcz, np. dziś sobie kotki malowane zalozylam, albo jakies wisienki czy słoneczka z filcu hehe :P wieś śpiewa i tanczy! ![]() kciuki żeby Alausi szybko przeszło katarzysko, bidulka. i dzięki za p opinie nt wózka. MAJKA, tez dzieki, to ze ładniejszy navington to widzę ... :| ale mi zalezy na wygodzie na wertepach gratuluje Jasiowi! Tobie pomysłu też Ale ej! pisalaś,ze go po cycku wybudzasz gilgotaniem, glaskaniem, może to tego też zasługa?ja moja wlaśnie polozylam po cycku przysnieta i obudziłam w lożeczku z deka, troche byla niezadowolona, ale po 3 krzykach usneła. chociaz dzis w nocy lekka masakra byla- aż 4 pobudki na cyca i po zaśnieciu po, jakies wybudzenia uprawiała i krzyki Nigdy tak nie robiła mi w nocy. chyba zęby w końcu idą...mi tak samo, marznę w mieszkaniu 22 stopni mamja rano przestalam wlaczac tv przy małej, jakos sie wystraszylam tej nerwicy telewizyjnej u dzieci. i tak po poludniu sobie czasem patrzy na Sułtanice i rodzinke pl, styknie jej. zazdroszcze duzej kuchni, ja amm malą wczoraj do pokoju przytachalam ziemniaki i marchew i przy Hani obieralam,bo pokrzykiwała tak sama- ale sie patrzala żarłocznie wielkimi oczyszkami. oj, moze te kupy chwilowe tylko. dzięki z aopine nt wózka, my mamy na razie male auto, ale do niego to mamy parasolke małą- gdzieś do galerii pojechac czy na wieś. hmmm, chyba wlasnie sama sobie odpowiedzialam, jakiw ozek kupie ![]() a na czym Filipek śpi, moze cos w nocy go uczula? material jakis? ma jakies kwiatki tam gdzie śpi?[/QUOTE] Ja też przesiaduje poranki w kuchni z Filipkiem. Nie jest jakaś mega duża ale kwadratowa wiec mamy stolik do jedzenia i miejsce na środku na mate i hustawke się znajduje. Wiesz tez o tym dziś pomyslalam ze może coś go uczula właśnie w okolicy łóżeczka. Kwiatków nie ma, może coś w materacyku siedzi jakieś roztocza? Hmm nie wiem Cytat:
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce taka torbę
http://allegro.pl/showitem/description/5504894604.html Kolor 3.onyx. ewent.2-szara Takie macie dziewczyny?
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA wyskakuje ze link ma nieprawidlowa skladnie
Mloda zasnela nastawie pranie i kurze zetre.. jutro pozostanie odkurzyc i ogarnac lazienke i kuchnie a w nocy goscie sie zjezdzac beda
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche inny model, tu widze miejsce na butelki odkryte a u mnie po bokach sie je wkłada i zasuwa suwakiem Mam tę: http://tatata.pl/produkt/torba-duo-b...pecial-edition
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się otwiera normwlnie to nie wiem
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Młody. zasnął. Spacer przełożony. Ja ide na all
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
A my poszłyśmy na spacer i widziałyśmy prezydenta ;p niestety, nie wiem, co mówił, bo Zuza sie rozpłakała i musiałam wracać ;p
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Allegro mi nie działa. Tz zablokowal?
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do apteki i Pentaxim dotarł a Engerix z racji braków w hurtowni bedzie jutro..a w przychodni szczepią wt-czw, my to mamy nie po drodze z tymi szczepieniami:/ no nic, idziemy we wtorek
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mąż kupił farbę czyli w week totalna metamorfoza dużego pokoju ![]() dziś obiad mężowi sponsoruje biedronka - pierogi, a ja zjem wypaśnego sandwicha ![]() Koperco, ale wrapsy nie na obiad, bo to takie na przekąske - wraps posmarowany serkiem śmietankowym, rukola, łosoś wędzony
|
||
|
|
|
#1521 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to dzieki za cynk. Nie wiem czy bede potrzebowala ale dobrze wiedziećCytat:
mi też sie nie otwiera Idę z Alą na spacer i po starszego. niech sie przewntyluje dziewczyna bo mnie zraz cos strzeli taka niezdecydowana i zakatarzona jest |
||||
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cholerka... tż kuzynka nawija mi teraz o tym islamie i uchodzcach co gadają Islamiści itd itp a ja mam zrytą banie i wkręty sobie robię... grr... Znowu będę się bać, juz teraz sie boję jak widze jakiegoś co przypomina wyglądem muzułmanina, turka czy coś, jak taki wsiada do autobusu to ja już nie wsiąde. Choć u mnie w mieście tylko raz się z takim spotkałam, więcej u nas cyganów jest Wolę ich, oni są niegroźni ![]() Mały kimnął a o 14:20 mamy autobus bo jedziemy do mojego dziadka. Jadę sobie daarmowym z carrefoura bo dziadek mieszka niedaleko Przejdę się z carrefoura do dziadka
|
||
|
|
|
#1524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak pysznie!! Cytat:
na bank
|
||
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Pavlineczka-na TVP info prezydent u Was
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie lepiej oswoj bo w UK ich pełno moje ulubione to panie w burkach, ze nawet oczy zasłoniete - nawet na basen tak chodzą. Muzułmanie mogą byc normalni, a mogą byc pieprznieci, jak wyznawca każdej innej religii. Z uchodźcami jest problem innego rodzaju, nie chodzi o to, ze to muzułmanie, bo tez spora czesc nimi nie jest. Problemem jest ustrój, w jakim wyrośli i to, ze duza czesc z nich nie ma pomysłu, co ze soba robic = życie na zasiłku i sprowadzanie rodzin. Słyszałam wypowiedz jednego uchodźcy, koles był z dziećmi i żona, i mówił, ze on zna angielski, ma zawód, oszczędności, ucieka z rodzina przed wojna, a ci młodzi, samotni, agresywni mężczyźni przed czym uciekają? I ze powinno przeprowadzać sie selekcje jak USA przy wizach. Niestety, nad uchodźcami nikt juz nie panuje i nie zapanuje, ale u nas raczej im sie nie spodoba ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Bede musiała pozniej zobaczyc, co mówił. Miałam rzucać Pielucha ;p haha |
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
zazdraszczam :P
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka metamorfozę ostatecznie robicie?? )
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Ala na drugiej drzemce a ja ide wywiesić pranie, potem zmywarkę wypakować i załadować a teraz w biegu jem śniadanie dopiero. Od rana latam i sprzątam a jakos ciagle mam cos do zrobienia :/
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

22 stopni mam

Ślubujemy: 21.10.2017