|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Margot Madzia mi kupiła 💜💜 Kinga Czarnoksiężnik i kryształ 😊
Gianka siostra go podrzuciła bo poszła drzewo z mężem schować bo na dworze stało, Młody szalał aż a końcu padł ☺ Kostek zasypia, marzę o wannie ☺
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Cytat:
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Domis spi ufff zasnal o 20:30.Siedze z maska na buzi w planach mam jeszcze henne i regulacje.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Gianna- współczuję samotności, ech, ale na razie musi zbierać klientów itd. Może potem uda się kogoś zatrudnić Nic na razie nie wybrałam. Powinnam podjechać do sephory, poprosić jeszcze o próbkę tej euphorii, w ponosić zapach kilka razy... Mysia- ja prałam narzuty w ostatnie ciepłe dni, za to na bierząco piorę kanapę Kasia- mój młody też by świra dostał w kombinezonie, ale fakt, Iza dobrz mówi, do zabaw na śniegu będzie idealny. Ja mam takie spodnie jakby narciarskie dla młodego, i też liczę na łagodną zimę ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Bobrik usnał o 2-.30, więc luksusowo
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, żyję
![]() Mysia sama nie wiem co to mi się ostatnio dzieje, że wszystko łapię, muszę znowu czystek zacząć pić. Byłaś na siłowni czyli wczorajsze kalorie spalone ![]() Gianka Ty się ciesz, że tż tak szybko ma zlecenia, a z czasem będzie miał pracownika i będziecie razem spędzać wieczory Jeżeli chodzi o zatoki to swiecowanie chyba pomogło (tfu, tfu) bo w ogóle nie boli mnie głowa tak zatokowo. Także polecam Margot u mnie też ciężko dzisiaj w pracy było, wyszłam o 17:30, ale fajnie mi się pracowało jak juz nikogo nie było Jutro pewnie też mnie to czeka, chociaż wolałabym wrócić o normalnej porze ![]() Zophiee, Ruda nic nie mówcie o praniu kanapy bo też muszę to zrobić, ale ostatnio chociaż wypralam pokrowiec z materaca ![]() Póki co tyle, idę sobie zrobic na kolację kanapki z miodem ![]() A gdzie nasza Lila? Martwię się.
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko super ze to swiecowanie pomoglo
Tula troszke mniej kaszle ale jednak jeszcze w nocy najbardziej. Nie bardzo chce sie inhalowac.Zophee ja tez teraz mam w planach mocniejsze perfumy zakupie jimmy choo. A euphoria na dzien za ciezka moze byc dla ciebie. Dla mnie to taki typowy zmyslowy elegancki klasyk na wieczory ![]() Mysia ech no wiem jak to jest. Ciagle cos. Odkladaj stopniowo i moze na swieta bedzie pod choinke A ja zrobilam w koncu pazurki bo mialam juz taki odrost ! Ale shellack boski,zero odpryskow zero uszkodzen tylko odrost. Zakochalam sie w tej firmie
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1509 |
|
Konto usunięte
|
RudaEwcia25 ciekawie się ta książka zapowiada, przeczytałam opis, tylko faktycznie jeśli to 4 tom to lepiej by było od 1 zacząć
![]() 89migotka cieszę się że świecowanie pomogło i chociaż z zatokami masz spokój Dobrej nocy uciekam do wanny i spać |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka ja 2lata nosiłam schellac i zawsze byłam z nich zadowolona😊 teraz mam 2raz semilack i tez dają radę. 😀
Margot no właśnie musze zapolowac na resztę 😊 Migotka ja byłam pewna że to łóżko mi się nie dopierze ale wygląda jak nówka 😀 my teraz jesteśmy w fazie herbaty z miodem i cytryna 😊
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie miałam dzisiaj czasu nawet chwili, urwanie głowy od rana, jeszcze kisiliśmy teraz kapustę ![]() Wczoraj też byliśmy w Ikei Jak będę urządzać swoje mieszkanie to pewnie tam kupię większość mebli Kupiłam tylko małemu 2 zabawki drewniane taką przebijankę z młotkiem i takie druty z przekładanymi klockami nie wiem jak się to nazywa Natuś zadowolony No i obie uroczystości w grudniu ![]() Przeczytałam wszystko Dobranoc
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Lila my robimy zrzute zawsze😊 i kupujemy po 2 lub po jednym dużym prezencie dla każdego. Radość dzieciaków bezcenna ☺
Idę spać, tzn leżeć i patrzeć w sufit. Dobranoc ☺
|
#1513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nikt nie wie jak długo. A chodzi im o kasę. Strajkują pracownicy rządowi, aby im więcej płacili. U nas rząd ustala stawki kto ile ma zarabiać na danym stanowisku uwzględniając jego wykształcenie i staż pracy. No i oni chcą podniesienia stawek.
Cytat:
Byłam na oddziale gin., mam przyjść na 14 w środę. Zobaczą co się dzieje . Może mi coś dadzą? Albo zaproponują zabieg. Tż bardzo nie chce tego rozwiązania. Obawia się konsekwencji, jakiś uszkodzeń mechanicznych. No nic zobaczymy. Przynajmniej będę spokojna. |
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzis na 14 do pracy
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
przepraszam nie nadrobie, potem spróbuję. może wracając mi się uda. wczoraj i dziś Hania nie chciała zostać w zlobku mam nadzieje ze to chwilowe bo smutno mi strasznie ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Mój brzuch i zatoki lepiej, pracy b. dużo a w czw wolne bo szczepienie. nie wiem czy jestem przeczulona ale zdawało mi się ze Hania coś taka chorawa, że słabym samopoczuciem oby to byly tylko moje strachy
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() My z Tula juz szalejemy. Obiad ugotowany i zupka i wpasnie pranie sie robi a ja siadlam z kawka tz wstal o 4i pojechal do pracy. Moj pracus kochany! Dzis ide na popo do roboty. Ale u mnie znow zmiany kolejna kolezanka nam sie zwolnila ma dosc pracy w aptece i w sumie jej sie nie dziwie. Sama mam dosc i mysle o przebranzowieniu. |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Iza super ten kombinezon, słyszałam że są świetnej jakości naprawdę i bardzo polecane
Mysia a weź z tym rozchodzeniem się pieniędzy... Dziewczyny zamiast cytryny polecam pigwe do herbaty - ma więcej wit C pokroić w plasterki, zasypać trochę cukrem i do lodówki. potem sok i całe plasterki do kubka i mniam!
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj po tej siłowni dosłownie padłam. Pogoda mnie dobija, pada już któryś dzień z rzędu, depresyjne to takie. Gdyby nie to że nie lubię solarium to poszłabym na 10minut się wygrzać Migotko, no ciesze się bardzo ze świecowanie pomogło. Ja tez się dałam namówić na czystek Zobaczymy co z tego będzie Mam nadzieję, ze przez to że przyjeżdżam nie musisz kiblowac dłużej w pracy. Akurat po naszym weekendzie wypada vat Lila, no to chociaż Natuś skorzystał z wypadu do Ikei Ja tam za meblami z tego sklepu za bardzo nie przepadam, za to wszelkie duperele jak świeczuszki, świeczniki, ozdoby jak najbardziej Yss, to za jutro ![]() Kluska, kobieto pracująca chwili oddechu Ci życze!
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2015-10-20 o 08:55 |
|
|
|
#1519 |
|
Konto usunięte
|
yssmay często u was te strajki się zdarzają. A faktycznie jakiś efekt przynoszą i rząd tak daje podwyżki?
Kluska oby Hania nie rozchorowała się przed szczepieniem Zbieram się do pracy, teraz mam trzy dni na 12. Miłego dnia
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, Gianka jak ja bym chciała choć czasem mieć inne godz pracy niż 9-17!
Margot i kiedy zakładasz aparat na zęby? Yss a jest szansa, że strajk odniesie skutek czy rząd uparty?
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Kluska pigwe mozna zawekowac tez w sloiki A co do szczepienia mam to samo. Ciagle wydaje mi sie ze jeszcze nie czas bo cos tam a to w nosku a to cos. Teraz np tesciowa chora a wczoraj Ola tam u niej troche byla :/Gianka wspolczuje takiego.samppoczucia zwiazanego z praca. Ale to wszedzie tak jest Ja tez mialam dosc podawania butow i wysluchiwania ze ten pije i ten za duzy ![]() Mysia z pieniazkami juz tak niestety jest U nas tez ostatnio sie nic nie trzyma jakos ![]() Mnie w nocy obudzil ogromny bol zeba Ola nauczyla sie dwoch nowych slowek : daj bziaka i ogon. Chodzi i miedoli te ogony zabawek
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie rano
Gianna ja czasem Lubie być sama z Wanesa ale to co innego jak się bardzo tęskni . Zophiee brawa dla Bobiego wysłano z tabletu
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jakiz mialam wczoraj okropny wieczor!!! to przez mojego ojca! Lenka wczoraj miala zostac z tz a ja fitness, ale zadzwonil ojciec zebym Lenke zawiozla do babci i zeby pojechac z sis po niego do pracy bo ma inprezke i zabrac jego auto. Glupia zgodzilam sie. Mowil ze ok 19 beda gotowi, mysle super o 18.30 konczy sie fitness to szybko ich zgarniemy. Niestety, nie udalo sie. Po fitnesie czekalam na tel od niego. Bylo po 19 jak zadzwonilam po tz zeby zabral Lenka do domu. O 20 wkurzona juz dzwonilam do ojca bo ilez mozna czekac, no mowil ze mozemy przyjechac.Zajezdzamy a tam banda pijanych knorow!I jedna pijana glupia siksa obejmujaca sie z tymi knorami, tam wszycy po 50, a ona 25 lat.Oczywiscie ojceic nie gotowy, kaze czekac. Wkurzona ale co zrobie, czekam. Przychodzi poobijany bo sie przewrocil. Musialam isc po jego kolege bo tez go mialam odwozic, a temu z nosa krew leci, isc nie mzoe bo taki pijany, poprosilam jakis gosci zeby mi go do samochodu wsadzili, ten nie chcial wsiasc, ojciec sie na niego zaczal drzec, przeklinac. Jakos go wepchneli do auta, a ten cala droge mi charkal za uchem-Boze ja nigdy tak szybko autem nie zapierdzielalam, bylam tak zla i w takim stresie ze sobie nie wyobrazacie. Zawiozlam tego kolege pod dom, trabie zeby ktos po niego wyszedl, ale w domu ciemno, nikt nie idzie, wylazl jakos, a ja w stresie czy do domu dojdzie czy sie nie przewroci, nie uderzy glowa, czy bedzie spal na dworze.Ojca odwiozlam to tez spal w aucie bo nie chcial isc do domu. W domu bylam przed 22. Banda debili normalnie! A rano dzwonil przepraszal ale on nic nie pamieta No i nocka nie byla lepsza bo przez to wszystko bolala mnie glowa ale nie chcialam brac proszka. o 1 mala sie obudzilam, dalam mleko i do 2 prawie caly czas sie budzila i plakala, wiec ja wzielam do nas, i do 3 spala okropnie sie krecac i kopiac nas. Wiec ja musialam odlozyc, poplakala i zasnela i spi do teraz ![]() No i robilam rano test, ale negatywny, wiec czekam dalej
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko wspolczuje przezyc ale niestety z pijanymi tak jest
Spie na siedzaco A kawy kuzwa znow nie kupilam. Chyba do tesciowej pojde niech pozyczy dwie lyzeczki :p
|
#1525 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze się ze jesteś zadowolona z lakierow Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie mogę się do tej pigwy przekonać . Mój teść zawsze daje ja do herbaty wysłano z tabletu ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Ja zaraz się zbieram jadę załatwiać sprawy później na cmentarz bo po pierwsze dawno nie byłam a po drugie dziś 20 a później jak juz będę na mieście to może kupie czapke dla siebie bo w tamtym roku zgubiłam . Mam nadzieje ze nie będzie padać wysłano z tabletu ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Arletko matko nie dziwie się ze byłaś zła . Kasia idź pożycz wypijesz i będzie Ci lepiej . Kuzwa juz bym była w 2 miejscu jak bym pojechała z Tz em ale mi d.upy nie chciało mi się ruszyć z rana wysłano z tabletu
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2015-10-20 o 09:45 |
||||||
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, u nas nocki super ostatnio. Kostek dobrze śpi j ja też, zaraz ruszamy do sklepu i juz siostra dzwoniła żebyśmy zajrzeli.
Kluska ja tak robię cytryne do herbaty, pigwy nie lubię bardzo 😠 Mysia ja też ostatnio jakąś depresyjna jestem, kocham jesień ale nie taka 😠 Yss mam nadzieje ze obejdzie się bez zabiegu jednak 😢 Kasia o kurde a co z tym zebrem? Może źle spalas? Sypiasz na brzuchu? Ola słodka, kędziorek mały ☺ Arletko Jezu scena jak z jakiegoś obleśnego filmu o polskich realiach, znam to ale na szczęście z opowieści.
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa juz nie spie na brzuchu. Odzwyczailam sie przez ciaze i kp. Spie tylko na wznak albo na lewym boku, na prawym rzadko bo starego mam z prawej
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry!
Dzieki Co do strajkow - Wyjatkowo tak ostatnio ciagle strakuja. Ale daje to efekt. To znaczy moje zwiazki strajkowaly 10 tyg. W koncu rzad im zakazal. I kazal zwolac specjalny sad arbitrazowy, ktory ustalil nowe stawki. No i podniesli wszystkim. Ja tam jestem zadowolona. Arletko bardzo wspolczuje takich przejsc. Nic przyjemnego ![]() No i szkoda ze test negatywny. Mam nadzieje, ze dzis bedzie spokojniej w pracy. Musze sobie jakis prezent na imieniny wykombinowac od tesciowej. |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie pojechalam bo pada . No nic na cmentarz pójdę 22 . I wszystko sobie wtedy załatwię . Przy okazji dziś kupie bilet mpk żeby później nie chodzić szukać
wysłano z tabletu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

Jeżeli chodzi o zatoki to swiecowanie chyba pomogło (tfu, tfu) bo w ogóle nie boli mnie głowa tak zatokowo. Także polecam
Jutro pewnie też mnie to czeka, chociaż wolałabym wrócić o normalnej porze 

No i obie uroczystości w grudniu 

mam nadzieje ze to chwilowe bo smutno mi strasznie
oby to byly tylko moje strachy 

rzytul: Jeżeli chodzi o zatoki to swiecowanie chyba pomogło (tfu, tfu) bo w ogóle nie boli mnie głowa tak zatokowo. Także polecam