![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Hejo
![]() Madzia, to dlatego Twoj Ci tak zawsze wszystko szybko naprawia ![]() Ja tez tak mam, na basen ze znajomymi nie wyjde, raz: ze boje sie wody a dwa: wstydze sie swojej tlustej ![]() ![]() Aga, juz daj spokoj, Swieta sprawiaja, ze mam wolne ![]() ![]() ![]() ![]() Daga, jak przygotowania do sesji? ![]() Ania89, wspolczuje, dlugo pracujesz ![]() ![]() U mnie dietowo ladnie dzisiaj ![]() ![]()
#1502 |
Zakorzenienie
|
sysa-to ciagle pracujesz nawet święta cię nie zawsze obowiązują
![]() ale że co sąsiedzi? że głośno od stepperka? nie jest głośno...no i cwiczę w dzień...moi sąsiedzi: po prawej patologia rodzina pijaków-ciągłe imprezy alkoholowe w nocy dopóki ich córka nie zaszła w ciąże i nie urodziła-teraz częściej jest spokój ![]() po lewej kawaler - dużo mięśni mało mózgu-pełno tępych dzid kręcących się koło niego-w nocy imprezuje w dzień śpi-ostatni kupił sprzęt grający i zdarzało mu się o 1 w nocy na całą parę muzykę puszczać-dostał ochrzan i chwilowo cicho...pode mną-ćpun gościu który tu nie mieszka i nie płaci za mieszkanie...nade mną-gołebie-dach ![]() 30 minut stepperka melduje ![]() ![]()
#1503 |
Zakorzenienie
|
Syska Na basen to się wstydziłam bardzo jak miałam iść ze znajomymi, ale jacuzzi to dopiero się wstydziłam
Aguś hehe to zależy od steppera, mój poprzedni był bardzo głośny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
madzia-mój kolega;D razem pracowaliśmy kiedyś w czechach
![]() ![]() ![]() ![]() ja na stepperze tak nie walę z całych sił więc nie stuka mocno ![]() ![]()
#1505 | ||
Zakorzenienie
|
Wracam właśnie z pracy i padam na ryja
![]() ![]() ![]() ![]() O dziwo nie bylo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj to tyle ludzi mielismy i same marudy i problemy. Masakra. Czasem to leca to godz i jest ok,a czasem ledwo sie zacznie a juz ma sie dosc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Aguś haha a więc jakiś pożytek z niego jest
![]() Mój właśnie poprzedni stepper nie miał tych gum, a ten nowy skośny ma ![]() Ania89 To ja muszę prędzej niż ty się wylaszczyć, w maju córa ma Komunię, a na święta też by trzeba było wyglądać dobrze ![]() Dziewczyny ja narzekam, że z Pl do De jechaliśmy 15 godzin, a znajomi od wczoraj od 22giej do teraz jadą, takie korki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
andzia89-ja planuję do lutego nabrać kondycji-zabiegi gdzie będzie trzeba się rozebrać przy obcych do bielizny
![]() ![]() ![]()
#1508 |
Zakorzenienie
|
Ania89, taak, wiadomo, ludzie sa dziwni czesto, tylek przychodza zatruwac, tez znam takich
![]() ![]() ![]() ![]() Madzia, tyle jada? O kurde, oby szczesliwie dojechali z dzieciatkiem ![]() ![]() Aga, oj Aga, Aga ![]() ![]() ![]() ![]()
#1509 |
Zakorzenienie
|
Aguś ooo a co to za zabiegi masz zamiar zrobić?
Syska z tej samej co my ![]() ![]() Witam z rana chudzinki, ja już po małej serii ćwiczeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Madzia, zabiegi na kregoslup Aga bedzie miala, rehabilitacje ![]() Ale zimno !
#1511 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewuszki moje
![]() wczoraj napisałam długaśnego posta, ale mi wcięło i tak się zdenerwowałam ![]() ![]() u mnie spadł śnieg ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Syska To jedziemy do ciepłego kraju ?
![]() Ania89 Miłego treningu, pewnie cię tam twój TŻ przypilnuje ![]() Daga A ja się kurcze zastanawiam o jaki wolny dzień chodzi i zapomniałam, bo w landzie w którym mieszkam nie ma wolnego ![]() Melduję zaliczony marsz po bieżni, w sumie 80min (6,93km) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Madzia ja tez mam taki patent na mojego ![]() Cytat:
![]() Ja też zaliczyłam wczoraj rowerek- 60 min i skakanka 500 podskokow
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie w Nowym Roku
![]() Bardzo się cieszę i jestem z Was wszystkich dumna, że tak fajnie zaczęłyście nowy rok! Dobrze, że wątek nazywa się do "do sylwestra" i nie jest podane którego roku ![]() ![]() ![]() ![]() My w poniedziałek wróciliśmy z wakacji, wypoczęci, pełni energii do pracy w nowym roku ![]() ![]() ![]() ![]() Idę gotować obiadek dla mojego narzeczonego, potem jedziemy do przyszłych teściów bo od powrotu jeszcze nie było czasu jechać im złożyć życzeń noworocznych ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2016-01-06 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mój kochany fizjoterapeuta mi odpisał, że jestem nawiedzona (haha ciągle go pytam czy coś moge robić - ale sam mi kazał zapytać zanim zrobię sobie krzywdę!) i w końcu pierwszy raz od dawna powiedział, że coś mogę! Zazwyczaj wszystko było na nie! Zatem postanowione - kupię stepper! Mam nadzieję, że dokonam własciwego wyboru bo róznie z tym jest jak czytam. Ja nie mogę ćwiczyć grupowo czy z jakimiś instruktorkami typu Mel B czy Chodakowska. Nawet brzuszków nie mogę robić. Najlepsze dla mnie są kijki ale nie zawsze jest pogoda i czesto nie mam z kim córki zostawić. Wydaje się więc że zakup steppera jest idealnym wyjściem w mojej sytuacji. I coś mi sie wydaje, że dopiero jak go zakupię to wezmę się porządnie za siebie bo cos ostatnio, nie mogę przestać jeść... ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
buldog, fajnie, ze jestes
![]() ![]() ![]() Madzia, jestem za, zabierzemy sie z Twoimi rodzicami ![]() Daga, u nas tez snieg ![]() ![]()
#1518 |
Zakorzenienie
|
Buldog witamy ponownie
![]() ![]() ![]() Zuza fajnie, ze znalazlas cos co mozesz cwiczyc ![]() ![]() Madzia sysa zabierzcie mnie ze soba do ciepelka ![]() Ania86 brawo za cwiczenia ![]() ![]() ![]() Syska najczęściej to wrzucam na patelnie - czasem daje lyzeczke oleju (jak mieszanka jest z ziemniakami) a czasem bez niczego i czekam az sie rozpusci i zagrzeje , przyprawiam i gotowe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
W przyszłym tygodniu chce iść pooglądać sukienki wiec miałam dodatkową motywację na wakacjach no a przede wszystkim to wiadomo: wolne, TZ blisko to kalorie się same spalaly :P
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Ania86 ooo matko, po 60min kręciłaś, ja bym chyba po 10 padła
![]() ![]() Sandra haha mam nadzieję, że do nowego roku 2017 schudniemy ![]() ![]() Zazdroszczę wakacji ![]() ![]() Zuzka Fajnie to będzie więcej nas od stepperowania, ja muszę mój z szafki wyciągnąć ![]() Syska Ale tam jest tylko 19 stopni, a ja chcę do kraju gdzie jest co najmniej 24, najlepiej to 28 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Buldog to czekam na relacje z oględzin kiecek
![]() ![]() Madzia jak Ty zaczniesz krecic tym HH to juz w ogole sie wylaszczysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Daga ooo tak do Świąt Wielkanocnych, dobry pomysł, akurat przed moją 30tką
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Sandra wysłałam ci zaproszenie, musisz zerknąć do prywatnych wiadomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to się aż trochę zdziwiłam jak wstałam a tu biało za oknem ![]() ![]() ![]() ja też poćwiczyłam-godzinka na siłce zaliczona ![]() Cytat:
![]() ![]() super, że wakacje udane ![]() ![]() my zaliczyliśmy siłkę z TŻtem, no a poza tym obijanie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sandra witaj!
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Ania89, smieszy mnie ten obrazek
![]() ![]() ![]() Aza, nie kochana, musze zakupic wlasnie ![]() ![]() Madzia, to faktycznie musimy wyfrunac gdzies dalej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Ania86, z ktorego jestes? Ja tez mam urodziny w lutym ![]() ![]()
#1527 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() urlop się kończy, jestem naładowana pozytywną energią. jutro/pojutrze robią zakupy pod mój jadłospis, cieszę się bardzo, mam wszystko zaplanowane - zobaczę jeszcze jak to w praniu wyjdzie, bo chcę się jeszcze z eM widywać.. a między nami 25km. do tego treningi, on co drugi weekend ma szkole, a ja bede miala dwa razy w tygodniu szkole ale to chyba od marca. w kazdym razie bedzie u mnie pozytywnie, pozdrawiam i juz jestem z Wami ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ja w kwietniu będę miała 31 latek...żol ![]() sandra-ale ciebie wcina ostatnio...pokazuj sie tu nam częściej ![]() daga-ja dziś się ważyłam to też między 65-66 się waha... jak zwykle... sysa-dzięki ![]() z sąsziadami tez mam dobry kontakt ![]() ![]() zuza-myślę że stepper jest ok na plecy...w końcu ruszasz nogami-nie obciążasz plecków...to będziesz z nami stepować ![]() ania86-dokładnie tak to działa ![]() ![]() ania86-ładnie sie ruszyłaś ![]() ![]() my dziś bylismy u brata z bratową i dzieciakami ![]() ![]() ![]()
#1529 |
Zadomowienie
|
[/COLOR]Ania86, z ktorego jestes? Ja tez mam urodziny w lutym
![]() ![]() Ja 28 luty a ty? My jesteśmy właśnie na imieninach, bratowa narobila tyle jedzenia ze masakra
Edytowane przez ania8628 Czas edycji: 2016-01-06 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Ania86, ja tez 28 luty !
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Aga, 31 to piekny wiek ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.