|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Jaki tam Brutusie. Przecież w plecy nie dźgam. ![]() Takie tam... mimochodem. Kufaa. Zapomniałam dopisać w kilku poprzednich postach o tym, jak to rano namydliłam alabastrowe piersi ![]() Nie mogłabyś się trochę przyłożyć do synchronizacji? Wiesz jak to by było fajnie, jakbyśmy miały jednocześnie? Mną mu będziesz samoocenę podnosić? Toć to wiadomo, że nie popuści żebym nie wiadomo jak na niego była napalona. |
||
|
|
|
|
#1502 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak trochę w plecy, akurat mnie nie było na wizażu ![]() Cytat:
![]() nadrabiaj!! ![]() wysłałam, choć nie oddają bezmiaru jego brzydoty. Cytat:
![]() Cytat:
Dobra, muszę. ☠☠☠☠A, za☠☠☠ię moją współlokatorkę!! nie dość, że i ona i jej fagas regularnie zostawiają otwarte drzwi do łazienki, gdy otwarte jest okno, mimo że wiele razy mówiłam, że mi kot przez nie spiernicza, to dziś przegięli pałę. najpierw on zostawił otwarte drzwi do salonu (a były zamknięte), gdzie blokuję swój nowy sweter i jest pełno szpilek. dwa razy zostawił otwarte, dwa razy zamykałam. a rano ta pipa zostawiła kolczatki swoich psów na stole kuchennym, więc chcąc zjeść śniadanie, wrzuciłam je do plastikowej miski na pranie obok. i ta do mnie z ryjem, że jak śmiem jej rzeczy wrzucać, bo przecież na oknie, obok stołu stoi waga kuchenna i na pewno jest brudniejsza niż kolczatki jej kundli, które tarzały się w błocie. i jeszcze się wykłóca, menda jedna! ☠☠☠☠a, jak ja jej nienawidzę. ulało mi się. |
||||
|
|
|
|
#1504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak jest charyzma, to może sobie wyglądać jak gówno, a i tak będzie "fajnie" wyglądał. Tego sobie nie można wypracować, więc nie ma czego zachwalać. I na 100% nie "w zamian" za taki tekst tylko na fali uniesienia. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- To swoją drogą. |
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest serio nieurodziwy ![]() nie zawsze był charyzmatyczny, wyuczył się. i serio, w zamian. on to tak mówi, że jakoś to tak działa, sama nie kumam. |
|
|
|
|
|
#1506 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
- przytyłaś ostatnio - <odgłos rozpinanego rozporka i rytmicznego ssania> TRUE STORY |
||
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stewardesa, jak bonie dydy, historia prawdziwa. ja nie wiem, co on w sobie ma, może jakieś feromonowe combo breaker, ale ma to coś. i gdyby mi ktoś inny tę historię napisał, wyśmiałabym. ale gościu działa, widziałam nie raz, a i też musiałam się powstrzymywać i trzymać ręce przy sobie, bo mimo, że z gatunku flaga na twarz i za ojczyznę dla mnie, to pussy magnet działał. |
|
|
|
|
|
#1508 | |||
|
Konto usunięte
|
Przecież go doceniłyśmy.
Ale ja o tym nie wiedziałam. Cytat:
Tak mi mów. Aż mam ochotę Ci obciągnąć. ![]() Aż zatęskniłam za czymś takim. ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Można mylić pojęcia. |
|||
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie w pełni.
jaasne ![]() w sumie też dobrze, więcej dni mamy w miesiącu pokrytych morderczymi torturami ![]() za moimi ulewaniami? o tej dziuni mogę bez końca. zawsze spotykam się z nim w okolicznościach imprezowych, więc widzę. charyzmy. |
|
|
|
|
#1510 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- W pełni. Za wk*rwianiem współlokatorów. A przez "charyzmę" rozumiesz co? Co ma teraz, czego nie miał wcześniej. Co złego w flirtowaniu z ojcami koleżanek? |
|
|
|
|
|
#1511 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym nie kupiła. co przemilczam? wkurzający głos? dziwny chichot? nie skończył studiów, nie mieszka z rodzicami od kiedy miał 18 lat. ona nie robi tego po to, by mnie wâ☠â☠â☠â☠ić. ona jest bezmyślna, bezgranicznie. ona nie ma problemu z tym, że piłka psia ubabrana w błocie leży w zlewie kuchennym przez 12 godzin, obok talerza. albo na stole właśnie. ona ma taki syf w pokoju, że ja wstrzymuję oddech, jak przechodzę obok. Cytat:
nic, dopóki jest 'consensual'. |
||
|
|
|
|
#1513 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aż dziw, że jakakolwiek laska na niego spojrzała. ![]() Cytat:
Wyczerpująca odpowiedź. Yoo. Jestem bliska osiągnięcia satysfakcji seksualnej z wyobrażeniami Ciebie, przeprowadzającej poważne rozmowy i jasno stawiającej granice współlokatorce |
||
|
|
|
|
#1514 | |||||
|
Konto usunięte
|
Że co, że niby mam przestać interesować się 20-23 latkami i zająć się wyższym przedziałem wiekowym, godnym mojego wieku, który jest dojrzalszy od tych siks masowo uciekających przed małymi penisami?
Nie czaję.Cytat:
Spory sceptycyzm zmienił się w masakrycznie duży sceptycyzm. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po prostu byłem pod wrażeniem pięknego kombo. Jednak myślę że laski które łączą te wszystkie wymagania i używają takiego słownictwa też istnieją. Cytat:
Facetów trochę jest. Stałych bywalców i trolli. Niektóre panie nawet nie zauważają ich istnienia. Którzy? Nie śledzę ich szczególnie. |
|||||
|
|
|
|
#1515 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do tego przypala WSZYSTKO. zwięźle i na temat. Cytat:
Cytat:
nie chodzi o to, że masz zrezygnować z lasek w swoim wieku. chodzi o to, żeby w końcu do Ciebie dotarło, że ich 'wymogi' nijak się mają do rzeczywistości i za rok, dwa, może trzy im przejdzie. Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1516 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oo. To jak ja. Wymijająco i bez konkretów. |
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1518 |
|
BAN stały
|
Opooowiedz. I tak nie opowiesz.Właśnie ci:Tylko ci stali. DE i G.
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
BAN stały
|
Właśnie:
Cytat:
, chyba, że coś przeoczyłam.
|
|
|
|
|
|
#1521 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nastroju nie ma. Cytat:
Ja mam Cię za kompletnego debila. Przynajmniej w tej materii. Teraz zaprzeczysz, za jakiś czas chlapniesz coś z użyciem tych samych słów. Na dowód, jak bardzo nie wziąłeś tego na poważnie. ![]() Cytat:
Cytat:
Marnie kiełkujesz, ale też to wypisywałeś. Tylko skromniej. Nosz żadne osiągnięcie takiego Ciebie zdobyć, ale jakbyś opisał dokładnie i ze szczegółami jakie kobiety nie mają szansy na Tobie usiąść to by była zupełnie inna rozmowa... |
||||||
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że normalny penis też w cosmo nie występuje, bo to ta sama liga, co konkurs tżsajzów, to inna sprawa. spaliłam popcorn. dwa razy. pms w pełni |
|
|
|
|
|
#1523 | ||
|
Konto usunięte
|
Większości lasek to nie pociąga i dlatego jest kolejka do polerowania mu gały pod stołem?
Cytat:
Oj tam, same klasyki. Sprowadzili sobie psa. Bydlę jak pół krowy. Nie wyprowadzali go. Srał i szczał na korytarzu. W dniu, kiedy wyszłam zaspana i wdepnęłam bosą stopą w wielkie gówno, co bardzo ich rozbawiło. No to umyłam podłogę w przedpokoju. A szmatą przejechałam ich kanapę, fotele i dywan. Pies zaczął srać wszędzie. Zaczęli go wyprowadzać.Innym razem zobaczyłam w jakimś filmie dowcip z żyletką i jabłkiem, a potem w obecności współlokatora, który zawsze mi wszystko wyżerał pakowałam ostrza wyjęte z jednorazówki w gruszkę twierdząc, że zastawiam pułapkę na koleżankę, bo podejrzewam, że mi ostatnio zjadła. (wyżerał mi dalej, ale jaką paranoję sobie wyhodował przy okazji to jego). ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
Śmierdziel. |
||
|
|
|
|
#1524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ona to spaliła na kamień. serio, dłuto i młotek. oczywiście ona tego nie posprzątała, nieee. tydzień czekało. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1525 | |||
|
Konto usunięte
|
A co? Czary?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ona nie jest bezmyślna, tylko cwana. |
|||
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
ch*uj wie co
![]() można je mieć w kuchni. jw. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- chcę samosę. bardzo. a nie mam. #1stworldproblems |
|
|
|
|
|
#1527 | ||
|
Konto usunięte
|
Ważne, że wiemy, że nie jest to żadna z rzeczy, które ja mogłabym uznać za atrakcyjne lub/i gałogenne. I że przed chwilą przyczyny takiego stanu rzeczy upatrywałaś w "wypracowanej charyzmie". ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Masz zero pedagogicznego podejścia. |
||
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co nas nie stać pozostaje wątek frustracyjny...jakie kłamstwo? kończę butelkę, wolniej łapię. ![]() |
|
|
|
|
|
#1529 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli takie działania są bardzo częste to to przykre, bardzo. Klasyczni trollwizażankowie to sezonowcy, wpadają na jakiś czas, tworzą wątek taki że szczęka opada albo dyskutują w jakimś starając się wszystkim wcisnąć swoje poglądy. DE chyba nie jest taki zły ale może wszystkiego nie widziałem, G chyba nie ogarniam. Cytat:
Cytat:
Nie to nie, co się będę narzucał... Cytat:
Mhm. Słabe porównanie. Dla Ciebie chyba nie? Cytat:
Nie myślę o tym nawet. |
||||||
|
|
|
|
#1530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To po co się szarpiesz... ![]() Eee. Wcale nie wolniej. Mordoooor! Skoro to ona jest księżniczka, której nie wolno zwrócić uwagi, a nie Ty psychopatka, której strach zwrócić uwagę, to dość oczywistym jest, że podejścia pedagogicznego nie było. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

aż dziw, że jakakolwiek laska na niego spojrzała.
Nie czaję.