|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty
Hejo 😉 P spal od 20.30, pierwsza pobudka na cyca o 1, potem o 3 i o 5. Spaliśmy do przed 7. A teraz poszedł na chwilkę drzemki 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty
U Nas też dobra noc od 21 spała do 5 i 8 i Dalej śpi 😊 Lucy mam nadzieję że dzisiaj Będzie lepiej 😘 oby to był tylko wieczorny epizod grunt że bez płaczu 😘
#1503 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja dzis sama z młodsza bo reszta pojechała do dziadkow. Mam luzy ![]() Pola w nocy narobiła rabanu ze w szafie jest krokodyl i ona nie chce spac z tego powodu tylko oglądać bajki. Cały blok ja słyszał chyba ![]() U nas katarek jakby mniejszy ale i tak w domu posiedzimy jeszcze z 2 tyg mysle dla pewności. Moze przesadzam ale wole przesadzać niz wrócić do szpitala ![]() Kaaasi jak ja miałam jedno dziecko to mysle ze byłam bardziej zmęczona niz teraz - przede wszystkim dlatego ze wszystko było nowe i ciagle o czymś myślałam i sie martwiłam i od tego byłam zmęczona bo tak to miałam aniołka ![]() Teraz juz wiecej wiem i wcale nie czuje sie zmęczona. Także wiesz, jedno dziecko to wcale nie mało na głowie ![]() A z niania chodzi mi głownie o Pole, bo pogoda coraz lepsza soe robi a ona potrzebuje ruchu bo przeciez ile można w domu siedzieć w tym wieku jak huśtawki i piaskownica czekają? ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry witam sie i ja w miate wyspana
![]() ![]() ![]()
#1505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam Was i to dużo daje i nie do patrze się nieprawidłowości bo cały czas myślę to co z Motylem powtarzacie każde dziecko inne ![]() ![]() Dobrze ze Pola się wyszaleje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Rozeznanie
|
Zuza w miarę. Zasnela przy cycu o 21 i pobudki o północy, 3, 4.30 i wstała po 7... I stęka dalej. Od wczoraj
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki taki nerwowy biedny jest, strachliwy jakby, lek na twarzy ma. Biedactwo
![]() |
#1509 | |
MamaKarolci28
|
Cytat:
![]() Moja tez ma teraz etap piaskownicy i spacerków bez wozka. Śmieje sie do tz ze jej namiot rozbije kiedy bo mała tylko przetrzeć oczy i juz wy szła na dwór ![]() Co to opieki przy dwójce ja nie mge powiedzieć ze mam łatwiej. Karoliny nigdy nie odczułam ze mam, mimo ze była dość problemowa i S usypianiem i częstym wstawaniem do 1,5 r . A przy dwójce mimo niani ciagle brak tego czasu na make up czy choćby kawę bo sa ważniejsze rzeczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Rozeznanie
|
Vivi dzis cos niespokojna chyba zapowiada sie ciezki dzien :/
MamaKarolci wiem o czym mowisz hihi ja wlasnie wlosy mialam umyc ale dziecko mi padlo na kolanach i chyba nic z tego na razie juz nie mowiac o tym ze nie pomakowalam sie jeszcze,dobrze ze chociaz ubrac sie zdarzylam ![]() ![]() Edytowane przez Vivien26 Czas edycji: 2016-04-30 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
MamaKarolci28
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |||||||
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() A co do plam na pupie ![]() Cytat:
Super ze udało Ci się chociaż na chwilę wyskoczyć. Mohito jest pycha ![]() Cytat:
Hahaha fałszywe, mój też, mój mówi, że to są oszuustki po prostu i to powinno być karalne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Apropos skoku.... Która to mi wysłała kurierem wirus Samara??? ![]() To co się wczoraj u nas działo od 18 do 22:30 to jeszcze tak źle nie było, myślałam, że od tego darcia wypluje sobie wnętrzności ![]()
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Rozeznanie
|
O rany ja juz o skokach nawet nie czytam bo na sama mysl mam atak paniki
![]() ![]() Dziewczyny czy Wasze Maluszki tez tak wszystko pakuja do dziobkow? Vivi laduje doslownie wszystko i mnie rowniez podgryza i ciumka jak ja nosze, juz nawet malinke na rece mi zrobila ![]() Edytowane przez Vivien26 Czas edycji: 2016-04-30 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() Aninis a jak tam aftin?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pocAtek obrotów za wami ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
No tez nie wiedziałam ale podobno siedzi jakis w szafie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Mały mi dziś nie chce jeść
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1518 |
Rozeznanie
|
Lucy hmm dobry pomysl z ta szmatka nie pomyslalam o tym.Ja mam taka niby pluszowa kiedys kupilam a potem sie zastanawialam po co to haha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak wystękala to przynajmniej dzien powinien byc udany ;D Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() Mi na podstawowe rzeczy czasu nie brakuje, jakos łaskawe te moje córki ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Rozeznanie
|
Lucy moja też po szczepionce nerwowa strasznie się zrobiła. Kichnę sobie a ta w ryk. Zuza od 4 zdziwią. Pociumka co godzinę po 2 minuty i płacze. Teraz padła mi na kolanach.
Tż mnie wkurzył. Nie ma go od 3 w nocy do teraz. Wróci i jedzie robić z samochodem teścia. A ty se kobieto radź sama. Nie pamiętam kiedy w domu chociaż kubek po sobie umył. Wszystko ja a on ogranicza się do zajęcia się Młodą jak gotuję obiad... ![]() Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2016-04-30 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() Ja mam tyle dobrze ze Lilka mi spi okolo 3h praktycznie zawse ciagiem w dzien + dwie krotkie (30min do godziny) drzemki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Działa 😊 wczoraj był 3 albo 4 dzień jak go używam i biała kropka z języka zniknęła. Więc to jednak był początek pleśniawki.
A jaki wczoraj miałam dzień zakręcony. Pomyliły mi się butelki i zamiast aftinu wylałam na gazik delikol... i tak sobie go leję i leję i myślę sobie co to takie rzadkie... i dopiero się zorientowałam, że to delikol. A miałam końcòwkę buteleczki. A druga sprawa, to postanowiłam zrobić rosół, tak żeby na dzisiaj jeszcze było. Wlałam 1.5 l wody do gara... nawrzucałam mięcho i włoszczyznę i poszłam nakarmić Lilkę... i co? Tak długo wisiała na cycu, że zapomniałam o rosole i się wygotował prawie cały... zostały tylko 2 talerze zupy 😂 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z facetami to tak jest. Ja tez jak dziś potrzebuję meża skoro nie pracuje, to se poleciał na miasto i już go nie ma od 9. Bo kurna pita trzeba złożyć, nie bło czasu do tej pory ![]() ![]()
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Aninis ja ostatnio gotowalam jaja przez pól godziny bo o nich zapomniałam...dobrze ze dużo wody bylo w garnku to się nie spaliły...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Raczkowanie
|
Jessu a moja śpi po 10 min. :-/ ja dalej w koszuli nocnej łaże ^^ trochę polezy i na ręce. Dziś znowu chyba bez obiadu będzie :-( deszcz pada więc dworek odpada. Jak ja wam zazdroszczę tych śpiących w dzień maluszków. .. tzn. śpiących w domu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Rozeznanie
|
Ja
![]() ![]() Lucy wykopalam wlasnie u szafy i wrzucilam do prania :tak: Rany jak mnie dzis glowa boli.Kazdy glosniejszy dzwiek i mam wrazenie ze nie wytrzymam... ![]() To ja mam tak ze po nieprzespanych nocach jestem tak zmeczona ze wkladki higieniczne znajduje w lodowce albo solniczke na oknie w lazience ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Vivien26 Czas edycji: 2016-04-30 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Poszliśmy na spacer żeby zasnal...to zasnal...na spacerze spal, weszliśmy do domu 5 minut i po spaniu..po ciulu interes...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucy biedby Bartuś :-( Esor współczuję samary.. A wiecie, tak mnie prawy bicek od wczoraj boli :-D masakra. U nas zajety weekend. Jedziemy po 14 do cioci tz bo wrocila z USA i ma podobno duzo prezentów ![]() Jutro przyjezdza moja chrzestna w odwiedziny i jeszcze na obiad do tesciow.. Spadam bo samara się zalaczyla ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.