![]() |
#1501 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Ja też spotykam liczne Tosie, nie dziwię się, bo to piękne imię. ![]() Cytat:
Uff cieszę się, że już ok! Cytat:
Ojej współczuję tego puchnięcia. ![]() Cytat:
Trzymam kciuki żeby szybko poszły precz te bakterie, a pobyt w szpitalu był krótki. Dobrze że dzidziuś ma się ok. ![]() Cytat:
Super, brawa dla TŻ. ![]() Zbieram się na szkołę rodzenia. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Ja puchniecie stóp zauważyłam w marcu. Nie znikało po nocy. Dopiero jak zabralam wielką poduchę z kanapy i spałam z nią miedzy nogami to odzyskalam swoje kostki. Ale tylko kostki, palce i wierzch stopy nadal miałam nabrzmiale. Wiecie kiedy zniknęły? W szpitalu. Po kilku dniach leżenia obudziłam sie rano i ruszajac stopą widziałam pod skórą kości srodstopia i obie kostki. Moim zachwytom nie było końca. Zobaczyć swoje "normalne" stopy po 2 miesiącach- bezcenne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
byłam na balkonie jakieś 2o min, jak się czuję??:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Ja leżę w domu. Bolą mnie plecy i tutaj i najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zadomowienie
|
uwaga, podaje linki jakie otrzymałam "na cukier"
slodkiemamy.edu.pl tam jest (oprócz ogólnej wiedzy) kalkulator do komponowania posiłków i dostałam jeszcze link: www.xidoneo.pl jeszcze się nie wczytałam |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez siedzę w domku... Usiadłam 9 rano na godzinkę i troszkę mnie przypiekli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No wszyscy straszą że dziecko tak szybko rośnie że niektórych rzeczy to nawet nie zdążę założyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
OoooMyGod! Tylko nie strasz że my tak samo w strojach wyglądamy ![]() Cytat:
Moja Antosia to czasem na takie dni że kopie jak szalona, a teraz to tak bardziej się przeciąga i kopie tylko od niechcenia ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całkiem dobry lód ![]() Kupiłam w pepco spodnie, jak prosiak się czułam w tej przymierzalni ![]()
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Dłonie mam wielkie, ale stopy lepiej niz 2 tyg temu. Wprawdzie noszę rozciągnięte stare buty ale jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, współczuję. A coś Twój lekarz na to mówił?
#1516 |
Zakorzenienie
|
Norma w ciąży. Cisnienie jest dobre wiec luz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
#1518 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Szansa dokładnie taka sama jak to ze parafrazujesz słowa piosenki raz dwa trzy .... ![]() (Jakoś mi sie skojarzyło) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Bo przecież nie zakładasz że kot sie zaślinil z ekscytacji ze jest na zewnątrz ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-05-23 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko uprzedź dużymi literami, że wrzucasz ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |||
Zadomowienie
|
cudny jest !! jak znajdziesz daj znać tez kupię
![]() Cytat:
![]() Na szkole rodzenia jestem najstarsza ![]() ![]() Dziewczyny pocieszają : nie wyglądasz AŻ na 30 lat hahahaha Cytat:
Miałam szarą ale odcięcie wypadało mi w połowie brzucha i efekt był słaby. W tej w kwiaty odcięcie mam idealnie pod biustem i całkiem spoko wygląda. Też mam L-ke ale mam luzy w biuście, powinnam mieć M-kę ale już nie było więc mam taką luźną ![]() Cytat:
![]() Taki sąsiad to skarb ![]() Mnie już się wczoraj słabo robiło jak widziałam Panów z ogromnymi brzuchami w rozpiętej koszuli, tors owłosiony na wierzchu i krótkie ba! bardzo krótkie jeansy rodem z lat 80' do zestawu klapeczki i spacerki po mieście ...
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może łza mu skapnęła na brodę ze wzruszenia,że sąsiad taki wesoły przy poniedziałku ![]() on ma obsesje na punkcie szklanek/kubków z wodą.. będzie śledził każdy ruch ręki, w której znajduje się takie naczynie czekając na moment, w którym owo naczynie zostanie porzucone bezmyślnie...po takiej obserwacji następuje akcja polowanie na wodę..potrafi cała głowę wsadzić i upić z dnia choć kropelkę.. Cytat:
UWAGA SĄSIAD NA WIZJI: ![]() Cytat:
taa..skarb..jak popije za mało to obkłada żonę szyk i klasa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Co ty zdjęcie Cejrowskiego w "lakerkach" wstawiasz??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Obleśne to jest;: ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-05-23 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Raczkowanie
|
Tija, dlatego nie denerwuje sie, gdy mala jest nieaktywna, bo ona ogolnie jakas leniwa jest. Chyba ciagle spi-jak mama, hehe (tzn.ja nie spie ciagle, ale gdybym mogla....).
Origa- zoltko swietnie dziala na siersc (tak jak i nasze wlosy), ale tylko surowe. Poddajac je obrobce cieplnej wygotowuje sie wszystko, co cenne. A najlepsza bomba witaminowa sa mozgi. Miesa nie musisz zamrazac, jesli masz ochote dac od razu po przyjsciu do domu-mrozenie tylko hibernuje bakterie, nie zabija. Nie powinno sie tez myc miesa dla kota, bo traci wtedy zapach. No a koszty uzaleznione sa od proporcji suche:mokre, wiadomo. Im wiecej mokrego tym drozej. Tez polecam zooplus, maja chyba najlepsze ceny. Asicucha, ale sen-7kilowe dziecko, lol ![]() My dzis ostatni dzien plazowalismy. Tz nic nienauczony doswiadczeniem spalil sobie dzisiaj jaja ![]() Wczoraj tz pierwszy raz poczul tak naprawde kopniaki. Ale sie cieszyl ![]() Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-05-23 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Witam się jako żonka
![]() Widziałam, że przewinął się temat wbijania się w sukienki letnie - aż się cieszę, że zawsze byłam słoniem i lubiłam kiecki zwiewne, które zdecydowanie nie przylegały do ciała. Mam pełno takich, które wynoszę do końca ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spóźniłabym się na własny ślub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Byliśmy na szkole rodzenia, było dużo lepiej niż tydzień temu - wpłynęła na to zmiana osoby prowadzącej na konkretną babeczkę. ![]() Temat karmienia piersią, ćwiczenie na lalkach przystawiania do piersi, omówienie możliwych problemów. Ćwiczyliśmy też na lalkach przewijanie. Jeden gościu tak się wczuł, że naprawdę posmarował lalce pupę kremem. ![]() Później jeszcze przyszedł inny pan, który przez ostatnie 15 minut opowiadał nam o pierwszej pomocy, bardziej to była zachęta do zapisania się na dodatkowo płatne warsztaty na ten temat, ale coś tam pokazał co robić jak się dziecko zakrztusi. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pierwsze zdjęcie to na jakieś stronie dla transwestytów znalazłaś? Cytat:
![]() Cytat:
jak się czujesz jako żona? do teściowej już mówisz "mamo"? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że nie tylko stylowy ale też szarmancki ![]() Cytat:
![]() A TŻ faktycznie nie uczy się na błędach ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do ubrań ja bardzo mało nosiłam luźnych rzeczy i większość mojej garderoby od 8 -10tyg na mnie nie pasuje ... A co do siku na ślubie to chyba oczywiste, ze powinien być przewidziany czas na wizyty w toalecie Pani młodej ![]() Dobrze, że TŻ Cię wyciągnął na parkiet wszak co to za wesele bez wspólnego tańca ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- no u nas dziewczyny na SR młodziutkie, jedna ma jeszcze 26 a tak to 22 i 23 chyba ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak jest z tą cukrzycą wynik po 2 h wyszedł mi duży czy ktoś się orientuje czy to cukrzyca czy stan przedcukrzycowy? Czy wymaga wizyty u diabetologa? Diety?
Glukoza na czczo: 75 mg/dl po 1 h:119 mg po 2 h 173 mg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.