|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
tyle dobrze Malwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Cytat:
![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Wtajemniczenie
|
to Dorian tez mojego za nos trzymał
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 😊
Magdusia, tak, mlody bardzo zadowolony z przesiadki w spacerowke 😊 ona jest lepsza od gondoli bo daszek sie daleko naciaga i slonce tak nie razi, a w gondoli musialam z pieluchami kombinowac 😊 Ahnessy, u nas cola tez nie wplywa ale ograniczylam mocno 😊 ojjj z tym tsh to lipa 😞 U nas dla odmiany lipna nocka, maly niespokojnie spal, wybudzal sie z pojekiwaniem. Generalnie pomagalo przytulenie i wieksza czesc noc spal trzymajac mnie za reke. Czyli zaczynamy skok 😒 Dzis probowalismy gotowe mleko bebiko no i dupa czyli mm jest beee. Jeszcze godzina i jade na ta zerowke, potem dzida na szczepienie i do funfeli na ploty, mam nadzieje, ze wszystko bedzie spiete 😊 Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Casa powodzenia na egzaminie
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On nad ranem jest taki słodki jak gada ale co z tego jak matka nieprzytomna ![]() Cytat:
![]() I wszystkim szczepiacym za brak nopow ![]() U nas noc spoko, jedzenie ok 2 tylko i wstał Książę o 6.30, TŻ się zlitowal i go o 7 zabrał a ja spałam do 8 ![]() Dziś mamy wizytę u rehabilitanta żeby sprawdzić czy nadal potrzebujemy rehabilitacji a po południu znów notariusz, tym razem kupno mieszkania |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Malwi, Ewcia nie dziekuje 😊
Ewcia powodzenia u notariusza (skoncza sie wydatki) no i oby rehabilitacja juz nie byla konieczna 😊 Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Wtajemniczenie
|
Casaa powodzenia na egzaminie i szczepienia bez NOPów!
Ewusia powodzenia u notariusza i na rehabilitacji. Mój juz spi ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Ja mojego przetrzymuje zeby na egzaminie spal :P
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Wtajemniczenie
|
szkoda ze mleko nie pasi mu znowu. trudno zostaniesz matka półka będziesz karmić 2 lata
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Rozeznanie
|
Kciuki za potrzebujących dziś
![]() Ewusia mi polozna mowila ze niby do roku czasu glowka sie ksztaltuje, ale Wojciech mial bardzo plaska z jednej strony My dzis nocka super ale to pewnie po szczepieniu. Zasnal kolo 20.30 pobudka o 23.30 jak mamusia chciała się już położyć i poszlismy spac godzinę później. Pobudka o 5.40 i o 7 znowu spac do 9.30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego czasu to juz o kolana beda sie obijaly :P nie ma bata, dzisiaj z lekarzem pogadam co robic. Trudno, jeszcze jeden nawal przezyje i odciagne na najblizszy zjazd ale od pol roku jedziemy juz z konkretnym jedzeniem, kaszkami, cudami bo dluzej nie wytrzymam.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Co do kawy to ja piję 2 dziennie, czasem nawet 3. Bez różnicy w spaniu mlodego, bo jak czasem piję 1, to spi tak samo
![]() My jeszcze nadal w gondoli ![]() Dzieci spia, kawaaaaa ![]() TZ pojechal, wroci w sb wieczorem, bede tu miala ciekawie z ta dwojka. ![]() Co do TZta, to coz, to co zawsze. Nieogarniety jest no i tak co jakis czas nastepuje kumulacja mojego wkur.wienia. Nic nowego. Ewusia, powodzenia u notariusza! Casaa, a Tobie na egzaminie i za brak NOPów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1514 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Największe wydatki się skończą, ale zaczną się te mniejsze i bardziej upierdliwe ![]() Cytat:
![]() Mój też śpi ale na mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Już się obudził ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Wtajemniczenie
|
Dotka piątka mój jeśli chodzi o firmę to ogarnia(prócz papierów) w domu ma dwie lewe...od 4 lat mieszkamy w tym domu a on potrafi zapytać gdzie jest papier toaletowy, pasta do zębów albo ręczniki-oczywiście od zawsze są w tych samych miejscach
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Kasia, no wlasnie u nas identycznie! W pracy jest ekstra ogarnięty!
Jak czasem ma urlop i gdzies jedziemy i odbiera mimo to telefony od klientów to moja mina jak rozmawiają jest taka: ![]() No ale jak prosilam go w sb zeby zdjal Witka przescieradlo, bo bylo ubrudzone dynia, to w koncu wczoraj zdjelam je sama.. Albo zapytaj go jak sie nazywa pediatra Witka, czy czym / na co go szczepimy. No i to takie bzdurki, ale 10 takich bzdurek powoduje, ze mam cisnienie 220. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Casa no ja juz zaczelam powoli wprowadzac, mam plan do slubu, czyli listopada, zeby mlodziez juz byla niecycowa. Slabo widze rozpinanie sie, cudowanie, bo Wojciech bedzie chcial cyca. Trudno, troche mu sie skroci cycowe zycie, ale cos za cos. 10 miesiecy, to i tak dlugo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
U nas noc na szczęście niezła, chociaż od 21:10 spala rąk, że co jakiś czas się budziła.... ale potem zasnęła porządnie i o 3 karmienie dopiero a potem o 6.
Powodzenia na szczepieniach, egzaminach, i ogólnie na wszystkie działania, mateczki! Czy to normalne że mojej małej ulewa się jak ją kładę na brzuszek ponad godzinę po jedzeniu? Nigdy nie kładę jej zaraz po jedzeniu, odczekuję ok godziny a dzisiaj mi 3 razy rzygnęła mimo wszystko.... :-( Chociaż jakoś mega dużo to nie ulewa.
![]() |
#1520 |
Wtajemniczenie
|
mój odrazu po jedzeniu śmiga na mate no chyba ze zaśnie na rękach ale może dwa razy mu się zdazylo ulac
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- robie kawę...komu? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Aha, ugotowalam na parze marchewkę i rozgniotłam widelcem, w porównaniu ze sloikiem niebo a ziemia! Troszkę dałam i generalnie jest tak, że dzioba chętnie dość otwiera ale wypada wszystko z buzi
![]()
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Kaska mnie!!! Ta glizda mala nie chce spac, zwariuje zaraz!
Co do ogarniania domu, to przez dlugi czas tz wszystko ogarnial, teraz podlogi sa jego i podworko ![]() Pediatre on zalatwial, zreszta on praktycznie wszystko ogarnial, bo ja nie bylam w stanie :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja matka mnie tez wkurzyla,bo mowie jej wczoraj, ze mi tz na nerwy dziala no i mowie, ze to i tamto,ze nieogarniety, a ona 'no wiesz, faceci tak maja. Musisz myslec za siebie i za niego'. No bożesztymój, wlasnie z takim podejsciem to sobie kuku mozna zrobic. Ja bede myslec za siebie, za niego, ogarniac Witka, psa, dom i wyląduje w psychiatryku. No jeszcze czego. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Wtajemniczenie
|
jak wskaże palcem to zrobi...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Dotka z tym zaleniem sie mamie, to uwazaj. Bo w najmniej oczekiwanym momencie moze wypomniec, a juz jak bedzie jakies powazniejsze spiecie, to w ogole. Jak ja chce sie wyzalic, to dzwonie do przyjaciolki, matce nie mowie, bo wlasnie kiedys uslyszalam, jak sie poklocilam z tz, ze nooo ale ona mi mowila, ze to nie jest facet dla mnie itd. itd. Zwykle chodzi o ☠☠☠☠☠☠☠e, a ona mysli jak ja sobie sama z dzieckiem poradze
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry witam sie imieninowo kto na kawe?
U nas tragejszyn jak by to zaspiewala natasza ale coz kiedys minie Współczuję nocek Kciuki za potrzebujacych O tz to bym mogla ksiazke napisac ale dzis go oszczedze (nie to zebbym liczyla ze sypnie cos dla fundacji do sloiczka no dobra licze na to ![]() Ogolnie zapierdziel dalej bo w poniedzialek mama a juz w lutym jej obiecalam ze szafe ogarne... głupia ja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Ja na tz narzekam ale on to ma że wkurza mnie gadaniem. Zostawia te ciuchy na kanapie ale nauczyłam się z tym żyć. Raz dwa razy w tygodniu ma napad czystości i wtedy sprząta wszystko, co ciekawe jak codziennie gary stoją w zlewie to nie widzi. Ale ja już nauczyłam się codziennie wieczorem jak młody zaśnie myć naczynia i ogarnąć dom żeby na rano mieć czysto. Jak nie posprzątam raz wieczorem to później jest armagedon. Tylko z tymi naczyniami ma problem. No ale nie może być idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Malwi nieee ja mam z mama dobry kontakt a ona tzta lubi bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1529 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też ma czasem nieogar domowy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Moja mama zawsze broni tz i twierdzi że to ja jestem ta zła
![]() Co do ulewania to mój czasem uleje po godzinie lub dwóch. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.