|
|
#1501 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak Wam sie podoba? :)
Cytat:
![]() A to zamienię tradycyjnego kwiatka na kokardkę , a to zdewociałą tradycjonalistkę przekonam do cyrkonii , a to po 1,5 h namawiania spiłuję tradycyjną łopatkę w szpic. ![]() Gdyby nie moje usilne namowy i perswazje byłyby tu same gołe frenche ![]() Ale dla ożywienia wrzucę pracę konkursową. Tematyka była związana z Afryką.... Dozwolone były luźne skojarzenia...Więc wybralam Króla Lwa ![]() Krótki opis - pazurki pociągniete czarnym zelem i pomalowane lakierami w centki ![]() Akrylowe figurki zwierzaków ![]() Jako dekoracja - Afryka z piachu sprzed domu, apaszka, bukiet suchcieli
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu mam zaległosci że połapać się nie mogę ale może po kolei
Jeśli chodzi o wizytówki to naj najbardziej podoba mi się pierwsza. Pierwsza zawsze jest najlepsza i najszczęśliwsza więc sugerowałabym wydrukowanie właśnie tej Pazurki jak zwykle wszystkie ślicznie, bo jakby inaczej? Ale muszę wyróżnić jedne: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3976688 Kompozycha na tym pazurku jest genialna, wspaniała, rewelacyjna ... Bardzo podobają mi się też to brokatowe cieniowanie i to coś: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3976688 A jeśli chodzi o czerwone pazurki, to też mam coś takiego, że na czerwonym lakierze zawsze wychodzą mi jakieś plamy. Ale to się robi dpopiero po zmniejszeniu zdjęcia bo normalnie jest wszystko ok ![]() Praca konkursowa OMG |
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
Świetna praca.
|
|
|
|
#1504 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Madzia nie mam pojęcia. Zresztą zupelnie mnie to nie interesuje ![]() Zrobiłam prace z której jestem zadowolona i to mi wystarczy. A wracając do fantazji i polotu..Tu na przykład zupełnie musiałysmy sciagnąć zdobione pazurki i pokryć je jedynie zelem - z powodu praktyk w powaznej instytucji. Wybielic je tylko trzeba
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Zadomowienie
|
Tak z ciekawosci pytałam...
Niemniej trzymam kciuki za Ciebie, praca ciekawa i widac Twoje ogromne umijetnosci. |
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1507 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No bo pozniej wkleiłas drugi raz ten sam link więc się zdziwiłam ![]() A tu naprawdę starałam się "umaić" pazury jak tylko się dało... ![]() ( dół motylka jest biały wiec zlał się tu z tłem i srednio go widac)
|
||
|
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
Motylki słodziuchne
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A motylki cudo
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie sliczne
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
praca konkursowa i ostatni french przypadly mi do gustu
|
|
|
|
#1512 |
|
Rozeznanie
|
Nie będę się wysilać co do motylków,bo widać przecież,że śliczne są
Czarna dzikuska z Ciebie wylazła .Nie dość,że pazury odjechane,to strasznie podoba mi się ta Afryka z piachu na apaszce.BRAAAAWOOOOOOOOOO !!!
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te Simbowe
|
|
|
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
Praca konkursowa... brak mi słów... aż oczy się zaszkliły: przypomniała się pierwsza klasowa wycieczka do kina, pierwszy film, na którym się popłakałam. Dziękuję, Paula
|
#1515 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne te motylki i nie wiem co powiedzieć - bo mnie zatkało... Są prześliczne...
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
śliczne motylki, praca odjechana jak zwykle
Jaka instytucja jest aż tak powazna,ze nie można z pazurami ??
|
#1517 | |
|
BAN stały
|
Hahaha
![]() Cytat:
![]() Oj jest , jest jakaś!!!! Sądzę nawet ,ze nie jedna ![]() W tym przypadku nie pamiętam dokładnie o co chodziło ale miałam kiedyś klientkę z praktyką w zgonach w Usc... Motylki nie były tam na miejscu...
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paula, Ty to masz światową klientelę
|
|
#1519 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1520 |
|
La Moderatoiure
|
Praca, powala na kolana
Cóż tu więcej napisać ![]() Frencz z motylem ..taki.. słodziuchny
|
|
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
o m g.... Paula..... Praca konkursowa :O :O :O :O :O :O powodzenia i trzymam mocno kciuki
|
#1522 |
|
Zadomowienie
|
Paula mam prosbe
Mogłbys maznac tym zelem xtrem white na tipsie i wkleic foteczke? Chyba, ze masz fotke zrobionych nim pazurkow, ale pokrytych tylko clearem, zeby było widac jak bardzo jest on biały Slicznie prosze |
|
|
|
#1523 |
|
BAN stały
|
Madziu Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem
![]() Frenczyk z Extrema ![]() Skądinąd jestem z niego dość zadowolona ![]() La monica i maartucha - dzięki ;* |
|
|
|
#1524 |
|
Zadomowienie
|
Piekny french
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
piękny piękny
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
french idealny
|
|
|
|
#1527 |
|
Rozeznanie
|
Eeeeeeeee, wybaczcie, ale czuje się niezdolna do skomentowania pracy od Pauliny .... nie wiem co mam powiedzieć... napisać.
Chyba tylko tyle wyklikam, że .... szczena mi opadła.
|
#1528 | |
|
BAN stały
|
Ooj do ideału to mu jeszcze spoooro brakuje
![]() Ale dzięki ![]() Cytat:
![]() Zbieraj tą szczękę bo się ktoś na niej przewróci
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
frencz super dokładny; uwielbiam Twoje kwiatuchy-piękne są
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
French cuuuudowny
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

Mogłbys maznac tym zelem xtrem white na tipsie i wkleic foteczke? Chyba, ze masz fotke zrobionych nim pazurkow, ale pokrytych tylko clearem, zeby było widac jak bardzo jest on biały