Wszystko o Avonie - Część II - Strona 515 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-21, 08:27   #15421
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
Ja mam ten spray , ale w starszej wersji. Nazywa się to spray nabłyszczający. Kupiłam go w mini katalogu świątecznym z szamponem i składaną szczotką. Jak dla mnie ten spray to beznadzieja. Użyłam go tylko raz zgodnie z poleceniem na opakowaniu i po chwili miałam już łój na włosach. Wydaje mi się , że nowa odmiana tego spray'u to nic innego jak ten mój tylko teraz producent sobie dodał, że podkreśla kolor.... Takie jest moje zdanie na ten temat.
Moje zdanie jest identyczne jak Twoje

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 08:32   #15422
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
w koncu uporalam sie i jakos udalo mi sie obejrzec katalog, akle nie wiem czy zauwazylyscie ze w kat 10 nie ma wszystkich stron...
Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Też mi się wydawało że nie ma wszystkich stron ale z moim wzrokiem nie chciało mi się sprawdzać , a zdziwiło mnie że nie ma stron z wyprzedażą chyba że już całkiem ślepa jestem
Cytat:
Napisane przez avonka-avonka Pokaż wiadomość
na tej stronie katalog dodawany jest jakby w czesciach pewnie jutro albo jakos niebawem bedzie juz caly Przynajmniej tak bylo w przypadku kat. 09
Dokładnie Kobietka jeszcze pewnie nie zdążyła wszystkiego zeskanować..wkrótce na 100% się pojawią

Cytat:
mam pytanko, zy ktos uzywal tego nablyszczajacego sprayu podkreslajacego kolor wlosow? czy on obciaza wlosy? tlusci? skleja? fajny jest czy moze kiepski?
Ja już wypowiadałam się na temat tego sprayu dość obszernie jak pamiętam ale jeszcze raz napiszę, że przy dłuższym stosowaniu nie obciąża,nie skleja ani nie tłuści włosów....a efekt..no może i coś tam nabłyszcza jak się przyjrzeć dokładnie Użyłam parę razy tylko bo jakoś zapominam że go mam..

Gagix - może "waliłaś" tego dużo na włoski i nadmiernie spryskiwałaś je u nasady..może temu ci się przetłuszczały czy co tam...bo jak spryskać włosy na całej długości oprócz czubka głowy to na prawdę jest ok Może to zależy też od włosów ...
Ale ogólnie ten spray to taki gadżet..nie potrzebny...lepiej zainwestować w odżywkę czy cuś

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 08:57   #15423
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Gagix - może "waliłaś" tego dużo na włoski i nadmiernie spryskiwałaś je u nasady..może temu ci się przetłuszczały czy co tam...bo jak spryskać włosy na całej długości oprócz czubka głowy to na prawdę jest ok Może to zależy też od włosów ...
Ale ogólnie ten spray to taki gadżet..nie potrzebny...lepiej zainwestować w odżywkę czy cuś

Nie dawałam go dużo, ale po prostu moje włosy nie lubią takich gadżetów. Dlatego ich nie używam. Może ten spray nadaje się do suchych włosów...
a co do tego, że lepiej kupić odżywkę do włosów czy też serum do włosów zniszczonych np. to się zgadzam z Tobą całkowicie.

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 09:35   #15424
taka jedna
Zakorzenienie

Witam
Na fakturze i w moich wiadomościach w strefie mam napisane, że mogę składać do 22 zamówienie, a dostawa będzie 28. A przy składaniu zamówień mam napis Pierwszy termin dostawy 29/06/2007
To który termin jest prawidłowy?
A na stronie powitalnej mam napisane:
Twój termin złożenia regularnego zamówienia internetowego: 25/06/2007
Więc jak?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 09:44   #15425
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Witam
Na fakturze i w moich wiadomościach w strefie mam napisane, że mogę składać do 22 zamówienie, a dostawa będzie 28. A przy składaniu zamówień mam napis Pierwszy termin dostawy 29/06/2007
Więc jak?
Mam ten sam problem. Wczoraj miałam informacje że mam złożyć zamówienie internetowe do 20.06 dzisiaj już że do 22.06 a w masz wiadomość że 21.06. I nie wiem o co chodzi, a Avon nie odbiera telefonu.

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 09:56   #15426
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam.

Moje wrażenia z wczorajszej paczuszki:

* Szampon na lato i balsam na lato fajnie pachnie, bardzo podobnie do innych szamponów AT ( dla siostry ciotecznej, więc muszę się jej spytać jak po użyciu będą się miały jej włoski)
* Balsam z beta karotenem- pachnie mega waniliowo, użyłam tylko raz więc na razie trudno mi coś powiedzieć, ale dobrze się wchłania.
* Poduszeczki żelowe do butów - mięciutkie, jeszcze nie używałam, ale pewnie będę z nich zadowolona.
* Różdżka zapachowa always z błyszczykiem, zapaszek fajny w kulce, błyszczyk tłusty, ale na moich ustach bezbarwny i nie widać żadnych drobinek
* Spray do stóp rajska plaża - oczywiście super kokosowy - chyba 3 opakowanie z kolei

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 10:00   #15427
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Witam
Więc jak?
obowiązuje Cię to co masz na fakturce oni dopiero dzisiaj, czyli pewnie jutro zrobią porządek i będzie zgodnie z tym co dostałaś na fakturze
I ja też mam ten sam termin 25/06/2007 :P
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-21, 10:15   #15428
avonka-avonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
obowiązuje Cię to co masz na fakturce oni dopiero dzisiaj, czyli pewnie jutro zrobią porządek i będzie zgodnie z tym co dostałaś na fakturze
I ja też mam ten sam termin 25/06/2007 :P
mnie tez sie wydaje ze w zwiazku z tym calym zamieszaniem ,nie wszystko jest jeszcze uporzadkowne oby sie z tym uporali jakos szybko
Stary 2007-06-21, 10:34   #15429
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
witam z rana i zycze wszystkim milego dnia

mam pytanko, zy ktos uzywal tego nablyszczajacego sprayu podkreslajacego kolor wlosow? czy on obciaza wlosy? tlusci? skleja? fajny jest czy moze kiepski?

dzieki z gory za odpowiedz...
Też mam ten spray w starszej wersji. W pełni zgadzam się z dziewczynami Strasznie tłuści włosy jeśli potraktujesz je całe tym specyfikiem. Ja zmiarkowałam i używam już tylko na większe wyjście na końcówki Efekt powiedzmy, że jest
Stary 2007-06-21, 10:55   #15430
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
zgadza sie. masz racje. w takim razie nie dam tej kobiecie nic. tylko tradycyjnie probki.

mam tez do ciebie pytanie, czxy jak bylas klientka i dostawalas probki [bo rozumiem ze dostawalas] to czy je uzywalas czy raczej wrzucalas w kat? pytam z ciekawosci
Ja mam taka klientke ktora robiala kiedys male zamowienia, takie po 20-30 zl ale w kazdej kampanii. Byla studentka i nie miała za duzo kasy. Ale co jakis czas jeskis mały gratisik jej dawałam. I opłacilo sie teraz juz pracuje i robi znacznie wieksze zamowienia u mnie mimo ze w pracy ma inna konsultantke.

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Ja się nawet nie dziwię o tyle, że ktoś tam lubi taki a nie inny efekt, bo to faktycznie jest już kwestia gustu, a ten każdy ma inny...
Dziwię się o tyle, że ten tusz jest kiepski jakościowo. Fajny efekt przez 2 tygodnie (i przyznaję, że NAPRAWDĘ fajny) a potem nadaje się na śmietnik, bo zlepia, kruszy się itp. I raczej nie miałam felernego egzemplarza, bo moja mama zużyła już dwa i mówi to samo.

Ale! Może ktoś lubi często kupować tusze??? Ja np. bardzo nie lubię wydajnych kosmetyków bo po prostu ubóstwiam jak się kończą i muszę kupić nowy!! Może tu jest pies pogrzebany hehe
Dziewczyny ja mam ten tusz od listopada i nadal dobrze maluje. Efekt nadal mnie zadawala, choc na poczatku bylo troche lepiej, no ale tyle miesiecy...Dopiero teraz zamówilam nowy. Czekalam na promocje.
Poczatkowo musialam sie nauczyc nim malowac, bo mi nie wychodzilo ale jak widzailam jakie "firanki" ma po nim moja siostra, która ma raczej proste i nie zadlugie rzesy, to sie zawziełam i teraz to juz nie chce rzadnego innego tuszu. Dla mnie jest on super. Moja przyjaciólka tez go uwielbia. Ale to kwestia gustu.

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Też mam ten spray w starszej wersji. W pełni zgadzam się z dziewczynami Strasznie tłuści włosy jeśli potraktujesz je całe tym specyfikiem. Ja zmiarkowałam i używam już tylko na większe wyjście na końcówki Efekt powiedzmy, że jest
O dobrze ze mi przypomnialyscie bo ja go zamówilam i gdzies schowalam w kacie. Musze go poszukac i wypróbowac.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 11:06   #15431
sheryl
szeryfcio

Cytat:
witam z rana i zycze wszystkim milego dnia

mam pytanko, zy ktos uzywal tego nablyszczajacego sprayu podkreslajacego kolor wlosow? czy on obciaza wlosy? tlusci? skleja? fajny jest czy moze kiepski?.
A ja bardzo lubię ten spray i juz mam drugie opakowanie. Stosuję go na wieczorne wyjścia, bardzo ładnie lśni złotymi drobinkami w sztucznym świetle i czesto słyszę z tego powodu komplementy. Tylko najwazniejsze: trzeba nałożyć tego mało, z wyczuciem, tylko na wierzchu (absolutnie nie od nasady). Jak się dużo nałoży rzeczywiście efekt jest jak po lakierze. No i następnego dnia włosy są oczywiście do umycia.

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam kiedys bralam tą kredkę z cieniem i zwrocilam bo klientka ja oddala bo ten aplikator z cieniem byl bardzo sztywny i twardy i az bolaly ja powieki ogolnie wyglada tak sobie nie jest wart za te pieniadze.Oczywiscie to jest tylko moje zdanie.Pozdrawiam
Też tak uważam. Wypróbowałam te kredki w COKu i tą częścią z aplikatorem, czyli z cieniem nie dało się malować. Nic nie było widać, tak jakby cień był wykończony. Beznadzieja. Ciekawe czy komuś to się podoba?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-21, 11:08   #15432
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
JA mam
poważnie? ;P a il byś chciała za nie?
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 11:08   #15433
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A ja bardzo lubię ten spray i juz mam drugie opakowanie. Stosuję go na wieczorne wyjścia, bardzo ładnie lśni złotymi drobinkami w sztucznym świetle i czesto słyszę z tego powodu komplementy. Tylko najwazniejsze: trzeba nałożyć tego mało, z wyczuciem, tylko na wierzchu (absolutnie nie od nasady). Jak się dużo nałoży rzeczywiście efekt jest jak po lakierze. No i następnego dnia włosy są oczywiście do umycia.
to on ma jakieś drobinki?

Stary 2007-06-21, 11:09   #15434
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avonka-avonka Pokaż wiadomość
mnie tez sie wydaje ze w zwiazku z tym calym zamieszaniem ,nie wszystko jest jeszcze uporzadkowne oby sie z tym uporali jakos szybko
Ja również mam na fakturze napisane,że mam złożyć zamówienie do 26go. W strefie z kolei, że do 25go. Aby rozwiać wszelkie wątpliwości- napisałam do nich i powiedziano mi,że 25ty to ostateczny dzień składania zamówienia przez net. Tak więc trzymam się tego, co napisali

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Ja również mam ten spray w starej wersji. Myślę,że to będzie to samo, tylko pod inną nazwą Któraś z Was pisała, że dobrze nim pryskać włosy omijając "czubek" głowy. Ja właśnie tak robię, włosy wtedy nie są obciążone. Jakichś spektakularnych efektów nie widzę, bo z natury mam kręcone włosy, więc ciężko wydobyć z nich głębię blasku Ale fakt faktem, włosy są jakby bardziej miękkie no i ten zapach- bardzo go lubię, więc choćby dla niego mogę pryskać czuprynę

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość

Dziewczyny ja mam ten tusz od listopada i nadal dobrze maluje. Efekt nadal mnie zadawala, choc na poczatku bylo troche lepiej, no ale tyle miesiecy...Dopiero teraz zamówilam nowy. Czekalam na promocje.
Poczatkowo musialam sie nauczyc nim malowac, bo mi nie wychodzilo ale jak widzailam jakie "firanki" ma po nim moja siostra, która ma raczej proste i nie zadlugie rzesy, to sie zawziełam i teraz to juz nie chce rzadnego innego tuszu. Dla mnie jest on super. Moja przyjaciólka tez go uwielbia. Ale to kwestia gustu.

Też bardzo lubię ten tusz. Teraz zamawiam 3ci. Choć przyznam, że musiałam niektóre swoje klientki do niego namawiać Gdybyście widziały miny niektórych z nich jak zobaczyły szczoteczkę!!!! Oczy jak 5 zł i pytanie: "ekhhh ten drapak maluje???" hihihi, dopiero jak zobaczyły moje rzęsy, to dały się przekonać. I takim sposobem praktycznie co kampania któraś z nich go zamawia Jednak na początku faktycznie potrzebne jest "oswojenie" z tym narzędziem
Stary 2007-06-21, 11:11   #15435
ilo16na
Zakorzenienie

Ja mialam "Pelnie rzes" 7 m-cy i tak do 3m-cy byl super pozniej juz zasechl i musialam 2 razy malowac.Szkoda ze juz nie bedzie tanio.Bo za 18.90 albo 27.90 to go nie kupie.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 11:16   #15436
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja mialam "Pelnie rzes" 7 m-cy i tak do 3m-cy byl super pozniej juz zasechl i musialam 2 razy malowac.Szkoda ze juz nie bedzie tanio.Bo za 18.90 albo 27.90 to go nie kupie.
przecież w 8 jest za 12.9
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 11:18   #15437
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
przecież w 8 jest za 12.9
No ale kolezanka juz wyslala zamowienia na 8 i niedlugo przyjdzie.
juz po ptokach

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 11:42   #15438
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
to on ma jakieś drobinki?
nie, nie ma drobinek, tylko włosy tak się mienią w sztucznym świetle, jakby były drobinki. To takie moje skojarzenie. Oczywiście efekt jest delikatny, nie błyszczy mocno.
Stary 2007-06-21, 11:45   #15439
elektra11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam kiedys bralam tą kredkę z cieniem i zwrocilam bo klientka ja oddala bo ten aplikator z cieniem byl bardzo sztywny i twardy i az bolaly ja powieki ogolnie wyglada tak sobie nie jest wart za te pieniadze.Oczywiscie to jest tylko moje zdanie.Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Też tak uważam. Wypróbowałam te kredki w COKu i tą częścią z aplikatorem, czyli z cieniem nie dało się malować. Nic nie było widać, tak jakby cień był wykończony. Beznadzieja. Ciekawe czy komuś to się podoba?

Dzieki za opinie , ja wlasnie bylam dzisiaj w COK ale niestety nie mieli tych kredek, maja byc w poniedzialek. Ale tak co chwile jezdzic tam to mi sie nie usmiecha.
elektra11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-21, 12:22   #15440
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

a u mnie w strefie - jak klikam na "składanie zamówienia" i pokazuje mi się katalog 08 to pisze obok ze termin pierwszy niedostępny, oby to naprawili
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 12:25   #15441
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

Ja już wypowiadałam się na temat tego sprayu dość obszernie jak pamiętam ale jeszcze raz napiszę, że przy dłuższym stosowaniu nie obciąża,nie skleja ani nie tłuści włosów....a efekt..no może i coś tam nabłyszcza jak się przyjrzeć dokładnie Użyłam parę razy tylko bo jakoś zapominam że go mam..

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
Nie dawałam go dużo, ale po prostu moje włosy nie lubią takich gadżetów. Dlatego ich nie używam. Może ten spray nadaje się do suchych włosów...
a co do tego, że lepiej kupić odżywkę do włosów czy też serum do włosów zniszczonych np. to się zgadzam z Tobą całkowicie.
Ja rowniez mialam starsza wersje tego nablyszczacza i uwazam go za bubel
Cos tam nablyszczal,ale w ekspresowym tempie nablyszczenie znikalo i pozsoatwaly tylko tluste wlosy.
Na jego niekorzysc przemawia tez fakt,ze za podobne pieniadze mozna kupic naprawde swietne nablyszczacze, lekkie jak mgielka, w ogole nieobciazajce wlosow

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 12:25   #15442
justysiek
Zadomowienie

Dziewuszki, czy ktoras z Was miala lub ma zel brazująco-rozswietlajacy Arabian Glow??? Pamietam, ze byly 2 odcienie, ale chodzi mi o ten Rose Bronze, bo tego drugiego juz dawno nie ma - ciekawia mnie opinie o tym zelu, czy warto i jaki to jest kolorek, czy bardzo rozowy??? Jesli nie kojarzycie o co mi chodzi, to on jest w netto do K08. Na KWC niestety nie ma go w ogole. Z gory dziekuje za odp
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 12:39   #15443
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

hej
złożyłam zamówienie z katalogu 8/2007 - zaryzykowałam i wpisałam wszystkie trzy wody Urban Flowers - zobaczymy jak będzie wyglądać faktura

a co do My Avon - to "Szefowa" mojego okręgu ma fajny numer 789 000 106
właśnie jesteśmy okręg 106

marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 12:41   #15444
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
hej
złożyłam zamówienie z katalogu 8/2007 - zaryzykowałam i wpisałam wszystkie trzy wody Urban Flowers - zobaczymy jak będzie wyglądać faktura

daj koniecznie znać w sprawie tych wód

Stary 2007-06-21, 12:54   #15445
kacper20
BAN stały

u mnie juz jest
kacper20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 13:14   #15446
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
hej

Też tak zrobiłamzobaczymy
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 13:49   #15447
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
daj koniecznie znać w sprawie tych wód

podpisuję się pod tym także......

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 16:48   #15448
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Witam sie ładnie, gdyż to moj pierwszy post tutaj Jestem konsultantka juz od jakiegos roku i całkiem mi sie to konsultantkowanie podoba Tylko że boje sie wakacji, jak to bedzie z zamowieniami, bo mam zle wspomnienia z ubiegłego roku. Chociaz w sumie w ubieglym roku to w wakacje bylam calkiem swiezo upieczona i moze teraz bedzie juz inaczej, w koncu wiecej mam juz Klientek

No dobra, ale przejdzmy do rzeczy.
Szukalam w googlach, ale niewiele znalazlam, wiec pytam Was. Co sadzicie o mgielce do wlosow Exotic Beaches (jest teraz w netto do kat.08)? Bo zastanawiam sie nad jej kupieniem, ale chcialabym najpierw posluchac jakichs opiniiCo sadzicie o zapachu, jak dziala na wlosy, czy nie obciaza, nie skleja? Co robi w ogole?

Pozdrawiam
Yen.not jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 16:57   #15449
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Witam sie ładnie, gdyż to moj pierwszy post tutaj Jestem konsultantka juz od jakiegos roku i całkiem mi sie to konsultantkowanie podoba Tylko że boje sie wakacji, jak to bedzie z zamowieniami, bo mam zle wspomnienia z ubiegłego roku. Chociaz w sumie w ubieglym roku to w wakacje bylam calkiem swiezo upieczona i moze teraz bedzie juz inaczej, w koncu wiecej mam juz Klientek

Szukalam w googlach, ale niewiele znalazlam, wiec pytam Was. Co sadzicie o mgielce do wlosow Exotic Beaches (jest teraz w netto do kat.08)? Bo zastanawiam sie nad jej kupieniem, ale chcialabym najpierw posluchac jakichs opiniiCo sadzicie o zapachu, jak dziala na wlosy, czy nie obciaza, nie skleja? Co robi w ogole?

Pozdrawiam

Witamy

Co do mgiełki to masz tu opinie z KWC moze cos Ci sie przyda
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14006

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 17:04   #15450
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość

Pozdrawiam
Witamy

Ja tej mgiełki nie mam i nie miałam

Nie powiem Ci więc o niej nic ciekawego ...

Tutaj ==> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14006 <==
jest kilka recenzji tego kosmetyku

Zresztą, wydaje mi się, że tu, na tym forum, już Dziewczyny o niej rozmawiały

PS. O kurcze...
Zauważyłam, że zanim ja swojego posta napisałam(Hmm...Widać, że jedzenie przy kompie nie popłaca), to Petitka mnie wyprzedziła

PS II. Gdzies w okolicy 354 strony tego wątku pojawiła się analiza składu tej mgiełki, opis jej działania

Edytowane przez nutka85
Czas edycji: 2007-06-21 o 17:13 Powód: dopisek
nutka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości