|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#15511 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha a katalogi z podpisu często odświeżam na serwerze, wystarczy napisać, zaraz będzie k09 na nowo spakowany Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2007-06-22 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15512 |
Zakorzenienie
|
Może telefon służbowy
![]() A potem się dziwić że tyle rzeczy na alegro w takich cenach... Wcześniej był tak oznaczony zestaw startowy do My Avon. |
![]() ![]() |
![]() |
#15513 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4614540]Właśnie
![]() ![]() ![]() Aha a katalogi z podpisu często odświeżam na serwerze, wystarczy napisać, zaraz będzie k09 na nowo spakowany[/quote] To właśnie jest efekt zmian w Avon. A jeszcze niedawno zastanawialiśmy się na wątku, jak to będzie, no i mamy - kolejki jak w markecie
#15514 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przed zmianami jak pobierali, to dwie godzinki i faktura była a teraz... Eeee ciekawe czy dzisiaj raczą wystawić. Na początku myślałam, że może jakieś zaległe wpłaty mam ale nie, bo termin do jutra bodajże, poprostu tak pozmieniali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15515 |
Rozeznanie
|
też czekam na fakturę - zawsze była w dniu skladania zamówienia (czwartek) około 18 - teraz jeszcze nie ma
u mnie też zmienił sie dostawca paczek - zawsze miałam paczkę do godziny 14, a teraz najwcześniej o 21 (ostatnio o 22.30) ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15516 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4614678]Dobre określenie. Mam do ciebie takie pytanko: może chcesz te startówki z myAvon, ja bym je dała koleżance z Pasłęka i jakoś by Tobie podrzuciła?
Przed zmianami jak pobierali, to dwie godzinki i faktura była a teraz... Eeee ciekawe czy dzisiaj raczą wystawić. Na początku myślałam, że może jakieś zaległe wpłaty mam ale nie, bo termin do jutra bodajże, poprostu tak pozmieniali ![]() Dziękuje.Jeśli nie msz komu oddać to chętnie wezmę ![]() ![]()
#15517 |
Wtajemniczenie
|
Witam mam prośbę klijentka zamówiła lśniący cień i eyeliner 2w1 kolor cefe i sailor a na fakturze czytałam że te kolory w katalogu są nieprawidłowe mam remont i fakturę gdzieś zapodziałam czy może któraś mi pomoże chodzi mi o to co tam było z tymi kolorami nie tak ????
|
![]() ![]() |
![]() |
#15518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eyeliner Tuxedo jest czarny, cień perłowy. Eyeliner Grapes ma odcień fioletowy, o ton ciemniejszy niż cień ukazany w katalogu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15519 |
Konto usunięte
|
To świetnie, będę widziała koleżankę dopiero na koniec miesiąca ale stratówki nie stracą ważności
![]() ![]() Ile można z tą fakturą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15520 |
Raczkowanie
|
Bardzo glupio w ogole jest z tym Klubem Rozy. Mam w tym momencie 8 tys 700, czyli do konca brakuje mi 4 tys 300. Zamowienie z kat 08 mam na jakie 400zl, powiedzmy ze jeszcze stowe dozbieram w trakcie kampanii.A te 13 tys mam miec do 10tej kampanii wlacznie. No i to mi sie z cala pewnoscia nie uda,bo musialabym miec tysiac zlotych zamowienia w katalogu,a nie ma na to najmniejszych szans,bo po pierwsze raz mialam dotychczas takie zamowienie,a po drugie te katalogi dwa przyszle beda przeciez wakacyjne,wiec niezbyt cos uzbieram:/ No i wkurza mnie to strasznie,bo w sumie niewiele mi bedzie brakowalo (nie wiem,moze jakos 1tys-2 co w porownaniu z trzynastoma nie jest wiele..) i co - wszystko sie to "skasuje" i bede musiala od tego 11tego zbierac od zera znowu zeby zasluzyc na łaskawe przyjecie mnie do tego klubu? Nie mam zadnej pewnosci ze za rok mi sie uda i nie zabraknie mi na przyklad 200zl:/ Przeciez to jest calkiem bez sensu! To sie powinno jakos sumowac, a nie tylko w ciagu roku!
![]() Nie znacie jakiegos rozwiazania? Glupio strasznie miec cos tak juz blisko,a nie dosiegnac.. (ojejku jej,ale jestem ofiarą marketingu, że coś strasznego! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15522 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4615039]To świetnie, będę widziała koleżankę dopiero na koniec miesiąca ale stratówki nie stracą ważności
![]() ![]() Ile można z tą fakturą ![]() Nie ma problemu. Za dnia powinnam być niedaleko Flomborka, więc mogłabym zajechać do ciebie. Możemy wymienić się tel to będziemy miały kontakt ze sobą ![]()
#15523 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu
![]() A mi brakuje 1 700 zl do Klubu Rozy, a mam juz zamowienie z kat 8 na 700zl wiec mysle ze sie zakwalifikuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15526 |
Przyczajenie
|
Witam Was Avonmaniaczki
mam pytanko czy któraś z Was może mi jasno wytłumaczyć różnice pomiędzy pomadkami Sparkling... i Sheer.... bo zamierzam sobie wziąść w demo i patrzałam na zdjęciach w katalogu 10 i w sumie to niewiem czym one sie różnia niby jedne maja być migoczące a drugi przejrzyste ale czy tak naprawde jest, może któraś z Was miała poprzednie wersje tej pomadki, które lepiej prezentuja sie na ustach ja wole cos widocznego czyli chyba Sparkling ale nie jestem pewna pozdrawiam
#15527 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() |
#15528 |
Zadomowienie
|
Dokładnie tak jak mówi Sheryl - po prostu nie opłaca się wykręcać takich sum sprzedaży. Bo nie oszukujmy się - wiele nagród i przywilejow za to nie ma - a na pewno nie takie, które faktycznie by wynagradzały wysiłek wkładany w zrobienie takich sum sprzedaży. Ja mam ten caly klub w głębokim poważaniu z tej własnie racji że śmieszne rzeczy proponują w zamian za sprzedaż na kilkanaście tysięcy, pomijam to, że cały avon nie pyta konsultantek o zdanie robiąc wszelkie reformy a niektóre z nas zasuwają jak dzikie aby się dostać do KR. Nie dajmy się zwariować
![]() ![]()
#15529 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu dawno nie bylo....od razu przyznaje sie nie jestem zbyt na bierząco ale mam zamiar nadrobic po sesji
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#15530 |
Zadomowienie
|
U mnie się nie sprzedaje (na szczęście) :P P.S. Kiedy mija "termin przydatności" tych starterów co nam przysłali?
![]()
#15531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15532 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale prawda jest taka, że to co oni nam proponuja za te kilkanascie tysiecy zamowien to naprawde pozalowania godne, niestety.. Cytat:
![]()
![]() |
#15533 |
Raczkowanie
|
witam
ponawiam jeszcze rz swoje zapytanie w sprawie demo i netto do 9 i 10. a wiem ze w 10 jest netto. bede wdzieczna za kkazda inf, a juz nie mowie nawet o fotkach. pozdrawiam serdecznie aha u mnie tez fa w trakcie realizacji, szok totalny ilez mozna czekac dizadostwa tylko narobili tymi zmianami nie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#15534 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Moja OMS starała się mnie zachęcić i powiedziała, że doładowania doliczają się do zamówienia, a czasami brakuje tylko 50 albo 100 zł aby przekroczyć wyższy próg. Sama przejrzałam broszurkę i okazało się, że bazę budują avonki a nie cała kwota. Czyli brakuje nam 50 zł do zamówienia to trzeba naładować na 250 zł, 100 zł- ładujemy za 500, hehe.( bo 1 avonek jest za 5 zł). To już bardziej opłaca sie kupić kosmetyk za 50 zł (jeszcze mamy go z opustem) niż wydawać 250 na doładowanie. Cytat:
![]()
![]() |
#15535 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#15536 |
Raczkowanie
|
35 w ciagu roku? O matko.. ja myslalam ze to sie jakos sumuje,znaczy sie jak juz masz ten Bialy to mniej trzeba niz jak go nie masz. Jak to jest takj jak mowisz,to sie chyba poddaje juz na starcie, bo to chyba oferta skierowana do kupujacych hurtem i sprzedajacych na allegro a nie do konsultantek:/
#15537 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15538 |
BAN stały
|
witam
![]() Nie wiecie czy można zamawiać demo na 2gi termin? bo tak się zastanawiam nad nowym full speedem dla te żeta, ale jest wymagający więc wolałabym wcześniej powąchać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15539 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: mam fakturke, wszystko przyjdzie ![]()
![]() |
#15540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale trzeba mieć telefon w Orange. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.