![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Ita tak pomyslalam ze on to mlenio sobie po prostu wolal przefiltrowac moze?
![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Kocie dzieki ze Ci sie chcialo pisac. To nie dla mnie bezposrednio ale porobilam zrzuty ekranu to moze kiedys kiedys mi sie przyda. Np gdy Jogurtas mnie zgryzie niemilosiernie haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Raczkowanie
|
Dzięki Kocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zobaczę jak u mnie z dostępnością tego hippa? Bo w markecie to go chyba nie będzie? Narazie jeszcze się wzbraniam przed kupnem. A ja dziś będę zombie - tak swoją drogą pierwszy raz od pół roku (pomijając ten tydzień po porodzie) jeszcze się nie położyłam spać... u Weroniki drugi zabek się przebija plus chyba przeziębienie Ja bierze :-( spala od 20 do 22.30, a potem do 2 nosilimy na zmianę i w końcu odplynela, ale co chwile budzi się z płaczem, bo zle Jej sie oddycha, a ja odciągam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
majena, ten hipp bio combiotic (ale ten - bo są też inne, już z gorszym składem!) jest bez problemu do dostania w rossmannie, lidlu i tesco (nie wiem jak w tych małych osiedlowych, w hipermarketach na pewno)
![]() Edytowane przez pluszowy_kot Czas edycji: 2016-11-17 o 04:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A dziś rytm odciągania raczej się zaburzy, bo Werka nieodkladalna. Chyba nas czeka lekarz:-( pół roku się uchowala bez nawet kataru, moje przeziębienie tez przetrwała, a teraz tatus Ja zaraził. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Manu i Anulus wspaniałości dla Waszych dziewczyn na pół roczku ![]()
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Samych wspaniałości dla Zo i Lenki 🎉🍼💝🎁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zadomowienie
|
My dziś tez pół roczku i z tej okazji dziecko zrobiło mi prezent - spała od 20 do 5:30
![]() ![]() ![]() ![]() Ita, hahahahahah ![]() ![]() Wszystkiego naj dla Lenki i Zo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i mamy drugiego zabka na wierzchu Dziekujemy ![]() Edytowane przez anulus17 Czas edycji: 2016-11-17 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
Wszystkich wspanialosci dla dzisiejszych polroczniakow
![]() ![]() ![]() A jak to jest z tymi mlekami 1 czy 2 od kiedy do kiedy jest 1 czy 2? Moze i ja bym wziela jakas saszetke "na kryzys" tfu tfu oby go nie bylo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Wspaniałości dla 6 miesięczniaków ![]() Kocie dzięki za info o mlekach. Trzymajcie kciuki bo dziś szczepienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | ||
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Wszystkiego naj, naj dla Zo i Lenki
![]() ![]() Manu, zaczynacie rozszerzanie diety?! ![]() Ja dzisiaj dałam popis w nocy. Marysia obudziła się koło 2:30, najadła, ale zaczęła jęczeć, próbowałam przytulać, kładłam na sobie, na brzuszku, nic. Jęczy. I tak przez godzinę, próbuję wpychać cycka na siłę. W końcu sprawdziłam czy nie ma kupy ![]() ![]() ![]() ![]() Ita ![]() Kocie, dobrze, że wracasz do zdrowia! Musiałam odinstalować i zainstalować aplikację wizażu, bo wczoraj mi się stara zawiesiła i już nie chciał ruszyć. Nie mogę się teraz połapać ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-17 o 09:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki sie trzymają! ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Agassek ja tez ostatnio mam wrazenie ze robie sie ziemniak po nockach. Karmimy sie dwa no czaaasem trzy razy no ale w miedzy czasie latam wtykam tego smoczula odwracam go na boki bo sam skrecony jak spirala a dupki nie ruszy i sie szarpie ze sobą. I to juz mowilam ZAWSZE ALE ZAWSZE gdy akurat zasypiam ![]() ![]() ![]() Mezul przespal z nami caaala noc wow nawet nie zagluszal ciszy nocnej- mozna? Mozna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Wizaż coś wczoraj szalał - jakaś grubsza impreza była ![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-17 o 09:35 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Mia
![]() ![]() Chodzi mi wizaż jakby nocy nie przespal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zadomowienie
|
sto lat dla maluchów
lourose kciuki za szczepienie pierwsza od tygodnia bez pobudki o 4.30 jupi!!!! ps. dałam dziś Emilce sliwke z hippa czy to normalne że opierdzielila pół słoika 125g?I chce więcej....no ale jakoś się trochę boje...wasze maluchy też tyle jedza?mniej?wiecej?
Edytowane przez urshoola Czas edycji: 2016-11-17 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za owocami tak średnio, więc też mam w pogotowiu tubki z gerbera. Wczoraj przyszedł mi zestaw z bobovity.
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj dla jubilatek
![]() ![]() ![]() Lourose,trzymamy kciuki ![]() Ja mam kolejny kiepski dzień. Z mężem mało co gadam:/ Kocie, potrzebuję porady.. Czy jeśli po każdym karmieniu i w miarę możliwości będę ściągać pokarm to trochę rozpędzę laktację? Dokarmiam swoim mlekiem Mateusza, od razu po karmieniu piersią i on dojada łyżeczką jeszcze ze 30-40 ml albo więcej. Wiem, że to nie jest rozwiązanie, ale to jak na razie jedyny sposób, żeby moje dziecko więcej jadło. Niestety lekarze nie potrafią mi powiedzieć, czemu on tak krótko ssie, skoro miejsce w brzuszku jeszcze ma, co potwierdza apetyt po karmieniu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Moje dalej tylko bułę, znowu nam sępił kanapki
![]() Za to ma fazę mega przylepy - pół nocy spał wtulony, później na drzemkę też. Mam nadzieję, że po prostu się za mną stęsknił i sobie teraz rekompensuje te kilka dni, kiedy praktycznie w ogóle go nie dotykałam. Otworzyli mi lidla rzut beretem od domu - teraz mi żadne dzieciowe promocje nie umkną ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
A co do lekarzy - lepiej idź do certyfikowanego doradcy laktacyjnego. Lekarze niestety marnie się znają na kp, najchętniej od razu pchają butlę, każą dawać więcej stałego, bredzą o "chudym mleku" albo w najlepszym razie jak u Ciebie - nie wiedzą. CDL będzie umiał ocenić czy młode prawidłowo się przystawia, może mu coś przeszkadza, zepsuła mu się technika itp. Moim zdaniem najlepiej wybrać kogoś z certyfikatem międzynarodowym - jeśli chcą go utrzymać to muszą ciągle się szkolić, zdawać egzaminy itp, więc masz pewność, że przekaże Ci najnowszą wiedzę ![]() A w zasadzie czemu dokarmiasz jeszcze po tym, jak ciągnie? Za mało przybiera, odrywa się i płacze że głodny? Moja siostra mówi, że jej młode ostatnio też pociągnie 2-3 minuty i koniec, najedzony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
Mleko mm - jedynka jest do 6 miesięcy, 2 po skończeniu 6 miesięcy.
Urshoola - moja majka do niedawna zjadala po pół słoiczka zarówno warzyw jak i owoców. Więcej nie chciała, zaczynała wypluwac. Od paru dni wciąga cały słoik 125 g. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
agassek , ja jestem wielką zwolenniczką BLW, dla mnie to super sprawa
![]() ![]() asiaczek , jeśli się martwisz to zdecydowanie proponuję kontakt z CDL. Ta instytucja jest jeszcze bardzo niedoceniana, a to naprawdę ludzie z ogromną i aktualną wiedzą na temat kp. Lekarze jak dla mnie są po to żeby leczyć a nie być specami od kp czy rozszerzania diety, bo tego ich w szkole nie uczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Zakorzenienie
|
Dobrze że upieklam wczoraj 1,5 tortu! Komu wysłać?! Sto lat dla Zo, Lenki i Majeczki!
![]()
#1556 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziekujemy pieknie za zyczenia 6mcy 2h i 17min temu moj swiat stanal na glowie, serce uroslo, a zycie nabralo nowego sensu ![]() ![]() ![]() Kochanym Wspoljubilatkom stooo lat ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | ||
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Te zabawki kuszą, też chciałam męża wysłać (kuchnia i domek dla lalek ![]() ![]() A w ogóle tatuś coś przebąkuje, że on zrobi sam, więc trzymamy go za słowo ![]() Kocie, prawda, chyba o tym pisałaś ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-17 o 11:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Rozeznanie
|
O żesz, co za durna aplikacja, tyle napisałam a tu się zawiesiło :/
Mona, tak dostałam ![]() Kocie super, że wracasz do zdrowia ![]() ![]() Bona, super! Spokojnych 9 miesięcy! ![]() Laurose kciuki za szczepienie ![]() Sto lat dla solenizantow ![]() ![]() ![]() My dziś po szczepieniu. 7,5kg szczęścia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow
![]() Tatus mial wczoraj urodziny, byli goście i Wojtus poszedl spac o 23 ale noc w miarę ładna, a teraz jestesmy na spacerku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.