![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
kasia tak wizyte mam jutro
![]() kachula kuruje sie leze wlasnie ale zaraz odkladam laptopa i ide spaciu jesli mi sie uda bo mala dyskoteke w brzuchu sobie zrobila ![]() ![]() ![]()
#1532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kachulo nie smutaj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczynki zadnych smutasow
![]() ![]() zobaczycie wszystko bedzie dobrze ![]() jak narazie to ja jestem na koncu listy i prosze mi sie tu nie smutac ![]() ![]() ![]() juz ja i moja firma nad tym czuwamy, zeby tak bylo ![]() a teraz sie zegam, bo mezus juz pachnacy z kapieli wyszedl, kurcze nawet sie ogolil ![]() ![]() i przesylam jeszcze troche dobrego nastroju, bo nie wiem co przyniesie jutro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1534 |
Zakorzenienie
|
No to Asienko dzialaj dzialaj,mowilas ze owulka u Ciebie w toku wiec kto wie kto wie moze jakas fasolinka sie szykuje tylko trzeba ja zmajstrowac,milego baraszkowania z mezusiem
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Dobra kobietki ja tez zmykam bo jutro na rano mam do pracy i trzeba troszke sie wyspac
Milej nocki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Kachulko
![]() Owocnej nocy mezatko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane ja wlasnie ruszam do pracy wiec milego dzionka zycze wszystkim papapa
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
oj Kachulka to się w porannego ptaszka nam zamieniła ![]() Ja nadal mam humor wisielca. Ciagle pada i pada wiec na poprawe nastroju się nie zanosi. TZ też ma juz dosyć tego bałaganu w pracy ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() mam nadzieje, ze wszystkim sie sprawy poukladaja, tak jak byscie tego chcialy ![]() ![]() ![]() a ja sie pochorowalam chyba, boli mnie gardlo i tak jakos slabo sie czuje, jakas podziebiona, ale na przymiarke musze byc dzis w formie, wiec sie jakos trzymam ![]() milego dnia Kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
Witaj Ray, mam nadzieje, ze juz dzis lepiej sie czujesz
![]() ja tez dzis jakas podziebiona i do tego gardelko wysiada, ta pogoda jest taka zmienna, ze sie chyba wykoncze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze Panie w salonie nie beda mialy nic przeciw robieniu zdj, bo z nimi to roznie bywa... Na pewno przymierz ta co sie wszystkim podoba ![]() ![]() Hej Misia ![]()
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
panie w tym salonie nie robia problemu jesli chodzi o pstrykanie fotek ![]() Misiu a co u Ciebie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
no i gdzies wszystkie kobietki pouciekaly
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() u mnie humorek nadal piekniusi ![]() gdzie sie panie pochowaly?????? niedawno wrocilam od GP(lek. ogolny) i ku mojemu zdziwieniu zalatwilam wszystko co chcialam, w koncu dowiedzialam sie na temat moich wynikow histopatologicznych po lyzeczkowaniu- nic zlego nie wykryto, zadnych zmian w lozysku itp. poza tym przychodnia ma sie skontaktowac ze szpitalem i umowic mnie na wizyte na oddzial ginekologiczny w zwiazku z ta dwuroznoscia macicy, byc moze znowu zrobia HSG (rentgen macicy) to okropne badanie, ktoro bylo w Polsce.... i podejma decyzje co ze mna dalej ale to i tak dobrze, ze dostane skierowanie tam ![]() ![]() dodatkowo jeszcze w nastepna srode ide na pobranie krwi, beda robic mnostwo badan roznych w tym tez hormonow, zeby wykluczyc PCOS jajnikow, ale widac, ze nie sa do konca zorientowani, bo dla nich to niewazne w jakim dniu cyklu sie robi te badania........ u mnie to bedzie koncowka cyklu, a powinnam je zrobic jak juz miesiaczka przyjdzie a niezle, bo progesteronu to wogole nie badaja, dopiero w ciazy ![]() i dala mi jeszcze recepte dla kolegi na antybiotyk na zatoki, wiec w sumie mam wszystko zalatwione ![]() ciesze sie, ze cos ruszylo z miejsca i bede mogla sie jeszcze z kims tutaj skonsultowac, moze akurat bede miala szczescie i jakis fachowiec sie trafi ![]() a pogoda u mnie jest tak piekna ![]() ![]() jest tak cieplo, ze zaden plaszcz nie jest potrzebny, w kozakach tez za goraco ![]() ![]() hehe w srodku stycznia ![]() spokojnego dnia dziewczyny ![]()
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
kinia nie martw sie ja tez przeziebiona jestem
![]() ![]() mezatka to dobrze ze masz skierowanie na badania ja po malu szykuje sie do lekarza... a potem przejde sie na krotki spacer bo pogoda faktycznie ladna i u nas tez... wczoraj chodzilam ogladalam rzeczy dla malej i sie zalamalam dresik 50 zl gdzie moj maz pisal mi ze w stanach kupil malej za 50 zl... spodenki sztruksowe, buziki, czapeczke, dwie bluzeczki, sliniaczek, 6 par skarpeteczek a do tego za 5 $ bluze z kapturkiem polarowa z kieszonkami.... to ja nie wiem czemu u nas w Polsce takie ceny robia doslownie szok...
#1549 |
Zakorzenienie
|
Ray faktycznie ceny dla maluchow w Polsce sa szokujace
![]() ![]() tutaj mozna zalapac sie na swietne promocje i kupic cos za duzo mniejsza kase, a poza tym sa sklepy, w ktorych ogolnie nie jest zbyt drogo, nawet taniej niz w Polsce na targu ![]() Kinus nie marudz, Ty zawsze pieknie wygladasz i prosze nam sie tu w kiecuszkach pokazac ![]() ![]() To sie dziewczyny pochorowalyscie nooo, zdrowka zycze ![]()
#1550 |
Zakorzenienie
|
Ray pospaceruj sobie pewnie, jes;li pogoda na to pozwala, u mnie jakos dzis nie jest tak ladnie, deszczyk troche padal i teraz tak smutno za oknem
![]() fajnie, ze maz ciuszki dla Alicji pokupuje, to przynajmniej tyle kasy w polsce nie bedziecie musieli wydawac ![]() Justynko dzis sie spytam, jakie terminy panie podaja, jesli chodzi o zamawianie sukni, bo wiem np., ze z hiszpanii to chyba troche sluzej ida niz te z Polski, tak mi sie przynajmniej wydaje |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Asiu no nie marudze juz, pokaze sie na pewno w sukniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze poza tym jak juz sie dostane do specjalisty to bedzie mi latwiej nawet jakbym jednak teraz zafasolkowala, bo ginekolog moze np polozyc mnie do szpitala ![]() jak nie ma w ciazy problemu to ok rozumiem, moze to wystarczy, ale czasem sie pojawiaja i nie ma kto zbadac nawet np jak sie ma uplawy tylko lekarz ogolny po rozmowie z toba daje jakis lek.... no chore.. teraz znowu zaczne wertowac strony medyczne po angielsku, zeby sie przygotowac do rozmowy na oddziale, zeby operowac odpowiednimi nazwami i zeby ich tez zrozumiec, zawsze tak robie jak sie wybieram do szpitala i jakos mi pozniej idzie i przynajmniej zalatwie co chce ![]()
![]() |
#1553 |
Zakorzenienie
|
no mam nadzieje, bo juz sie doczekac nie moge
![]() to za ile to bedzie hihi??? kiedy idziesz?? ![]()
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki.
Niestety nie mam czasu podczytać co u was słychać ,ale mam nadzieję że macie się dobrze. U nas też wszystko gra. Mały łakomczuszek ma się dobrze, chodzimy codziennie na spacerki, słodziutko się usmiecha, czasem nawet w głos, jest to jeszcze nieświadomy usmiech ale bardzo cudowny. W roli mamusi czuję się świetnie. Zapomniałam już że wogóle miałam cc. Maleńka przesypia prawie całą noc. Jej rekord to od godz. 23.00 do 6.00 Własnie słodko sobie spunia co pozwala mamusi zaglądnąć do was. Ray - jak się czujesz ? Ja już nie moge się doczekać Twojego maleństwa ![]() Kochane przesyłam wam parę wirusków ciążowych, ostatnio przesłałam koleżance smsem i już zadziałało jest w ciąży ![]() Wam też tego z całego serca życzę Oto wiruski: &&&&&&&&&&&&&&&&$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%% Pozdrawiam Was gorąco i przesyłam mega buziaki ![]()
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kinia a jak sie mieszka w nowym domku??
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nam strasznie teskno do naszego mieszkanka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekujemy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.