You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-29, 22:02   #1531
Daria_P
Wtajemniczenie

Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

szkoda mi Tomka
Kuby solówka przypominała mi solo Żanety, kręcenie sie na jednej nodze

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:05   #1532
boskadiablica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez panJAPA Pokaż wiadomość
Ten chłopak, który tańczył ostatni solówkę stworzył fajny klimat. To był taki teatralny występ, coś ala finałowe solo Kasi Kubalskiej, które uwielbiam. Myślę, że zrobi karierę, nawet jak nie wygra, bo ma charyzmę.
tez tak myslimy

My Wardrobe:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353866

boskadiablica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:08   #1533
Daria_P
Wtajemniczenie

dokładnie, Marcin mnie zaskoczył maksymalnie swoją solówką. Bardzo pozytywnie oczywiście. Klimat i piosenka rewelacja i te jego portki

Stary 2008-10-29, 22:09   #1534
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
szkoda mi Tomka
mi tez bylam prawie pewna ze kuba odpadnie
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:10   #1535
GOśka T.
Zakorzenienie

ja tam myslałam że odpadnie KUba i Anita

dzis mi sie najbardziej podobała Ada z partnerem i Paulina ooo i wogóle jakoś solówki mi sie najmniej podobają z całego programu

portki MArcina wymiatają :P
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:11   #1536
Maripossa
Zakorzenienie

czemu Tomeeeeeek!!! aaaaaa tak mo go zal... taki cudowny tancerz z niego... moim zdaniem nie dorasta do piet Kubie - MOIM zdaniem. Coz ten Kuba dzis pokazal? w tym tancu z Justyna wygladal jak jej kolega gej (nie mam nic do gejow, zeby nie bylo) a nie jej partner. Gdyby mu zalozyli peruke z dlugich wlosow powiedzialabym nawet ze tancza tam 2 dziewczyny...masakra. Nie podobalo mi sie kompletnie! a jego solowka juz najbardziej...myslalam ze sie wwierci w ten parkiet i przesrutuje go na wylot witac chlopok nie mial koncepcji na taniec... zawsze to samo. On mial odpasc
Natomiast nie kryje radosci z wylotu Justyny w sumie na koniec teraz tez mi sie troche smutno zrobilo, ale w sumie tez sobie zasluzyla...najgorzej z dziewczyn dzis zatanczyla.

Mialam serce w gardle jak na srodku zostal tylko Tomek i Marcin i juz mi bylo smutno, bo nie chcialam zeby zaden z nich odpadl Tomek dzis naprawde pokazal klase w Broadwayu (Marcin tez oczywiscie w walcu ), dla mnie byl naprawde wszechstronnym tancerzem.

Najbardziej podobal mi sie taniec Ady i Gabrysia cudo!!!
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:12   #1537
magdish
Raczkowanie

Jezdyyy powiedzcie mi co ludzie widzą w Kubie??:/ 20 sekund kręci się w piruecie, 10 sekund sie drze w solówce i ludzie piszczą 'ile w tym emocji łaaaaa' Srane w banie:/ On zawsze pokazuje to samo w solówkach, wszyscy już wiedzą, że potrafi się doskonale 'kręcić' technicznie-.--- Nie pokazuje nic nowego-.- O wiele więcej emocji przecież było w solówce Marcina! ( Czy też Tomka )Czy ludzie tego naprawdę nie widzą? Sugerują się jakąś tvnowską głupią promocją Kuby 'bo Piróg się przy nim popłakał więc pewnie musi być dobry'
Dlaczego Kuba ciągle wygrywa z Marcinem? Wysyłałam dzisiaj na Marcina 3 smsy, ale jeśli Marcin stanie kiedyś w decydującym starciu z Kubą, pewnie poleci i już teraz wiem, ze będzie to niesprawiedliwe-.----
magdish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 22:12   #1538
cypressangel
Zakorzenienie

Żałuję, że nie mogłam dziś obejrzeć YCD

Daria, masz może spis piosenek wykorzystanych w dzisiejszym odcinku? - posłucham chociaż do jakiej muzyki tańczyli

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:12   #1539
lapus
Wtajemniczenie

Kiziorowa moją idolką, padam na kolana
w sumie spodziewałam się że odpadnie Justyna.. Tylko tak dziwnie Anita powiedziała "nie ona zasługiwała na to żeby odpaść", a co, wolałaby sama odpaść może z nerwów jej się wyrwało..
A Wiolka fajnie, chociaż czekam kiedy wylosuje nie swój styl, bo narazie ma najłatwiej-zawsze jazz

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:13   #1540
kesly1
Zakorzenienie

Mnie również jakoś tak dzisiejsze solówki nie przypadły do gustu ... ;] Ewentualnie Anita zatańczyła swój klimat, do swojego "nie klimatu" muzycznego. Co było dosyc oryginalne
Super zatańczyła Iza no i tradycyjnie Wiola
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:15   #1541
tinkussia
Zadomowienie

Cytat:
Justyna i Kuba raczej samby can't dance Miałam wrażenie, że tańczą i tańczą i końca nie ma Prawdopodobnie będą solówki, ale poczekać trzeba na resztę występów.

Taniec na otwarcie fajny, liryczny - coś nowego w tej edycji.
zgadzam się myślałam tylko o tym, kiedy w końcu skończą : P

i nie podobało mi się solo Marcina- nuuda, trochę się pomotał i to tyle, klimatu też żadnego nie było bo muzyka taka poważna a tu bach, koloraśne portki : P tak samo miotał się kuba, za to tomek bardzo fajnie na dziewczyny nie patrzyłam zbytnio ale justyny hh był słaby
tinkussia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 22:16   #1542
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Żałuję, że nie mogłam dziś obejrzeć YCD

Daria, masz może spis piosenek wykorzystanych w dzisiejszym odcinku? - posłucham chociaż do jakiej muzyki tańczyli
jestem w trakcie poszukiwań muzyczki z solówek

Stary 2008-10-29, 22:17   #1543
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
i Paulina
Dzięki.

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
moim zdaniem nie dorasta do piet Kubie - MOIM zdaniem.
Chyba odwrotnie.
Stary 2008-10-29, 22:19   #1544
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
czemu Tomeeeeeek!!! aaaaaa tak mo go zal... taki cudowny tancerz z niego... moim zdaniem nie dorasta do piet Kubie
To raczej Kuba jemu

Mnie żal dwójki, która odpadła. Liczyłam na to, że pożegnamy dziś Kubę i Anitę, no ale cóż...
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:24   #1545
Daria_P
Wtajemniczenie

Wedle życzenia:

Cytat:
Openning: Imogen Heap - Just for now

Kuba i Justyna
: Che' nelle -I Fell In Love With The Dj
Iza i Kamil: Lady Gaga - Just Dance
Paulina i Tomek: Big Spender - Sweet Charity
Anita i Marcin: Goo Goo Dols - Iris
Ada i Gabriel: Estelle & Kanye West - American Boy
Wiola i Michał: James Brown - It's A Man's Man's Man's

Solówki:
Justyna - Trina ft Missy Elliot-I Got A Bottle
Kuba- Michael Jackson - Is It Scary
Paulina- Beyonce- Listen
Tomek- Girlicious - 'stupid shit'
Anita- bonde de role "marina gasolina"
Marcin- Charlie Clouser - Hello Zepp

Edytowane przez Daria_P
Czas edycji: 2008-10-30 o 12:55

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 22:26   #1546
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
jestem w trakcie poszukiwań muzyczki z solówek
Cytat:
Wedle życzenia:
Dziękuję

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 22:28   #1547
Daria_P
Wtajemniczenie

Program ledwo sie skończył,
a opening juz na youtube: http://pl.youtube.com/watch?v=GShgdDAw1go
Ada i Gabryś: http://pl.youtube.com/watch?v=Fz2rldZEFUA
Kuba i Justyna http://pl.youtube.com/watch?v=ytiKwGIHWUU
Anita i Marcin http://pl.youtube.com/watch?v=qRil3Sv4YWI
Paulina i Tomek: http://pl.youtube.com/watch?v=AWAOyd3WdR0

Edytowane przez Daria_P
Czas edycji: 2008-10-29 o 22:50
Stary 2008-10-30, 05:50   #1548
marrellic
Zakorzenienie

Szkoda ze KUba nie odpadł;/
marrellic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 06:13   #1549
karta666
Zadomowienie

GG do karta666 Send a message via Skype™ to karta666

Wolalam zeby Kuba odpadł...

ale dobrzeze Marcin został, bo uwazam, ze jest najlepszy...

Jestem FIT !

karta666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 07:18   #1550
byliczka
Zakorzenienie

Wczoraj nie zajrzałam więc dzisiaj moja relacja :
1 para: dramat, Justyna jak już powtarzałam milion razy: drewno jak się patrzy, nawet nie potrafiła poprawnie zatańczyć samby tylko się przegibała bez sensu, kubuś dziubek (co raz bardziej zaczynają mnie wkurzać te jego usteczka czy tylko ja tak mam? ;/ ) ogólnie zasłużona solówka.
2 para: Iza świetnie, widać że jest korpulentna ale radzi sobie świetnie, Kamil gdzieś tam próbował za nią nadążyć, trochę się spóźniał w muzyce, nie nadążał za nią no ale Iza uratowała ten taniec i podobało mi się
3 para: Paulina i Tomek.. hmm.. Paulina była jest i będzie zośką, wg mnie nie ma kompletnie żadnej ale to żadnej osobowości scenicznej, jest nijaka, zupełnie, Tomek fajnie zatańczył, ale ogólnie nie lubię Brodwayu więc tak czy siak mi się nie podobało.
4 para: Anita i Marcin Faktycznie aranżacja położyła ten taniec, ale tylko ze względów wizualnych, bo techniczna strona była jak najbardziej poprawna! Mogę iść o zakład że gdyby była normalna muzyka a nie Goo Goo Dolls i mieli by normalne stroje to jury mówiło by zupełnie inaczej, jednak rock + walc = kupa
5 para: Ada i Gabryś, no i powiem że baaardzo mi się podobało, świetnie tańczyli, bawili się super, Gabryś oczywiście W rozmowie z Kingą widać było że Adzie przeszkadza ta metka gówniary 16 letniej, troche się wkurzyła jak kinga po raz setny zagaiła na ten temat.
6 para: najlepszy taniec tego wieczoru. Po materiale przed tańcem jestem jeszcze większą fanką Michała. Bardzo mądry chłopak Widać że bardzo uczuciowy, ale także z humorem. Nie rozumiem dlaczego piróg go tak zjechał, jak wg mnie było bardzo dobrze, to że nie potrafi podnieść nogi w kąt 360 stopni to nie powód żeby mówić że położył ten taniec, widać że Wiola się strasznie wkurzyła że Piróg tak powiedział bo od razu powiedziała że Michał jest najsilniejszym facetem z całej edycji, i podejrzewam że ma racje, bo te podnoszenia na których wyrzucał ją jedną ręką do góry, no po prostu mistrzostwo. Wiola jest kapitalna i mam nadzieję że to wygra, lepiej niech jury nie nominuje jej do solówki bo skończy pewnie tak jak Ruda z 1 ed.

Kinga znowu przyszła w nocnej koszuli na live'a no ale cóż. Nie rozumiem czy ona do każdego stroju musi mieć założone rurki? Bez nich się nie da?

No i solówki:
1. Justyna oczwiście podpisuje się rękami i nogami, zatańczyła tragicznie, widać chciała coś pokazać nowego ale hh w jej wykonaniu był po prostu żenujący. Te ręce plątające się po całym świecie, bądź co bądź ona kompletnie nie ma świadomości ruchu.
2. Kubuś no za***iście, kręcenie się na 1 nodze przez 2/3 solówki pfff. Świetnie, pokazał dużo.
3. Paulina, nie zachwyciła mnie.
4. Tomek: świetna solówka, bardzo bardzo mi się podobała.
5. Anita: no takie see, Żadna rewelacja.
6. New Style Marcina KAPITALNY i te gacioszki, z których moja mama płakała ze śmiechu

Ci co odpadli:
Justyna bardzo bardzo dobrze, w końcu ludzie zaczęli patrzeć na taniec a nie na ładne buźki.
Tomek: no niestety nie wiem co to było ;/ podejrzewam że odpadł dlatego że mało się pokazał, podobnie jak Klaudia, ja przed programem nawet nie wiedziałam że taki uczestnik tańczy, a Kubuś rozsławiony wyciskacz łez został. No cóż

Tak nawiasem mówiąc: wczoraj cały program jak tańczyli chłopcy darła się jakaś panienka jakby ją ze skóry obdzierali, i moja mama ogląda, już się wkurza na maksa i w końcu mówi: No jak bym spotkała tą i8diotkę to bym ją tak po pysku wyszczelała żeby się opamiętała padłam.

Widać jak Iza i Ada strasznie przeżywały. Kubuś dziubek też się poryczał. No ale oni tam się wszyscy znają, w sumie nie rozumiem o co chodzi z tą tragedią odpadania jak i tak 90% z nich pojedzie na brodway a reszta bedzie tańczyć w PL i będą angażowani do różnych projektów.

Uhh ale litania

Edytowane przez byliczka
Czas edycji: 2008-10-30 o 07:23
byliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 07:20   #1551
kasiunialusia
Zadomowienie

a mi się najbardziej do tej pory podobała solówka marcina, ta którą zatańczył w 1 odcinku, chyba do kylie minoque
Stary 2008-10-30, 07:20   #1552
ashlix
Zadomowienie

O, zdziwiłam się jak to przeczytałam, bo ja tam Kubę lubię i chciałam, żeby odpadł Tomek - i JAK ZWYKLE przewidziałam kto odpadnie, jeszcze NIGDY się nie pomyliłam w takich programach, jestem ekspertem od tego kogo ludzie wybiorą jeszcze nigdy mnie wyniki nie zaskoczyły

Podobał mi się bardzo taniec Ady i Gabrysia
No i Wiola jak zwykle rewelacyjna, to pierwsza dziewczyna, która naprawdę świetnie tańczy, bo wcześniej nigdy mnie dziewczyny nie zachwycały, raczej faceci byli lepsi (i to faceci wygrywali).
ashlix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 07:34   #1553
byliczka
Zakorzenienie

Jeszcze dodam że nie wiem jak Piróg mógł powiedzieć że Michał ciągnie Wiolę w dół. To chyba najbardziej wkurzyło Wiolkę. Co to za tekst, to jest tancerz od NS a nie od jazzu. Więc jeśli tańczy jazz tak dobrze ale nie idealnie to nie wiem o co chodzi...
Stary 2008-10-30, 09:42   #1554
darja85
Przyczajenie

Mnie odcinek jakoś specjalnie nie powalil. ;/
Co do par:
Justyna i Kuba - ;/;/;/ Może niech wywalą w ogóle tę sambę z tańców, bo za każdym razem jest porażka.
Iza i Kamil - no fajnie, Iza coraz bardziej mi się podoba, widzę ją w finale. Kamil - mam wrażenie, że partnerki go ratują (wiola, iza) - jako tancerz solo jest taki sobie.
Ada i Gabriel - podobało mi się, ale i tak jestem uprzedzona do obojga. Jak dla mnie do wylotu oboje.
Paula i Tomek - bez rewelacji. Paula to rzeczywiście zośka.
Anita i Marcin - no niestety, dla mnie też bez fajerwerków. Anita mnie drażni, dajcie jej w końcu ten hiphop i do domu;D
Wiola i Michał - Wiola jest genialna, zawsze. Michał mi gdzieś się zagubił w tym tańcu (zresztą zawsze jak tańczy Wiola to patrzę tylko na nią).

Solówki:
Justyna - jest słabiutka w hh, mam wrażenie, że ja jak się wygłupiam to tańczę podobnie
Paula - eee
Anita- wtf? co to było?
Kuba - nie rozumiem jak mógł nie odpaść, dla mnie to był bankowy kandydat do wylotu. poza tym, że tańczy gorzej od Tomka i Marcina, to jeszcze mnie drażni jako osoba.
Tomek- świetne solo, najlepsze z wczorajszych.
Marcin - też skojarzył mi się z Kubalską, ale to plus dla niego.

Odpadli:
Justyna - szkoda mi jej było, bo ją lubiłam,ale to był najwyższy czas dla niej. Zapamiętam jej piękny taniec z Marcinem. Wczorajszy hh był żenujący, no niestety, nie wysarczy podnieść nogę, żeby przejść dalej.
Tomek - nie rozumiem!!! dla mnie to był kandydat do finału, nie wiem, jak można było zostawić słabszego Młodego Piroga, a jego wywalić Szkoda mi okrutnie.

Następni do wylotu dla mnie:
Kuba lub Gabryś i Paula. Mam nadzieję, że następny odcinek będzie lepszy, szkoda, że bez Tomka. ;/
darja85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 09:45   #1555
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
6 para: najlepszy taniec tego wieczoru. Po materiale przed tańcem jestem jeszcze większą fanką Michała. Bardzo mądry chłopak Widać że bardzo uczuciowy, ale także z humorem. Nie rozumiem dlaczego piróg go tak zjechał, jak wg mnie było bardzo dobrze, to że nie potrafi podnieść nogi w kąt 360 stopni to nie powód żeby mówić że położył ten taniec, widać że Wiola się strasznie wkurzyła że Piróg tak powiedział bo od razu powiedziała że Michał jest najsilniejszym facetem z całej edycji, i podejrzewam że ma racje, bo te podnoszenia na których wyrzucał ją jedną ręką do góry, no po prostu mistrzostwo. Wiola jest kapitalna i mam nadzieję że to wygra, lepiej niech jury nie nominuje jej do solówki bo skończy pewnie tak jak Ruda z 1 ed.
DOKLADNIE. Podpisuję się pod kazdym slowem.
Michal jest super...a Piróg jak sie do kogos doczepi to juz koniec.
Tego samego się obawiam..jak Wiolka pojdzie na 1 solowke odpadnie.

Ja generalnie w finale widzę Michała, Wiolę i Izę
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 09:47   #1556
lapus
Wtajemniczenie

a mnie zniesmaczył ten tekst Piróga o tym że nie siedzi w ich gaciach.. tak jak powiedział Mareczek [] ten program oglądają małolaty, więc może by się raczył powstrzymywać
aha - i jeszcze pytanie, dlaczego było tam napomknięte, że jazzu uczyli się 2 tyg.?

Stary 2008-10-30, 09:58   #1557
Taliaa
Raczkowanie

dlaczeeeeeegoooo Tomeek?! :conf used:
i jUstyna?!
nie wierze normalnie,jak Ci ludzie głosują?! cały czas odpadają fajne osoby,skonczy sie na tym ze zostaną same pasztety i nikt nie bdzie tego ogladał
Taliaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 10:09   #1558
Daria_P
Wtajemniczenie

zauważyłyście, że mimo wszystko kółko wzajemnej adoracji z Białego (tak, tak wiem, że Justyna nie jest z Białego, ale się z nimi najbardziej trzymała) się rozpada i wszystkich pogrążyły tańce latino: salsa i samba.

Stary 2008-10-30, 11:14   #1559
byliczka
Zakorzenienie

Daria bo tu chodzi o wszechstronność Patrz na taką Wiolę czy jazz czy hh to jest kapitalna, do perfekcji opanowany każdy ruch, a taki niecik czy Bzyga kręcą się tylko w okół hh i pochodnych i g. potrafią tak naprawdę. Nie przypominam sobie artura cieciórskiego w jakichś latino? Potrafił? Bo wg mnie Kryspin i Kaśka byli bardziej wszechstronni.

Taliaa odpowiedz mi dlaczego Justyna miała zostać? Co potrafiła oprócz wygibasów które ćwiczy od dziecka? Podnoszenie nogi w kąt 360 stopni. Dlatego miała zostać w programie tanecznym? Piróg w DDTVN powiedział że Justyna odpadła bo nie ma świadomości ruchu, ma kapitalnie ciało przygotowane ale nie wykorzystuje mięśni nie panuje nad ciałem, jest wiotka. Dlatego miała odpaść Anita która radzi sobie dobrze czy Paulina która jest nijaka ale technicznie niebo lepsza od Justyny?
Stary 2008-10-30, 11:19   #1560
lapus
Wtajemniczenie

no, centralnie nie widziałam jeszcze tak wiotkiej tancerki jak Justyna, jakby się bała użyć mięśni, przecież nawet te podstawowe "szejki" jej w sambie nie wychodziły

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości