Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-25, 17:50   #1531
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Tylko że tej faktury prawie wcale nie wiedac jak pokazałam mamie to powiedziała dlaczego kupiłam zwykły bristol

Lece kochane wziąc gorąca kapiel, wbije sie w dresik i pod kocyk wygrzać się poduszką elektryczna bo .... nabawiłam sie zapalenia pęcherza
ja mam papier płótno i też nie za bardzo widać fakturę, ale ejstem akurat z tego zadowolona

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość
Ja kupilam tiul i z tego bede robic wstazki na krzesla. Dzisiaj bylam w sklepie weselnym w centrum i kupilam figuke na ciasto o balony perlowe.
Slub za ok 2 miesiace u juz mam powoli stres weselny
oby był to stres moblilizujący
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 18:04   #1532
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
owszem, pisalam, ze mam z nimi, a w szczegolnosci z mama TZ problem. Tesciu mnie tez wkurza, bo wtrynia sie nam w wesele. On uwaza, ze powinnimy miec tyle zarcia, zeby az sie stoly uginaly i do tego jeszcze stol wiejski. Bo on nie wybaczy jak mu pozniej goscie beda mowic, ze malo jedzenia bylo. I ze pozniej nas i jego (gdzie to my organizujemy wesele z wlasnych kosztow) obgadaja. Jak ktos jest prosiakiem to mu i 10 dan bedzie za malo. A wesele jest od tego by sie bawic a nie za stolem siedziec i wpierdzielac... Takie jest moje zdanie. Ja chce zmniejszyc menu do 5 dan (a mamy 7!) i zrezygnowac wogole ze stolu wiejskiego, bo nie mam zamiaru placic za cos, co pozniej i tak wyladuje w koszu na smieci, bo nikt tego nie zje. No i ojciec TZ chce przyjsc ze swoja kochanica na slub, gdzie przez nia moze wyjsc niezla chryja, typu rzucanie talerzami, chodzenie po stolach i wyrywanie wlosow z glow... Ale jak ktos ma w dupie dobro wlasnego syna to dogadza tylko swojej dupie i widzi tylko siebie...

Witam serdecznie , tak przeczytalam i wiem ze nie tylko ja mam problem.Za dwa tygodnie mam slub, weseletak sie to milo zaczyna...
TZ mama jest alkoholiczka ale od ponad roku czasu nie pila , zareczyny mielismy 12 kwietnia i postanowilismy zrobic wesele na ok 110 osob.Wszystko juz mamy pozalatwiane , wszystko czeka jest gotowe, dograne a tu 15 marca TZ mama wpadla w trans i codziennie pije , wiem ze na weselu tez tak bedzie.Nie da sie jej upilnowac, probowalismy juz kiedysWwzyscyt chodza ta s ytuacja poddenerwowanni , kazdy wie ze cos sie wydarzy.
Ona jest naprawde dobra kobietA JAK NIE PIJE, WSZYSTKO POMOZE zalatwic, ale jak tylko wypije to jest okropna.
Najbardziej sie boje zeby nie przyszla juz na blogoslawienstwo pijana, bo to bedzie tragedia, TZ mowi ze jak sie napije to ja ktos odwiezie do domu i bedzie spokoj , ale tak napewno nie bedzie , bo ona zaraz bedzie sie awanturowala ...
Jestem teraz klebkiem nerwow, bo przeciez za dwa tygodnie ma byc moj dzien
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:15   #1533
andzia0401
Raczkowanie

GG do andzia0401

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
A my kupiliśmy albumy dla siebie i dla rodziców.
My będziemy mieli taki jak na fotce, a rodzice też takiej wielkości, ale narysonawy welon i kapelusz

A będziesz go uzupełniać w środku? jesli tak to możesz pochwalić się pomysłami? pozdrawiam

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Witam serdecznie , tak przeczytalam i wiem ze nie tylko ja mam problem.Za dwa tygodnie mam slub, weseletak sie to milo zaczyna...
TZ mama jest alkoholiczka ale od ponad roku czasu nie pila , zareczyny mielismy 12 kwietnia i postanowilismy zrobic wesele na ok 110 osob.Wszystko juz mamy pozalatwiane , wszystko czeka jest gotowe, dograne a tu 15 marca TZ mama wpadla w trans i codziennie pije , wiem ze na weselu tez tak bedzie.Nie da sie jej upilnowac, probowalismy juz kiedysWwzyscyt chodza ta s ytuacja poddenerwowanni , kazdy wie ze cos sie wydarzy.
Ona jest naprawde dobra kobietA JAK NIE PIJE, WSZYSTKO POMOZE zalatwic, ale jak tylko wypije to jest okropna.
Najbardziej sie boje zeby nie przyszla juz na blogoslawienstwo pijana, bo to bedzie tragedia, TZ mowi ze jak sie napije to ja ktos odwiezie do domu i bedzie spokoj , ale tak napewno nie bedzie , bo ona zaraz bedzie sie awanturowala ...

Szczeże wspólczuję, wiem co przeżywasz coś wiem o twoim problemie... Ale pamiętaj że to jest Twój dzień i to twoje szczęście jest najważniejsze, może niepotrzebnie się martwisz.moze mama zrozumie jak dla ciebie jest to ważne i zobaczysz że jeszcze miło cię zaskoczy. trzymaj się cieplutko.pozdrawiam:cmok :

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

I apropo albumumów to ja mam takie dla rodziców w ramach podziękowań http://www.allegro.pl/item581397221_..._40_stron.html
andzia0401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:52   #1534
kabimba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Rozmawiałyście o przysługujacym urlopie jesli pracuje sie na umowę zlecenie. Tutaj jest bardzo fajny artykuł
(...) Na podstawie art. 22 Kodeksu Pracy, jeśli spełnione są warunki wykonywania pracy wymienione w tym artykule (a więc wykonywanie pracy określonego rodzaju na rzecz pracodawcy, w miejscu i czasie przez niego wyznaczonym oraz pod jego kierownictwem) to nie jest dopuszczalne zastosowanie w takim przypadku umowy cywilnoprawnej (zlecenia). (...)
a jak sie okaze ze trzeba bedzie zaplacic za wszystkie miesiace skladki zusowskie? (bo na zlecenie jak sie jest studentem to nie trzeba ich placic)
To lepiej sie zastanowić, czy napewno chce się uniewaznic umowe-zlecenie. Chyba...
kabimba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:52   #1535
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

laseczku zamówiłam dzis butki

wklejam foteczke taka zadowolona jestem

i z tej samej formy sprowadza dla mnie klapeczki, bo takie jedne sliczne zanalazłam, ze sie oprzec nie mogłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2601l.jpg (28,9 KB, 35 załadowań)

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:17   #1536
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość

i z tej samej formy sprowadza dla mnie klapeczki, bo takie jedne sliczne zanalazłam, ze sie oprzec nie mogłam
slicznena allegro?Ile cm ma obcas?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:25   #1537
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
slicznena allegro?Ile cm ma obcas?
nie mierzyłam, ale ok 5 cm
a zamowilam w tym salonie co sukineke kupilam, bo na ich stronce niestety ani ceny ani mozliwosci zamowienia nie bylo...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-25, 20:48   #1538
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
A my dzis zarezerwowalismy wstepnie noclegi dla gości. W miare blisko lokalu - głownie dla moich koleżanek Bo dla rodzinki mojej to bedziemy cos szukac bliżej moich rodziców bo oni to pewnie ze 2 dni posiedza! Ciesze sie bo kopoje przyzwoite i cena chyba też (35 zł od osoby). A może to dużo?
my tez zarezerwowalismy noclegi za 30 zl bo duzo ich mamy wiec nam troche obnizyli... mysle ze taka cena nie jest za wysoka.

wogole to moja przyjaciolka z poznania jedna z najwazniejszych osob w moim zyciu moze nieprzyjechac na nas slub bo jej facet ma tez w ten dzien slub wujka i sa zaposzeni i niewiedza co zrobic. .a poznan tychy to za duza odleglosc zeby jezdzic... np tu wesela a tam poprawiny... jestem zla i wsciekla... i niewiem bo jej tz naciska bo to wujek a ona nie wie co zrobic... az sie ryczec chce...
Stary 2009-03-25, 21:00   #1539
weroni
Przyczajenie

suknia ślubna Pronovias model-RIBETE!!

Cześć dziewczyny, chętnie kupię suknię ślubną jak w tytule od jakiegoś czasu na nią poluję ale na razie nic z mich poszukiwań;/// mam 1.66 wzrostu jestem szczupła. By była wdzięczna pozdrawiam.
acha mój ślub 12 wrzesień 2009
weroni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 21:38   #1540
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosiczek Pokaż wiadomość
ile baloników potrzeba na taką różowo-białą dekorację? Śliczna jest!
Proszę mnie dopisać do listy 11.07.2009
jak policzylam dzisiaj przesla to bede potrzebowac 60 balonow i tyle mam 30 bialych i 30 rozowych metalizowanych
Stary 2009-03-25, 22:36   #1541
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no dokladnie leci jak nie wiem
ja jeszcze niedawno mialam rok .. a tu 4 miesiace sie z tego zrobily

A nim sie obejrzymy bedzie juz LIPIEC

Ja dzis własnie pisałam do swojego Dj zeby sie przypomniec i zapytac o zdrówko Odpisał ze wszystko oki tak wiec jedno mam z głowy do lipca.

W maju mam degustacje cias w swoim lokalu - i musze sie zdecydowac na tort ( coraz bardziej mysle nad pistacjowym ). Jak bede w maju to chyba przejde sie na rynek do tej cukierni gdzie sprzedaja pyszne porcje tortów , moze tam mi cos wpadnie w oko.

Nadal sie zastanawiam nad tym swoim fotografem bo nie wiem czy dobrze zrobiłam.

A i znalazłam podobna suknie do mojej ale fotka jest tylko do połowy. MOja ma delikatniejsza koronke i bardziej sie mieni ale cos ala ta wyglada. Mam nadzieje ze mojej sie uda zrobi zdjecie przy przymiarce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Iza%201.jpg (36,0 KB, 33 załadowań)

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 01:42   #1542
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
jejku bardzo mi przykro
nie napisze ze domyslam sie jak sie czujesz , bo nie mam pojecia ... ale wiesz ze napewno jest Ci ciezko jak i Twojemu TZetowi
mam nadzieje ze tesciowej przejdzie do wesele

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość

bardzo ladne !!

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
A nim sie obejrzymy bedzie juz LIPIEC

Nadal sie zastanawiam nad tym swoim fotografem bo nie wiem czy dobrze zrobiłam.

A i znalazłam podobna suknie do mojej ale fotka jest tylko do połowy. MOja ma delikatniejsza koronke i bardziej sie mieni ale cos ala ta wyglada. Mam nadzieje ze mojej sie uda zrobi zdjecie przy przymiarce
no dokladnie lada dzien i bedzie lipiec
mam nadzieje ze bedziemy mialy sliczna pogode

widze ze poruszylas temat fotografa ... wlasnie tez sie zastanawiam nad swoim ... chyba z niego zrezygnujemy bo napisal do mnie fotograf ktorego zdjecia nam sie bardzo podobaly ale niestety byl juz zajety ... ze termin mu sie zwolnil .... dosc drogo sie ceni bo 2,300zl .. dlatego nie wiem tez co robic no ale wiem ze z jego pracy bedziemy w 100% zadowoleni ... a nie jestem pewna co z obecnym fotografem .. dalismy mu zaliczke 70zl wiec nie tak duzo .. tylko co mu napisac? dlateczego z niego rezygnujemy?

wooow sliczna suknia !!
bardzo orginalna !!
a ten gorset tez masz taki przezroczysty?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 06:43   #1543
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
A my kupiliśmy albumy dla siebie i dla rodziców.
My będziemy mieli taki jak na fotce, a rodzice też takiej wielkości, ale narysonawy welon i kapelusz
Bardzo fajne są albumy HAMA mam je juz wypróbowane . Świetny wybór.

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
a jak sie okaze ze trzeba bedzie zaplacic za wszystkie miesiace skladki zusowskie? (bo na zlecenie jak sie jest studentem to nie trzeba ich placic)
To lepiej sie zastanowić, czy napewno chce się uniewaznic umowe-zlecenie. Chyba...
Powiem tak, skoro pracodawaca oszukuje, aby nie płacić skladek, to chyba można sie z nim dogadać co do urlopu. W końcu jemu tez idzie sie na rękę!! Oczywiscie zależy to od mozliwosci. Myślę, że z prywaciarzem nie będzie problemu. Ja przynajmniej nie miałam.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dziewczyny myslicie ze pergamin da sie zelazkiem przeprasowac?? kurde bo to okropnie wyglada taka harmonijka mi sie na tym zrobila tak chcialam zeby mi to ladnie wyszlo... za kare to tesciu dostanie ten album bo mi co chwile przeszkadzaja
Ja rozprasowywałam dosyć mocne zagiecie. Pod spód papier, na wierzch połóż też papier i delitanie przeprasowac dosyć mocno rozgrzanym żelazkiem. Jeśli pergamin miał delikatne wytłoczenia i wzorki, to niestety one trochę inaczej będą wyglądały, takie rozpraswane. Bedzie to widac, ale jesli ktoś sie nie przyglada, to nieźle to wyglada. Uważaj, żeby zbyt długo nie prasować, bo kartka moze pożółknąć. Powodzenia w prostowaniu .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-03-26 o 06:49
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 06:47   #1544
dekoderka
Raczkowanie

Witajcie Kochane
Wczoraj mieliśmy pierwsze spotkanie w Poradni. Było naprawdę śmiesznie Jestem z wykształcenia biologiem, a Pani mi opowiadała że plemnik pochodzi od mężczyzny a komórka jajowa od kobiety....
Stary 2009-03-26, 07:41   #1545
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

witam wszystkie nowe wizazanki.Ale mi się nie chce.....dziś na 13 do pracy.Mówiłam szefowej ze potrzebuję wolna sobotę i niedziele bo ślubuję.Zgodziła sie ale była niezadowolona......okropn e babsko!!!!!!!!!!!!!!!!!W tym kraju to wogule nie mozna wziąść dnia wolnego wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 07:46   #1546
kliwia
Zakorzenienie

martucha yhm........ w tej sytuacji wspolczuje przyjaciolce wybierac. A moze pojechali by osobno na kazdy slub? Zawsze to hjakas opcja.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:12   #1547
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha yhm........ w tej sytuacji wspolczuje przyjaciolce wybierac. A moze pojechali by osobno na kazdy slub? Zawsze to hjakas opcja.
Rozdzielać parę - to chyba nie jest najlepszy pomysł . Koleżanka z pewnościa znalazał sie w sytuacji między młotem a kowadłem. Trzeba będzie zaakceptować jej wybór i nie mieć o nic żalu. Z reszta na weselu, to i tak nie będzie sie miało dla niej zbyt dużo czasu, przecież trzeba porozmawiac z wszytskimi gośćmi. My akurat robimy małe wesele, tylko dla rodziny. Nie zapraszma koleżanek , mimo tego, że jestem z nimi zżyta. Życie. Wszystkie zrozumiały i nie mają żalu.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-03-26 o 08:13
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:40   #1548
kaska87
Zakorzenienie

cześć dziewczyny ja po pomoc

8 maja mamy ślub cywilny kuzyna TZ muszę kupic sukienkę zastanawiam się nad żółtą widziałam wczoraj w salonie ślubnym taką żółta do pół łydki pod biustem odcinana czarnym pasem a na ramionach była ślicznie wiązana na "motylki" była piękna, ale kosztowała 210zł jeszcze prezent musimy kupić buty itd więc mnie to jakoś 400zł wyniesie i chciałam poprosić Was może macie gdzies linki do sukni na takie okazje?
Pamiętam, że Anula miała śliczna sukienkę na ślubie w tamtym roku

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-26 o 08:45
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:48   #1549
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dziewczyny...czy wasze Szanowne Mamy rozglądają się już za kreacjami na Wasz ślub ??? Moja mama już się zamartwia w co się ubierze Wasze mamy mają już jakiś pomysł, czy ubiorą się w suknie, garsonki ?

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:51   #1550
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Dziewczyny...czy wasze Szanowne Mamy rozglądają się już za kreacjami na Wasz ślub ??? Moja mama już się zamartwia w co się ubierze Wasze mamy mają już jakiś pomysł, czy ubiorą się w suknie, garsonki ?
sis mojego TZ juz sobie kupiła sukienkę i walizki na nasz ślub a ślub za rok

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 09:06   #1551
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Moja mama chce iść w spodniach i w marynarce. Nie wiem czy to będzie elegenckie... Namawiam ją na jakąś suknienkę (ale nie lubi ich), albo co najmniej na spódnicę. W co ostatecznie będzie ubrana tosię zobaczy. Za 2 tyg. idziemy razem na miasto w poszukiwaniu czegoś fajnego.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 09:16   #1552
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Moja mama chce iść w spodniach i w marynarce. Nie wiem czy to będzie elegenckie... Namawiam ją na jakąś suknienkę (ale nie lubi ich), albo co najmniej na spódnicę. W co ostatecznie będzie ubrana tosię zobaczy. Za 2 tyg. idziemy razem na miasto w poszukiwaniu czegoś fajnego.
moja mama stwierdziła,ze jest jeszcze za młoda na garsonkęi kupiła sukienkę,jednoczęściową za kolana beżową.Do tego złote buty i złotą kopertówke.Kupiła też sukienkę na przebranie.

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 09:28   #1553
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
moja mama w spodniach idzie na poprawiny ma brazowe spodnie i w odcieniach zlotego, toffi i kremy sliczna tuniczke, dzisij wlasnie biega po miescie za butkami do nich
Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
moja mama stwierdziła,ze jest jeszcze za młoda na garsonkęi kupiła sukienkę,jednoczęściową za kolana beżową.Do tego złote buty i złotą kopertówke.Kupiła też sukienkę na przebranie.
moja mama tez ma suknie w zlocie na wesele, do tego ma zlota marynare na jeden guzik zlota kopertowke i butki z wycietymi paluszkami, wyglada cudnie

kupie ta organze na to przystrojenie pod dom, i zrobie sobie taka plecionke na oknie na firance i puszcze po bokach, nadaje sie ?
http://www.allegro.pl/item580878195_...je_okazja.html
Stary 2009-03-26, 09:46   #1554
azzis
Zakorzenienie

Ja organzę kupuję na przystrojenie stołów (na obrus) i ewentualnie na kokardy na nasze krzesła w tym samym kolorze.
Domu nie będę przystrajać jakoś specjalnie - tylko balony wokół drzwi i na lampkach przed domem, no i na ogrodzeniu trpchę.
Na przystrojenie balustrady na tarasie przy sali będę miała fizelinę. Już mam przygotowane jakieś 40m

Stary 2009-03-26, 09:58   #1555
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!!

Wiecie może czy można wywołać u fotografa zeskanowane zdjęcie??

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 10:01   #1556
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!

Wiecie może czy można wywołać u fotografa zeskanowane zdjęcie??
Pewnie, że można. My będziemy niedługo dawać takie do wywołania
Niczym się takie nie różni od cyfrowego Tylko tzreba pamiętać o odpowiedniej rozdzielczości.

Stary 2009-03-26, 10:07   #1557
ania20m
Wtajemniczenie

O to fajnie że można dzięki
bo właśnie zaczynam sobie planować album na podziękowania dla rodiców

Stary 2009-03-26, 10:13   #1558
ania20m
Wtajemniczenie

A to jest moja suknia
So o niej myślicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 113.jpg (157,7 KB, 102 załadowań)

Stary 2009-03-26, 10:14   #1559
jaguraaa
Raczkowanie

Cześć wszystkim

mam pytanko może mi któras poradzi. jakiś czas temu pisalyscie o kwasie foliowym. pisalyscie ze mozna go brac przed zajsciem w ciaze itd... tylko ze na ulotce doczytalam sie, ze powinien to kazac brac lekarz bo nie kazdy powinien brac ten kwas, tylko jak sie ma np.jakas tam niedokrwistosc itd... jak to jest bo ja juz sama nie wiem.

jesli ktoraz Wizazanka wie to prosze o pomoc.
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 10:23   #1560
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A to jest moja suknia
So o niej myślicie??
sliczna sukieneczka

Wogóle to cześć wszystkim

A my wczoraj byliśmy załatwić sobie bimberek do wiejskiego stołu, wszystko kupione tylko żyta nam brakuje
Dziewczyny mam pytanie jakie cista zamawia sie na wesela i ile rodzaji bo ja to się nie znam zresztą nie lubię ciast więc nie mam zielonego pojęcia co może być dobre, Tort będę mieć Bananowo- Wiśniowy bo podobno pyszny jest, aha w sobotę jadę wybrać menu co mogłybyście mi podpowiedzieć jeśli chodzi o potrawy gorące i pozostałą resztę .
Wiem że chcem mieć sałatkę gyros i grecką no i jeszcze jakąś no i te gorące posiłki , napewno strogonow, no i obiadek też wiem na reszte nie mam pomysłu
BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości