|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam serdecznie , tak przeczytalam i wiem ze nie tylko ja mam problem.Za dwa tygodnie mam slub, wesele ![]() TZ mama jest alkoholiczka ale od ponad roku czasu nie pila , zareczyny mielismy 12 kwietnia i postanowilismy zrobic wesele na ok 110 osob.Wszystko juz mamy pozalatwiane , wszystko czeka jest gotowe, dograne a tu 15 marca TZ mama wpadla w trans i codziennie pije , wiem ze na weselu tez tak bedzie.Nie da sie jej upilnowac, probowalismy juz kiedys ![]() Ona jest naprawde dobra kobietA JAK NIE PIJE, WSZYSTKO POMOZE zalatwic, ale jak tylko wypije to jest okropna. Najbardziej sie boje zeby nie przyszla juz na blogoslawienstwo pijana, bo to bedzie tragedia, TZ mowi ze jak sie napije to ja ktos odwiezie do domu i bedzie spokoj , ale tak napewno nie bedzie , bo ona zaraz bedzie sie awanturowala ... Jestem teraz klebkiem nerwow, bo przeciez za dwa tygodnie ma byc moj dzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A będziesz go uzupełniać w środku? jesli tak to możesz pochwalić się pomysłami? pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
Szczeże wspólczuję, wiem co przeżywasz ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- I apropo albumumów to ja mam takie dla rodziców w ramach podziękowań http://www.allegro.pl/item581397221_..._40_stron.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To lepiej sie zastanowić, czy napewno chce się uniewaznic umowe-zlecenie. Chyba... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
laseczku zamówiłam dzis butki
![]() wklejam foteczke ![]() ![]() i z tej samej formy sprowadza dla mnie klapeczki, bo takie jedne sliczne zanalazłam, ze sie oprzec nie mogłam ![]()
#1536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
nie mierzyłam, ale ok 5 cm
![]() a zamowilam w tym salonie co sukineke kupilam, bo na ich stronce niestety ani ceny ani mozliwosci zamowienia nie bylo...
#1538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole to moja przyjaciolka z poznania jedna z najwazniejszych osob w moim zyciu moze nieprzyjechac na nas slub bo jej facet ma tez w ten dzien slub wujka i sa zaposzeni i niewiedza co zrobic. .a poznan tychy to za duza odleglosc zeby jezdzic... np tu wesela a tam poprawiny... jestem zla i wsciekla... i niewiem bo jej tz naciska bo to wujek a ona nie wie co zrobic... az sie ryczec chce...
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Przyczajenie
|
suknia ślubna Pronovias model-RIBETE!!
Cześć dziewczyny, chętnie kupię suknię ślubną jak w tytule
![]() ![]() ![]() acha mój ślub 12 wrzesień 2009 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nim sie obejrzymy bedzie juz LIPIEC ![]() Ja dzis własnie pisałam do swojego Dj zeby sie przypomniec i zapytac o zdrówko ![]() W maju mam degustacje cias w swoim lokalu - i musze sie zdecydowac na tort ( coraz bardziej mysle nad pistacjowym ![]() Nadal sie zastanawiam nad tym swoim fotografem bo nie wiem czy dobrze zrobiłam. A i znalazłam podobna suknie do mojej ale fotka jest tylko do połowy. MOja ma delikatniejsza koronke i bardziej sie mieni ale cos ala ta wyglada. Mam nadzieje ze mojej sie uda zrobi zdjecie przy przymiarce ![]()
![]() |
#1542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie napisze ze domyslam sie jak sie czujesz , bo nie mam pojecia ... ale wiesz ze napewno jest Ci ciezko jak i Twojemu TZetowi ![]() mam nadzieje ze tesciowej przejdzie do wesele ![]() bardzo ladne !! Cytat:
![]() mam nadzieje ze bedziemy mialy sliczna pogode ![]() widze ze poruszylas temat fotografa ... wlasnie tez sie zastanawiam nad swoim ... chyba z niego zrezygnujemy ![]() ![]() ![]() wooow sliczna suknia !! bardzo orginalna !! a ten gorset tez masz taki przezroczysty? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-26 o 06:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() Wczoraj mieliśmy pierwsze spotkanie w Poradni. Było naprawdę śmiesznie ![]() ![]()
#1545 |
Zadomowienie
|
witam wszystkie nowe wizazanki.Ale mi się nie chce.....dziś na 13 do pracy.Mówiłam szefowej ze potrzebuję wolna sobotę i niedziele bo ślubuję.Zgodziła sie ale była niezadowolona......okropn e babsko!!!!!!!!!!!!!!!!!W tym kraju to wogule nie mozna wziąść dnia wolnego wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
#1546 |
Zakorzenienie
|
martucha yhm........ w tej sytuacji wspolczuje przyjaciolce wybierac. A moze pojechali by osobno na kazdy slub? Zawsze to hjakas opcja.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-26 o 08:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() 8 maja mamy ślub cywilny kuzyna TZ muszę kupic sukienkę ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętam, że Anula miała śliczna sukienkę na ślubie w tamtym roku ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-26 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...czy wasze Szanowne Mamy rozglądają się już za kreacjami na Wasz ślub ??? Moja mama już się zamartwia w co się ubierze
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupie ta organze na to przystrojenie pod dom, i zrobie sobie taka plecionke na oknie na firance i puszcze po bokach, nadaje sie ![]() http://www.allegro.pl/item580878195_...je_okazja.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
Ja organzę kupuję na przystrojenie stołów (na obrus) i ewentualnie na kokardy na nasze krzesła w tym samym kolorze.
Domu nie będę przystrajać jakoś specjalnie - tylko balony wokół drzwi i na lampkach przed domem, no i na ogrodzeniu trpchę. Na przystrojenie balustrady na tarasie przy sali będę miała fizelinę. Już mam przygotowane jakieś 40m ![]()
#1555 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!!
![]() Wiecie może czy można wywołać u fotografa zeskanowane zdjęcie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niczym się takie nie różni od cyfrowego ![]()
![]() |
#1557 |
Wtajemniczenie
|
O to fajnie że można
![]() ![]() bo właśnie zaczynam sobie planować album na podziękowania dla rodiców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Wtajemniczenie
|
A to jest moja suknia
![]() So o niej myślicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() mam pytanko może mi któras poradzi. jakiś czas temu pisalyscie o kwasie foliowym. pisalyscie ze mozna go brac przed zajsciem w ciaze itd... tylko ze na ulotce doczytalam sie, ze powinien to kazac brac lekarz bo nie kazdy powinien brac ten kwas, tylko jak sie ma np.jakas tam niedokrwistosc itd... jak to jest bo ja juz sama nie wiem. jesli ktoraz Wizazanka wie to prosze o pomoc.
#1560 |
Wtajemniczenie
|
sliczna sukieneczka
![]() Wogóle to cześć ![]() A my wczoraj byliśmy załatwić sobie bimberek do wiejskiego stołu, wszystko kupione tylko żyta nam brakuje ![]() Dziewczyny mam pytanie jakie cista zamawia sie na wesela i ile rodzaji bo ja to się nie znam zresztą nie lubię ciast więc nie mam zielonego pojęcia co może być dobre, Tort będę mieć Bananowo- Wiśniowy bo podobno pyszny jest, aha w sobotę jadę wybrać menu co mogłybyście mi podpowiedzieć jeśli chodzi o potrawy gorące i pozostałą resztę . Wiem że chcem mieć sałatkę gyros i grecką no i jeszcze jakąś no i te gorące posiłki , napewno strogonow, no i obiadek też wiem na reszte nie mam pomysłu BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!! ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.