![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Ralph Lauren Romance Always Yours 9. D&G L'Eau The One 10. XX Woman Hugo Boss 11. Ange ou demon le secret 12. Ralph Lauren Ralph Rocks 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Ralph Lauren Ralph 15. Tresor in Love 16. S. Lutens Mandarine Mandarin 17 S. Lutens Un Bois Vanille 18. Idole d'Armani |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
Na dzień:
BLV II AA Pamplelune Na wieczór: Lancome Magnifique Aquolina - Pink Sugar Sensual i na razie nic więcej do szczęścia nie potrzebuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Pink Sugar Sensual??,a co to za cudo?
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- właśnie sprawdziłam na necie, no interesujące wydają się być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
Raczkowanie
|
ja właśnie też od razu to nie znane mi Pink Sugar zaczęła googlować i chyba mam chciejstwo;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodaje jeszcze do listy Chanel Chance Tendre - bo EDP i EAU FRAICHE już są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam juz obczajona strone , ktora do PL wysyla za darmo od 100 euro ponizej - 15 euro przesylka/- 30 ml kosztuje 29 euro o ile dobrze pamietam. przepraszam za off |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty wąchałaś już to w ogóle czy tylko tak po opisie chcesz je mieć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Chanel no5 Eau Premiere - odlewka powoli się kończy... trzeba zaopatrzyć się we flakonik ![]() 2. L'Artisan Havanna Vanille 3.Flowerbomb edt - poczeka do przyszego roku ![]() 4. Euphoria blossom CK - najprawdopodobniej siostra mi kupi w Niemczech ![]() 5. Un jardin sur le Nil Hermes - mała 15 ml będzie moja ![]() 6. J'aime La Perla Precious edition (w ciemno, no ale trudno ![]() 7. Eternity CK - zakup po 30-tym tego miesiąca lub będzie z wymianki ![]() 8. So Elixir YR edt i edp - będzie na jesień ![]() 9. Każdy zapach Stelli McCarntey - mam zamiar chociaż jeden zrealizować w tym roku ![]() ![]() 10. Young sexy lovely YSL - chyba jednak nie, ale muszę jeszcze potestować 11. Większa ilość Eau des Merveilles, Kelly Caleche edt, J'aime La Perla oraz Princess potrzebna!!! 12. Ogródek Śródziemnomorski ![]() 13. Belle de Minuit - muszę je mieć do grudnia ![]() 14. Happy Spirit Magical Nights (również kusi mnie zakup w ciemno ![]() 15. Flowerbomb La vie en rose już u mnie ![]() 16. Poznać Fumidusa (chciaż kropelkę przygarnąć) 17. Prada Irysowa ![]() 18. Chance Chanel edp ![]() Trochę się tego nazbierało ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2010-07-20 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Rozeznanie
|
Czy Havana Vanille nie jest przypadkiem L'artisana? ;>
Ja bym chciała Ange ou Demon, tylko nie mogę się zdecydować, czy wolę edp czy tendre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Ralph Lauren Romance Always Yours 9. D&G L'Eau The One 10. XX Woman Hugo Boss 11. Ange ou demon le secret 12. Ralph Lauren Ralph Rocks 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Ralph Lauren Ralph 15. Tresor in Love 16. S. Lutens Mandarine Mandarin 17 S. Lutens Un Bois Vanille 18. Idole d'Armani 19.Houbigant Quelques Fleurs Royale 20. Givenchy Eaudemoiselle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1541 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
Rozeznanie
|
A ja postanowiłam, że musze zdobyć całe flachy (bądź spore używki):
DK Black Cashmere ![]() Banana Republic Rosewood Chanel Coco Mademoiselle EDP Chanel Chance EDP Chanel Chance Eau Tendre to na razie... się rozpędzam... ![]() Jakby ktoś gdzieś widział jakąś ofertę... proszę o info ![]()
![]() |
![]() |
#1543 |
Zadomowienie
|
Avignon (dotrzeć do mnie, nie może...)
L'eau Trois (gdyby ktokolwiek mógł się podzielić, odlewką ![]() CdG2 (niebawem powinno się zjawić) jest ![]() Fille en Aiguilles (zakupię we wrześniu, na urodziny ![]() Musc Ravageur pozbyć się Note Vanille, Organzy Indecence.
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-07-27 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
No to i ja pomarzę, może się spełni....
![]() Ech.....miałam robić odwyk zapachowy, ale w tym względzie cechuje mnie słomiany zapał.... No więc marzą mi się : - Acqua di Gioia ![]() - Stella Sheer (wersja 2005, 2006, 2007, 2008 i 2010) ![]() - Eau de Fleur De The Tea Kenzo ![]() - Lanvin Jeanne La Rose ![]() - DKNY Delicious Candy Apple Juicy Berry ![]() - Burberry Brit Sheer - Masaki Matsushima Masaki Fluo ![]() - Moschino Light Clouds no i jeszcze parę innych by się znalazło...ale te zapachy marzą mi się ak mocno, że po nocach spać nie mogę ![]() Tak chociaż odleweczki mi się marzą, czy cuś w tym sensie.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
spin doctor
|
Ja marzę o dwóch:
Zen-kiedyś miałam-wydałam-żałuję-znowu muszę kupić-w przyszłym tygodniu będą moje ![]() Miss Dior Cherie edt 2010-czekam tylko na wypłatę ![]()
![]() |
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nowa wersja Chance?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
Thierry Mugler Innocent
Hugo Boss Intense Kenzo 7:15 am in Bali Kenzo Amour Beyonce Heat Chanel Allure Sensuelle Miss Dior Cherie L'eau Tych trzeba spróbować: Givenchy Ange ou demon YSL Cinema Acqua di Gioia Kenzo Amour Le Parfum Jil Sander Sensations Nasomatto Black Afgano tylko nie ma pieniążków ![]() Edytowane przez wankaw Czas edycji: 2010-08-19 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Jako, że ostatnio skromna jestem w perfumeryjnym względzie
![]() Acqua di Gioia - bardzo mi się podobają ![]() ![]()
![]() |
#1550 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zmian nie przewiduję - to jest lista ostateczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Moja lista marzeń na jesień
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Zona najukochanszego Meza
|
Bois Farine - moje najnowsze chciejstwo
i Messe de Minuit - na zime ![]() i zapomnialam o Botrytisie
I ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Goldlight Czas edycji: 2010-07-25 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1553 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje marzenia Perfumy Sisley oraz Chanel Cristalle eau Verte .
![]() |
![]() |
#1555 |
Zadomowienie
|
Wpiszę się, bo jakoś do tej pory ten wątek miał moc sprawczą, a że portfel pusty - oczekuje cudu
![]() 1) duża flacha Eau des Merveilles; 2) mała flaszka Elixir des Merveilles... Koniec - skromnie, co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1557 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
Acqua Di Gioia???
![]() |
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
Hugo Indigo
Versace noir Chanel Allure Sensuelle Hugo Boss Pure Purple Fille en Aiguilles
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
Ja marzę o Bouquet Imperial Roger & Gallet- ostatnio miałam go w 1993 roku- w Polsce nie do dostania, a to był genialny zapach. Nie mam pomysłu, skąd go zdobyć?
![]() Spellbound Estee Lauder- bywa czasem na All, ale ceny zbójeckie ![]() Knowing używka- z tym już łatwiej Stara wersja Je Reviens- perfumy lub edp- najbardziej trucicielska i przenikliwa ziołowość we wściekle zielonym kolorze
![]() |
#1560 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie sporo taniej niż na truskawie tutaj: http://cgi.ebay.pl/BOUQUET-IMPERIAL-...item5d2a1b47ed
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.