|
|
#1531 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
|
|
|
|
|
#1532 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny czy macie może w jakiś zapasach TARKĘ Z POJEMNIKIEM 57427 x 2szt.
z katalogu marcowego. Jedna Pani cały czas o nie pyta i nie daje mi spokoju Miłego wieczoru dla wszystkich )
|
|
|
|
#1533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1534 |
|
BAN stały
|
Dziękuje Ci dobra kobieto
Zrobiłam zamówienie, które składa się z samych foremek Jednak babka aż 36 sztuk sobie zażyczyła A wystarczyło, że podzieliłam liczbę sztuk przez cenę i podałam ile wychodzi za jedną. Nie wiem co w tym było, ale podziałało. Jak dla mnie dziwne, no ale ludzie różni![]() Dobrze, że obniżyli ten prób, bo tak sobie mogła szybko zamówić, akurat 50 pkt się uzbierało. Pozdrawiam! ![]() A tak po za tym klientka mi się rozmyśliła i mam w domu: 2 x worki do prania 2 x nierdzewne spinacze 1 x pudełka na buty 1 x szal pled 1 x pilniczki 1 x odżywkę flamaster do paznokci Edytowane przez dorka1986 Czas edycji: 2010-04-19 o 16:57 |
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi dziś przyszła paczka z 08.04, wszystko mam muszę tam jutro zadzwonić i dowiedzieć się co jest grane
|
|
|
|
|
#1536 |
|
BAN stały
|
No bo są po 6 sztuka pakowane to w sumie 6 kompletów
Mam nadzieje, że potem na babeczki zaprosi To moje drugie zamówienie w tym miesiącu. I tak lepiej w zeszłym miałam jedną, bo zapisałam się praktycznie w połowie miesiąca. Myślę, że ludzie przekonają się do produktów ************ Jak dotąd przecież nie mieli styczności. Jednak to nie zmienia faktu, że w tym miesiącu przez wiele rąk przeszły moje katalogi bez odzewu jakiegokolwiek. No zobaczymy. Staram się myśleć raczej przyszłościowo. To nie jest biznes, że efekty widać w krótkim czasie. Trzeba czekać, trzeba czasu i pozytywnego nastawienia. Zapraszać nowe osoby i tym samym budować grupę. Póki co starać się, aby bieżący klienci byli zadowoleni, a może pójdzie to dalej. Wiadomo jedna Pani drugiej Pani... ![]() ![]() ![]() Mi przyszło pierwsze zamówienie 13 kwietnia na 101 pkt i nic nie brakowało na szczęście ![]() Póki co mam 3 osoby "pod". W tym 2 nic nie zamówiły, a 3 osoba to tylko klientka, która zamówiła dla siebie. Katalog na maj mnie nie cieszy. Według mnie jest "słaby". Mało nowości i ciekawe czy będę mieć zamówienia. Jedyna rzecz, która mi się podoba to organizer do torebki, u mnie w torebce zawsze jest strasznie, może sobie zakupie. Braki są nadal i to według mnie straszne. Bo brakuje tego co cieszy się powodzeniem. Wiem, że to logiczne, ale powinni więcej zamawiać, bo strasznie mnie to nurtuje. Szczególnie gdy ktoś chce, a ja mówię, że tego nie ma, to może będzie etc. To też czasu wymaga i mam nadzieje, że niezbyt długiego. Kończę pięknym uśmiechem ![]() ![]() ![]() ![]() , aby na "narzekalską" nie wyszła!![]() Pozdrawiam ciepło!!! |
|
|
|
#1538 |
|
BAN stały
|
a ja mam w kwietniu wakacje. dosyć się w marcu nadenerwowałem w piątkowe przedpołudnia i natłumaczyłem z braków.
Katalogi na maj już czekają bo mam nadzieję że zgodnie z obietnicą problem z brakami się zmniejszy. |
|
|
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
ja również jutro dostanę paczkę z 15.04
co mnie bardzo, bardzo zaskoczyło
|
#1540 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
paczka była już z samego rana
<jupi> niestety osobiście jej nie odebrałam bo spałam i nawet nie słyszałam dzwonka ale na szczęście odebrała paczkę sąsiadka wszystko jest tak jak miało być jestem pełna podziwu dla Better oby tak dalej
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie paczki pojawiły się przed chwilą, oprócz miotełek wszystko jest
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- w pt ma być dostępny zamiennik gilotynki... |
|
|
|
#1544 |
|
BAN stały
|
Witam
![]() Od miesiaca jestem w ************ Ciesze się, że jest takie forum gdzie możemy się podzielić swoimi uwagami czy tez opiniami Dziś otrzymałam paczke i moge powiedziec,ze:-Stojak na obuwia jest bardzo fajny Zamawiała to kobeta do sklepu obuwniczek i zadowolona.-Zestaw do depilacji - super ![]() ![]() Dziś skorzystałam z niego i jest mile zaskoczona![]() To opinie z dzisiejszej paczki ![]() Pozdawiam |
|
|
|
#1545 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W takim razie ja się nastawiam, że w piątek paczka mi przyjdzie, bo w poniedziałek z samego rana złożyłam zamówienie. Fajnie bo mam wolne i nikt mi nie będzie marudzić, że musi moje rzeczy odbierać ![]() ![]() Oby tak było. Wróciły do mnie katalogi, trzeba podrzucić następnym. Może uda się złożyć zamówienie nr 3 , a jak nie to trudno. Jestem zadowolona z tego szalu (pled), bo zamówiłam dla siebie- miękki, ciepły, przyjemny w dotyku. W sam raz na poranki latem, bo o 6 zwykle z domu wychodzę, albo wcześniej Mam też skoncentrowany płyn stardrop i również jestem z niego zadowolona. Jest wydajny i świetnie się nim myje. Obieraczka do czosnku bez zarzutów, chociaż nim jej użyłam nie wierzyłam, że obiorę nią czosnek, a jednak się udało![]() Nie jestem zadowolona z chusteczek do ekranu są mało nawilżone, zdecydowanie za mało. Moje klientki są zadowolone również z sody kaustycznej, proszku oxy, worków do prania i innych. W sumie póki co nie miała żadnego zwrotu i mam nadzieje, że nie będę mieć. Jak również klientek, które po zamówieniu moim, nagle się rozmyślają ![]() To tyle by było z moich osobistych uwag. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru
Edytowane przez dorka1986 Czas edycji: 2010-04-20 o 18:33 |
|
|
|
|
#1547 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
|
#1549 |
|
BAN stały
|
Własnie dostałem wiadomość jutro dostane paczke z 16.04
. Miejmy nadzieje że sytuacja z terminem dostaw poprawi się na stałe.
|
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki powiedzcie mi proszę, czy mogę zwrócić jakiś produkt, jeśli klientce nie odpowiada- ale nie ma żadnych wad- po prostu nie jest to coś czego oczekiwała? Jak wyglądają zwroty i od czego odejmowane są punkty?
|
|
|
|
#1551 |
|
BAN stały
|
Myśleż,że można oddać produkt tak przynajmniej mówiła mi osob,która mnie wprowadzała
Powinnać otrzymac razem z faktura druk reklamacji można tam wypiacac i wyslac do Warszazwy![]() A czy miał ktoś stojak na laptopa?Klientka sie pytala o niego ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1554 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1555 |
|
BAN stały
|
A czy ktoś może wie co oznacza zapis w brakach przy gilotynce do jabłek "zamiennik"? Z góry dziękuje za odpowiedź [/QUOTE]Gilotynke zamienili na bardzo podobny produkt - są 4 kolory zdjęcia dostepne w folderze braki. |
|
|
|
#1556 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Konto usunięte
|
mam pytanie: w poniedziałek dostałam pierwsza paczkę, wśród druków różnej maści była faktura,
To tak zawsze jest? Muszę sobie sama wypisać przelew?Co wpisać w polu tytułem? Tylko numer faktury?
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18740649]mam pytanie: w poniedziałek dostałam pierwsza paczkę, wśród druków różnej maści była faktura,
To tak zawsze jest? Muszę sobie sama wypisać przelew?Co wpisać w polu tytułem? Tylko numer faktury? [/QUOTE]Ja płacę przelewem, ale w tytule wpisuję nr faktury i nr przedstawiciela + imię i nazwisko. |
|
|
|
#1560 |
|
BAN stały
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18740649]mam pytanie: w poniedziałek dostałam pierwsza paczkę, wśród druków różnej maści była faktura,
To tak zawsze jest? Muszę sobie sama wypisać przelew?Co wpisać w polu tytułem? Tylko numer faktury? [/QUOTE]Tak, blankiet wpłaty należy samemu wypełnić. Ja wpisuje nr faktury i nr przedstawiciela, a dodatkowo nr zamówienia, żeby nie było i jest ok Bo w sumie nie wiem co być powinno, odp. się nie doczekałam, więc trzeba było sobie radzić![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

z katalogu marcowego. Jedna Pani cały czas o nie pyta i nie daje mi spokoju
muszę tam jutro zadzwonić i dowiedzieć się co jest grane 

i nawet nie słyszałam dzwonka ale na szczęście odebrała paczkę sąsiadka
Z góry dziękuje za odpowiedź