![]() |
#1531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Nienawidzę Cię i kocham !
po co łzy? i po co rozstanie? każdy błąd potrafi naprawić czas po co strach i po co czekanie kiedy los, w końcu połączy nas . Zapomnieć – nie ma mowy, Być razem – nie ma mowy, Wyrzucić – nie da rady, bo w sercu Ciebie mam. Bez Ciebie jestem nikim..! |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Raczkowanie
|
witam Panie w 18 :sex: części! ;*
pajęczyna uczuć, a my w niej osadzeni. to dobra zaleta, zmienić się z gówniarza w dorosłego faceta. to, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce od herbaty nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni. nie powiem, że kobiety nie mają charakteru. raczej mają codziennie inny. zostawił Cię, a teraz płaczesz po nim. to przykre .. możesz kurvić na niego a on i tak lepiej na tym wyjdzie. (;
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Człowiek uczy się przez całe życie i całe życie dochodzi do wniosku, że jest dodupnie
![]() Dziękuję Wam "przyjaciele", że zapomnieliście, że istnieję ![]() Zawiedziona przyjaźń boli czasem bardziej niż zraniona miłość. Bardziej powinniśmy się obawiać fałszywych przyjaciół, bo po wrogach wiemy czego się możemy spodziewać. Nóż wbity w serce na wskroś... Pożegnam was środkowym palcem i ostatnie co zobaczycie to to jak na zawsze się oddalam... Wszystko na jedno kopyto, bo mam taką emocję, że masakra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1534 |
Zadomowienie
|
Gdy powiesz 'stop' już się nie zatrzymam. Twój idiotyzm już mnie nie zaślepia. tfojakrulefna - dziękuję moja myszko za pamięć.
![]() ![]() ![]() peculiarity - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Raczkowanie
|
Nensie , martiska , Mrs Unfabulous , - dziękuję , za nakarmienie mojego notesiku ;D
` dlaczego tak sie stało i wszystko się zje.bało . ?
` zgodzę się na wszystko. Tylko badź blisko. < 3 ` miłośc jest najbardziej bolesnym uczuciem na świecie. ` głupie serce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Rozeznanie
|
a u mnie czas na piątą porę roku-
M I Ł O Ś Ć * Kiedy zobaczyłam Go po raz pierwszy, nawet nie pomyślałam, że będzie mi tak bliski. Kiedy wzięłam Go za rękę nie miałam pojęcia, że zajdziemy tak daleko. Kiedy pocałowałam Go pierwszy raz nie sądziłam, że tak bardzo rozpalę nasze zmysły. Teraz żyję dla Niego. * Poproszę wersję rozstania ze znieczuleniem .. * Dla mojego dobra ? jeśli chciałbyś mojego dobra nie złamałbyś mi serca tylko byłbyś tu ze mną ! * nie jestem gotowa na bycie Twoją koleżanką.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1538 |
Zadomowienie
|
więc zdecyduj się. wybierz mnie. kochaj mnie.
ccc : człowiek czyniący cuda np. : najlepszy partner. sms : stworzył mi szczęście ckm : ciągle koło mnie id : idealnie dopasowany omg : on - miłości generatorem tj. : ten jedyny. tzn. : tylko z nim. mzk : mówiąc zwięźle - kocham. *
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-04-17 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zadomowienie
|
Takie dziś oczy mam niebieskie..
![]() |
#1540 |
Zadomowienie
|
limitowanaa - Gwiazdeczko, dziękuję
![]() Mariettax3 - strasznie mi miło ![]() BigHeart, GoracaCzekolada, kasienka19900, latin, swank - okradłam ![]() ______________________
Ile jeszcze mam cierpieć? Ile będziesz się zastanawiał czy to ma sens? Tylko Ty dajesz mi siłę. Zachowam łzy, by mieć jakąś pamiątkę po Tobie. Daj mi powód do tego, by nie wątpić. Tylko Jego uśmiech daje mi szczęście.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-17 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Przyczajenie
|
Wciąż krążymy, padamy na ring.. chyba znokałtowaliśmy miłość.
Chciałabym móc wcisnąć 'RESET' poczuć to wszystko od nowa. Jestem niepewna, kiedy jestem obok Ciebie. Ty nadajesz rytm i nuty mojemu sercu. Hipnotyzuj mnie <3 Nie wiesz, że mnie potrzebujesz ? Wszyscy ludzie na parkiecie, pokażcie jak tańczycie ! ;D Proszę, nie mów, że chcesz się teraz poddać, tak poprostu.. bez walki.. Wygrałam w totka Twoją miłość ! ;* Czekam na miłosną scenę. Żadną inną . ![]() Świat jest poprostu wielką karuzelą . Nie poddam się dopóki nie dostanę tej gangsterskiej miłości! ;D Bo ty podgrzewasz atmosfere.. To jak uśmiechasz się do mnie, doprowadza inne do szaleństwa! Mogę Ci dać, wszystko to, czego potrzebujesz kochanie. <3 Tylko mnie przytul.. zapanuj nade mną. Chciałabym kogoś, kto wyleczyłby mnie z odrobiną współczucia.Tego nie mogę znaleźć..Może jestem niewidoczna dla tego świata.Jest ktokolwiek, kto chociaż by o mnie pomyślał?Jest gorzej niż beznadziejnie.Może świat nie jest moim blokiem, moim garbem ,moim życiem ,moimi marzeniami,moim czymkolwiek. Niech zabrzmi muzyka, słodka muzyka. Któregoś dnia, świat będzie cacy. Do cholery! czy ten zimny świat zamienił Cię w skałe ?! ![]() Czarny_Aniolek - wspaniałaa !
ile warci są ludzie dający obietnice bez pokrycia? Edytowane przez czeko1395 Czas edycji: 2010-04-17 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
'Przejadłam myśli,
wypiłam marzenia i przeflirtowałam moje serce z kamienia' 'a kiedy wrócisz już ci nigdy nie pozwolę tak długo nie być i tak daleko odejść zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś tylko kiedy to będzie.' rozum, zrobisz coś dla mnie? to bardzo ważne. nigdy ci tego nie zapomnę. zrobisz? mógłbyś mi wyłączyć na jakiś czas sumienie? dokucza mi. strasznie mi dokucza. |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Raczkowanie
|
LetMeSign - cieszę się bardzo że Ci się podobają
![]() ![]() ciekawe o czym myślisz w tym momencie, co teraz robisz i jak szybko oddychasz
ooo, cóż to za pan w różowej koszuli, co to przez niego herbaty sobie nalać nie mogę. ? Chcę stanąć na moście, podnieść ręce do góry i poczuć, że ktoś się do mnie przytula. Problem polega na tym, że zadzieram za wysoko nos i nie widzę kto to jest.
#1544 |
Rozeznanie
|
SweetSexyLady- że ja.? dzięki i wzajemnie
![]() xsxs- talenciara ![]() abunee- okradłam ![]() `Zostawiłeś mnie. Dopiero wtedy zrozumiałam, jakim byłeś ideałem. `Nikt nie lubi, gdy zwraca się mu uwagę. Najgorzej jest jednak, gdy ludzie nie chcą zrozumieć, że ranią innych. `Jest taki przystojny w tej niebieskiej koszuli. Szkoda,że nie założył jej dla mnie. `Ona tylko ucieka przed miłością. Boi się uwierzyć, że jej marzenia zaczynają się spełniać. `Miałam cię nigdy już nie zobaczyć. To dlaczego widzę cię każdej nocy w moich snach?
#1545 |
Raczkowanie
|
zabieram
![]() _______ "z tęsknoty pisze się wiersze, z bolesnej..."
Halina Poświatowska "Jakbym się po to urodziła Tylko po to, aby cię objąć tylko ciebie kłamstwo mojej prawdy nie skłamane w niczym" Mieczysława Buczkówna "Niech nikomu się nie zdaje że zna swoją chwilę" Artur Międzyrzecki "Kochanie moje, kochanie dobranoc, już jesteś senna - i widzę Twój cień na ścianie, i noc jest taka wiosenna!" K.I.Gałczyński "ukryci przed światem we włosach łąki w zadyszeniu w zapomnieniu w nagłym naszym przytomnieniu odkrywamy się dla siebie" Adam Ziemianin "powietrze drży w twych oczach" Adam Ziemianin
#1546 |
Zadomowienie
|
Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć. Ot, taki przesąd.
Życzę Ci, abyśmy byli razem już. Śmierć jest lepsza od cierpienia i upokorzenia..
![]() |
#1547 |
BAN stały
|
Czarny_Aniolek-
![]() happyend- ![]() Zaufanie jest jak kartka papieru, raz zgniecione już nigdy nie będzie takie idealne
Jeśli miałabym szansę podarować ci jedną rzecz, dałabym ci umiejętność zobaczenia siebie w moich oczach. Tylko tak zobaczyłbyś jak wyjątkową osobą dla mnie jesteś Złamane serce jest niczym rozbite lustro, lepiej jest go zostawić w takim stanie jakim jest niż ranić się próbując je posklejać |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Wtajemniczenie
|
uwielbiaj - oo, nawet nie wiesz jak mi miło. <33
---------------- Zawsze słucham ekspertów. Dzięki nim dowiaduję się co i dlaczego jest niemożliwe, i wtedy się za to zabieram. był ucieleśnieniem moich marzeń. dzięki niemu stałam się tym, kim jestem, a trzymanie go w ramionach, wydawało się bardziej naturalne niż bicie serca .. Przestałam pytać dlaczego, Nie ma na to odpowiedzi. To spotkanie było tylko żartem losu. (This meeting was just a joke of fate.) Gdy mysle o Tobie, wiem jedno. Już nigdy nie chcę się tak okropnie pomylić. Jedną mam pewność - Twoje oczy, i dłonie nigdy juz mnie nie okłamią. |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dawno temu zamknąłeś przede mną drzwi.
dziś przekręcam w nich klucz. odwracam się i odchodzę, słysząc jak szarpiesz za klamkę. Najpodlejszym złodziejem jest ten, kto okrada siebie z marzeń A gdyby tak porąbać ich wszystkich na kawałki, a z kości zbudować szałas? Ładna biała, lekka konstrukcja. Dla wszystkich byłoby z pożytkiem. A jednak czuję się nieswojo. Coś jakby ziarnko w bucie. Nie sprawia bólu, ale uwiera.
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
Everything comes naturally ?
Fuck you right back! Słuchawki zawsze będą splątane, herbata za gorąca, a ja nigdy nie docenię tego co mam, dopóki tego nie stracę..
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ___________ Nigdy nie uklęknęłam pod naporem życia, nie ugięłam się pod jego ciężarem... Pomóż mi radzić sobie z każdym nowym dniem... Tyś moim przebudzeniem i snem najwspanialszym.
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
Życie przestało nauczać . I am ready for love .
#1553 |
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały
![]() rozpływam się przy tobie. zmysły, emocje. we mnie ich spora dawka. a ty zaczaruj mnie, a ty mi zawróć w głowie.
#1554 |
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous - Ciebie się nie zapomina
![]() napije się redbulla i wypije duużo wódki. może wypali mi akurat ta część w mózgu, w której jesteś Ty! przy tobie moje serce ma orgazm. cóż, patrząc na definicję miłości w wikipedii stwierdzam iż - chyba Cię kocham! za mała na takie wielkie problemy.
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2010-04-17 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Rozeznanie
|
Abstrakcyjnaa - NARA !
Przejrzyj się w lustrze...
zobaczysz coś czego nie dostrzeże nikt . A później głośno wykrzyczysz to co czujesz !
#1556 |
Raczkowanie
|
Czarnalbk-
![]() Chciałabym Cię.
Z każdą wadą, z każdym złym nałogiem i niedobrymi przyzwyczajeniami. To nic. Chciałabym Cię mieć przy sobie.
#1557 |
Raczkowanie
|
Nie opowiem naszej historii tak jak się wydarzyła, opowiem ją tak jak ją zapamiętałam.
Położyła jego rękę na swoim sercu... Wiesz co to?- zapytała Serce- powiedział Tak to moje serce, jest złamane- odrzekła!!
![]() |
#1558 |
Raczkowanie
|
przez tyle lat ewolucji mózg mężczyzn z krocza jeszcze nie przedostał się do głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zadomowienie
|
najwyższy czas zmądrzeć
moje serce budzi się do życia mam nadzieję, że wraz z końcem tygodnia zakończy się w moim sercu nie-pogoda.
#1560 |
Rozeznanie
|
You look like an angel. Walk like an angel. Talk like an angel. You're the devil in disguise.
Wyglądasz jak anioł. Chodzisz jak anioł. Mówisz ja anioł. Jesteś diabłem w przebraniu. You fooled me with your kisses. You cheated and you schemed. Nabrałeś mnie swoimi pocałunkami. Oszukałeś i intrygowałeś. I need you in my arms, need you to hold. You're my world, my heart, my soul. Ja muszę Cię mieć w swoich ramionach, muszę Cię trzymać. Ty jesteś moim światem, moim sercem, moją duszą. How do I live without you ? I want to know. How do I breathe without you ? Jak mam żyć bez Ciebie ? Chcę to wiedzieć. Jak mam oddychać bez Ciebie ? Without you there'd be no sun in my sky. There would be no love in my life. There'd be no wonder for me. Bez Ciebie nie byłoby słońca na moim niebie. Nie byłoby miłości w moim życiu. Nie byłoby cudu dla mnie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.