|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
Wkurza mnie, ze lezy teraz i spi zamiast cierpiec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
hej dziewuszki!
oczywiscie nie jestem na biezaco, bo nie sposob za Wami nadazyc. Jestem u rodziców, wracam we wtorek.Troche sie z nimi kloce, jak to zawsze bywa, ale staram sie nie denerwowac dla dobra dzidzi. A wogóle, w piatek wieczorem urodziła moja dobra kolezanka-miala termin 5 tyg przede mna. Powiem Wam, ze jak patrze na to dziecko, to mam niezlego stresa, ale tez jakies dziwne przeczucie, ze sobie poradze ![]() pozdrawiam Was kochane, mam nadzieje, ze u Was wszystko ok. Niezawsze-badz twarda i trzymaj sie, ale sie tez nie denerwuj!jestesmy z Toba |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
niezawsze wspolczuje wczorajszej akcji :/ ja bym w leb takiego pizła
![]() ciesze sie ze moj mąż takich akcji nie odwala, na szczescie nie lubi pic, a jak juz sie napije to na szczescie ma umiar, wie kiedy przestac. no i nie ma agresora tylko ma napad milosci i opowiada jak bardzo mnie kocha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niech zbiera zadek i ruszy z robotą.. jeśli już nie jest w stanie nieważkości ![]() Mój pojechał o 8 z moim ojcem na działkę, trawę kosić xD I dobrze, może mój zrozumie powoli jak to jest mieć normalną rodzinę, ojca i matkę.. moi rodzice traktują go jak syna ![]() Ale kurde nawet wykąpać się nie mogę bo nie wziął klucza.. no chyba, że będę wyskakiwać z wanny a z moją wagą to jakby wieloryb usiłował skakać przez przeszkody ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie spokojna jestem i sie nie denerwuje nawet juz mi przeszlo tylko mu nie moge tego pokazac, niech nie mysli, ze mu przejdzie plazem niech wie, ze zle zrobil ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Siala moi rodzice tez traktowali tz jak syna do momentu gdy nie spil sie tak, ze nastepnego dnia nie byl wstanie wstac na imieniny mojego taty |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że to może podłe i niewskazane w naszym stanie ale ja tez bym nie odpuściła i urządziła awanturę.. i specjalnie bym się jeszcze wydzierała coby go łeb bardziej bolał. A gdyby pytał o tabletki przeciwbólowe to bym mu powiedziała, że może "Bogdan" ma ( wstawiając imię tego z kim się tak urządził). Ojjj nawet gdyby miała być między nami wielka obraza to bym zrobiła awanturrraaamaje ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Rodzice mu wybaczyli ale już wiedzą na co go stać i w kwestii picia mnie wspierają. Znaczy się moje stanowisko w tej sprawie.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Siala Ty to też masz atrakcje... naprawdę... Mój ojciec taki był... wydawało mi się, że nasze pokolenie już będzie inaczej żyło, innych facetów będziemy miały. A tu jedno i to samo, piją, awanturują się, szaleją, naprawdę co to za życie. Nie mówię, że mnie jest łatwo, ale na problemy bym się nie zamieniła z Wami... już wolę swoją "samotność" awanturrraaamaje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
Hahaha u mnie ten Bogdan to Sylwek tylko ten to chlop wielki i zadko kiedy jest pijany, krzycze caly czas dla zasady przeciez nie powiem mu " dziubutku nic sie nie stalo troszeczke przegiales wczoraj i Ci zaszkodzilo biedne Ty moje moze rosolku na brzusio ugotowac?"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz nim kurde jakoś.. wstrząsnąć bo takie gadanie jak zawsze to pewnie puszcza mimo uszu. Z resztą sama wiesz najlepiej co działa na twojego chłopa najmocniej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
No juz mi sprzata ladnie, pies wyprowadzony ochrzan zgarniety i oczywiscie kocha mnie najbardziej na swiecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
czesc gwiazdy
![]() Juz po zajeciach dostalam 5 z pedicure a i sama mam stopy jak pupcia niemowlaka ![]() Wlasnie zajadam sie big milkiem a na obiad dzis zapiekanki, jestem w trakcie przesmazania pieczarek. A teraz zabieram sie za nadrabianie tego co tu popisalyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
Tak bo on juz mojego gderania nie chcial sluchac i tylko z pytaniem: czemu ja tak glosno krzycze skoro go tak glowa boli. Jeszcze rano mi wpieral, ze to moja wina i inni tak nie maja, a jak na spacerze z psem obdzwonil kolegow to wrocil i sam przyznal, ze inni maja tez przechlapane i mieli spore awantury jak powracali, ale czemu sie dziwic skoro sie wychodzi na spacer z psem a wraca po 2h kompletnie pijanym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Wczoraj po no-spie mnie puściło - zasnęłam jak małe dziecko
![]() ![]()
![]() |
#1545 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() Piesek dalej cierpi, dalej piszczy. Jutro jedziemy do weterynarza ![]() pszczółka no to nie do końca tak, że mój ojciec tylko dzieci robił i chlał hehe ![]() ![]() ![]() ![]() siala, niezawsze współczuję ![]() ![]() papeteria gratuluję świetnych ocen ![]() vette super, że wszystko ok! Ciekawe jak roztrzepaniec... Idę teraz pozamiatac ten syf od szlifowania cekolu, a potem walne sobie poobiednią kawkę ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | ||
Zadomowienie
|
pilotka f16 -
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
moj maz przygotowal obiadek i szynka z ziemniaczkami juz w piekarniku. mi zostala tylko surowka do zrobienia. cos mnie skurcze lapia dzisiaj ale slabe i nie za duzo a i moj maz wlaczyl jakies disco polo na tele5 i juz mnie brzuch boli od smiechu jakie teksty i teledyski ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
To wez nospe jeszcze profilaktycznie i odpoczywaj duzo i lez.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciężko go baaaardzo upić. Mimo, że ma niecałe 170cm i 68 kilo. Ale w niego to można lać i lać. Dwa razy widziałam go zaprawionego. Ale nie dlatego, że był pijany, tylko jego żołądek nie wytrzymał i wisiał nad WC. Dlatego nie muszę się martwić o awantury alkoholowe. To prędzej ja dużo potrafię wypić i być w kiepskim stanie po tym :P. Choć potrafię przestać. Na szczęście. Ł. chory. W gardle popękane naczynka, podniebienie to samo. Teraz katar po pas. A mi jak zwykle nic. Ja już nie wiem jak go wzmocnić. Roztrzepaniec, cieszę się, że już lepiej. Uważaj na siebie!!!
![]() |
#1550 | |||
Wtajemniczenie
|
Tak tu piszecie o pieluszkach dada a ja nawet nie bede mogla ich wyprobowac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do rozsterek zywieniowych podczas karmienia piersia, to niewiele pomoge bo zupelnie sie tym nie interesuje bo bede od poczatku karmic butelka. Z opowiesci siostry wiem ze uklad pokarmowy takiego maluszka jest jeszcze nie do konca i nie akceptuje wszystkich pokarmow, dlatego nalezy uwazac i powoli wprowadzac nowosc kulinarne ![]()
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Kasandra u mojego tz tez wodka najgorsza, piwkami sie tak nie upije bo ile ich mozna wypic i w razie czego idzie spac, whisky tez ujdzie jeszcze, ale po wodce kociego rozumu dostaje, z reszta ja wypilam kilka razy w swoim zyciu wodke, czy drinki z wodki to bylo dawno temu, ale agresywna tez bylam jak taka typowa chuliganka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Raczkowanie
|
Witam mamuski!
Misiulka moj tak samo zaraz skonczy 30 lat ,a zachowuje sie jak nastolatek . ![]() vette Super ,ze jednak jestes w domku! anoxa trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze! To juz koncowka ciazy ,wiec watpie zeby malemu teraz na koniec cos zaszkodzilo. Dobrze ,ze pojdziesz do specjalisty i bedziesz wiedziala co sie dzieje . Ja jestem dobrej mysli i ty tez musisz byc. wiolek pisalas o kolezance z Anglii jak sie nie myle. Ja w No tez mam tylko jedno USG ,nie mam badan na glukoze ani paciorkowca. Duzo z tych badan porobilam jak bylam w Polsce. I bardzo sobie chwale opieke w Polsce ,a do norweskiej nie mam zaufania ,wszystko traktuja zbyt na luzie,na kazde moje pytanie odpowiadaja ,ze to normalne. Mimo wszystko mam nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze i bez kompikacji. papateria gratuluje dobrych ocen! ![]() niezawsze nie ma co sie przejmowac,moze zmadrzeje w koncu choc jak patrze na mojego to trace nadzieje.. Siala nie wiem czy kupilas juz ta Mustele ,ale kup ta ze starej serii (pomaranczowe opak.) ,bo ta nowa seria (rozowa) jest gorsza ,konsystencja jest kiepska i jedrnosc brzuszka juz nie taka.
![]() |
#1553 |
Zadomowienie
|
Ja kiedyś załatwiłam sie wiśniówką, fajnie wchodziła, ale połowy imprezy nie pamiętam nie mówiąć o powrocie do domu, naszczęście byłam z M na imprezie więc wiem, ze niczego głupiego nie robiłam
![]() ![]()
#1554 |
Zakorzenienie
|
pszczolka super z tym egzaminem
![]() co do rodzenstwa to u mnie jest tak: ja 28, brat 26 ,siostra 15 i druga siostra 13 lat ![]() ![]() ![]() linka ja tez + 16kg ania , anoxa , jaszczka , misiulka, anuszka , kasandra ,żabka dzięki ![]() jaszczka tez lubie kurczaczka wedzonego..oj dawno nie jadlam anuszka ![]() anoxa jak tam mama ? wiolek jak sie czujesz ? wiolek moze o balconette ci chodzi ![]() ![]() żabka super z tymi paczkami belunia ponoc na tym etapie top normalne, ale wiadomo, ze wszystkie sie martwimy misiulka super, ze wsio ok i malutka jak urosla ![]() ![]() kochana malutko przytyłaś ja + 16 ![]() ![]() pilotka dziś markety zamknięte ![]() roztrzepaniec odpoczywaj niezawsze wspolczuje przejsc ![]() vette super ze ok ania hehe to wesoło z tym disco macie a ty wypoczywaj mam nadzieje, ze olikoli nie zalało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
BAN stały
|
witajcie dziewczyny
![]() Mnie Bardzoooo dlugo nie bylo..... bo 13 maja po 14.00 umarla Mama TZ....;( ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie ciaza przeszla na 2 plan.... jak bede miec wiecej sil to cos napisze..-prosze nie skleslac mnie z listy ![]() moj synek bedzie mial na imie Witold Jan (2 imie po mamie TZ bo byla Ona Janina ![]() buzka;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-05-23 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1-2 dni gardło, tydzień katar, czasem temperatura i potem drugi tydzień kaszel. Ech... żeby ten wredniak chociaż chciał jeść jakieś owoce albo warzywa :/. To nie. Bo nie lubi ![]()
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mu zmiksujesz owoce albo warzywa w jakis koktajl to tez nie wypije? a jak nie to przywiaz do krzeszla i karm na sile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was używa kremu na rozstępy PALMERS? Bo ta cała mustela to cholernie droga jak dla mnie, nie mówiąc o vichy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.