|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY & DUUUŻO OFFTOPÓW - cz. 9
Jeden dzień i tyle naprodukowałyście postów
![]() Pieczątka firmy na kopercie, więc nie wiem kto ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20225298]A ja napisałam do Vichy, czemu nie dostałam mojego zestawu próbek za diagnostykę. Dostałam odpowiedź, że to było do wyczerpania zapasów ![]() Wypełniałam z 2 miesiące temu na kuzynkę i tż i także do nich nie doszły. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20232740]Czy Wy też macie wrażenie, że kurierzy są zatrudniani na podstawie wyglądu? ![]() Nie ![]() ![]() Cytat:
![]() A z jakiej serii dostałaś? Ja dostałam "Wymarzoną objętość" szampon i odżywkę. Na dodatek połowa odżywki wylała się ![]() ![]() ![]() A nie wiecie z których serii dostawało się 3 kosmetyki? Bo nie mogę znaleźć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Już wiem czemu ta seria :P
Było pytanie o kolor włosów - podałam blond Zestaw IV - Timotei, Złociste Refleksy ( szampon, odżywka i maska) 10 sztuk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
Koan
ja też nie dostałam jeszcze paese ... i w ogóle przy sesji u mnie teraz smuty.. czasu na nic nie mam, raz dziennie sumiennie zajrze na fejsbuka poklikac dziewczynom i tyle.. byleby do lipca ![]()
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Ja się muszę "pożegnać" z kawą, bo w okolicy nie ma żadnego paczkomatu- nawet w sąsiednich- sporych miastach.. a szkoda.
Dostałam e-maila od LRP, że dostanę od nich obiecane próbki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1537 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam pytanie ,ostatnio przyszlo do mnie na maila ze wygralam ksiazke na DLALEJDIS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Spójrz w regulamin konkursu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |
Zakorzenienie
|
angel001 dziękuję
![]() Cytat:
![]() Pewnie wybierali serie w zależności na które pytanie im padło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wreszcie odebrałam moją Rossnetowską nagrodę Farmony, seria Sweet Secret: czekoladowy żel pod prysznic i masło do ciała, truflowo-migdałowy peeling i 10 próbek kremu na noc 40+. Oto i moja zdobycz: ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 |
BAN stały
|
ja tez dostalam maila ze mam kubek do odebrania czarny ładny ale nie mam jak odebrac do wawy najblizej ale 100 km wiec nie dam rady. jakby ktoras z was np za veet chciala sie wymienic to moge odstapic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() do mnie dziś nikt nie dojechał. a czekam na timotei do testowania ps. u mnie dziś ból podczas wizyty u dentysty! konkursiki, chyba nie było: 1) http://vifon.pl/?page=Home 2) http://www.lakarnita.pl/zasady Zasady konkursu fotograficznego „Nasze Trio!” Każdy uczestnik może dodać maksymalnie 3 zdjęcia wyrażające hasło „Nasze Trio!” w trakcie trwania konkursu. Jeden uczestnik może założyć jedno konto w trakcie konkursu. Czas trwania konkursu: 01.05.2010 – 31.07.2010r. Zdjęcia mogą być zgłaszane do dnia 31.07 do godz. 23:59. Jury w postaci 8 przyjaciółek Bio-Active, przedstawicielek działów: jakości, marketingu, logistyki, obsługi klienta, księgowości, importu, eksportu, administracji sprzedaży, dokona wyboru zwycięzców nagrody głównej oraz przyzna 3 wyróżnienia. Jury weźmie pod uwagę 150 najlepiej ocenianych przez internautów prac. (pod uwagę wzięte zostaną tylko prace, które dostały min. 3 głosy). Jury weźmie pod uwagę m.in. oryginalność i poczucie humoru pokazane na zdjęciach. Po zgłoszeniu swojej pracy zachęć jak najwięcej swoich przyjaciółek do zalogowania się na stronie i oddania pozytywnego głosu na Twoją pracę! Każdy zarejestrowany użytkownik może oddać jeden głos w trakcie trwania całego konkursu na każdą z prac zgłoszonych do konkursu. Wyniki Wyniki zostaną ogłoszone dnia 8 sierpnia 2010. Nagrody Nagroda Główna: weekend SPA dla 3 Przyjaciółek - pełen atrakcji i zabiegów wypoczynek dla Ciebie i dwóch najlepszych koleżanek w luksusowym Instytucie SPA & Wellness hotelu MAGELLAN***. Wyróżnienia: zestawy produktów La Karnita wraz zestawem ICE TEA+. W KAŻDYM MIESIĄCU TRWANIA KONKURSU MASZ SZANSĘ NA NAGRODY DODATKOWE! Zasady Co miesiąc Jury składające się z przedstawicieli luksusowego Instytutu SPA & Wellness Hotelu Magellan przyzna nagrody dodatkowe pracom zgłoszonym w danym miesiącu, a) Maju b) Czerwcu c) Lipcu Wyniki Swoją decyzję pojedynczy skład jury ogłasza tydzień po zakończeniu danego miesiąca. Wyniki zostaną opublikowane na stronie portalu. Zwycięzcy zostają poinformowani mailowo. Nagrody W każdym miesiącu Jury przyzna zestaw 3 kuferków z kosmetykami Ziaja dla Ciebie oraz Twoich dwóch przyjaciółek oraz 2 wyróżnienia w postaci zestawów produktów La Karnita oraz ICE TEA + Wybory Jury składającego się z przedstawicieli Instytutu SPA & Wellness Magellan*** w każdym miesiącu nie mają żadnego wpływu na wybór zwycięzców nagród głównej i są od siebie niezależne. Życzymy wszystkim powodzenia i miłej zabawy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurczę, mam nadzieję, że jutro Obsessive wrzuci post o "stałej" porze - czyli koło 9 ![]()
![]() |
#1549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Raczkowanie
|
"3. Sprzedaż Produktów Promocyjnych uprawniająca do wzięcia udziału w Loterii rozpoczyna się 17 maja 2010 roku, a kończy się 27 czerwca 2010 roku. Produkty Promocyjne mogą być dostępne w sprzedaży także w późniejszym okresie, jednakże ich nabycie po dniu 27 czerwca 2010 r. nie upoważnia do wzięcia udziału w Loterii. " biorąc to pod uwage to uwazam ze chyba mozna kupic te produkty do 27.06 włącznie i będzie się ten paragon liczył prawda? odnośnie tego konkursu DOVE ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- dziękuje pieknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Raczkowanie
|
aaaaaaaaa!!!!!!!!! szaleństwo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
na facebooku jakis z mixplusa :p bylo chyba 5 i szczerze mowiac nie liczylam na to :P ale to spelnienie moich marzen ;D Inverso podzieliłabym się gdybym nie miała z kim pojsc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Raczkowanie
|
Jutro ostatni dzień obsessive? Kurcze, a ja jak dotąd żadnych majcioszków nie wygrałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Raczkowanie
|
no i się zdenerwowałam:
dostałam dzisiaj na maila o 17 informację, że mam do odebrania kubek z ispotu, tyle, że maila przeczytałam dopiero teraz, po powrocie z silesi gdzie owy ispot się znajduje :-/ teraz to już go nie odbiorę w ogóle, po głupi kubek nie będę specjalnie jechać ![]() a poza tym mama odebrała sobie na poczcie veeta, listonosz zostawił wczoraj awizo bo "za duże gabaryty", jakoś mój przyszedł do domu, nie musiałam nigdzie latać, no cóż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.