|
|
#1531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
dziewczyny jest juz może nowy Skarb? on jest bezpłatny tak? czy jeżeli nie zrobi się zakupów to też mogę sobie go wziąć?
![]() trafiłam na wasz wątek niedawno i nie jestem dokładnie obeznana w temacie
|
|
|
|
#1532 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jeszcze nie ma "Skarbu"
jest bezpłatny, nawet jak nie robisz zakupów to możesz go sobie wziąć
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja tak "z zewnątrz" z prośbą - może mi któraś polecić jakąś fajną sól do kąpieli?
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetna jest lawendowa z polleny- evy bardzo lubię ja za kojenie ciała i uspokajający zapach. Ma kolor fioletowy i jest w takim przeźroczystym opakowaniu. Nie wiem tylko czy dostaniesz ją w ross... popytaj, a nuż znajdziesz. |
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Skarb ukazuje sie w drugi piatek miesiaca
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=133 Dziewczyny podajcie dalej.
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie moze czy jest obecnie jakas promocja na korektor mineralny plynny Maybelline pure mineral cos tam?
|
|
|
|
#1539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tej gazetce którą wstawiłam ostatnio jest (na przedostatniej stronie) napisane, że "promocja nr 28 ważna od 26.11.2010 do 9.12.2010 lub do wyczerpania zapasów."![]() Może będą dwie gazetki: jedna normalna a jedna mikołajkowa (Już kiedyś tak było, że jedna gazetka była zwykła a druga z ozdobami i gadżetami świątecznymi.)
Edytowane przez chrzescijanka Czas edycji: 2010-12-02 o 23:09 |
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ma ktoras z Was może kod na Manhattan automatyczna kredka do kresek X-treme last za 9,90 ? Widziałam, że nicole podawała kody na rózne kosmetyki, ale na ten niestety nie.
|
#1543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I MAM PYTANIE BARDZO BARDZO WAŻNE ![]() na wątku Essence wyczytałam że ich szafy mają pojawić się w rossmannach Widziałyście już w swoich albo chociaż jakieś przemeblowania już były i dziwne niezidentyfikowane puste miejsca są?Jezu jak essence pojawi się w rossmannie to ja już chyba w ogóle nie będę z niego wychodzić
|
|
|
|
|
#1544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeszcze tylko sensique i musze kupic sobie łóżko na zaplecze
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23542209]jaaaa
jeszcze tylko sensique i musze kupic sobie łóżko na zaplecze [/QUOTE]mam taką ogromną nadzieję że przynajmniej w 1 z 3 moich rossów się pojawi
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super by było...
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś kupiłam tą szminkę Rimmel odcień airy fairy 070
ładna, naturallny kolorek choć po wszystkich swatchach myślałam, że będzie trochę jaśniejsza na ustach ale może być
|
|
|
|
#1548 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam takie pytanko (nigdy się jakoś tym nie interesowałam więc za bardzo nie wiem) - o co chodzi z tymi kodami na dany produkt konkretnego dnia? Chodzi mi o te kody, które są na ostatniej stronie gazetek
Tzn. rozumiem, że mogę tego dnia kupić ten produkt taniej, ale gdzie trzeba odbierać te kody? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedz lub podesłanie jakiego linka ![]() |
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476988
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważam, że warto bo rossy mają czasami niezłe promocje w kodach |
|
|
|
|
#1552 |
|
Przyczajenie
|
Jest już nowy Skarb, niestety bez próbek. Co do gazetek: "Zapraszamy na superpromocje: 10.12, 17.12, 28.12."
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie byłam w Rossie, jeszcze dłużej nic w nim nie kupowałam, więc wczoraj skusiłam się na mini zakupy.
Wzięłam myjkę pod prysznic FyB, myjkę do buzi z bambusem (jeszcze nie testowałam ) i krem pielęgnacyjny Babydream Extrasensitive. Fajnie mi się go używa przy tych mrozach teraz. Chyba nawet pokuszę się o stwierdzenie, że jest lepszy od Babydream na wiatr i zimno.
|
#1554 |
|
Raczkowanie
|
Dzielmy się kodami
![]() Rimmel lasting finish szminka KOD:2981599100303 CENA: 10.99 PLN Ja dziś na zakupach w Rossmanie kupiłam szmineczkę 002 Candy (fajny kolorek na zimę ), gąbeczkę do twarzy i podkład Bourjois Healthy Mix.Moje dzisiejsze spostrzeżenia odnośnie asortymentu i testerów są straszne! Po pierwsze podkłady. Co z tego, że są testery skoro "klientki" z nich nie korzystają i po prostu otwierają pełnowartościowe produkty. Już miałam wsadzić do koszyka mój podkład gdy zobaczyłam, że nie ma nalepki! I co i rzeczywiście ktoś już go musiał sprawdzić. Wymieniłam na nieużywany. Po drugie: pomadki. Testerów niektórych pomadek brakuje, większość jest przemieszana, nie można znaleźć testera do danej pomadki (sama dziś z nerwów po poszukiwaniach je ułożyłam bo nic do siebie nie pasowało). Jednak jak już znalazłam dany odcień to wzięłam pomadkę i z przezorności ją otworzyłam... oczywiście była uciapana Dobrze że była jeszcze druga, nieużywana. Ja już nie mam nerwów. Ochroniarze chodzą za człowiekiem w tym Rossmannie jak za przestępcą, patrzą się jak człowiek czyta nalepkę na kremie do twarzy a przy kolorówce to nie patrzą co niektóre kobiety tam robią!?
|
|
|
|
#1555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jakbym pracowała w rossmannie to by mnie chyba krew zalała i osobiscie bym je ułożyła
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, potrzebuję Wasze porady bo KWC jeszcze nie działa i nie wiem, co wybrać.
Chciałabym któryś z podkładów Bourjois dostępnych w promocji - tam są: bio detox, healthy mix, w musie i 10h sleep efect. I teraz tak: mam cerę tłustą, trądzikową, chwilowo wysuszoną kwasami, z dużą ilością rzeczy do ukrycia. Który będzie najlepszy?
|
#1557 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje, już wiem o co chodzi z kodami
Chciałam jeszcze dopytać: czy jeśli wydrukuję sobie ten kod, pójdę do rossa i produkt będzie na półce to na pewno kupię go po tej niższej, promocyjnej cenie? Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że przy kasie mimo okazania kodu, pani mnie poinformuje, że jednak już zapas promocyjny został wyczerpany?I takie małe pytanko jeśli chodzi o ten prezent, który otrzymuje się po zalogowaniu. Ostatnio słyszałam, że były to chyba jakieś próbki kosmetyków dla mężczyzn... Czy tak jest nadal czy może coś się zmieniło ?
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę Ci podpowiedzieć, który na pewno nie będzie dla Ciebie odpowiedni bio detox, niemiłosiernie wysusza i podkreśla suche skórki, moja buzia po min wygląda jak jeden wielki strup i nagle dowiaduję się o istnieniu skórek, których teoretycznie nie było Na plus, bardzo ładny żółtawy odcień (mam najjaśniejszy 52 vanilla) i to że dosyć dobrze kryje. Na minus, mega szybkie zasychanie, tak że nawet nie zdążę nałożyć dobrze podkładu a on już staje się zaschniętą skorupą oraz to że za bardzo matuje (dla cer tłustych może okazać się wymarzony, dla mnie posiadaczki normalnej już nie bardzo). No nic, liczyłam na kolejny świetny produkt z bourjois, HM bardzo mi przypasował, a tu wielkie rozczarowanie
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie ma cos takiego jak wyczerpanie promocyjnego zapasu jak masz kod , a na półce jest produkt to musisz dostac rabat. chyba, że nie ma w rossmannie tego produktu no to niestety nie bedzie on na ciebie tam czekal. ale jest tylko 1000 kodow dziennie wiec czasem mozna sie na kod nie załapać
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
a ile odcieni jest tej szminki Rimmel co jest w kodach? dziewczyny te co kupiły mogłabym prosić o swatche?
czy ona jest kremowa? nie bedzie wysuszać?
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

jest bezpłatny, nawet jak nie robisz zakupów to możesz go sobie wziąć

W tej gazetce którą wstawiłam ostatnio jest (na przedostatniej stronie) napisane, że "promocja nr 28 ważna od 26.11.2010 do 9.12.2010 lub do wyczerpania zapasów."
jeszcze tylko sensique i musze kupic sobie łóżko na zaplecze
super by było...

Dobrze że była jeszcze druga, nieużywana. Ja już nie mam nerwów. Ochroniarze chodzą za człowiekiem w tym Rossmannie jak za przestępcą, patrzą się jak człowiek czyta nalepkę na kremie do twarzy a przy kolorówce to nie patrzą co niektóre kobiety tam robią!?
czy ona jest kremowa? nie bedzie wysuszać?