|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
cześć lasencje
![]() ja dziś ledwo żyję wczoraj miałam imprezkę w mieszkaniu, bo wpsółlokatorki tż miał urodziny i opijaliśmy potem zaliczyliśmy dwie dyskoteki, ja wyrwałam jakiegoś chłopaka, nawet niezły ale tylko potańczylismy....Goś ja uwielbiam czytać twoje posty! Monika jak tam córcia?? a avatar masz świetny teraz dopiero zorientowałąm się ze to wcale nie jest znaczek nike![]() kochane powiedzcie mi co sadzicie na ten temat: ta moja współlok która już pracuje wyjechała na 5 tyg wczoraj. zapytałam ją czy mogę pożyczać od niej jej deskę do prasowania i ona się zgodziła. już jej nie było w domu a ja akurat chciałam wziąć tą deskę. wchodze do niej a tu zonk! deski nie ma, chyba ją gdzies schowała wieeeeem wyolbrzymiam problem lae przed tym wyjazdem zrobiło się trochę nieprzyjemnie, bo przetrząsnęła całe mieszkanie w poszukiwaniu klucza do jej pokoju zeby go zamknąć...i dostałysmy od niej niezłe kazanie z którego wynikało że mamy absolutnie nawet nie dotykać nawet klamki do jej pokoju tak jakby któraś z nas miała się tam przenieś czy coś...albo jakbym miła komuś wynająć ten pokój...dziwnie się poczułyśmy z druga wspólok bo mieszkamy razem już 3 rok i świetnie się znamy i dogadujemy, a poczułam się tak jakby nie miała do mnie zaufania..
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2011-01-30 o 13:51 |
|
|
|
|
#1532 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
a nie możesz do niej zadzownić ;>
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
aktualnie to ona siedzi w samolocie
![]() oj tam przezyję bez tej deski bez przesady chodziło mi tylko o sam fakt że poczułam się jakby nie miała do nas/mnie zaufania
|
|
#1534 |
|
Zadomowienie
|
ale ja bym jej poszukała , wkoncu pozwoliła Ci
pewnie nie jest jakos schowana .. ![]()
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
pokój ma mały także możliwość schowania miała w szafie lub w wersalce, w szafie już sprawdzałam
chyba że wzięła ze sobią
|
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
hahahah
nigdy nie wiadomo ;D ;D
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ci pozwoliła to szukaj
A bagażu zbyt dużego nie miała??? Może ją gdzieś upchła ![]() A avatarek tak na przekór ustawiłam temu że moje prawie że własne osobiste plemniki nie mają szans na spotkanie z jajeczkiem Mój teść w szpitalu na intensywnej. W nocy go pogotowie zabrało. Lekarka go leczyła syropkiem i lekami przeciw gorączkowymi a on biedak przewlekłe zapalenie płuc miał |
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
tamlin moja mama 3 tygodnie leczyla lekarka antybiotykami jakimis na przeziebienia, grypy itp az wkoncu poszla do innej, dostala skierowanie na rentgen i jak znajoma uslyszala co jest w opinii radiologa to od razu kazala na szpital jechac. Moja mama miała odmę i płuco tak opadniete ze fuksem uniknela usunięcia...
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
Czesc lasencje
![]() Ja wpadlam tylko sie przywitac i ide sie rozpakowac ,wpadne do was jutro to narazie milego wieczoru zycze papa
|
|
#1540 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie szukam tej swojej drogi na biznes, badam rynek ![]() Cytat:
Na kartkę (ja używam papieru wizytówkowego, ale zwykła kartka też się nada) kładziesz zbliżony wielkością kawałek folii spożywczej. Wybierasz sobie jakiś ładny wzorek z serwetki papierowej, rozdzielasz warstwy i tę z nadrukiem kładziesz na folii spożywczej. Dla zabezpieczenia na wierzch kładziesz papier śniadaniowy i prasujesz folia się roztapia i skleja kartkę z serwetką. Według mnie super to wychodzi. Niektóre babki zdobią brzegi tuszem również jak będę miała możliwość dodam zdjęcia mojego papieru, który zrobiłam na próbę ![]() Wiem jak to jest z tymi sklepami. Ostatnio wyczaiłam w Bydgoszczy sklep dla plastyków, no mogłabym z niego nie wychodzić! Tylko nieraz te ceny powalają... dlatego też wolę sama pokombinować jak można coś z niczego zrobić. No ale czasem mogę poszaleć i kupiłam sobie w Empiku zestawik różnych ozdóbek do robienia kartek ![]() Jak mi się przypomną jakieś metody robienia czegoś z niczego to dam znać ![]() Cytat:
![]() Jak byłam dzieciakiem to z moją ciocią robiłyśmy taką sznurkową (?) zasłonkę z.... patyczków higienicznych ściągały tę watkę, przecinałyśmy patyczek na kilka części i układałyśmy wzorki nawlekając je na nitki ale domyślam się, że Twoja zasłona będzie wyglądać bardziej stylowo, jak skończysz, chętnie zobaczę ![]() Cytat:
faktycznie brzmi dumnie, mam nadzieję, że będziesz zadowolona z nowej pracy ![]() Cytat:
po materiały możesz chodzić do pasmanterii lub sklepów papierniczych/dla plastyków, w zależności od tego co byś chciała robić. Informacje wszystkie można znaleźć w internecie, ale jeśli chciałabyś o coś konkretnego zapytać/ poradzić się to ja bardzo chętnie Ci pomogę ![]() Cytat:
ale zawstydzacie mnie z tymi komplementami![]() facet od butów się na szczęście odczepił, przestał pisać po prostu. I dobrze, mam przynajmniej spokój ![]() A z tym urzędem to szkoda słów, ja już przestałam sobie robić nadzieję, że oni mi w ogóle coś znajdą. Trzeba kombinować samemu ![]() Ja Cię mocno Cytat:
Cytat:
Patrycja, hej a Ty w Polsce jesteś czy u siebie?
|
||||||||
|
|
|
|
#1541 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Myszka ja jestem teraz w Londynie i nie wiem kiedy jade do Polski bo Oliwka chce zostac w Lublinie jeszcze ,a ja dzisiaj siedzialam prawie caly dzien i myslalam nad powrotem do Polski na stale ,i powiedizalam sobie ze jak mala by tak chciala to jestem w stanie to zrobic ,bo dla mnie sie liczy jedynie szczescie Oliwki a ja sobie jakos poradze znajde sobie prace w Lublinie jakas moze
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
Girls, przepraszam, że tyle się nie odzywałam, ale mam sesję i trochę zawirowań i nie mam jak Was śledzić.
![]() Niedawno pokłóciłam się na maksa z moim chłopakiem i jesteśmy na skraju rozstania, w czwartek/piątek mamy gadać. W czwartek mam poprawkę jednego zaliczenia i oficjalny koniec sesji! Dam Wam znać, co dostałam. W sobotę jadę do rodziny na Ukrainę do Kijowa, Sum i potem do Charkowa. A wracając jadę do Kijowa z powrotem i dopiero stamtąd do Warszawy.Buuuziam Was wszystkie! |
|
|
|
|
#1543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
i znowu tasiemiec, ale widzę że Myszce też wychodzi
![]() Agata co do sytuacji z Twoją współlokatorką to hmm... jakoś nie mam zdania.... jak dla mnie to fakt, że jakoś tam nie pozwoliła Wam wchodzić do pokoju pod jej nieobecność mimo, że mieszkacie 3lata razem wcale mnie nie dziwi. Zaufanie zaufaniem, a świadomość, że ktoś mi może łazić po pokoju na moim wyjeździe to co innego. ja bym tego specjalnie nie rozkminiała i nie brała osobiście. ja np. mam klucz do pokoju,ale nigdy go nie używam, bo wychodzę z założenia że inni powinni cenić moją prywatność, a nie ja ją muszę chronić, ale gdybym wyjeżdżała na klucz bym nie zamknęła, ale też nie życzyłabym sobie żeby mi ktoś tam właził (właził po deskę to co innego niż właził i siedział itd.) Cytat:
jak jego stan? Cytat:
Cytat:
ale wydaje mi się, że Oliwka mając wybór wybrałaby Lublin z prostej przyczyny- rozpieszczanie babci. kuzyni, ciocie itd. a to nie jest hmm świadomy? racjonalny? dobry? wybór.wiem, że chcesz dla swojego dziecka jak najlepiej,ale wg. mnie w takiej sytuacji trzeba się kierować zupełnie innymi priorytetami niż jej zdanie Cytat:
![]() fajnie brzmi "program wycieczki" nic tylko zazdrościć.ehhh jak ja bym gdzieś wyjechała! strasznie potrzebuję odpoczynku, marzą mi się narty, ja tak kocham narty!!!!! i mam tak blisko do gór, a jednocześnie tak daleko obiecywałam sobie, że jak już tutaj zamieszkam to w sezonie co tydzień będę na stoku, a tu du.pa bo ani czasu, ani samochodu ani kasy na takie wojaże nie ma. i w efekcie w tym roku nie byłam ani razu
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, melduję że zakończyłam sesje z wynikiem bardzo pozytywnym. Jestem szczęśliwa
![]() Jutro jade po ostatnie wpisy a w piatek wyjazd na zasłuzony urlop. Ehh, mogłabym jechać już jutro..
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynyyy zaliczyłam sesje w terminie 0 !!
![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze do nast piatku musze wypocic kilka stron pierwszego rozdziało i wiataj 6 semestrze!![]()
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wczoraj zaczęłam i zkaończyłam sesję
alez jestem szczęśliwa!! teraz przez tydzień nawet nie spojrzę na jakikolwiek kodeks
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry. A ja dziś wynegocjowałam ocene na ładne oczy. I zakończyłam sesję oficjalnie ze średnia 4,25
Po raz pierwszy jestem z siebie dumna
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny wpadlam sie tylko zameldowac sie i wymeldowuje Lece do Polski bo moj tata wyladowal w szpitalu i nie za ciekawie z nim jest wiec jak bede miala chwile wPolsce to napisze do was,nie wiem kiedy naprawde wiec zycze wam milego dnia i papa juz lece na ten samolot bo jeszcze spoznie sie papa
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja życze tacie szybkieog powrotu do zdrowia!
![]() ja zakończyłam ze średnią też ok 4,2 wysoką jak nigdy ale poczekam do czerwca wtedy na pewno nie będzie tak różowo...teraz nie mam co robić.popijam sobie kawkę
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Agata trzeba bylo wczesniej mowic, ze sie nudzisz to bysmy moze na ta kawe gdzies wyszly
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
nie pomyślalam
no dzis chyba się wybiorę na jakąś dyskotekę, a znając moje kolezanki to wylądujemy w arenie jutor mam tańce a potem jadę do domu.może koło 15-16.02??a Ty chyba jedziesz do Szczecina??
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
No ja teraz szczecin od jutra, później od razu bezpośrednio wracajac jade z PKP na PKS i do domu smigam. 11h minimum w podrozy
Ale od 14.02 zaczynam nowy semestr(ha, pewnie znow odpuszczę niemiecki w poniedziałek ) więc ejstem do dyspozycji..
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
hihih jak miło zaczynacie w Walentynki
![]() ja mam ferie do 21
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
No i w walentynki wybieram się do mojego "ulubionego" doktorka zeby mi egzamin wreszcie wpisał
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
o to zawsze możesz go zbajerować zeby Ci z okazji Walentynek postawił lepszą ocenę
![]() ja dziś byłam u profesora od handlówki po wpis do indeksu no i pierwszy raz go na oczy widziałam...a jaki przystojny też miał sweter w kolorze ceglatym jak ja
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
![]() No tak myślałam, że może by sie tez pousmiechać bo z jednych ćwiczeń 4, z drugich 4,5.. Ale watpię, że się uda bo w swoich papiórkach ma zaznaczoną 4 na koniec... Ale z nim to ja chyba nawet nie chcę negocjować, osiągnęłam zamierzony cel i jestem szczęśliwa
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny wpadlam tylko powiedziec ze jestem w Lublinie juz i co sie dwiedzialam to odrazu rozplakalam sie .Lekarz powiedzial ze musimy byc na wszystko przyszykowane ze ma marne szanse na przezycie
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2011-02-03 o 17:55 |
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja, będzie dobrze...
Musicie być przy nim, wspierać go... Musi czuć, że ma dla kogo walczyć i że musi walczyć.
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z Kaś!! mysle ze nie mozecie tez okazywać słabości przy tacie...
btw Kaś do ciebie można mówic Kasia??
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Można. nie cierpie tylko jak do mnie mowia oficjalnie Katarzyno
ale jakos na forum sie Kaś przyjęła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

wczoraj miałam imprezkę w mieszkaniu, bo wpsółlokatorki tż miał urodziny i opijaliśmy
potem zaliczyliśmy dwie dyskoteki, ja wyrwałam jakiegoś chłopaka, nawet niezły
wieeeeem wyolbrzymiam problem

chodziło mi tylko o sam fakt że poczułam się jakby nie miała do nas/mnie zaufania

A bagażu zbyt dużego nie miała??? Może ją gdzieś upchła