Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-19, 21:17   #1531
aalegna
Wtajemniczenie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

hej
ja tylko zamelduję że żyjemy i uciekam spać, bo mały od wczoraj tak marudzi że na nic nie mam siły... w dzień jak on śpi to śpie i ja bo inaczej jak mój mąż twierdzi jest nierówna walka bo młody wyspany a ja zmęczona i zniecierpliwiona. Wogóle dziś to tylko 2 razy po 2 godz spał, a pózniej miał jakieś 10 min drzemki i było marudzenie a mieszkanie to mam już tak zapuszczone że ręce opadają, a ja to straszna pedantka byłam, wszystko musiało być na miejscu... a teraz mam to gdzieś, nie mam siły na sprzątanie, niezłym wyczynem jest już to że mi się jakiś obiad uda ugotować
Stary 2012-04-19, 21:17   #1532
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Evvcia a mała nie jest żółta? Moja była podżółcona i kazali mi się zgłosić do lekarza w razie jak by to się nasiliło.
Miała żółtaczkę jeszcze w szpitalu (ale bilirubina w normie była około 11), a dziś pediatra stwierdziła, że już po niej ani śladu nie ma, więc nie wiem dalej co może być przyczyną.

Aktywność mojego dziecka to od 18 do 20 i śpi dalej oczywiście wybudziłam na siłę i w tej aktywności było raz cyc, potem kąpanie i toaleta dalsza, butla bo odciągnęłam żeby widzieć, że je i zjadła 40ml i zasnęła... Załamka. Jak tak będzie to nigdy nie przytyje poza tym o kupie, której nie ma dalej już nawet nie wspominam

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Ja też piję wodę niegazowaną, bo mi smakuje bardziej niż gazowana. Zresztą tu gazowanej i tak nie ma .

Andrea wykąpana, najedzona i śpi sobie jak suseł . Ładnie pachną kosmetyki z Mustela
Ja tak samo niegazowaną preferuję - w ciąży się nauczyłam, bo wcześniej w ogóle nie lubiłam wody pić
Też używamy musteli fajna jest

Gosia to może jak takie masz bóle to jedź do szpitala. Może TENS Ci wypożyczą lub zdecydują się szybciej wywołać, albo choć KTG zrobią czy u Eryka wszystko ok.

Julliczka mam nadzieję, że długo nie każą Ci czekać na cięcie i szybko malutka będzie z wami

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:18   #1533
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
dzwonilam do szpitala i jade zaraz.
Mowila kobieta,ze genaralnie przyjmuja jak ma sie regularne skurcze,ale mam przyjechac,zeby sprawdzili.
I oczywiscie pytanie czy bralam paracetamol i czy pomaga...ta jasne,ze pomaga

Trzymajcie kciuki,zebym mogla juz rodzic i zeby szybko poszlo.
trzymamy mocno kciuki!!!

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:20   #1534
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Dzwonilam do szpitala i jade zaraz.
Mowila kobieta,ze genaralnie przyjmuja jak ma sie regularne skurcze,ale mam przyjechac,zeby sprawdzili.
I oczywiscie pytanie czy bralam paracetamol i czy pomaga...Ta jasne,ze pomaga

daj znać jak coś będziesz wiedziała
To znaczy czekamy na wieści, że rodzisz albo że juz urodziłaś!
Innych nie chcemy

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:23   #1535
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Gosia2612 no to moja rada już za późno dobrze, że pozwolili Ci przyjechać Trzymam kciuki i już jestem podekscytowana

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:02   #1536
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Czyżbym Gosi jednak wywróżyła??? Kciuki trzymam!!!!!!

Mam pytanie do dziewczyn bardziej obtrzaskanych z komputerem. W jaki sposób można ściągnąć klip z youtube na kompa?? Pomóżcie

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:12   #1537
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
A jakie nosidła (jakiej firmy) polecacie? Bo to, że ergonomiczne, z tym szerokim rozstawem to wiem ale może macie jakiś faworytów?
ja mam z babybjörn i moge polecic
Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
Cześć!

Ja się tylko wtrące na temat nosidel, bo sama planuję zakup wkrótce. Myślałam nad babybjorn, ale w rezultacie zdecyduje się na Tula:

http://www.babytula.pl/products/folk...onomiczne-tula
hm zapinaja sie z tylu - musialby ktos zawsze Ci zapinac (to na gorze plecow) a babybjörn zapinasz z przodu, w sumie zakladasz jak plecak nap lecy i z przodu tylko przypinasz
Cytat:
ale jest do 20 kg i mozna nosić dziecko na plecach, czyli starczy na długo. Poza tym można odsprzedać z bardzo małą stratą kasy, bo używki chodzą za 300 zł
ja dziekuje, dzwigac 20 kilo pewnie bedzie sie go uzywac tak do roku gora, potem rowerki jakies, bo dziecko juz bedzie gnalo pewnie do chodzenia... a roczne dziecko 20 kilo raczej nie wazy....
Cytat:

ooo trzymam mocno kciuki
Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
hej
ja tylko zamelduję że żyjemy i uciekam spać, bo mały od wczoraj tak marudzi że na nic nie mam siły... w dzień jak on śpi to śpie i ja bo inaczej jak mój mąż twierdzi jest nierówna walka bo młody wyspany a ja zmęczona i zniecierpliwiona. Wogóle dziś to tylko 2 razy po 2 godz spał, a pózniej miał jakieś 10 min drzemki i było marudzenie a mieszkanie to mam już tak zapuszczone że ręce opadają, a ja to straszna pedantka byłam, wszystko musiało być na miejscu... a teraz mam to gdzieś, nie mam siły na sprzątanie, niezłym wyczynem jest już to że mi się jakiś obiad uda ugotować
ech .. wspolczuje Ci kochana ale kiedys to minie .. musi...
Moja corcia dzisiaj dala nam popalic... kilka h ciaglego placzu i krzyku a my bezradni dobrze ze kapiel ja rozluznia to potrzymalam ja znowu dluzej w wannie, pozniej przy pielegnowaniu wlaczona suszarka i jakos poszlo... zasnela jakies 20 minut temu dopiero ...
Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn bardziej obtrzaskanych z komputerem. W jaki sposób można ściągnąć klip z youtube na kompa?? Pomóżcie
o ile sie nie myle mozna sciagnac przez zrzuta . pl

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Ja mam dokladnie te nosidlo http://www.bezpiecznyurwis.pl/p/pl/b...owobezowe.html
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:14   #1538
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Ja się tylko wtrące na temat nosidel, bo sama planuję zakup wkrótce. Myślałam nad babybjorn, ale w rezultacie zdecyduje się na Tula:

http://www.babytula.pl/products/folk...onomiczne-tula
o hej , to nosidło mi sie podoba, jakoś tak lepiej trzyma główkę

ja nie kupuję, może by się przydało, ale w sumie przy Ninie nie miałam i dałam radę to teraz też dam radę latem nie będę w tym nosić , bo zagotuję Małą , a jak potem będzie mieć z 8-9 kg to wcale mi się nie uśmiecha dzwigać ten słodki ciężar na przedzie
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:16   #1539
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymam kciuki Gosiaczku za Ciebie, niech Ci juz ulza jakos!
Co za roznica w sumie czy Ci cos podadza jutro rano czy juz dzisiaj wieczorem

Juliczka , jutro Twoj wielki dzien!
Powodzenia

Ciekawe jak Lenka z Kaja w domku pierwszy wieczor!

Karolca, jak slodko Ona wyglada i widac ze czuje sie bezpieczna po ulozeniu raczek, uwielbiam jak dzieci tak wlasnie spia!

Na jutro mam 3 z dat porodu wywrozna przez Konie, czyli wypadaloby zeby w nocy cos sie ruszylo!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:17   #1540
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
o hej , to nosidło mi sie podoba, jakoś tak lepiej trzyma główkę

ja nie kupuję, może by się przydało, ale w sumie przy Ninie nie miałam i dałam radę to teraz też dam radę latem nie będę w tym nosić , bo zagotuję Małą , a jak potem będzie mieć z 8-9 kg to wcale mi się nie uśmiecha dzwigać ten słodki ciężar na przedzie
wcale nie tu jest sam material, a w babybjörn jest usztywniane i mozna to zgiac na dol jak dziecko jest przodem do swiata, a jak przodem do Ciebie to sie podnosi i pieknie trzyma glowke tutaj na tych malych zdjatkach widac http://www.babybjorn.co.uk/products/...active/active/
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:23   #1541
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
wcale nie tu jest sam material, a w babybjörn jest usztywniane i mozna to zgiac na dol jak dziecko jest przodem do swiata, a jak przodem do Ciebie to sie podnosi i pieknie trzyma glowke tutaj na tych malych zdjatkach widac http://www.babybjorn.co.uk/products/...active/active/

Emigra, bo ja juz mysle tutaj odchudzaniu, gubieniu wagi po porodzie itp, dlatego moje pytanie :
To co masz w podpisie 92,8 kg bodajze , to tyle mialas jak ze szpitala wyszlas?

Viki 28.04.2012
Stary 2012-04-19, 22:29   #1542
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
może i tak, no na tym zdjęciu tula wyglądała mi bardziej przekonująco,ale ja i tak nie mam przekonania do noszenia tak małych dzieci w pionie, czy to na rękach czy w nosidłach,no już taka dziwaczna jestem
ale rozumiem ,że to jest bardzo praktyczne i potrzebne wiele osobom

GOSIA daj tam czadu , powodzenia, niech moc będzie z Tobą
Stary 2012-04-19, 22:30   #1543
tikki85
Zakorzenienie

Gosia ogromnie mocne kciuki!! Obys miala Eryczka przy sobie juz za pare godzin . Zycze malo bolesnego porodu (bezbolesne chyba nie istnieja )...kurcze kurcze...taka jestem podniecona Twoim porodem ze chyba bedzie mi sie snic .
Ja ide spac. Nie wiem kiedy moja corcia raczy obudzic sie na karmienie. Jadla o 19.00, ale po 20.00 szczelila kupsztala i musialam ja przebrac, co skutkowalo kolejnym atakiem glodu . Andrea udala sie do tatusia nie tylko wygladem ale i miloscia do jedzenia .
Stary 2012-04-19, 22:38   #1544
julliczka
Rozeznanie

To jestem gotowa, choć wciąż do mnie to nie dociera. TŻ bardziej świadomy jest jutrzejszego dnia, bo mówi do mnie, że jutro już będę mamą i będę trzymać małą dziecinkę na rączkach i w ogóle szok itd.. ale jakoś wrażenia to na mnie nie robi jak na razie. Chyba to stres nie pozwala mi na uświadomienie co tak naprawdę jutro się wydarzy

Lecę spać, ciekawe czy prześpię nockę.

No to dziewczyny nierozpakowane - rodzimy (kurcze ciekawe jak Gosia - jak z rana nie będzie wieści to dopiero za kilka dni się dowiem buu, bo do szpitala nie biorę laptopa)

Stary 2012-04-19, 22:44   #1545
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
To jestem gotowa, choć wciąż do mnie to nie dociera. TŻ bardziej świadomy jest jutrzejszego dnia, bo mówi do mnie, że jutro już będę mamą i będę trzymać małą dziecinkę na rączkach i w ogóle szok itd.. ale jakoś wrażenia to na mnie nie robi jak na razie. Chyba to stres nie pozwala mi na uświadomienie co tak naprawdę jutro się wydarzy

Lecę spać, ciekawe czy prześpię nockę.

No to dziewczyny nierozpakowane - rodzimy (kurcze ciekawe jak Gosia - jak z rana nie będzie wieści to dopiero za kilka dni się dowiem buu, bo do szpitala nie biorę laptopa)
A zostawialas swoj numer telefonu na mailu?
Bo jakby co to mogalbym Ci napisac o ile nie bede sama rodzic!
Albo ktoras z dziewczyn napewno by Cie poinformowala!

Viki 28.04.2012
Stary 2012-04-19, 22:45   #1546
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki Gosiaczku za Ciebie, niech Ci juz ulza jakos!
Co za roznica w sumie czy Ci cos podadza jutro rano czy juz dzisiaj wieczorem

Juliczka , jutro Twoj wielki dzien!
Powodzenia

Ciekawe jak Lenka z Kaja w domku pierwszy wieczor!

Karolca, jak slodko Ona wyglada i widac ze czuje sie bezpieczna po ulozeniu raczek, uwielbiam jak dzieci tak wlasnie spia!

Na jutro mam 3 z dat porodu wywrozna przez Konie, czyli wypadaloby zeby w nocy cos sie ruszylo!
No Desia ja tam nic nie mówię, ale ja jutro przyjeżdżam do Ciebie i Ci zrobię masaż......stopy chyba, no cholerka weź no tam po schodach polataj czy coś ....

A pytałaś o wodę to piję i gazówę i niegazówę, ale też tego sredniego żywca, zjadam lody jak leci ( miał być czas przeszły, ale dzisiaj rożka wciągnęłam na spacerku ) , ale moje Dziecie nie jest wrażliwe , więc nie robię sobie ograniczeń ze względu a Nią, ograniczam się tylko ilościowo ze względu na siebie
Stary 2012-04-19, 22:47   #1547
rybka13
Zakorzenienie

Gosia i julliczka Powodzenia! Oby poszlo szybko i sprawnie
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:49   #1548
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Gosia i julliczka Powodzenia! Oby poszlo szybko i sprawnie
A no właśnie i Julliczka powodzenia, bądź tam dzielna , piękne chwile przed Tobą
Stary 2012-04-19, 22:54   #1549
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
No Desia ja tam nic nie mówię, ale ja jutro przyjeżdżam do Ciebie i Ci zrobię masaż......stopy chyba, no cholerka weź no tam po schodach polataj czy coś ....

A pytałaś o wodę to piję i gazówę i niegazówę, ale też tego sredniego żywca, zjadam lody jak leci ( miał być czas przeszły, ale dzisiaj rożka wciągnęłam na spacerku ) , ale moje Dziecie nie jest wrażliwe , więc nie robię sobie ograniczeń ze względu a Nią, ograniczam się tylko ilościowo ze względu na siebie
Probowalam , ale te schody u nas w domu jakies takie liche, ze sie o nie boje bo jak szybciej po nich ide to takie jakies ruchome sie robia
Kurde no Konia, ja juz tak chce ze szok!

nic tam, uciekam spac, moze to bedzie tej nocy

Viki 28.04.2012
Stary 2012-04-19, 22:54   #1550
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
A zostawialas swoj numer telefonu na mailu?
Bo jakby co to mogalbym Ci napisac o ile nie bede sama rodzic!
Albo ktoras z dziewczyn napewno by Cie poinformowala!
Tak, w gmailu jest moj numer, takze informujcie w razie co

dobrej nocki

Dzieki, bede dzielna tzn. postaram sie byc ;-)

Edytowane przez julliczka
Czas edycji: 2012-04-19 o 22:58
Stary 2012-04-19, 22:58   #1551
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Probowalam , ale te schody u nas w domu jakies takie liche, ze sie o nie boje bo jak szybciej po nich ide to takie jakies ruchome sie robia
Kurde no Konia, ja juz tak chce ze szok!

nic tam, uciekam spac, moze to bedzie tej nocy
A tż jest ruchomy ?to może On pomoże jakoś , co?
Stary 2012-04-19, 23:30   #1552
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Chciałam kupić sobie serię kosmetyków wyszczuplających z Perfecty. ale nie wiem,czy to jakoś nie zaszkodzi dziecku,chodzi mi o przenikanie substancji itd... Co o tym myślicie?? Bo jak na razie używam toniku z Garniera,a on jakiś lipny jest...

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 23:45   #1553
MoniaHan
Wtajemniczenie

Gosia kciuki!!!!!!!!!!!

Julliczka kciuki za jutro!!!!

moja Hania wykapana ( w tetrze i nawet ani razu nie krzyknela, nawet przy wyjmowaniu), podobalo jej sie dzisiaj...w koncu miala sie urodzic w wodzie
Karolca slicznie spi Ewelinka, Hania zawsze tak spi tylko glowke ma na bok.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 23:52   #1554
MoniqW
Raczkowanie

Dziewczyny ale pedzicie ! Ja nie nadążam, nawet nie probuje nadrabiac ale najwazniejsze - Wypuscili nas wczoraj po południu do domu - dzięki za kciuki za zdrówko - jak zawsze pomogły

Mały ładnie je, śpi, brudzi pieluchy czasami sobie popłacze jak go matka znaczy ja nie rozumie. On chce kupe a ja mu daje jesc to sie wkurza Ale ogolnie chyba dobrze sie dogadujemy, wczoraj pierwsza kapiel chyba z rozpedu mi poszła bo miał kapać TZ ze wzgledu na moj kregoslup ktory i tak jest mocno nadszarpniety. Ale byłam chyba tym całym powrotem nakrecona ze i wykapalam małego sama tzn TZ wszystko przygotował. Dzis juz odpusciłam i TZ miał inauguracje, mały na szczeście lubi wode i ma radoche.

Dzis konczylismy sypielnie, wieszanie karniszy takie tam ... ale moze jutro uda mi sie jakies foty zrobic to podziele sie z Wami moim małym szczęściem.

Lenka a co u ciebie, jak wyniki ?

Miałam pytać dziewczyny macie może Nianie elektroniczne - jakich firm ? Ja zbierałam sie z kupnem a teraz to juz robi sie pilna sprawa.
Stary 2012-04-20, 00:09   #1555
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Dziewczyny urodziłam SN 17.05 na razie nie dam rady Was nadrobić a relacje z porodu napiszę innym razem Buziaki ;*
Tymon mial tylko 6 pkt, ale wszystko Wam opiszę później
gratulacje!
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Wiadomość od Śrubokrętki
o 12.30 urodziła się nasza Karinka sn bez znieczulenia. Hardcore ale szybko bo na oddzial weszlam o 9.05 dzieki kochane za kciuki.
gratulacje!
Cytat:
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi co do wody!
Ja niegazowanej nie lubie wlasnie i pije zywca srednio gazowana!

Rybka, zapraszam na nalesniczki,

Kulka, no wiadomo, te ostatnie dni musimy sobie podogadzac, a tak swoja droga , czy lodow nie mozna jesc jak sie karmi
Na przyklad jakies smietankowe bez czekolady?
powinny przeciez przejsc, to jak nabial
ja tam lody jem, śmietankowe z algidy, ale ja już praktycznie wszystko jem oprócz śmieciowego żarcia i rzeczy wzdymających

Cytat:

powodzenia!

i tyle nadrobiłam, reszta na karmieniu nocą

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 00:19   #1556
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniqW Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale pedzicie ! Ja nie nadążam, nawet nie probuje nadrabiac ale najwazniejsze - Wypuscili nas wczoraj po południu do domu - dzięki za kciuki za zdrówko - jak zawsze pomogły

Mały ładnie je, śpi, brudzi pieluchy czasami sobie popłacze jak go matka znaczy ja nie rozumie. On chce kupe a ja mu daje jesc to sie wkurza Ale ogolnie chyba dobrze sie dogadujemy, wczoraj pierwsza kapiel chyba z rozpedu mi poszła bo miał kapać TZ ze wzgledu na moj kregoslup ktory i tak jest mocno nadszarpniety. Ale byłam chyba tym całym powrotem nakrecona ze i wykapalam małego sama tzn TZ wszystko przygotował. Dzis juz odpusciłam i TZ miał inauguracje, mały na szczeście lubi wode i ma radoche.

Dzis konczylismy sypielnie, wieszanie karniszy takie tam ... ale moze jutro uda mi sie jakies foty zrobic to podziele sie z Wami moim małym szczęściem.

Lenka a co u ciebie, jak wyniki ?

Miałam pytać dziewczyny macie może Nianie elektroniczne - jakich firm ? Ja zbierałam sie z kupnem a teraz to juz robi sie pilna sprawa.
super ze jestescie juz w domku i za kapiel, Emigra bedzie sie ze mnie smiala - ale ja jeszcze nie kapie sama malutkiej, Tz ja trzyma, bo ona fika mi w tej wanience jak rybkamysle nad lezaczkiem do wanienki-byloby latwiej.
mam nianie ''angelcare'', kupilismy uzywke - jestem zadowolona. ma sensor ruchow ktory wklada sie pod materacyk, ale nie uzywamy teraz bo Hania nie spi w lozeczku tylko w przenosnej gondolce.w kuchni mamy te czesc przenosna z niani a w sypialni stala czesc. w kuchni moge widziec (albo gdziekolwiek zabiore nianie- jaka jest w sypialni temperatura).

Stary 2012-04-20, 04:05   #1557
mag_99
Rozeznanie

Hehe a u nas dziś byli nasi znajomi, żeby zobaczyć Filipa, no i powiedzieli nam jako pierwszym, że są w 4 miesiącu ciąży, nawet rodzice jeszcze nie wiedzą, oprócz tego drudzy znajomi rodzą na przełomie lipca i sierpnia i wszędzie będą chłopcy. No i jeszcze mój brat będzie miał syna latem, tyle że on mieszka dalek, ale chyba wszyscy mi pozazdrościli brzucha

A poza tym oficjalnie stwierdzam, że moja ciąża była chorobą zakaźną bo co któraś brzuch pogłaskała i chciała zajść to zaszła 3 zarażone to niezły wynik!!!

Ale będziemy zadymę robić jak razem na wakacje pojedziemy.

Jednak 2012 to dobry rocznik!

a ja rosnę i rosnę
Stary 2012-04-20, 07:47   #1558
gosica502
Wtajemniczenie

gosia i julliczka trzymam kciuki bardzo mocno Powodzenia

mag_99 aale wysyp Super, niech się jak najwięcej dzieciaczków rodzi

U nas nocka minęła spokojnie, mała ładnie spała do 5.30, potem poranek trochę marudny i burzliwy a teraz znowu śpiocha Jak się obudzi to nakarmimy, przewiniemy pupsko i pójdziemy chyba na spacerek. Wczoraj na nią bardzo dobrze podziałał i przespała prawie cały dzień a potem nocke
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 08:48   #1559
MoniaHan
Wtajemniczenie

sms od Gosi o 4:11:

O 1;37 ERYK PRZYSZEDL NA SWIAT WIECEJ NAPISZE POZNIEJ.

grattulacje!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Cziqua widze ze jestes, jak sie czujesz?

a swoja droga to bardzo cichy na forum poranek (??)

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2012-04-20 o 08:27
Stary 2012-04-20, 08:54   #1560
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
sms od Gosi o 4:11:

O 1;37 ERYK PRZYSZEDL NA SWIAT WIECEJ NAPISZE POZNIEJ.

grattulacje!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

a swoja droga to bardzo cichy na forum poranek (??)
no w końcu!!
Gosia ogromne gratulacje!!

No cisza tu straszna!!

a ja rosnę i rosnę

Edytowane przez mag_99
Czas edycji: 2012-04-20 o 08:55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości