|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX
u mnie w tym roku słaby skład na Juwenaliach, pewnie skończe w pubie na piwie...
![]() wróciłam od Tżta i od lekarza. Gotuję makaron i będę coś z nim kombinować w stronę obiadu |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX
ja tez makaron bo juz dawno nie jadlam
![]() a brokatowe lakiery to najlepiej metoda sreberka zmazac, owinac folia aluminiowa
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Ogarnęłam kolejny referat
Jeszcze 6 referatów i praca magisterska.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#1534 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Ja też ogarnęłam jeden, ale coś mam wrażenie, że średnio.
|
|
|
|
#1535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() brawo! ![]() strzeliłam sobie delikatny make up na zaliczenie a co jak zaliczać przedmiot to przynajmniej trzeba jakoś wyglądać
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Konto usunięte
|
W ogóle jakaś taka rozmemłana jestem- zamiast coś robić to siedzę i czekam na weekend, gapię się na jakieś feszyn blogi nie wiem w jakim celu. Łee i mam egzaminy od 21.06 do 28.06. Szkoda, że nie w lipcu jeszcze
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1538 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Udało się i złożyłam temat pracy mgr w dziekanacie
![]() Teraz sprzątnę jeszcze trochę, żeby mieć mniej wieczorem i idę na miasto może na loda, bo mam dość myślenia o problemach. Może potem się wam wyżalę jeśli będę potrzebawała, nic nie pomożecie bo nie macie jak ale wiecie jak to jest, wygada się człowiek i jest choć chwilkę lżej.
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze możesz się nam wygadać, potem zwykle jest lżej
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;40742865]nie znam tej metody, ale czym zamazujesz?
[/quote]zmywaczem essence http://www.youtube.com/watch?v=KzGn2FaRd3I |
|
|
|
#1541 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio kupiłam zielonego Jacobsa, też jest ok. ogólnie szukam wyrazistej w smaku kawy, przypominającej dobrą z ekspresu (ale chyba muszę zacząć zbierać na ekspres ).liven a ma wyrazisty smak i aromat? może się skuszę.... właśnie wstawiłam kruchy jabłecznik z pianką do piekarnika, a zaraz będę robić pizzę
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podzielisz się pizzą? ![]()
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Lidlu jest jakaś podróbka tej Ricore za 10zł, ale pewnie lipa straszna
|
|
#1545 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() powoli zbieram się, trzymajcie kciuki do napisania |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już po wykładach, obejrzę TVD, opracuję temat na mikro, pojadę na zakupy - może coś z ubrań sobie kupię, a wieczorem jadę na projekt P.I.W.O. ( Wrocławianki, wybiera się któraś? ).
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale zdechła jestem bardzo leżeniepatka, trzymam kciuki! ![]() |
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
okazja w sumie żadna, jutro odwiedzam babcię w szpitalu, więc tylko to
![]() pewnie
|
|
|
|
#1549 |
|
Konto usunięte
|
Zaczynam żałować, że się zaangażowałam w ten wolontariat, bo tylko mnie teraz traktują jak darmową siłę roboczą i nieodpłatne źródło usług prawniczych
Pat, wiesz
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
a co się babci stało?;c mam nadzieję, że nic poważnego
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam makaron z sosem serowym, znalazłam zadanka na korki, ładuję na tableta, poprawiam mordeczkę i się zbieram
nicru Ja mam ostatni, najtrudniejszy egzamin 1.07 |
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
i na jaki temat piszesz?
![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;40743120]Ja mam do 4.07, a najlepsze jest to że mam praktyki od 1... Jak myślicie? Będę mogła jak coś dogadać się z szefową? [/QUOTE]3 lata temu też miałam praktyki i sesję w tym samym czasie myślę, że powinna się zgodzić, w końcu to ,,tylko" 3 dni ![]() Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;40743360]ooo sprawdzę następnym razem ![]() powoli zbieram się, trzymajcie kciuki do napisania powodzenia
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
zeświruję niedługo. jakieś 3 tygodnie temu robiłam cytologię, zazwyczaj wyniki do odbioru po 2 tygodniach, ale majówka była, więc ok, dzwoniłam w pon po majówce - nie ma, środa - nie ma, szukała i szukała... tak jakby się zgubiły
dziś dzwonię i pani mówi, że odnotowano że są, ale ona ich nie ma, tak jakby albo je ktoś odebrał, albo moja gin je miała. mam dzwonić po 16 to się okaże, czy ona je ma. ale ja już schizuję, że coś w nich jest strasznego i dlatego moja gin się im tak przygląda ...eh, zadzwonię za jakieś 15 do 30 minut i się dowiem, czy są. póki co postaram się napisać summary, bo dziś muszę je wysłać babce na maila..
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
nou jaki wolontariat?
chyba coś przegapiłam
|
|
|
|
#1555 | |
|
Konto usunięte
|
A bo to na razie inicjatywa w powijakach- jedna z partii politycznych, z którą związany jest mój szef organizuje powoli darmową poradnię prawną dla biednych ludzi i my się w to angażujemy, ale na razie to jest na etapie planów. Tylko że oni teraz zaczęli na nas żerować i prosić o pisanie opinii w jakichś prywatnych sprawach członków partii i to mnie denerwuje, bo głupio odmówić (bo mecenas jest na razie rzecznikiem dyscyplinarnym w okręgu warszawskim, a ma ambicje na bycie krajowym, a do tego trzeba mieć układy w partii), a z drugiej strony to jest cholerna robota, bo np wczoraj przesłałam im jedną opinię, a dzisiaj dostałam maila z pytaniami dodatkowymi typu "co to jest organ gminy?". No szlag by trafił, bo "polityk" takie rzeczy powinien wiedzieć
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
nou no to faktycznie przesada. a nie możesz pogadać ze swoim szefem, żeby ta partia nie żerowała tak na was?
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście nie, ale nie wiadomo co ją osłabiło... p.s. dziewczyny, czy będę mogła prosić o dostęp do klubu |
|
|
|
#1558 | |||||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
[/QUOTE] Kupiłam dla każdego koszulkę w kratkę z kołnierzykiem, taką elegancką Zieloną i czerwoną.Cytat:
Cytat:
ostatnio w realu były dużo przecenione.Cytat:
Cytat:
Wróciłam i jem kanapeczki. Ale zapomniałam o lodach
|
|
#1559 |
|
Konto usunięte
|
Widzisz liv, wszystko przez chore ambicje Sama-Wiesz-Kogo. Bierze na siebie to wszystko, bo chce się przypodobać, a potem nie wyrabiamy z robotą. Ale nie chcę mu nic narzekać, bo wiem, że kontakty są bardzo ważne i nigdy nie wiadomo kiedy mogą się przydać.
Ante- na razie robię to wszystko w godzinach pracy, ale jak dojdą dyżury w poradni to już będzie popołudniami (na szczęście mamy zacząc w wakacje, więc chociaż nauki już nie będę mieć). |
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniłam. babka do mnie "ale pani robiła cytologię w styczniu"... a ja, że owszem, ale tamtą już dawno odebrałam, a teraz robiłam jakieś trzy tygodnie temu. "ale nie u dr W., tylko u S." (nie wiem nawet kto to jest ten S
), "nie, na pewno u dr W". słyszę mindfuck po drugiej stronie słuchawki... poprosiła mnie o nr telefonu, poszła teraz do mojej gin to wyjaśniać i czekam na jej telefon
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

a co jak zaliczać przedmiot to przynajmniej trzeba jakoś wyglądać

bardzo leżenie
myślę, że powinna się zgodzić, w końcu to ,,tylko" 3 dni
...