![]() |
#1531 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() no tak, ale to Polska jest oczywiscie najgorsza. kocham mentalalnosc rodakow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Raczkowanie
|
ja mam akurat żel do twarzy i tonik przeciwko blackheads i bardzo mi sie podoba.. w ogóle lubie kosmetyki Neutrogeny.. ale z chęcią wypróbowałabym czegos nowego.. mam ochote na cos z Lush
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kto mowi, ze Polska najgorsza. Po prostu nie jest najlepsza, ot co ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Raczkowanie
|
ej.. spokojnie dziewczynki.. przecież nic sie nie stało
![]() ja mówie akurat o tym, z czym osobiście sie spotkałam, wiec nie reagujcie tak alergicznie ![]() ja akurat tych kosmetyków Neutrogeny nie spotkałam, dlatego o tym napisałam.. chyba moge, co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kosmetyki Vichy i la roche-posay sa dostepne w wybranych aptekach na terenie calej UK. Na stronce internetowej mozesz sprawdzic lokalizacje. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Tylko, ze moim skromnym zdaniem to jest totalny, nieprzydatny bajer i tak naprawde w ogole nie dziala... Po wycisnieciu na reke ma faktycznie taki ladny, swiezy rozowo-brzoskwiniowy kolor, ale po wtarciu w skore nic juz nie zostaje, KOMPLETNIE NIC! to ma byc lekki, matowy fluid rozswietlajacy, ale naprawde nie ma zadnej roznicy, probowalam w jednym swietle, potem w drugim,szukalam na rece chocby ocieplenia na skorze, ale NIC!nie ma zadnej roznicy... juz ten bronzujacy krem tonujacy jest troche lepszy bo cus tam widac, taki ladny neutralny bronzik.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1538 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() ![]() Mam strasznie wysuszone i zniszczone włosy, używałam całej serii Kerastase Aqua Oleum i niby efekty były ale nie takie jakich się spodziewałam . Długo wachałam się, czy kupić sobie suszarkę Imetec'a z NutriHeat nakładką. W końcu się zdecydowałam. Jestem baaardzo mile zaskoczona. Po pierwszym zastosowaniu mam mięciutkie, błyszczące włosy. Czyli to czego szukałam. Polecam dla dziewczyn z bardzo zniszczonymi włosami. monikao vichy kosmetyki wiem, że są ...ale la roche-posay?Znalazłam jedną stronę apteki internetowej na której się nie mogę zalogować. Jak możesz, wyślij mi linka gdzie mogę zakupić kosmetyki la roche. |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a czy wy jako ekspertki mozecie polecić coś na ogromne ropne wypryski które powstały od wody angielksiej i coś do włosów zeby nie wypadały???
#1540 |
Zakorzenienie
|
A ja musze sie pochwalic, ze wreszcie dotarly do mnie rozswietlacz i krem tonujacy od Pout. I oba zakupy trafione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Do Beekeeper,
Dziekuję ci kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.leguidesante.co.uk/D9/brand/roche-posay/ Nie jest ich wiele, bo jedyny istniejacy sklep na UK jest w Irlandii, ale to pewnie juz wiesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
BAN stały
|
to ja tez musze sie pochwalic
![]() ![]() no wiec, wyobrazcie sobie,że w tamten czwartek na bezclowce, jak lecialam do PL kupilam: Idealista Este Lauder o zabojczej pojemnosci 100ml za UWAGA!!!!!!!!!! 58funtow!!!!!!!!! przY czym 50ml w sklepie kosztuje chyba 47 ! jak dla mnie super okazja i nie moglam sie oprzec ![]() ![]() ![]() jako maly bonus kupilam jeszcze all about Eyes rich Clinique ![]() jak wroce nadrobie te stronki coscie naklepaly i sie ustosunkuje do tresci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zadomowienie
|
AniaWila mam pytanie
![]() Używam obecnie kwasów na twarzyczke i przechodzę na razie kryzys-czyli oczyszczanie cery. Widzę jednak, że jest coraz lepiej. Czy po skończonej kuracji można by było stosować Idealista dla podtrzymania efektu?w ogóle czy on się nadaje do tłustej cery? z góry dzięki za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakos wole klasyczny All About Eyes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
BAN stały
|
Cytat:
hmm sama mam wlasnie taka tlusta cerke i sama stosowalam niegdys kwasy, choc niezbyt wytrwale. I pamietam, ze po kwaszeniu traktowalam sie Repairwearem Clinique. Specjalistka ze mnie zadna, ale na moje oko spokojnie uzywalabym Idealista w Twojej sytuacji. Aaliyah znowu jakis HIT??? ja z Toba nie wytrzymam, a moj portfel tymbardziej ![]() ![]() A co do moich kuracji jesienno zimowych to zdecydowalam sie wlasnie na ''este lauderowa'' ![]() ![]() Wlasnie wrocilam do Londynu....kilka godzin temu ''trafila'' mnie na promie kolejna niepowrtarzalna okazja. A mianowicie - kupilam 50ml Advanced Night Repair + 15ml ANR eye recovery complex. I tu tez uwaga - za 50f ![]() Tak wiec jak pisalam kiedys tam - w dzien bede sie idealistowac a na noc Night Repair. jestem wyposarzona w powaznej wagi bron, wiec do dziela ![]() I zobaczymy czy te patenty i cuda kosmetologii dadza rade z moim obliczem ![]() ps: a co do all about eye - mialam tylko ta pierwsza wersje. Ta rzeczywiscie tlustsza i tresciwsza, ale jakos mi nie przeszkadza. Poza tym na jesien i zime chyba akurat, tymbardziej ze nie odczuwam dyskomfortu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
to ja tez sie Wam pochwale... Kupilam sobie ostatnio pierwsze pedzle z Body Shopa! na poczatek z grubej rury najwiekszy do twarzy (Ł13) i ciala i pedzelek chowany do ust (Ł8). Z tego do duzego jestem bardzo zadowolona. Jest calkiem inny niz te, ktore mialam do tej pory, zrsezta cala seria jest ze tak powiem...specyficzna: bardzo ladnie obcieta, miekka ale tez sliska i nie do wszystkeigo idealna. Przypominaja mi silikonowe pedzle do podkladu... Np zauwazylam, ze przez ten specyficzny wlos zuzywam o wiele wiecej pudru sypkiego niz zwykle... Nie wiem, czy on mi sie wciera w twarz czy jak, ale moge nalozyc z 5 warstw i wydaje mi sie jakby nic nie bylo. Zwykle przy uzyciu 'suchych' pedzli wystarczyla mi z powodzeniem jedna warstwa.
Uwielbiam za to ich raczke, bo mozna ja postawic i tak fajnie wtedy wyglada ![]() Pedzelek do ust i korektora (chowany) jest jak na razie ok, nic nadzwyczajnego, moglby byc bardziej miekki i plaski. Taki standartowy pedzelek. Ale, ale, aleee to nie wszystko... Najbardziej sie ekscytuje,bo wczoraj kupilam sobie w koncu... kufer na kosmetyki!!! ![]() ![]() ![]() Miejsce zakupu: B&Q ![]() Cena Ł22. oooo, taki mom , pierwszy od gory=> http://www.10starswholesale.com/cosmeticcases.html tu lepiej widac: http://readymademag.com/forums/viewtopic.php?t=1220
#1549 |
BAN stały
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Bee daje Ci gwaranta, ze dzisiaj jeszcze mnie w B&Q zobacza
![]() ![]() a co do pedzli to musze obadac, chociaz nie zapowiadam sie na adepta sztuki makijazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
warto warto, przelecialam wlasnie ebay i sklepy w internecie i nic nadzywczajnego, jesli tansze to pare funtow, ale przesylka jest b.droga. W B&Q jest znowu spory wybor, ja wybralam ta najwieksza, choc byly jeszcze walizki i walizeczki (bez przegrodek w srodku) i takie plastikowe kufrzyska (obawiam sie, ze keidys to po taki bede sie musiala udac, jak dalej bede sie oddawala mniej lub bardziej przewidzianym zakupom w Bootsie...
![]() ![]() Ten moj kufer z B&Q wyglada identycznie jak ten tutaj MACA, tyle ze jest caly srebrny http://cgi.ebay.co.uk/MAC-Traincase-...ayphotohosting OOO, chyba indetyczny mam => http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...ayphotohosting
#1551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() All About Eyes Rich tez jest dobry, to tylko kwestia gustu jaka konsystencje lubisz i moze i racja, ze na zime Rich moze byc lepszy. ![]() Cytat:
![]() A ten kuferek to nie jest przypadkiem na narzedzia? ![]() ![]() ![]() Gratuluje zakupu! Ja chyba swoj kuferek kochany przytacham z Polski, co mi go TZ sprawil, a ktorego z jakiegos blizej nieznanego powodu zostawilam u rodzicow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny widziałam balsam do ciała Palmers'a ale za 4 funty w sklepie ASDA. czy to właśnie o nim było wspomniane?
#1553 |
Zakorzenienie
|
eeee, za ladny na narzedzia
![]()
#1554 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Do beekeeper,
B. ci dziękuję myślałam, ze to jest podkład albo coś podobnego albo z podkładową konsystencją ![]() ![]() (wlasciwie to nie jest koleżanka tylko siostra koleżanki, a ja nie mam z nią bezpośredniego kontaktu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewuszki, dawno sie nie odzywalam!
Takze rzuce wieloma niusami ![]() kosmetyki Lily Lolo - zaraz po przeczytaniu zachwytow Aaliyah zamowilam sobie probki ![]() ![]() ![]() A na Lush sie zezloscilam ![]() ![]() Na maseczke 15stominutowa Clinique wciaz sie czaje ![]() ![]() Kupilam tez serum do twarzy firmy Avalon Organics - jako maniaczka naturalnej pielegnacji ![]() Ufff, ale sie napisalam! Buziaki, dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
no OlaOla mozesz napisać coś więcej o tych niedrogich naturalnych kosmetykach Avalon. Po raz pierwszy słyszę o takiej firmie.
Myślę też dziewczyny że warto byłoby zrobić jakąś taką wyraźną lsitę firm kosmetycznych i ich produktów które są nieznane osobom przybywającym z polski, a warte są do spróbowania ze względów cenowych, działania lub innych. nieraz stoje przed półką i zastanawiam się co to za firma, czy dobra czy nie. Nie mówię tutaj o takich firmahc jak estee lauder albo clinique bo te firmy znane są również w polsce. Ale np maseczka botanics (którą nawiasem mówiąc wczoraj naybłam ![]() Co wy na to?
#1557 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyle czola, wasza wiedza jest imponujaca.
![]() Wlasciwie to nie powinnam tu wcale zagladac, bo juz przegladam strone Lily Lolo i inne ![]() ![]() ![]() Potraktuje jednak ta strone jako kopalnie wiedzy na przyszlosc ![]()
#1558 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mydelko mineralne? Ja mam olejek do mycia twarzy Malki i uwazam, ze jest super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a jakimi pedzlami nakladacie LilyLolo?Sa na rynku jakeis specjalne do mineralow?
#1560 | |||
Zadomowienie
|
I to jak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oto, co piszą o serum na stronie internetowej: http://www.avalonorganics.com/?id=83&pid=17 A co ja widzę na swojej facjacie? Skóra jest zdecydowanie gładsza, jeszcze jakieś zaczerwienienia po starszych pryszczykach mam, ale nie tworzą się raczej nowe, a i te stare znikają, znikają też podskórne "grudki" (fe!). Rozjaśniła mi się nieco cera, jest taka... świeższa, ładniejsza po prostu ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.