|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żabkowe wzorki
NO muszę się tu podpisać pod Monią - ???????
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam dziewczyny ochoty ani nic do malowania pazurków. Jest mi bez różnicy czy mam pomalowane czy nie. Jeśli wogóle coś chce to pomaluje na 1kolor, czasem jakies kreski dorysuje i tyle.A i to jakiś ogromny wysiłek dla mnie stanowi
Powrót do przeszłości...
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam jakiś czas temu chyba przez parę miesięcy taki przestój, ale potem znowu mnie jakoś wzięło na malowanie i teraz rzadko kiedy mam "gołe" pazury
![]() Mam więc nadzieję, że i Tobie niedługo przejdzie W Twoim wykonaniu pewno i takie będą śliczne
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Isia dzięki za słowa otuchy
U mnie przestój trwa już dość długo, co zresztą widać po częstotliwości wklejania prac w wątku. I normalnie im starsza jestem tym mniej mi zalezy na ładnych wzorkach. Wymyślać mi się żadnych nie chce i cierpliwości w malowaniu brak. Starość nie radość
|
|
#1535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?? to ja to już w ogóle powinnam się wstydzić, że jeszcze bawię się w coś takiego ![]() Kiedy masz malować pazurki jak nie teraz ?? Za czasów szkoły nie zawsze było wolno (różni nauczyciele bywali... nie wiem jak u Ciebie) no ale teraz masz pole do popisu Trzeba gdzieś dawać upust nagromadzonym emocjom tak negatywnym jak i pozytywnym, a własne pazury to jedno z lepszych miejsc ![]() Więc uszy do góry (a właśnie - żabki mają uszy ?) - niemoc na pewno wkrótce minie, tylko trzeba tego chcieć ![]() |
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W LO szalałam ze wzorkami co 2-3dni inny, a nauczyciele byli ciekawi co dzis mam. (nawet w SP zaczełam malowac). Za to teraz spotykam sie z opiniami jak to ja moge mieć takie paznokcie długie i wymalowane na moim kierunku. niedopuszczalne conajmniej jakby było. hehA pewnie że żabki mają uszy tylko te prawdziwe nie mają małżowiny ale u mnie się już rozwinęła
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Ja im jestem starsza tym gorzej mi odpierdziela. Fakt za młodych lat zawsze miałam długie pazury i pomalowane jakimś rzucającym się w oczy kolorem ale wtedy nie było czegoś takiego jak wzorki. Liner, ozdoby inne bajery to się wtedy nikomu nawet nie śniło. Teraz wszystko jest więc trzeba nadrabiać zaległości
I choć moje kolorowe paznokcie nie zawsze pasują do rzeczy, którymi się zajmuję to mam to głęboko w d****. Mi to daje satysfakcję i będę to robić!!!
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Wtajemniczenie
|
Froggie się starzeje,musze Wam to oznajmić, pazurkowa emerytura w zasięgu ręki
.
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1540 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle,ile się wcześniej dobrych opinii nazbiera o swoich pracach.
|
|
|
|
|
#1541 |
|
La Moderatoiure
|
Moja droga Ty mnie nie denerwuj
Masz malować, rzadko bo rzadko ale ma się coś tu pojawiać ! |
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zadomowienie
|
O! Nastepne czerwone pazurki!
Dawaj je tu szybciutko! |
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
froggie nie obijaj sie
mam andzieje ze te czerwone to koniec przestoju w malowaniu
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Wzorek na czerwonym podkładzie bardzo bardzo bardzo chcę zobaczyć
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane jak się uda to wstawię wzorek jeszcze dziś, a jak nie to napewno jutro.
Tylko nie wiem jeszcze jak mi skany wyjda, ale i tak wstawię
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, ze zbyt pięknie być nie może i skany wyszły do
ale obiecałam ze i tak wstawię ![]() Kciukiem pobawiłam sie w programie żebyście miały podgląd co to wogole za wzorek na nich jest. Ciekawa jestem jakie u Was wyszły kolorki bo u mnie to wielka ciemna plama - monitor coraz bardziej sie starzeje i już niedowidzi ![]() Wrzucam 2wzorki - pomarańczowo-czerwony z czarną kreską między kolorami - czerwony z białym i czarnym, na 2pazurkach inny wzór. Miał być własnie ten co na małym palcu, ale stwierdziłam ze brzydki a zmywac mi sie nie chciało, więc mam mixa ![]() Ja nie jestem zadowolona, raz ze jakos nie mam weny a dwa ze malowane na szybko. I jeszcze się trochę rozmazały linie bo 'ulepszyli' mój ulubiony bezbarwny lakier, który teraz rozpuszcza wszystko Zresztą oceńcie same moje bazgroły ![]()
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
hurrra froggie wreszcie wstawiła pazuraski
Fajniutkie są, wzorek ciekawy i oryginalny Tylko te scany , musisz sobie kupić aparat i robić normalne fotki... już jest wrzesień... więc pisz list do Św. Mikołaja
|
|
#1551 |
|
Rozeznanie
|
Nie no te słoneczniki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4286723 mnie rozwaliły, woo ,śliczne są
|
|
|
|
|
#1552 |
|
La Moderatoiure
|
Skany są Fatal
![]() Te mi się podobaja http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5306336 |
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Froggie wreszcie wreszcie
![]() Pierwsze są ok, drugie mają ciekawy wzorek, kojarzy mi się z pajęczyną ![]() a co to się stało z palcem wskazującym? to wina skanu czy Ci się tak zawija? |
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
teraz, po tych skanach może troszkę zrozumiecie dlaczego nie mam ochoty wstawiać wzorków. Niejednego juz nie wrzuciłam bo na skanie kompletnie nic nie wychodzilo. zwlaszcza nie widac szczegołów czy cienkich kreseczek. i kolory sa pozamieniane. ![]() Olilina on sie tak zawija
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
wzorki świetne
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
piekne wzoraski
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
Zabko pierwszy wzorek mi sie podoba
![]() tez tak mam ze mi sie leciutko paznokiec na palcu wskazujacym zawija, ale widze ze Tobie chyba troszke bardziej..teraz udalo mi sie tak ladnie wypilowac go ze jest nawet prosty
|
|
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne kreseczki, skaner na śmietnik, a na gwiazdkę zamów sobie przyzwoitą cyfrówkę.
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
obydwa fajne
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.

Powrót do przeszłości...