Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-29, 11:59   #1531
siuska
Raczkowanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Ja mam na brzuchu takie średnio ciemne, jak mi się zaczęły pokazywać to się denerwowałam, teraz się przyzwyczaiłam. Też czytałam, że się ścierają, ale pytałam koleżankę to mówi, że nie. Ale to pewnie indywidualna sprawa

Ja też czasami jak się kładę na bok to kopie akurat w ten bok i mam wrażenie jakby go gniotło. Pewnie się wtedy układa też inaczej i bardziej czuć ruchy. Nie wiem.

Edytowane przez siuska
Czas edycji: 2014-06-29 o 12:04
siuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 12:12   #1532
line_87
Rozeznanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Witam się w niedzielę Dopiero dzisiaj się ogarnęłam, że w piątek zmienił mi się tydzień ciąży

Lilotka, ja się tam na dole robię "na wyczucie", zresztą jak wychylę mocno głowę to coś tam jeszcze widzę Ale faktycznie już trochę trudno, trzeba było posłuchać koleżanki wcześniej i iść na laser

Agnieszka, nie martw się ilością ubranek, mój ma niewiele więcej Ja dzisiaj zrobiłam sobie w excelu wyprawkę i będę po kolei realizować, na razie oprócz paru ciuszków nie mam nic...

kasiamagda za Synka!

Gosia, super ciuszki Kiedy Wy to wszystko kupujecie?

Diabli, słodką masz córeczkę, fajnie, że nie taka cukierkowa Bo ten wszechobecny róż jest momentami dobijający... Ale te opaski prześliczne!

Katrina, jak tam po weselu? Też mierzyłam tę sukienkę, którą Ty kupiłaś, śliczne ma te plecy. Ale niestety S było na mnie za małe, M za duże i w końcu kupiłam taką: http://www.happymum.pl/sklep3/d406,s...lle_dress.html

Ufff... nadrobiłam troszkę, będę zaglądać częściej

Doradźcie mi dziewczyny: u mnie w mieście jest 1 szpital tragiczny oddział położniczy. Chcę rodzić w mieście oddalonym o ok. 60km w fajnym, nowym szpitalu, który ma zzo, bo u mnie oczywiście nie ma. I teraz tak - chyba lepiej mieć lekarza tam na miejscu? Bo tam oprócz szpitala jest też przychodnia i wszyscy lekarze tam przyjmują. To nie jest problem pojechać tam na te kilka wizyt do końca ciąży ale nie wiem jak to zrobić - wystarczy tylko karta ciąży i aktualne badania, żeby zmienić lekarza? Później po porodzie pewnie wróciłabym do tego mojego, ale wiem, że mi będzie głupio, że w 6 miesiącu poszłam do innego, a na kontrole wracam do tego.

A i przy okazji pochwalę się ciuszkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0073.jpg (78,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0074.jpg (72,7 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez line_87
Czas edycji: 2014-06-29 o 12:19
line_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 12:13   #1533
PedzacaSkarpeta
Raczkowanie

Aaaaaaa.. dopiero się zorientowałam, że Wam chodzi o pozycję przy tej czynności Heheh, ja myślałam, że o to, żeby efekt się dłużej utrzymał
Dwa tyg temu nie miałam problemu, mam w śr. wizytę, więc zobaczę
Stary 2014-06-29, 12:15   #1534
samanta90
Przyczajenie

pozdrawiam wzystkie mamusie

Edytowane przez samanta90
Czas edycji: 2014-06-29 o 12:16
samanta90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 12:19   #1535
PedzacaSkarpeta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez line_87 Pokaż wiadomość
Witam się w niedzielę Dopiero dzisiaj się ogarnęłam, że w piątek zmienił mi się tydzień ciąży

Lilotka, ja się tam na dole robię "na wyczucie", zresztą jak wychylę mocno głowę to coś tam jeszcze widzę Ale faktycznie już trochę trudno, trzeba było posłuchać koleżanki wcześniej i iść na laser

Agnieszka, nie martw się ilością ubranek, mój ma niewiele więcej Ja dzisiaj zrobiłam sobie w excelu wyprawkę i będę po kolei realizować, na razie oprócz paru ciuszków nie mam nic...

kasiamagda za Synka!

Diabli, słodką masz córeczkę, fajnie, że nie taka cukierkowa Bo ten wszechobecny róż jest momentami dobijający... Ale te opaski prześliczne!

Katrina, jak tam po weselu? Też mierzyłam tę sukienkę, którą Ty kupiłaś, śliczne ma te plecy. Ale niestety S było na mnie za małe, M za duże i w końcu kupiłam taką: http://www.happymum.pl/sklep3/d406,s...lle_dress.html

Ufff... nadrobiłam troszkę, będę zaglądać częściej

Doradźcie mi dziewczyny: u mnie w mieście jest 1 szpital tragiczny oddział położniczy. Chcę rodzić w mieście oddalonym o ok. 60km w fajnym, nowym szpitalu, który ma zzo, bo u mnie oczywiście nie ma. I teraz tak - chyba lepiej mieć lekarza tam na miejscu? Bo tam oprócz szpitala jest też przychodnia i wszyscy lekarze tam przyjmują. To nie jest problem pojechać tam na te kilka wizyt do końca ciąży ale nie wiem jak to zrobić - wystarczy tylko karta ciąży i aktualne badania, żeby zmienić lekarza? Później po porodzie pewnie wróciłabym do tego mojego, ale wiem, że mi będzie głupio, że w 6 miesiącu poszłam do innego, a na kontrole wracam do tego.
Co to znaczy, że ma "zoo"? Bo chyba nie chodzi o zwierzęta

Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, a nie możesz równocześnie chodzić do dwóch? Jakbym miała taki dylemat, to najpierw zastanowiłabym się co będzie najlepsze dla dziecka. Później ew. czy będzie mi głupio czy nie...
Stary 2014-06-29, 12:23   #1536
line_87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PedzacaSkarpeta Pokaż wiadomość
Co to znaczy, że ma "zoo"? Bo chyba nie chodzi o zwierzęta

Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, a nie możesz równocześnie chodzić do dwóch? Jakbym miała taki dylemat, to najpierw zastanowiłabym się co będzie najlepsze dla dziecka. Później ew. czy będzie mi głupio czy nie...
O znieczulenie mi chodziło, zzo napisałam w skrócie W sumie mogłabym chodzić do dwóch, ale jak mam płacić dodatkowo 150zł za wizytę u mojego starego lekarza tylko po to, żebym później nie miała skrupułów iść do niego, to mi trochę szkoda. Bardziej chodziło mi o to, czy któraś z Was zmieniała lekarza na takim etapie ciąży
Stary 2014-06-29, 12:25   #1537
PedzacaSkarpeta
Raczkowanie

Cytat:
O znieczulenie mi chodziło, zzo napisałam w skrócie W sumie mogłabym chodzić do dwóch, ale jak mam płacić dodatkowo 150zł za wizytę u mojego starego lekarza tylko po to, żebym później nie miała skrupułów iść do niego, to mi trochę szkoda. Bardziej chodziło mi o to, czy któraś z Was zmieniała lekarza na takim etapie ciąży
Aaa.. no to nie pomogę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 12:39   #1538
Lilotka
Zakorzenienie

line_87 Ja bym zmieniła bez żadnych skrupułów przecież nie jesteś zobowiązana, żeby chodzić do jednego. Wątpię, żeby lekarz miał Ci za złe później a jeśli by tak było miałabyś czysty obraz, że dobrze zrobiłaś, że go jednak zmieniłaś, bo lekarz który strzela focha wydaje się niepoważny.

samanta90

Paulina

Edytowane przez Lilotka
Czas edycji: 2014-06-29 o 12:40
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 12:43   #1539
tynka88
Zadomowienie

hej hej)

Siuska zazdroszcze łupu w ciucholandzie) no 30 zl za jedne spiochy to sporo, ale one nie maja stopek ,moze dzidzia pochodzi dluzej, poza tym tak jak piszesz sa b ladne i takie porzadne ja nie wiem gdzie u mnie w poblizu sa ciucholandy, a jak juz sa to jest drogo,a i nie mam czasu i nie chce mi sie szperac, jednym słowem leń sie mnie trzyma

mialam dzis rano jechac do laboratorium na morfologie, hiv i siuśki, ale zapomnialam sobie i pojadlam z rana czekolady, moze jutro sie uda, swoja droga straszna katorga dla mnie tak na czczo z domu wyjsc, zwlaszcza ,ze zanim wyszykuje siebie i dziecko to min 1,5 godziny mija.

A co do spania to powiem Wam ,ze od kilku nocy źle spie, goraco mi mimo otwartych okien, jesc co chwile mi sie chce, nogi i rece dretwieja, oddychac nie moge i non stop cala mokra jestem no i TZ chrapie i Mateusz do nas przychodzi czesto a, wtedy to juz musze moja poduszke odlozyc na bok i w ogole jest masakra.

Pedzaca skarpeta, co do wozka, to ja powiedzialam TZ ,ze nie zamierzam go oddawac, bo jest zadowolona i nie bede szukac drugiego,a nawet jakbym miala szukac to takie same chodza od 300 zl, pani poprzednnia wl;ascicielka oferowalam , ze odkupi go za 350 zl od nas , a my dalismy jej 110 zl, ale mnie i tak to nie pasuje, 110 zl za wozek, TZ wzial wolne w pracy i jest stratny i paliwo , a gdzie szukanie nowego wozka, gdzie tez niewiadomo co bym znalazla , a tu mam idealny taki jaki chcialam, narazie pani sobie chyba dala spokoj , bo TZ powiedzial jej ,ze jak daje 600 zl to moze sobie po wozek przyjechac

Lilotka ja tam sie ogarniam na czuja tam na dole)) pewnie nie wychodzi idealnie, ale przeciez nie musi byc, zazwyczaj odbebniam robote pod prysznice, TZ mowi, ze wychodzi niezle) przed wizytami robi kontrole lusterkiem i jest ok)

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 12:45   #1540
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
samanta90
ta Pani coś reklamowała na wątku, spamerek
Stary 2014-06-29, 12:52   #1541
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
ta Pani coś reklamowała na wątku, spamerek
Aha nie widziałam reklamy, myślałam, że to nowa mamusia

Paulina

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 12:59   #1542
Dimaa
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!

Ja też się wczoraj zasiedziałam do 2 i spałam dziś do 10. Nie lubię tak późno zasypiać, bo później się czuję taka rozbita...

Gratuluję nowych tygodni i poznanych płci To już wszystkie wiemy, kto nam się urodzi?

Lilotka, ja sobie jeszcze sprawnie radzę, bo brzuch mi nie zasłania a że ogólnie jestem długa (177cm), więc się gimnastykować za bardzo nie muszę. Pojedyncze włoski na brzuchu wyrywam pęsetą, bo mnie wkurzają
Stary 2014-06-29, 13:02   #1543
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
hej hej)

Siuska zazdroszcze łupu w ciucholandzie) no 30 zl za jedne spiochy to sporo, ale one nie maja stopek ,moze dzidzia pochodzi dluzej, poza tym tak jak piszesz sa b ladne i takie porzadne ja nie wiem gdzie u mnie w poblizu sa ciucholandy, a jak juz sa to jest drogo,a i nie mam czasu i nie chce mi sie szperac, jednym słowem leń sie mnie trzyma

mialam dzis rano jechac do laboratorium na morfologie, hiv i siuśki, ale zapomnialam sobie i pojadlam z rana czekolady, moze jutro sie uda, swoja droga straszna katorga dla mnie tak na czczo z domu wyjsc, zwlaszcza ,ze zanim wyszykuje siebie i dziecko to min 1,5 godziny mija.

A co do spania to powiem Wam ,ze od kilku nocy źle spie, goraco mi mimo otwartych okien, jesc co chwile mi sie chce, nogi i rece dretwieja, oddychac nie moge i non stop cala mokra jestem no i TZ chrapie i Mateusz do nas przychodzi czesto a, wtedy to juz musze moja poduszke odlozyc na bok i w ogole jest masakra.

Pedzaca skarpeta, co do wozka, to ja powiedzialam TZ ,ze nie zamierzam go oddawac, bo jest zadowolona i nie bede szukac drugiego,a nawet jakbym miala szukac to takie same chodza od 300 zl, pani poprzednnia wl;ascicielka oferowalam , ze odkupi go za 350 zl od nas , a my dalismy jej 110 zl, ale mnie i tak to nie pasuje, 110 zl za wozek, TZ wzial wolne w pracy i jest stratny i paliwo , a gdzie szukanie nowego wozka, gdzie tez niewiadomo co bym znalazla , a tu mam idealny taki jaki chcialam, narazie pani sobie chyba dala spokoj , bo TZ powiedzial jej ,ze jak daje 600 zl to moze sobie po wozek przyjechac

Lilotka ja tam sie ogarniam na czuja tam na dole)) pewnie nie wychodzi idealnie, ale przeciez nie musi byc, zazwyczaj odbebniam robote pod prysznice, TZ mowi, ze wychodzi niezle) przed wizytami robi kontrole lusterkiem i jest ok)
Lusterko !! No tak

Włosy na brzuchu tez mam i to dość długie ale całe szczęscie, że są bardzo jasne więc jak się tak majtam to nie widać ;p

Paulina

Edytowane przez Lilotka
Czas edycji: 2014-06-29 o 13:08
Stary 2014-06-29, 13:48   #1544
nowa8686
Zakorzenienie

Line ja bym zmienila. Ja osobiscie jestem spokojniejsza ze moja gin jest w tym szpitalu w ktorym bede rodzic do tego ordynator

A ja pojadlam pieczonego kurczoka z warzywamy i Tz pozwolil pol szkl coli hahaha

Teraz sprzatam bo On do 23 w pracy. Ale jutro wolne. Mamy powywozic rzeczy do mnie do domu rodzinnego na strych zeby uprzatnac pokoik dla Mai mimo, E i tak na poczatku bedzie u nas w sypialni. I moze uda nam sie Jechac do mojej przyjaciolki pozabierac rzeczy ktore sie nadaja po jej synku.
A i ten laktator tez bede miala. Nawet nie wiem jakiejs firmy alr wiem, ze placili 2 lata temu coa ok 400 zl. Masakra. Aa uzywala moze z mc

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Juz wiem jaki Medeli to jest laktator no to gites

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 14:21   #1545
szkrabus
Przyczajenie

Witam dziewczyny jestem tu nowa nie bardzo wiem jak tu co działa ale myślę ze z biegiem czasu pojmę
Mam 24 lata będę miała pierwszego bobasa chłopczyka bardzo sie cieszymy
termin mam na 14 -tego października
Pozdrawiam
szkrabus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 14:33   #1546
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szkrabus Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny jestem tu nowa nie bardzo wiem jak tu co działa ale myślę ze z biegiem czasu pojmę
Pozdrawiam

za chłopca
Dziewczynki na naszym forum nie maja szans

Jeśli chcesz tu pozostać z nami napisz do Nowej na pm to Cię dopisze na listę przyszłych październikowych mam

Paulina
Stary 2014-06-29, 14:36   #1547
nowa8686
Zakorzenienie

Hej Szkrabus.
Napisz co o sobie wiecej. I tak jak napisała Lilotka jak cos to czekam na wiad.

Wiecie co uwielbiam balsamy Tołpy . Uzywam nie tych dla kobiet w ciazy bo sa o wiele drozsze ale sa super. Teraz mam wygladzajacy i naprawde jestem mega zadowolona, takze polecam

Fasolinka
Stary 2014-06-29, 14:42   #1548
Lilotka
Zakorzenienie

Co do balsamów ja teraz katuje palmersa olejek i balsam Skóra mięciusienka po nim. Mam też z rossmana ale na sucho używam w łóżku mąż mi brzuszek smaruje

Paulina
Stary 2014-06-29, 14:51   #1549
nowa8686
Zakorzenienie

Slyszalam o palmersie ze dobry. Ja teraz skonczylam jeden z tołpy i zakupilam drugi teraz z ross tez mam ino sie nie wchlania dobrze.

Fasolinka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 15:15   #1550
kasiakg
Rozeznanie

Witam!
Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
Ja poszłam spac po 10 i wstalam po 10. Wiadome budzenie na/siku i stwierdzilam, ze nie moge spac na bokach hehe co sie przewroce Maja mnie laskocze wcten bok

Gargantuiczna brawka.

Agnieszka mi sie znowu wydaje, ze mam nisko bezuch a ten nie jest jakis duzy hmmm. Za tydzien wizyta...
Ja mam tak samo, jakby Mała chciała pokopać materac

Ja też coś ostatnio gorzej śpię, zwykle budzę się o 3, 4 i nie umiem długo zasnąć. Jeszcze miesiąc temu przesypiałam całą noc. Może to przez ten remont, zanim zejdę na dół po schodach do wc to już jestem wybudzona kompletnie
Cytat:

za chłopca
Dziewczynki na naszym forum nie maja szans

Jeśli chcesz tu pozostać z nami napisz do Nowej na pm to Cię dopisze na listę przyszłych październikowych mam
Ale za to jaki będą miały wybór
Stary 2014-06-29, 15:16   #1551
mortisha84
Zadomowienie

Cytat:
Dzień Dobry Brzuchatki
Też wcześnie wstałam, ale miałam trochę zajęć więc dopiero zaglądnełam na wizaż.
Tak się zastanawiam jak sobie radzicie z owłosieniem na @ , bo ja nie wiem jak mam już się gimnastykować, żeby się go pozbyć
Lusterko do brodzika i jade

Cytat:
Napisane przez PedzacaSkarpeta Pokaż wiadomość
Też się chętnie dowiem co prawda eliminuję dopiero przed wizytą, to i tak chciałabym żeby jak już to na dłużej
Poza tym mam takie długie włoski na brzuchu, chciałam to zlikwidować ale gdzieś wyczytałam, że w ciąży to normalne a później się same włoski wytrą.. ciekawe :P
Mi też wyszly, ale na szczęście jaśniutkie i widać tylko z bliska.
Ostatnio córka "rozmawiała" z braciszkiem, czyli gadała do brzucha i mówi do mnie: mamusiu, a jak miałaś taki chudy brzuch, to nie był taki owłosiony"

Cytat:
Pozdrawiam
Witaj

Co do balsamów, to ja mam kilka próbek palmersa masła kakaowego i jak zużyje, to chyba sobię kupię, bo pachnie obłędnie no i skóra po nim gładziutka i nawilżona.

Uff, tort gotowy. Teraz tylko czekam na gości. Młoda, jak zwykle miała radoche przy dekorowaniu. Tym razem kupiłam gotowe ozdoby, żeby torcik wyglądał lepiej niż zeszłoroczny, który już Wam kiedyś prezentowałam

Wkurzyła mnie baba ze szkoły rodzenia. Pisałam Wam, jak to u mnie wygląda - zajęcia dwa razy w tygodniu przez dwa miesiące, przy czym nie wiadomo w jakie dni, bo to jest uzależnione od dyżurów położnych w szpitalu. Dzisiaj mi napisała, że jak mam termin na październik, to powinnam iść na kurs od początku sierpnia do końca września i że ma już prawie komplet, bo inne ciężarne się już pół roku temu zapisywały... Wkurzyła mnie tym, bo po pierwsze mogę urodzić już we wrześniu, więc nawet bym kursu nie skończyła, a po drugie pół roku temu to ja o ciąży nie wiedziałam, no i skoro nie ma jeszcze kompletu, to co za różnica czy zapisze się teraz, czy zrobiła bym to pół roku temu?

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 15:22   #1552
siuska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mortisha84 Pokaż wiadomość

Ostatnio córka "rozmawiała" z braciszkiem, czyli gadała do brzucha i mówi do mnie: mamusiu, a jak miałaś taki chudy brzuch, to nie był taki owłosiony"
Ale słodko

Lusterko - też tak robię

Tynka - pisałaś coś w wiadomości ,,siuśki'' i myślałam początkowo, że to coś o mnie

Edytowane przez siuska
Czas edycji: 2014-06-29 o 15:25
siuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 15:26   #1553
nowa8686
Zakorzenienie

Mortisha udanej imprezki.

No faktycznie lipa/z ta szkola

Fasolinka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 15:39   #1554
PedzacaSkarpeta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
hej hej)

Hehe, w sumie słusznie, w końcu to nie przedszkole, mogli wcześniej sprawę przegadać. Także brawo za tani zakup

Też ostatnio ogarniałam jeszcze lusterkiem, ale to i tak nie daje 100% pewności

Cytat:
Pozdrawiam
Witaj, gratki za chłopaczka

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Hej Szkrabus.
Napisz co o sobie wiecej. I tak jak napisała Lilotka jak cos to czekam na wiad.

Wiecie co uwielbiam balsamy Tołpy . Uzywam nie tych dla kobiet w ciazy bo sa o wiele drozsze ale sa super. Teraz mam wygladzajacy i naprawde jestem mega zadowolona, takze polecam
Z Tołpy miałam żel do mycia twarzy, też sobie chwaliłam
Jeżeli chodzi o balsamy, to na razie tylko Ziajka dla ciężarnych, na razie rozstępów ciążowych nie mam (wcześniejsze się nie wybieliły ;P), zobaczymy jak będzie za dwa miesiące kiedy brzuch najszybciej rośnie

Cytat:

Witaj

Co do balsamów, to ja mam kilka próbek palmersa masła kakaowego i jak zużyje, to chyba sobię kupię, bo pachnie obłędnie no i skóra po nim gładziutka i nawilżona.

Uff, tort gotowy. Teraz tylko czekam na gości. Młoda, jak zwykle miała radoche przy dekorowaniu. Tym razem kupiłam gotowe ozdoby, żeby torcik wyglądał lepiej niż zeszłoroczny, który już Wam kiedyś prezentowałam

Dzieciaki są urocze, jak ich nie kochać
Udanej imprezki
Stary 2014-06-29, 16:31   #1555
gargantuiczna
Rozeznanie

Cytat:
Co do balsamów ja teraz katuje palmersa olejek i balsam Skóra mięciusienka po nim. Mam też z rossmana ale na sucho używam w łóżku mąż mi brzuszek smaruje
Ja chyba najbardziej lubię oliwkę babydream z ross. Teraz mam jakiś balsam z tej samej serii, bo się w sklepie pomyliłam. Jeszcze się smaruję ziajową mamma mia, całkiem przyjemna.
Ogólnie to podoba mi się ten przymus smarowania, bo nigdy nie miałam tak nawilżonej skóry.
Cytat:

Witaj

Wkurzyła mnie baba ze szkoły rodzenia. Pisałam Wam, jak to u mnie wygląda - zajęcia dwa razy w tygodniu przez dwa miesiące, przy czym nie wiadomo w jakie dni, bo to jest uzależnione od dyżurów położnych w szpitalu. Dzisiaj mi napisała, że jak mam termin na październik, to powinnam iść na kurs od początku sierpnia do końca września i że ma już prawie komplet, bo inne ciężarne się już pół roku temu zapisywały... Wkurzyła mnie tym, bo po pierwsze mogę urodzić już we wrześniu, więc nawet bym kursu nie skończyła, a po drugie pół roku temu to ja o ciąży nie wiedziałam, no i skoro nie ma jeszcze kompletu, to co za różnica czy zapisze się teraz, czy zrobiła bym to pół roku temu?
Hehehe, dobrze, że nie chciała, żebyś się zapisała 3 lata temu, a dziecko do szkoły już zapisałaś? ;-)
gargantuiczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 20:44   #1556
Lilotka
Zakorzenienie

Jaki tu spokój..... Na, na, na, na...

Paulina
Stary 2014-06-29, 20:56   #1557
gosiakk23
Rozeznanie

Witamy sie wieczornie Byłam z siostrą u rodziców narwałyśmy malinek i razem z mamcią zrobiłyśmy soczek w sokowniku na zimę. Wróciłam po 8 także dzień miło spędzony. Mąż jeszcze w pracy i w dodatku dzwonił że mu się przedłuży.
Cytat:
Zakupy robię w domku na allegro

Cytat:
Pozdrawiam
Witam serdecznie nową Brzuchatkę
Cytat:
Jaki tu spokój..... Na, na, na, na...
Chyba coś było nie tak z wizażem.. bo jakąś godzinę wcześniej próbowałam kilkakrotnie wejść i miałam błąd wczytywania strony, pewnie dlatego taka cisza była tyle czasu A jesli chodzi o "strzyżenie boberka" to lustereczko rzeczywiście najlepsze
Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
gosiakk23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 21:17   #1558
mortisha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gargantuiczna Pokaż wiadomość
Ja chyba najbardziej lubię oliwkę babydream z ross. Teraz mam jakiś balsam z tej samej serii, bo się w sklepie pomyliłam. Jeszcze się smaruję ziajową mamma mia, całkiem przyjemna.
Ogólnie to podoba mi się ten przymus smarowania, bo nigdy nie miałam tak nawilżonej skóry.

Hehehe, dobrze, że nie chciała, żebyś się zapisała 3 lata temu, a dziecko do szkoły już zapisałaś? ;-)
Córkę na studia już zapisałam, syna powyżej gimnazjum nie chcą zapisać przed porodem

Gosia u mnie też błąd wyskakiwał.

Uff i po imprezie. Nawet fajnie było Z tortem jak zwykle coś musiało być nie tak. Ozdoby, które kupiłam puściły jakąś wode, czy coś i wyglądały jakby się rozpuszczały. Ale i tak był dobry

Jutro mam wizytę o 12:30 i proszę o kciukasy

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 21:19   #1559
123spinka
Zadomowienie

cześć, na początku gratulację za wizyty, badania, dzidziusie,zakupy itd i kciuki za krążki i wszystkie inne sprawy
witam nowe dziewczyny
dość długo mnie nie było więc wybaczcie nie będę cytować, ale podczytuje was na bieżąco
u mnie wszystko ok ale jakoś wena mi ucieka jak zabieram się żeby cos naskrobać
Stary 2014-06-29, 21:20   #1560
nowa8686
Zakorzenienie

Czekamy na wiesci po

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Spinka nie jestes jedyna na forum takze sie nie przejmuj

Fasolinka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości