|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Cytat:
W takim razie wcale się nie dziwie, że jesteś ciągle głodna. Nie, od ryżu się nie tyje, tyje się od nadmiaru kalorii, czyli od wszystkiego jeśli zjesz tego za dużo i przekroczy to Twoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne. A taka dieta dostarcza za mało energii, a to potrafi nieźle rozregulować metabolizm, w wyniku czego waga może zatrzymać się w miejscu, bo zwolisz jego tempo. Tym bardziej, że ćwiczysz, powinnaś o wiele więcej jeść, bo nie jest prawdą, że aby schudnąć trzeba się głodzić. Ten jogurt o godzinie 18 to za mało, jak zjesz jakiś większy posiłek naprawdę nic się nie stanie.
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat kiedyś poszedł na pogrzeb w sportowych spodenkach i zwykłej jasnej koszulce, bo będąc w delegacji chciał odwiedzić rodzinę, a okazało się, że kuzynki mama zmarła. Nie czul się może zbyt komfortowo, ale wypadało pójść.
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
Bagaz podreczny do samolotu. Do plastikowej przezroczystej torebki musze wrzucać również kremy u filtr do twarzy?
Wysłano z tel. |
|
|
|
#1536 |
|
Konto usunięte
|
Jezeli na opakowaniu coś ma napusane że jest w ml a nie g to musi być w torebeczce..
Wysłane z mojego LG G2 mini. |
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo był za duży!Co sądzicie o spódnicach tiulowych? 30 mam panieński, ale nie chcę kupować sukienki, bo spódnice wg mnie są bardziej uniwersalne i jest większa szansa, że w takiej będę chodziła. Myślałam o zakupie takiej do kolan, ale zastanawiam się, jak będę w tym wyglądać, skoro mam w miarę zaznaczoną talię, ale dosyć duże uda i tyłek Gdzie kupić taką spódnicę? Podobają mi się te z Fanfaronady, ale tam ceny to 400 zł za interesujący mnie model. Dużo za dużo...
|
|
|
|
|
#1539 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wysłane z telefonu |
||
|
|
|
#1540 |
|
Konto usunięte
|
Polecicie jakąś aplikację dla prawie rocznej dziewczynki? Nie to żebyśmy ją od małego wciągali w to ale czasem jak np się jedzie godzinę z jednego miasta do drugiego to powoli się nudzą zabawki bransoletki pudełeczka itp.. a dziecko ogólnie jest bardzo żywe i bedzie siedziało spokojnie tylko z tel w rece dluzej niz 10 minut
Mam juz cymbałki, odgłosy zwierząt i pou ale już jej się chyba powoli zaczynają nudzić.. ![]() Wysłane z mojego LG G2 mini. |
|
|
|
#1541 |
|
Przyczajenie
|
Pytanie z
Co będzie potrzebne studentce? Tzn, no wiem, że na pewno długopisy czy coś takiego, chodzi mi bardziej o to czy do każdego przedmiotu kupować zeszyt czy lepiej jakiś zapas kartek i segregator, do którego będę to wszystko wpinać? Sorki, ale nie wiem co musze kupić, trochę nieogar ze mnie ![]() A, i oprócz czegoś do pisania i notowania będzie mi potrzebne coś jeszcze? Macie coś takiego wręcz NIEZBĘDNGO? Jakieś zakreślacze/cienkopisy, czy to już nie wypada?
|
|
|
|
#1542 | |
|
...
|
Cytat:
.Ale na moich studiach było tyle pisania, że jeden kołozeszyt miałam dwa pierwsze semestry .Zakreślacze, mazaki itp. też mam, bo łatwiej mi się uczyć z kolorowych notatek .
|
|
|
#1543 | |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;47812076]Jezeli na opakowaniu coś ma napusane że jest w ml a nie g to musi być w torebeczce..
Wysłane z mojego LG G2 mini.[/QUOTE] Cytat:
Dzięki. Może tz zapakuje jedna torebkę bo w jednej nie zmieszcze sie ze wszystkim Wysłano z tel. |
|
|
|
|
#1544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zależy jaki kierunek studiujesz. Ja studiowałam filologię i zeszytów potrzebowałam tylko do niektórych przedmiotów. z większości mieliśmy kserówki...pełnooo kserówek, podręczniki itp. Na twoim miejscu na sam początek, kupiłabym jeden większy kołonotatnik, z podziałem na kolorowe zakładki i przez pierwszy miesiąc tylko w nim zapisywala, notowała. Po miesiącu zobaczysz jaka forma będzie dla ciebie najlepsza, zeszyt, segregator, teczka, jakie metody notowania sa najlepsze do jakiego przedmiotu na twoim kierunku studiów ![]() a zakreślacze to BAZA u mnie różne kolory służyły do podkreślania konkretnego rodzaju informacji , zawsze zapasowy długopis, ołówek i przydawały mi się też małe żółte karteczki samoprzylepne przy da ci się też notes/kalendarz, aby zapisywać, kiedy co jaki wykładowca zada, na kiedy co masz oddać, kiedy kolokwium, na kiedy trzeba coś przeczytać, jaką książkę skserować, do jakiej zajrzeć itp
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2014-08-22 o 14:21 |
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama się w nim wypowiadałam. Może poszukaj
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Waga elektroniczna - czy da się ją jakoś ustawić, by dobrze ważyła? wymieniłam baterię na nową, a nadal za każdym razem jak wejdę, to pojawia się inna waga - różnica między pomiarami raz za razem to nawet 3 kg.
|
#1547 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1548 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Na pierwszym roku miałam kołonotatnik, ale to u mnie było bez sensu, bo na niektórych przedmiotach brakło mi miejsca i musiałam kombinować, a na innych nie zapisałam nawet dwóch stron. W dodatku lepiej mi się uczy z kartek niż z zeszytów. A i w teczce mogłam od razu nosić kserówki czy inne dokumenty i druczki. Mnie zakreślacz przydał się jedynie przy czytaniu długaśnych kserówek (w sensie, kolorowaniu najważniejszych rzeczy). Ale znam ludzi, którzy mieli strasznie kolorowe notatki, oczopląsu można było dostać. Niektórzy nawet kredki nosili i nimi podkreślali. Co kto lubi. Sama zobaczysz, jak Ci będzie najwygodniej. |
|
|
|
|
#1549 | ||
|
...
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Kupiłam ostatnio wysokie buty, dokładnie takie: https://polki.pl/we-dwoje/brazowe;sz...oto,81709.html W sobotę idę w nich na wesele. Mam dwa dylematy w związku z tym: - chyba do takich butów beznadziejnie jest założyć rajstopy? Bo jest dziura w miejscu palców i jak będzie widać szew to będzie beznadziejnie... Ale z drugiej strony tak na gołą stopę..ja wiem? Boję się, że się trochę poobcieram czy coś. No i nogi mam dosyć blade, zawsze ten problem rozwiązywały rajstopy a teraz sama nie wiem co z tym zrobić jakieś sugestie? ![]() - kilka dni temu mądra ja wybrałam się na zakupy w nierozchodzonych butach (innego typu), tak, że w rezultacie po godzinie łażenia chodziłam jak schrowana babuszka. Rozwaliłam sobie pięty.. Na szczęście nie jakoś mocno, już są w lepszym stanie ale też się boję czy jutro mi to nie "ożyje", bo te buty na wesele też są przecież nowe (chociaż wygodne w miarę, jak je przymierzam to dobrze się w nich czuję). Stąd moje pytanie: czy można jakoś zabezpieczyć pięty? Myślicie, ze gruby plaster rozwiąże sprawę? Przepraszam za tak głupawe pytania, no ale chyba poniekąd od tego jest ten wątek z góry dziękuję za odpowiedzi!
|
#1551 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- mam jasny skórzany portfel i niechcący maznęłam go długopisem, potraktowałam plamę zmywaczem do paznokci i chyba głupio zrobiłam bo nie dość że długopis został, to jeszcze zrobiła się ciemna plama (wygląda jak tłusta), czym ją wywabić? (i czy w ogóle się da)
|
|
|
|
|
#1552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1553 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie krzywa podłoga, moja waga ma to samo i muszę szukać w miarę prostego miejsca.
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1556 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kołonotatnik też się u mnie nie sprawdził. z jednego przedmiotu może brakować kartek, z innego może być za dużo, a jak są tylko jedne zajęcia, to trzeba dźwigać cały zeszyt.
|
|
#1558 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
kto to jest ksiądz Lemański i skąd on się wziął w mediach?
|
#1559 |
|
histoire abracadabrante
|
Jak grzecznie napisać kuzynce, że nie przyjdę na jej przyjęcie weselne?
|
|
|
|
#1560 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

nie wiem co o tym myśleć. 

Gdzie kupić taką spódnicę? Podobają mi się te z Fanfaronady, ale tam ceny to 400 zł za interesujący mnie model. Dużo za dużo...

Może tz zapakuje jedna torebkę bo w jednej nie zmieszcze sie ze wszystkim