|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Nie pokażę bo się suszy, a kiecka z H&M jeszcze nówka nie noszona bo z metkami. Na necie jej nie ma. Sukienka jest srebrna, szara coś jak ten mój płaszczyk z takimi krótkimi rękawkami i ma przy szyi takie diamenciki świecące, kształt litera A.
|
|
#1532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja rowniez zycze Wszystkiego naj naj w Nowym Roku duuuuzo zdrówka przede wszystkim ![]() ja dzis przywitam Nowy Rok pizamowo ![]() pierwszy raz od niepamietam kiedy ale dobrze mi z tym![]() my po wizycie poloznej ![]() wszystko ok ![]() macie troche naszego slodzziaka nawet mam zdjecie jak moje dziecko sie modli
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-31 o 15:06 |
||
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia nie przesadzam
A Maja sloooodka Cudna jest No i ciesze sie ze wszystko w porzadku
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne małe rączki
body ma fajne ![]() dziewczyny, udanej zabawy i hepi niu ju |
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki jak w Nowym Roku? Jak po imprezach?
Bo ja to sie nabawilam wczoraj wypuszczajac kota przez balkon... Zatok Bylam wykapana i mnie jakos zawialo... Musze sobie poradzic z nimi domowymi sposobami. Parowka dzis idzie w ruch. Ale czuje sie okropnie
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-01-02 o 08:37 |
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
Ewcia, śliczna ta Wasza Niunia Joasiunia, zdrówka!!! |
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, zdrowia!
u nas impreza kiepska, wczoraj wcale nie lepiej się czułam melduje się z pracy, trzymajcie kciuki, to dziś
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Helooo
Ja w końcu nie złożyłam wam życzeń, więc teraz chciałabym życzyć udanego 2015roku!!! ![]() Jak udały się imprezy? My pojechaliśmy do znajomych na noc filmową jak co roku M zasnęła dopiero o 23 (nie umie spaćw odbym miejscu, wszystko ją ciekawiło )Ewciu prześliczna ta wasza Majeczka Mamy takie samo body! Super się nosiły (M właśnie z nich wyrosła bo to 74 albo 80)
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, Bąbelek
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, trzymam trzymam... własnie o Tobie myślałam.
o której idziesz do szefa? zrób to szybko i bezboleśnie dla Ciebie |
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Passion ja tak specjalnie
Bombel i Monsz ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Ja tam pewnie wręczylabym wypowiedzenie na koniec dnia Chociaż i tak wypowiedzenie liczy się dopiero od następnego miesiąca nie?---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- M teraz ma jakiś okres wzrostu bo trzech dni non stop głodna Chodzi i woła Tato/mamu mniam mniam.W ogóle próbuje już sklejać pojedyńcze słowa Jak wracaliśmy od znajomych wczoraj rano to po wsadzeniu do fotelika zaczęła machac i mówi : Pa pa tato Takie małe drobnostki a cieszą strasznie
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
na razie jestem sama, pewnie temat sam zacznie.
mam napisane, że z końcem stycznia chcę być wolna pewnie przyjmie z radością![]() na pierwsze trafiła mi się 90 letnia komunistka Madzia mała mądrala ![]() monsz to pamiętam, że4 piszesz ale tu wolałam zwrócić uwagę
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
ja to pewnie poszłabym jak najszybciej co by mieć z głowy
![]() daj znac Passion jak poszło!! |
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno dam znać
![]() tylko teraz z nim gadałam i nie wie czy przyjedzie |
|
|
|
|
#1545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciuki Cytat:
ja za body dalam chyba 7zl w textil market oj Madzia to bedzie cwaniara ![]() dziekujemy za komplementy smiejemy sie z tz ze z dwoch takich potworow takie ladne dziecko wyszlo idziemy dzis na pierwszy spacerek
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Passion czymam kciuki. A jak Menzowe zatoki?
Takaya fajnie ze Madzia taka rozwinieta w słownictwie Dziewczynki czesto szybciej zaczynaja mowic
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, lepiej już, zdecydowanie. Ale dalej na antybiotyku. lada dzień chyba kończy
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Passion heh zatoki to paskudna sprawa. Mi to zawsze uderza w zatoki jak mnie owieje... A Ty czemu wczoraj sie kiepsko czulas?
Ewcia ooo szybciutko idziecie na spacer. Tylko uwazajcie bo wieje niesamowicie! Powodzenia ![]() Heh nie wiem co jeszcze spakowac do szpitala :/ |
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pani polozna kazala wychodzic ![]() ja do szpitala zapomnalam sztuccow talerzyka i kubka ![]() stwierdzilam ze jak bedziemy jechac to wrzuce ale akurat jak mi wody odeszly to ostatnia rzecz o jakiej myslalam to sztucce ![]() wez sobie recznik jednorazowy do osuszania krocza i woda z dziubkiem
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, wino i szampan, oto winni
![]() podkłady poporodowe podkłady te a'la podpaski piżamy szlafrok klapki pod prysznic majtki jednorazowe ręczniki szczoteczka/pasta do zębów żel pod prysznic szampon(zalezy jak często myjesz głowe) dezodorant papier toaletowy chusteczki nawilżane butelka wody, dla mnie z dzióbkiem sztućce kubek małą poduszkę, jaśka pieluchy tetry ubranka ewentualnie kosmetyki dla dziecka, choć szpital może swoich używać chusteczki nawilżane rożek smoczek, jeśli planujesz ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- zależy od porodu, sn chyba tantum rosa dziewczyny polecają ja bliznę po cc myłam mydłem biały jeleń |
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Jestescie niezastapione
![]() Ewcia o widzisz a u nas wieje jak na dzikim zachodzie :/ Passion aaa takie skutki
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
już milion razy miałam pytać
do wszystkich mam starszych dzieci ![]() jak długo Wasze dzieci były na mm? M pije picie z bidonu ze słomką, mleko jeszcze z butli ale chcę zmienić, na bidon, nie? ze zwykłego kubka jak na razie dużó nei wypije. T'ai z tego co pamietam Jaśko pił z bidonu? Swoją drogą odezwij się! Czasu nei masz, ale chociaż z raz na tydzień z onfo co u Was dwa, IK, Ta'i, proszę napisać jak odzwyczaiłyście od smoczka, zaczynam dojrzewać Zosia chyba jeszcze ma, Maciuś nigdy nie miał, Dark, Qsloncu rzadko bywają.
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Passion ale już do pracy poszedł?
Ewka ja to chyba w Carfurze kupiłam za podobną cenę 6 czy 7 zł Tekst z potworami bezcenny W klubie postaram się wkleić parę fotek wieczorem
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu najlepiej dowiedz sie co Ci potrzebne dla dzidzi w szpitalu
u nas niby tylko ciuchy na wyjscie a;le pani pytala czy mam pampersy i chusteczki oczywiscie nie bylo problemu pani dala ale tz dowiozl na drugi dzien ja rane polewalam woda utleniona na poczatku a w domu acteniseptem tak lekarze i polozne mowily ale tez czytalam ze duzo osob uzywa wlasnie tantum rosa mi podklady nie byly potrzebne leza i miejsce zajmuja ![]() w szpitalu dawali swoje a w domu nie byly mi potrzebne ale kazdemu co innego pasi ![]() a mojemu tz uratowal zycie sprite ktory kazalam mu kupic jak jechalismy do szpitala na cpnie(on myslal ze ja mam zachcianke) a ja mu kazalam pic po porodzie i dzieki temu chyba przezyl ![]() ale P sie chyba nie wybiera jesli dobrze kojarze passion i co przyjedzie?
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w szpitalu kazali płynem do higieny intymnej myć tym co się używa na co dzień o ile jest nie barwiony i nie perfumowany (polecali białego jelenia do HG lub to co tak cały czas reklamowali nie pamiętam nazwy) No i ja dodatkowo przemywałam Tantum Rosa
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weźcie, dupa ze mnie ![]() wpadł na sekundę, z córką, nawet się nei rozbierał. Dzwoniłam, czy może jeszcze wejśc do mnie ale gadał przez telefon i odjechał. Bosheeeee, jak ja cipa jestem ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- muszę pozbierac jakies śmieci i udawać, że wyrzucam i przy okazji zapalę
|
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia w szpitalu niby tylko mam miec chusteczki i nic wiecej. No Oprocz koszul kapci czy klapek... Ale chodzi mi o takie rzeczy dla mnie
Kubek i sztucce tez spakuje. Nie pomyslalam wlasnie o tym P niby sie nie wybiera ale ja wiem jak to bedzie... A no i tez tak mialyscie ze nie na koncowce nie mialyscie smaku jesc? Ja dzis zjadlam buleczke malutka i niie dam rady zjesc obiadu Ogolnie ostatnio jem na sile :/ A nie wygladam ![]() Passion heh tez nie lubię zalatwiac spraw tak na szybko. W poniedzialek moze powiesz? Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-01-02 o 13:31 |
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, P nie chce być przy porodzie?
córka mnie zbiła z tropu, do tego nawet miły był w poniedziałek będę gdzie indziej, wątpie, że do mnie przyjedzie. Muszę do niego zadzwonić żeby jeszcze dzisiaj podjechał![]() w moich wyobrażeniach było to łatwiejsze ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- ja miałam caały czas ochotę jeść. Fakt, dzień przed mniej, z nerwów. Za to dobę po cc kromka z masłem smakowała nieziemsko
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
No nie dziwię Ci sie
Ja tez jak szlam gadac z szefowa to lekko nie bylo ![]() Moj P jak sie dowiedzielismy o fasolce bardzo chcial. Ale zbilam Go z tropu i powiedzialam ze sama dam rade ze niepotrzebny On tam Ale jak tak opowiadacie ze dobrze miec Swojego przy boku to sie zastanawiam czy dobrze robię... Zreszta... Bedzie co ma byc Ja juz nic nie planuje Zycie i tak samo planuje za mnie ![]() Ech ale mnie leb boli :/ |
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, że dobrze mieć. Tym bardziej, jak facet chce. Zresztą, zobaczenie dziecka zaraz po porodzie jest bezcenne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Ja we wszystkim juz wygladam okropnie

Bylam wykapana i mnie jakos zawialo... Musze sobie poradzic z nimi domowymi sposobami. Parowka dzis idzie w ruch. Ale czuje sie okropnie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)