![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Kano, super niespodzianka ze strony rodziców
![]() Aga, no popatrz jak miło spędziłaś dzien z teściami ![]() Inco, Trzymamy kciuki ![]() ![]() Martula, tak, co by nie było dla nas już luty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Rozeznanie
|
zielona butelka- właśnie brakowało mi tego określenia- ubezwłasnowolnienie przez własne ciało
![]() ![]() Mnie wczoraj na zakupach w Zarze dopadły Braxtony do tego polecała mi po nogach jakaś biała wydzielina- jak mnie mój tż zobaczył i usłyszał że coś mi mokrego poleciało to chłopak zbladł, widziałam strach w jego oczach. A mi przez głowę przeleciała taka myśl że jak bym w tej Zarze urodziła to może dożywotnie zniżki bym dostała, albo chociaż wyprawkę dla Małej.
#1533 |
Rozeznanie
|
Kano ale miła niespodzianka
![]() Ja miałam dziś sprzątać, ale przez te skurcze i nieobecność tż przeleżałam pół dnia, żeby nie wywołać wilka z lasu tzn. Majki z brzucha; ) Teraz Wasza kolej na odpoczynek; ) ja mam nadzieję na spokojna noc. Jak ma się coś zacząć to poproszę w poniedziałek ![]() MaladT - ależ Cię trzyma...Mała uparcie chce jeszcze być w brzuchu. .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Wtajemniczenie
|
Aga to intensywny dzień miałaś!
No tak, my jutro przecież rodzimy ![]() Na obiad 5 pierogów i jeszcze teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Kano ale super
![]() Ja siedzę juz podłączona do Tensa... Ale ulga dla kręgosłupa. Mogłabym z tym spać ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Powiem.ci ze mi średnio jutro pasuje haha i czopa na horyzoncie nie ma haha
#1536 |
Zakorzenienie
|
Inco oby Józio przy rąk na wadze. Wczoraj trafilam na Twoja polozna w szpitalu. Bardzo mila
zaraz uciekamspac. Skurczy brak za to mama dzis jest nadaktywna...a na ktg byly momenty z minutowe ze miala tetno 60-80 troche sie tym martwie
#1537 |
Rozeznanie
|
Aga jestem ciekawa tego TENSa, ciekawe czy u mnie w szpitalu jest dostepny.
ja wlasnie napisalam co mamy jeszcze dopakowac na ostatnia chwile do torby i co ma moj maz zabrac/zrobic jak my bedziemy w szpitalu ![]() Mnie moja mama denerwuje, co nie zadzwonie to sie pyta czy rodze... kurde, na pewno jak sie zacznie, to bede miala ochote z nia na pogawedki... Przeciez dam jej znac jak bede w szpitalu i cos bedzie na rzeczy. Cos czuje, ze teraz codziennie ktos bedzie mnie atakowal jak sie sprawy maja :P
#1538 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciekawa czy to pomoże na krzyżowe... Liczę ze tak :-(
Nie wiem ile w tym dziś siedzieć... Niby można itd ale młody tak fika ze aż mi dziwnie.. Ale ulga pleców po całym dniu naprawdę jest! ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-31 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Najważniejsze, że jesteś w szpitalu, to bedą mogli reagowac jak coś. Nie martw się na zapas i ile się da to wypoczywaj i nabieraj sił. Może to wszystko ze stresu, że tak bardzo chcesz urodzić...No i dobrej nocki życzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
Sobota a w tv nic nie ma.... Grrr
![]()
#1541 |
Zakorzenienie
|
Mi położna mówiła, że czasem gdy mała się obróci to łapie nasze tętno i dlatego takie wartości. Tak samo tym doplerem jak sprawdza i czasem słychać bicie powiedzmy 140 to mówi ze to tylko z pepowiny i musimy szukać dalej. Dlatego tez ona nie doradzają samemu sprawdzania
Ja ciągle leżę grzecznie. I czekam na skurcze...
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
M boli głowa wiec poszedł spać.. mnie dotrzymuje towarzystwa Sex w wielkim mieście na Comedy central
![]()
#1543 |
Konto usunięte
|
zielona fajnie że już na wschodzie
![]() Mała ale masz przeboje. Szkoda że się tak męczysz Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Inco kciuki za wagę ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka nie wiem czy tu jeszcze zajrzysz przed szpitalem, ale jak coś to trzymam kciuki, żeby wszystko poszło pomyślnie, innej opcji nie ma. Trzymaj się :kciuki :
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka trzymam kciuki i jestem z Tobą myślami :-*
Dziewczyny witajcie oficjalnie w lutym!!!!!! 🍀
#1546 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
mlebi,ewcik,wiecie ze ja sobie myslalam to samo o tej kobiecie,ze tyle nie czula ruchow jak... choc z drugiej strony,dzis dopiero po calym dniu sie zorientowalam ze nie wiem czy czulam mala,bo ciagle cos robilam ![]() aktywnosc jej sie zmniejszyla cos ![]() logoasia ale sliczna ta Twoja Karolcia ![]() no nie moge,zazdroszcze wam Ilonka i Szymus :lov Mamazuzi dobrze ze przezylas wizyte T ![]() a tz-et jak sie sprawuje? Ty juz wszystko ogarniasz?Madzia daje mamie wytchnac?i jak Zuzia jako starsza siostra sie spisuje? amarantas pewnie juz w domku jestescie bo rano czytalam ze wyjdziecie,super ![]() Olcia chociaz mialas malinowego penisa ![]() ![]() wegielku o kurcze,moze sie cos szykuje u Ciebie juz? kurcze,ja nie mam chyba zadnych przepowiadaczy albo ich nie czuje ![]() Asia sliczna ta mata ![]() fajnie ze spedzilas milo dzien z rodzinka kano to faktcyznie rodzice Ci niespodzianke sprawili,ale wiesz co?picolo to bym sie napila,od sylwestra za mna chodzi ![]() Inco dziekujemy za rady ![]() Migotka tak to jest w weekendy w szpitalu :/ masakra obyscie szybko wrocili do domku zielona taaa,uwierz ja rodzilam w swieta,tzn dzien przed,potem wigilia-caly dzien mdlalam i dostalam za to opieprz,ze jakbym miala zle wyniki przyszedl by lekarz lekarz przyszedl po swietach i co powiedzial?pani ma takie tragiczne wyniki ze ja pani nie wypisze ![]() ![]() ![]() cos mialam komus pisac i nie wiem Duszona odezwij sie co u was Kasiu ![]() Mala jej ja caly zcas myslami przy Tobie,nawet mialam nadzieje ze jak wejde beda wiesci ze urodzilas,a tu cos mala nie chce wspolpracowac :/ Mlebi a Ty masz stresa juz? bo u Ciebie tez nie dlugo dzidzius bedzie po drugiej stronie brzuszka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Inco i oby maly aldnie przybieral ![]() Tuli Ty pytalas o biustonosze do kp? ja sobie kupilam taki ladniejszy,ale tez nie usztywniany tylko materialowy bardziej,wiekszy o rozmiar,mam jeszzce dwa szmatkowe i jeden sportowy,jak mialam mega nawal to sportowy sie sprawdzal najlepiej Aga,biala intensywne dnie mialyscie ![]() biala mialam Ci jeszcze psiac ze dobrze ze siostra dochodzi do siebie no Aga luty -mozesz rodzic !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zakorzenienie
|
Nooo mogę.. Od dziś mam zakaz brania nospy o magnezu od gina. I chyba tak sobie wkrecilam niedziele, że boje się iść spać hihi
Żartuje ![]() ![]() No dobra zbieram się do sypialni ![]()
#1548 |
Zakorzenienie
|
haha Aga nie bedzie tak zle
![]() ale tak pisalyscie z Asia o tej niedzieli,ze jakos sama mam wrazenie ze wejde jutro a tu bach-urodzily obie ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Rozeznanie
|
Buu mam nadzieje ze mała zacznie bardziej fikać ale myśle ze jak masz sie zamartwiać to jedz spr na IP. Zrobią Ci ktg i uspokoją. Ma pewno wszystko ok moja tez z 3 dni temu jakiś była spokojna a teraz znów sie ładnie rusza.
#1550 |
Konto usunięte
|
Kasia kciuki. Trzymaj się kochana
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Raczkowanie
|
Ale mamy śliczne "lutowe" maleństwa!
![]() Inco, trzymamy kciuki za Józinka żeby przybierał na wadze i dzięki za rady ![]() Mnie o 2 złapały skurcze i do teraz co jakiś czas łapią, jest mi niedobrze, co chwilę biegam do kibelka, chyba organizm się oczyszcza. Ale Małą czuje pomiędzy skurczami więc staram się nie panikować. Na razie to jest tak nieregularne, że nie wiem czy to już się coś zaczyna czy to dopiero zapowiedź, ale nie mogę spać. I w sumie to też bym wolała, gdyby Mała poczekała do poniedziałku ![]()
#1552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1553 | |||||
Zadomowienie
|
Cofam się w wątku na ile mogę, żeby zorientować się w sytuacji ;-)
Cytat:
Cytat:
![]() Szymek i Karolinka śliczni! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
Witam I ja. Jestem juz po badaniu krwi i akcji siuski. Średnio się wyspalam bo nie dość ze co 2h pobudka to jeszcze jedna z lokatorek chrapie gorzej niż mój maz w połączeniu z psem. Dobrze ze mam zatyczki ale cholera mam ochotę jej łóżkiem potrząsnąć by się zamknęła.
W nocy i teraz mnie brzuch boli. Tylko to nie są skurcze a stały bol i brzuch jest mega twardy. Nie wiem o co chodzi ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- inco leze na 1 p.15 kasiulka powodzenia na cc Mlebi a Ty dzis do szpitala czy jutro w dniu cesarki? ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- od. Jakbym udusila ta laske poduszka to moge to zgonic na depresje przedporodowa? znowu chrapie jakby pole orala ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Jakbym zadusila chrapiaca laske poduszka to moge zgonic na depresje przedporodowa? Tak daje jakby pole orala i to przynajmniej zetorem.
#1555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gorzej z tym chrapaniem :-\ Trzymaj się dzielnie! Mąż jest w Toruniu? Masz kogoś, kto by Ci coś dowiózł, czy poprosić M, żeby coś Ci zawiózł (ja niestety uziemniona)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Konto usunięte
|
Inco 110 na czczo?
Idę dziś po południu do szpitala bo będę mieć badania przed cc i wywiad z anestezjologiem i dietę Mała ja nie wiem co się z Tobą dzieje. Taki mały uparciuch Ci się trafił Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Oj Inco kochana kobieto. Ja męża mam dzisiiaj jeszcze. Dziś też rodziców zobaczę pewnie bo mi mloda biorą. Maz jutro do pracy ale codziennie po 17bedzie spowrotem wiec w razie awarii coś dowiezie.
Co do patologii to niebo a ziemia. Jeszcze wczoraj trafiłam na moja położna od ginekologa wiec wogole było mi fajnie. Ta też zdziwiona ze jeszcze w dwupaku siedzę. Zobaczymy jak to jeszcze długo potrwa bo póki co oznak wielkich nie ma żeby ruszyła mala na swiat ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Inco jesteś kochana. Póki co dzis mam męża cały dzień w mieście a po południu rodzice przyjeżdżają także pewnie zajrzą i do mnie tym bardziej ze córka chce się pożegnać ze mną. A jutro maz do pracy jedzie tyle ze bedzie codzien zjeżdżał wiec mi dowiezie potrzebne rzeczy jakby coś. Co do porównania to 1 o niebo lepsza. Czysto, sprzątają codziennie,personel ok. Mam nadzieje ze lekarze będą chociaz próbować mi octy podać to moze księżniczkę moja ruszy by juz wychodzić powoli. Na 2 dopiero po 42 tygodniu łaskawie coś chcieli robic ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Cytat:
Gardło mnie boli :'( muszę męża zmolestowac by mi tabsy moje przywiózł. Najlepsze ze wczoraj tak pakował dla mnie rzeczy ze polowy nie zabrał. Ja nie wiem gdzie to ma glowe ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 |
Wtajemniczenie
|
Kasia jeszcze raz chciałam Ci życzyć powodzenia. Wszystko będzie dobrze
![]() buu Tobie odpisze z komputera bo trochę tych pytań jest ![]()
#1559 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulka
ogromne kciuki za to by akcja cc przebiegla sprawnie i bys szyciutko doszla do siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Możliwe, że najpierw zaloza Ci balonik. Później podadza oxytocyne. Tak przynajmniej było u jednej z dziewczyn w moim pokoju: 31tc. Trzymaj się! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.