Mamusie wrześniowe 2015 cz. II - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-08, 10:39   #1531
truskafffka91
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II

A ja chce wiosnę. Ten zapach ...
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 10:50   #1532
owieczkaa
Zakorzenienie

U nas dzisiaj grad pada, taki drobny Więc jest biało od gradu Też bardzo tęsknię za wiosną, ale ostatnio usłyszałam śpiew ptaszka w parku, także może niedługo przyjdzie.
Stary 2015-02-08, 10:52   #1533
truskafffka91
Wtajemniczenie

Owieczka oby "przyszła" wiosna. W marcu juz będzie (mam taka nadzieje)
Stary 2015-02-08, 10:53   #1534
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Aakkzzii sprzedaj mieszkanie ( o ile nie wynajmujesz) i kupców sobie mieszkanie np. W Rembertowie. Ja bym wolała mieszkać na obrzeżach Wąsy niż w centrum. Tylko, żeby była dobra komunikacja miejska. W Rembertowie jest SKM
ojj nieee ciężko jest gdziekolwiek się przenieść jak już się w centrum mieszka, taka wygoda wszędzie blisko , metro pod domem, nie wyobrażam sobie mieszkać poza Warszawą , jak ja od dziecka Warszawianka , nie to nie dla mnie , wiem że domek ogródek to jest to ale jednak jestem wygodnicka
może kiedyś jak będe stara się wyniosę na działkę , bo mamy pod Otwockiem też nie daleko więc jest jakaś alternatywa

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 10:54   #1535
truskafffka91
Wtajemniczenie

A ile Ty masz pokoi? Pisalas, że 30m... To chyba kawalerka?
Stary 2015-02-08, 11:02   #1536
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

2 pokoje 37 m

wymianki
Stary 2015-02-08, 11:03   #1537
truskafffka91
Wtajemniczenie

Aaaa...
Stary 2015-02-08, 11:10   #1538
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

dla dwójki z psem jest ok, dla trójki też jest ok, jak bedzie nas wiecej to pewnie bedzie trzeba pomyśleć nad czymś większym

wymianki
Stary 2015-02-08, 11:21   #1539
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
2 pokoje 37 m
Jak dobrze wszystko przemyslisz to mozna się fajnie urządzić.

Witam sie w niedzielę

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:23   #1540
ania_2019
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to ania_2019

Cytat:
ale masz fajny widok z okna, takie malusie domeczki jak zabawkowe
ja jak wyjze to mam blok 12 piętrowy na przeciwko , po lewo pare wierzowców, do tego budują następne po prawo , i jak się wychyle to mam pałac kultury to jest akurat fajne ale brakuje mi takich "wakacyjnych" widoków zza okna, bo ja takie widuje tylko na wakacjach.
Urok angli male angielskie domki widok mam taki od wyjscia z ogrodu choc tak naprawde mimo ze wygladaja male jw srodku jest duzo miejsca mamy naprawde duzy salon i duza kuchnie plus 3 pokoje i 2 lazienki wiec miejsca sporo ale fakt faktem w porownaniu z domami w polsce to sa malutkie
ania_2019 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:23   #1541
truskafffka91
Wtajemniczenie

Ja widziałam świetne łóżka, szafy, kanapy. Chyba na kwejku. Ale jeśli " chodzi " o sklep to nie wiem gdzie można kupić.
Stary 2015-02-08, 11:26   #1542
ania_2019
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to ania_2019

Ja zaraz zabieram sie za lepienie pierogow ostatnio smaka mi narobilyscie
ania_2019 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:29   #1543
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania_2019 Pokaż wiadomość
Ja zaraz zabieram sie za lepienie pierogow ostatnio smaka mi narobilyscie
Haha, ja miałam wczoraj. I też mi narobily smaka...
Stary 2015-02-08, 11:37   #1544
ridja devojka
Zakorzenienie

Kurcze, w czwartek mam wizytę u ginekologa, mam zrobić wszystkie badania (mocz, morfologia, glukoza, grupa krwi). Właśnie czytam, że przeziębienie może wpływać na wyniki. Poza tym, nie mogę iść na badania na czczo, bo biorę antybiotyk i muszę cokolwiek zjeść rano żeby go nie brać na pusty żołądek.

Pytanie - czy przełożyć wizytę? Nie wiem, jak się będę czuła do tego czwartku ale do środy biorę antybiotyk więc chyba lepiej przesunąć i zrobić badania jak należy.
Stary 2015-02-08, 11:49   #1545
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
A ja chce wiosnę. Ten zapach ...
Ja też. Póki co u mnie na KUjawach sypie śnieg właśnie,w nocy też napadało i jest słonko.
A co do wiosny,to ja jak co roku o tej porze zaczynam juz mózg oszukiwać,że przecież...luty to koniec zimy,marzec to praktycznie już wiosna (no dobra wiem...g**** a nie wiosna,ale ciiiiii-mój mózg nie musi o tym wiedzieć ),zatem dotrwać do konca lutego i wiosenko witaj

Nadrobiłam wątek bo od kilku dni nie czytałam i jestem w szoku,że jeszcze do nas nowe wrześnióweczki sie dopisują

natina2 witaj

Doorisska Pozdrav! (Volim Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu )
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:52   #1546
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania_2019 Pokaż wiadomość
Urok angli male angielskie domki widok mam taki od wyjscia z ogrodu choc tak naprawde mimo ze wygladaja male jw srodku jest duzo miejsca mamy naprawde duzy salon i duza kuchnie plus 3 pokoje i 2 lazienki wiec miejsca sporo ale fakt faktem w porownaniu z domami w polsce to sa malutkie
Mnie się te ich domki nie podobają. Klaustrofobiczne są dla mnie. Ja wolę mniej pokoi a duze i raczej wyższe a u nich mini i niskie jak diabli. No i te schody strome :/ Rury idące na ścianach na zewnątrz, blee.

Witam. Ja już po szkole, poszło, że lepiej nie mówić

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:57   #1547
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
Coś mnie ominęło, jakieś bałkanofilki?
Zdravo
Stary 2015-02-08, 12:06   #1548
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Coś mnie ominęło, jakieś bałkanofilki?
Zdravo
Da
Ty też? Sądząc po nicku pewnie zaraz napiszesz,że masz korzenie bałkańskie a ja wtedy zzielenieję z zazdrości i się potnę Gillettem

Mam ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkcie Cro i krajów byłej Jugosławi. Uczymy sie z TŻ chorwackiego,co prawda sami bo z ksiażek.Duzo rozumiemy i jakos chyba nie mamy problemu by się dogadać z tubylcami. Do Cro jeżdżę od lat i na emeryturze tam zamieszkam (tak myślę i marzę,właściwie oboje o tym marzymy z TŻ).Fascynuje nas dosłownie wszystko-kultura,turystyka,żarcie-najpyszniejsze na swiecie,ludzie,przyroda itp. Tak przepadliśmy,ze nie chcemy nigdzie indziej jezdzić na wakacje.
Stary 2015-02-08, 12:14   #1549
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Poniekąd ja. Wychowałam się w Piekarach, ale aktualnie mieszkam w Krakowie, wyjechałam na studia i już zostałam. Ale rodzice mieszkają na Śląsku.
A co do obaw o opiekę nad dzieckiem, to mam takie same Jestem jedynaczką, w rodzinie jakoś nie było za dużo dzieci, na których mogłabym poćwiczyć i też się będę uczyć dopiero na własnym

Co do biustu, to mnie akurat cieszy, że rośnie Jedyny objaw ciąży u mnie jak narazie Już się w żadne staniki nie mieszczę. Tylko na mnie ciężko kupić, bo mam mały obwód 65f/g (zależy od rozmiarówki). A jak już są to bajeeeecznie drogie.
Ale te bajecznie drogie przetrwają kilka lat, prędzej ci cycki wyrosna niż stanik się zepsuje Ja kupuje tylko takie
Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Czyli nie tylko ja mam obawy

Mi sie zaczyna troche wylewac... Mam nadzieje ze duzo nie pojdzie bo i tak mam ogromne... Ja za swoje dotychczasowe placilam 70-90
Ja za swoje płacę ok 150 i w górę, ale są nie do zdarcia.
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Marta- o te krokiety to dobry pomysł. Ja potrawke z kurczaka pamietam z dzieciństwa. Bleeee

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Fuuuuuu! mam takie same wspomnienia z dzieciństwa :P
Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które mają duży biust i problem z kupieniem biustonosza- polecam Wam firmę AVA Lingerie. To polska marka, która produkuje bieliznę bardzo dobrej jakości, w dobrych cenach i do tego mają szeroką rozmiarówkę
Miałam 2 staniki z tej marki i nie mogę podzielić twojej radości. Po 4 mieisacach wygladały jak szmaty :/ Sprane kolory, wyłażące druty i prujące sie nitki. Dla mnie to były pieniądze wywalone w błoto. Poza tym, ile bym ich nie nosiła i prała, wiecznie mnie obcierały. Nienawidziłam ich. No i cena jak za takie badziewie nie jest atrakcyjna 100-110 zł, za to można kupić na promocji markowy, zagraniczny stanik, który będzie mi służył latami.
Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Ja mam upatrzony jeden wózek. Zachorowałam na niego jak zobaczyłam u koleżanki. Mogłam chwilę "poprowadzić" i nigdy nie jechałam wózkiem, który tak lekko chodzi. Skęca właściwie w miejscu i polskie chodniki mu nie straszne. Nadaje się do jazdy po lesie, można wjeżdżać nim pod schody, dla mnie ideał, bo nie lubię stacjonarnego życia
Ale ma wadę bo kosztuje prawie 4000zł. Liczę, że wyrwę używkę na ebay-u.
Oto i wóz: http://valcoobaby.pl/chariot-cougar,id180.html
Do niego trzeba dokupić wkład "gondolkę" na początek + zestaw kółek.
Szczerze? Nie wyobrażam sobie tego wózka z gondolą, gdzie ją się montuje? Dla mnie za bardzo przypomina wózek inwalidzki

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Da
Ty też? Sądząc po nicku pewnie zaraz napiszesz,że masz korzenie bałkańskie a ja wtedy zzielenieję z zazdrości i się potnę Gillettem

Mam ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkcie Cro i krajów byłej Jugosławi. Uczymy sie z TŻ chorwackiego,co prawda sami bo z ksiażek.Duzo rozumiemy i jakos chyba nie mamy problemu by się dogadać z tubylcami. Do Cro jeżdżę od lat i na emeryturze tam zamieszkam (tak myślę i marzę,właściwie oboje o tym marzymy z TŻ).Fascynuje nas dosłownie wszystko-kultura,turystyka,żarcie-najpyszniejsze na swiecie,ludzie,przyroda itp. Tak przepadliśmy,ze nie chcemy nigdzie indziej jezdzić na wakacje.
Ja muszę tam kiedyś pojechać, ale niestety u nas mało takich typowych wyjazdow a wiekszosć raczej samochodem

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-08, 12:22   #1550
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Da

Nie mam korzeni, studiowałam slawistykę, dokładnie serbski W Serbii byłam na wymianie (Nowy Sad), a na Bałkanach jestem praktycznie co rok (wakacje, majówki, wycieczki) piszę też do pewnego portalu informacyjnego o krajach bałkańskich a niedawno napisałam przewodnik, jeszcze niewydany
Akurat Chorwacja mnie najmniej z tych wszystkich państw fascynuje, ale też najmniej ją znam

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ja muszę tam kiedyś pojechać, ale niestety u nas mało takich typowych wyjazdow a wiekszosć raczej samochodem
My w większości też samochodem, uwielbiam to tylko raz byłam na wczasach all inclusive i szczerze mówiąc, wybieram wolność i samochód
Stary 2015-02-08, 12:43   #1551
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ale te bajecznie drogie przetrwają kilka lat, prędzej ci cycki wyrosna niż stanik się zepsuje Ja kupuje tylko takie

Ja za swoje płacę ok 150 i w górę, ale są nie do zdarcia.

Fuuuuuu! mam takie same wspomnienia z dzieciństwa :P

Miałam 2 staniki z tej marki i nie mogę podzielić twojej radości. Po 4 mieisacach wygladały jak szmaty :/ Sprane kolory, wyłażące druty i prujące sie nitki. Dla mnie to były pieniądze wywalone w błoto. Poza tym, ile bym ich nie nosiła i prała, wiecznie mnie obcierały. Nienawidziłam ich. No i cena jak za takie badziewie nie jest atrakcyjna 100-110 zł, za to można kupić na promocji markowy, zagraniczny stanik, który będzie mi służył latami.

Szczerze? Nie wyobrażam sobie tego wózka z gondolą, gdzie ją się montuje? Dla mnie za bardzo przypomina wózek inwalidzki

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Powiem Ci, że jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś miał takie negatywne przeżycia z tymi stanikami. Ja mam chyba z 5 i je naprawdę uwielbiam. Poleciłam też kilku koleżankom i wszystkie zadowolone. Moim zdaniem nie różnią się niczym od innych, dużo droższych, które też mam w swojej szafie. Ale jak widać, nie jest to marka idealna, która będzie pasować wszystkim.

A znasz może Panache ? Widziałam ostatnio kilka pięknych staników tej marki i chcę się wybrać pomierzyć w przyszłym tygodniu, ale nie mam pojęcia jak z jakością.
AaaMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:49   #1552
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
ojj nieee ciężko jest gdziekolwiek się przenieść jak już się w centrum mieszka, taka wygoda wszędzie blisko , metro pod domem, nie wyobrażam sobie mieszkać poza Warszawą , jak ja od dziecka Warszawianka , nie to nie dla mnie , wiem że domek ogródek to jest to ale jednak jestem wygodnicka
może kiedyś jak będe stara się wyniosę na działkę , bo mamy pod Otwockiem też nie daleko więc jest jakaś alternatywa
To ja taka Poznaniara, czasem zazdroszczę znajomym domu z ogródkiem i jeszcze często gdzieś blisko lasu, ale wracam do siebie i nie narzekam na dojazdy do pracy, wszędzie blisko, jak chcę wyskoczyć do kina czy teatru, to nie mam problemu.

A taką małą namiastkę domku pod lasem mamy na działece, akurat jest blisko lasu, już nie mogę się doczekać aż zrobi się cieplej i sezon grillowania

Cytat:
Kurcze, w czwartek mam wizytę u ginekologa, mam zrobić wszystkie badania (mocz, morfologia, glukoza, grupa krwi). Właśnie czytam, że przeziębienie może wpływać na wyniki. Poza tym, nie mogę iść na badania na czczo, bo biorę antybiotyk i muszę cokolwiek zjeść rano żeby go nie brać na pusty żołądek.

Pytanie - czy przełożyć wizytę? Nie wiem, jak się będę czuła do tego czwartku ale do środy biorę antybiotyk więc chyba lepiej przesunąć i zrobić badania jak należy.
Za nim przesuniesz wizytę zapytaj może lekarza

Cytat:
Ja też. Póki co u mnie na KUjawach sypie śnieg właśnie,w nocy też napadało i jest słonko.
A co do wiosny,to ja jak co roku o tej porze zaczynam juz mózg oszukiwać,że przecież...luty to koniec zimy,marzec to praktycznie już wiosna (no dobra wiem...g**** a nie wiosna,ale ciiiiii-mój mózg nie musi o tym wiedzieć ),zatem dotrwać do konca lutego i wiosenko witaj

Nadrobiłam wątek bo od kilku dni nie czytałam i jestem w szoku,że jeszcze do nas nowe wrześnióweczki sie dopisują

natina2 witaj

Mój mózg też już ma dość, nie lubię zimna, nie lubię tego ubierania się przed wyjściem.
Pocieszam się, że jeszcze miesiąc i będzie lepiej
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:59   #1553
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
To ja taka Poznaniara, czasem zazdroszczę znajomym domu z ogródkiem i jeszcze często gdzieś blisko lasu, ale wracam do siebie i nie narzekam na dojazdy do pracy, wszędzie blisko, jak chcę wyskoczyć do kina czy teatru, to nie mam problemu.

A taką małą namiastkę domku pod lasem mamy na działece, akurat jest blisko lasu, już nie mogę się doczekać aż zrobi się cieplej i sezon grillowania

Za nim przesuniesz wizytę zapytaj może lekarza

Mój mózg też już ma dość, nie lubię zimna, nie lubię tego ubierania się przed wyjściem.
Pocieszam się, że jeszcze miesiąc i będzie lepiej
A ja właśnie odwrotnie... Cale życie mieszkalam w mieście. Teraz chcę gdzieś na peryferie samochody , autobusy - wszystko jest ....
Stary 2015-02-08, 13:03   #1554
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Hej. Jestem z wami na bieżąco tylko brak weny na co kol wiek.
Stary 2015-02-08, 13:30   #1555
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Hej. Jestem z wami na bieżąco tylko brak weny na co kol wiek.
Moja droga-nie jesteś sama,gdybym miała okreslić jednym zdaniem cały mój pierwszy trymestr okresliła bym go właśnie tak: Brak weny na co kolwiek Najchętniej przespałabym ten czas,martwie się,że to mi nie minie (tak jak mdłosci,które juz są rzadsze) i zostanie do końca ciąży-wiedząc to dzisiaj to chciałabym przespać całą ciążę i obudzić się jak poród bedzie szedł juz pełną parą. Szczerze-inaczej sobie wyobrazałam moje samopoczucie w ciaży.
Stary 2015-02-08, 13:31   #1556
czarownica_tea
Zakorzenienie

Ja też jestem mocno zżyta z miastem . Owszem własny dom z ogrodem fajna rzecz ale dojazd ponad godzinę do centrum to nie dla mnie. No cóż na dom w centrum mnie nie stać wiec rezygnuje z domu

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:40   #1557
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:

My w większości też samochodem, uwielbiam to tylko raz byłam na wczasach all inclusive i szczerze mówiąc, wybieram wolność i samochód
my też tak większość wakacji, znajomi mają duże auto, przez neta rezerwujemy pokoje, nie potrzebne nam luksusy, ba wolimy małe hotele/motele bez tłumów, za to z miejscowymi, z którymi można porozmawiać i czegoś się dowiedzieć.
ech ciekawe jak to teraz będzie jak się pojawi dziecię

Cytat:
A ja właśnie odwrotnie... Cale życie mieszkalam w mieście. Teraz chcę gdzieś na peryferie samochody , autobusy - wszystko jest ....
mogą sobie być samochody, autobusy, szynobusy itd.

a i przy okazji polecam wam grupy na FB gdzie mamy sprzedają/wymieniają się. Własnie robię interesy i będę miała spodnie ciążowe

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

no i mieszczuch własnie zbiera się zaraz bo wybieramy się z tż do kafejki na ciacho i do kina
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:48   #1558
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Moja droga-nie jesteś sama,gdybym miała okreslić jednym zdaniem cały mój pierwszy trymestr okresliła bym go właśnie tak: Brak weny na co kolwiek Najchętniej przespałabym ten czas,martwie się,że to mi nie minie (tak jak mdłosci,które juz są rzadsze) i zostanie do końca ciąży-wiedząc to dzisiaj to chciałabym przespać całą ciążę i obudzić się jak poród bedzie szedł juz pełną parą. Szczerze-inaczej sobie wyobrazałam moje samopoczucie w ciaży.
Ja też bym tak chcaiła!! tesknię za 1 ciążą kiedy nie miałam prawie zupełnie objawów oprócz bolących piersi! teraz mam wszystkiego dosyć a te mdłości i wymioty po prostu mnie dobijają! Ciągle jestem zmęczona!! i w nocy nie mogę spać!
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:49   #1559
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Ja też bym tak chcaiła!! tesknię za 1 ciążą kiedy nie miałam prawie zupełnie objawów oprócz bolących piersi! teraz mam wszystkiego dosyć a te mdłości i wymioty po prostu mnie dobijają! Ciągle jestem zmęczona!! i w nocy nie mogę spać!
Pociesze Cię... Ja też spać w nocy nie mogę dzisiaj równo 3 w nocy się obudziłam..
Stary 2015-02-08, 13:51   #1560
mamcia092015
Raczkowanie

My też ciągle chcemy wyjechać na wakacje do tych właśnie krajów ale nigdy nie możemy się zebrać. a to towarzystwa nie mamy albo samochód za stary, później mały się urodził i ciągle coś nam przeszkadza! Może kiedyś się w końcu wybierzemy!
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości