|
|
#1531 | |
|
she-wolf
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;51342895]U mnie mijają dwa lata i zaczynam słuchać, że powinnam już mieć kogoś na oku. A ja...no jakbym nagle pustkę w sensie facetów zaliczała.
Dziewczyny, po jakim czasie od rozstaniu byłyście w nowym związku? Bo zaczynam myśleć, że ze mną jest totalnie coś nie tak, skoro totalnie nic w tej kwestii się nie rusza. Poznaje nowych facetów itd... Ale nikt jakoś się mną zbytnio nie interesuje. I zastanawiam się, że może ze mną jest coś nie tak? Skoro były miał już dziewczyne 3 miesiące po zakończeniu spotkania się ze mną...[/QUOTE] u mnie najpierw były ze mną ot tak, z dnia na dzień zerwał kiedy myślałam, że w końcu wyjdziemy na prostą, po 1,5 miesiącu wrócił błagając o wybaczenie.. 2 tygodnie później dowiedziałam się o jego mnogich zdradach i kłamstwach nawet w czasie okresu, kiedy "tak bardzo błagał o wybaczenie bo tak bardzo nie wyobrażał sobie beze mnie życia" wtedy ja go kopnęłam z radością w d minęły prawie 4 miesiące, co u niego? nie wiem i za przeproszeniem g mnie to obchodzi a jego ewentualnym "sympatiom" współczuję wiadomo, nic na siłę, a zwłaszcza szukać sobie partnera, to musi być "to coś", a nie pierwszy lepszy, bo nie chcę być sama... chciałabym w końcu spotkać "tego"... bardzo brakuje mi tego ciepła, spokoju, zaufania... ![]() dzisiaj minęłyby 2 lata z byłym ta....Cytat:
![]() Edytowane przez faeria Czas edycji: 2015-05-10 o 11:22 |
|
|
|
|
#1532 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ( i danek
)Jak mija Wam niedziela? u mnie deszczowo i smutno. Bardzo mi dziś smutno. I jestem na niego zła. Kilka dni i byłyby dwa lata razem. Kiedy widzę jego coraz to nowe zdjęcia, rozpadam się. Pusto dzisiaj w moim życiu.
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
Hrabia napisał dzisiaj rano sms. Spytał się o Ulę i jak zwykle pisał co robi.
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Ja jestem w Pracy. Czuje się ok. Ale pogoda brzydka
|
|
#1534 |
|
Konto usunięte
|
Tez jestem w pracy. Czuje sie beznadziejnie. I zle. I czuje sie jakbym umierala. Rozmawialam z nim przez telefon. Nie mam na co liczyc. Nigdy juz nie wroci. A ja nie wiem jak mam zyc :/
|
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
Odpisałaś ? ja już trochę czekam na to, aż pójdę jutro do pracy. Zajmę czymś głowę. Musze im wszystkim jeszcze powiedzieć o rozstaniu.
|
#1536 | |
|
she-wolf
|
Cytat:
![]() przerażona też jestem nadmiarem nauki - muszę wchłonąć do czwartku 200 stron książki, podobną ilość slajdów prezentacji i przerobić jakieś 500 pytań na blachę... a parę dni po tym kolejne kolokwium i coś całkiem podobnego ![]() przynajmniej nie będę myśleć o głupotach (mam nadzieję)
|
|
|
#1537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze mieć czym zająć głowę ale faktycznie.. sporo materiału, skoro to już na czwartek. ja dziś wracam z domu rodzinnego i chyba rzucę się w wir porządków! śnią mi się dziwne rzeczy. Coś, jakbym powoli zaczynała wariować/
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To co się dzieje w mojej głowie przerzuca się na moje kontakty w pracy... nie chce mi się nawet otwierać buzi aby coś powiedzieć, jestem wręcz niesympatyczna bo marzę o ciszy i spokoju... sama to zauważam, a nie mogę nad tym zapanować. :s Czuję się dziś taka jakaś bez sensu.
|
|
#1539 |
|
she-wolf
|
no ale mnie teraz wzięło
![]() denerwuję się już na siebie, ponieważ dobrze wiem, że nie mam za czym tęsknić, przez większość związku byłam okłamywana, manipulowana i jak się potem okazało - niejednokrotnie zdradzana w różnym tego słowa znaczeniu - ogólnie bardzo nieszczęśliwa... czyżbym dalej nie pogodziła się jeszcze z tym, co mi zrobił? że człowiek, któremu w pewnym momencie ufałam najbardziej w życiu, kochałam jak nikogo innego, byłam w stanie zrobić wszystko... i to wszystko okazało się jednym wielkim kłamstwem i jak tu po takim czymś ufać mężczyznom...
|
|
#1540 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1541 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1542 |
|
Zadomowienie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;51345799]Właśnie nawinęło się paru, ale bardziej jako koledzy, nic nie mogłam do nich poczuc kompletnie. I tak zaczęłam myśleć, że może bycie z kimś to nie dla mnie... Tylko tęsknie za kimś do kochania, do kochania mnie. Bardzo. Ale żadnej takiej osoby na choryzoncie brak. Dlatego może mam za duże wymagania?[/QUOTE]
Mam tak samo :/ tylko ze ja odtrącam wszystkich facetów
Paradoksalnie - gdy masz depresyjną osobowość, lepiej dajesz sobie radę z przewlekłym bólem. Lepiej dajesz sobie radę z sytuacjami, które nie dają nadziei na poprawę. ![]() Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi. |
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam wczoraj na 1 posta i.. zasnęłam
![]() Ogólnie mało jadłam po rozstaniu, a jestem drobna i nabawiłam się anemii,a dodatkowo mam podejrzenie stanu przedcukrzycowego. Ale już się badam, leczę i jem odpowiednio. Co u mnie.. Wczoraj miałam dziwną sytuację. Zadzwonił przyjaciel byłego i zapytał, czy wyjdę. Powiedziałam, że nie, bo nie chce rozmawiać o tym i pewnie chcą mnie wypytać. Na co usłyszałam, że nie. I że obojętnie co by się między nami działo, to on (z dziewczyną) chcą utrzymywać kontakt. Bardzo miło mi się zrobiło, ale.. Za to wszystko wróciło. Że już nie będziemy wychodzić razem, że będziemy się mijać itp. Musi mi to po prostu przejść, może to przez pogodę? I tak, mi się to odbiło na zdrowiu, a u exa (jak mi świetnie oznajmił..) wszystko wraca powoli do porządku. Świetnie, prawda? Aż mnie do tego złość bierze. Nie dajmy się im, dziewczyny
|
|
#1544 |
|
Konto usunięte
|
A ja w tym wątku chciałbym usłyszeć głos zakochanej kobiety, która jest w związku parę lat a mężczyzna nadal o nią dba, kochają się i jednocześnie przyjaźnią. Brak mi nadziej na to że w związku jest po prostu dobrz...
|
|
|
|
#1545 |
|
Zadomowienie
|
[1=0ded61e046991206639e8e1 572f46db6f3368a3a_62799cf 2a5728;51346494]A ja w tym wątku chciałbym usłyszeć głos zakochanej kobiety, która jest w związku parę lat a mężczyzna nadal o nią dba, kochają się i jednocześnie przyjaźnią. Brak mi nadziej na to że w związku jest po prostu dobrz...[/QUOTE]
Nie usłyszysz bo to wątek rozstaniowy
Paradoksalnie - gdy masz depresyjną osobowość, lepiej dajesz sobie radę z przewlekłym bólem. Lepiej dajesz sobie radę z sytuacjami, które nie dają nadziei na poprawę. ![]() Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi. |
|
|
|
#1546 |
|
she-wolf
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;51345799]Właśnie nawinęło się paru, ale bardziej jako koledzy, nic nie mogłam do nich poczuc kompletnie. I tak zaczęłam myśleć, że może bycie z kimś to nie dla mnie... Tylko tęsknie za kimś do kochania, do kochania mnie. Bardzo. Ale żadnej takiej osoby na choryzoncie brak. Dlatego może mam za duże wymagania?[/QUOTE]
u mnie to samo i to nie dlatego, że np. były był od nich lepszy czy coś, bo doskonale sobie zdawałam sprawę, że to oni mieli większą od niego wartość, ale nie byłam w stanie nic do nich poczuć
|
|
#1547 |
|
Nie depcze krokusów
|
asiaq9 - takie osoby już tu nie zaglądają, ale mam kontakt z paroma ex-bywalczyniami tego wątku, które są teraz szczęśliwymi żonami i matkami
|
|
#1548 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, ale po prostu brakuje mi potwierdzenia że miłość może być wieczna i ciągle piękna. Pamiętam co mówił mi mój były, że zawsze będziemy razem, dbał o mnie, widać było uczucie w jego oczach i nagle coś się zepsuł, umumarło. eliśmy plany, chcieliśmy za pół roku kupować mieszkaniE. W przyszłości boję się takiego potocznie się spraw.
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Dobrze, że dodałaś że szczęśliwymi zzonami. Jej brak mi wiary w miłość, też tak macie? |
|
|
|
#1549 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odpisalam. Ale na temat Uli. Chyba coraz bardziej zbliżam się do linii, która oddziela mnie od pogodzenia się z tym. Juz coraz mniej o nim myślę. Coraz mniej pisze do niego, coraz mniej tęsknię. I już wyobrażam sobie życie bez niego. Na. Nawet myślę, że będę jeszcze Szczęśliwa. Cytat:
[1=0ded61e046991206639e8e1 572f46db6f3368a3a_62799cf 2a5728;51346577]Wiem, ale po prostu brakuje mi potwierdzenia że miłość może być wieczna i ciągle piękna. Pamiętam co mówił mi mój były, że zawsze będziemy razem, dbał o mnie, widać było uczucie w jego oczach i nagle coś się zepsuł, umumarło. eliśmy plany, chcieliśmy za pół roku kupować mieszkaniE. W przyszłości boję się takiego potocznie się spraw. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Dobrze, że dodałaś że szczęśliwymi zzonami. Jej brak mi wiary w miłość, też tak macie?[/QUOTE] Ja wierzę w miłość. Nie ważne co się stało między nami to nadal wierze, wiem jak moja mama kochała mojego Tate a mój tata bardzo oplakiwal jej śmierć. Dlatego wierze w miłość
|
|
|
#1550 | |
|
Konto usunięte
|
[1=0ded61e046991206639e8e1 572f46db6f3368a3a_62799cf 2a5728;51346494]A ja w tym wątku chciałbym usłyszeć głos zakochanej kobiety, która jest w związku parę lat a mężczyzna nadal o nią dba, kochają się i jednocześnie przyjaźnią. Brak mi nadziej na to że w związku jest po prostu dobrz...[/QUOTE]
Mój brat jest w zwiazku małżeńskim 5 lat. Dalej są tak samo zakochani, jak na początku, przynajmniej tak wyglądają. Ja tylko dzięki nim nie przestałam wierzyc w miłość. Cytat:
![]() Może jeszcze za krótko jesteś sama? Myślicie, że nie da się przestać kogoś kochać i jeżeli z tym kimś się już nie jest to do końca życia można być samotnym? Edytowane przez 835313362e9486e3c9442f08647b1f88dd16e422_65652de798c50 Czas edycji: 2015-05-10 o 16:07 |
|
|
|
|
#1551 |
|
Konto usunięte
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;51347485]Myślicie, że nie da się przestać kogoś kochać i jeżeli z tym kimś się już nie jest to do końca życia można być samotnym?[/QUOTE]
Wydaje mi się, że po prostu potrzeba czasu. Mam taką nadzieję. Dzisiaj rano rozmawiałam z eks. Nic się dla niego nie zmieniło przez ten czas od rozstania. Nie był ze mną szczęśliwy i chce być sam. Myślałam, że chociaż zatęsknił. Mówi, że mu mnie brakuje ale nie w taki sposób jakiego bym oczekiwała . Smutno. Bardzo smutno i źle, bo już mam pewność, że nie wróci. Nigdy nie wróci. Siedzę jak martwa. Oglądałam jakiś film, a tak to nie mam co ze sobą dzisiaj zrobić. Kiepsko się czuję od rana :/.Jeszcze mi teraz w przerwie w pracy napisał smsa, żebym nie była smutna, i że on nie chce żebym była smutna. A ja siedzę i ryczę bo co? Tęsknię za nim, nie chce nikogo innego. A on nie chce mnie. I jest tego pewien. |
|
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
zły dzień dla większości...
Jak kiedykolwiek napisze jakiekolwiek dobre słowo o nim i jego znajomych to mnie pieprznijcie w głowę. Mocno.
|
|
#1553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
dbaj, bo niestety, ale później wszystko wychodzi.
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
[1=0ded61e046991206639e8e1 572f46db6f3368a3a_62799cf 2a5728;51346577]Wiem, ale po prostu brakuje mi potwierdzenia że miłość może być wieczna i ciągle piękna. Pamiętam co mówił mi mój były, że zawsze będziemy razem, dbał o mnie, widać było uczucie w jego oczach i nagle coś się zepsuł, umumarło. eliśmy plany, chcieliśmy za pół roku kupować mieszkaniE. W przyszłości boję się takiego potocznie się spraw.
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Dobrze, że dodałaś że szczęśliwymi zzonami. Jej brak mi wiary w miłość, też tak macie?[/QUOTE] Na ten moment dla mnie miłość to bzdura. Ok, istnieje, może być piękna, spełniona, ale przegrywa w starciu z realiami życia. To, że nie pokona wszystkiego jest oczywiste. Ale ona umiera kiedy zaczynają się proste problemy. Tak, mieszkanie, dom, zaręczyny. Wszystko to u nas było już jasno określone..
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51347926]
Dzisiaj rano rozmawiałam z eks. Nic się dla niego nie zmieniło przez ten czas od rozstania. Nie był ze mną szczęśliwy i chce być sam. Myślałam, że chociaż zatęsknił. Mówi, że mu mnie brakuje ale nie w taki sposób jakiego bym oczekiwała . Smutno. Bardzo smutno i źle, bo już mam pewność, że nie wróci. Nigdy nie wróci. Siedzę jak martwa. Oglądałam jakiś film, a tak to nie mam co ze sobą dzisiaj zrobić. Kiepsko się czuję od rana :/.Jeszcze mi teraz w przerwie w pracy napisał smsa, żebym nie była smutna, i że on nie chce żebym była smutna. A ja siedzę i ryczę bo co? Tęsknię za nim, nie chce nikogo innego. A on nie chce mnie. I jest tego pewien. Przykro takie słowa słyszeć od osoby, którą się mocno kocha, ale chyba nie chciałabyś być w związku na siłę? Wiem, że to boli. Ja byłam w takim związku przez prawie 3 miesiące i gorzej było niż by się mogło wydawać. Trzeba się kochana ogarnąć i dać radę Będzie cięzko, ale trzeba z tym walczyć. Na mnie już przestają działać zdjęcia z nim, już nie powodują we mnie płaczu, bo nie ma co marnować łez na kogoś, kto nas nie chce. Mój ex podobno mnie kocha, ale jak Twój był nieszczęśliwy w tym związku, wczoraj się dowiedziałam, że ludzi na mnie nasyłał, żeby się dowiedzieli co u mnie, a potem dostawał od nich bury, bo on tak przedstawiał, że rozpad naszego związku był tylko i wyłącznie moją winą. Nie wiem, może to i za wcześnie, ale zaczynam nabierać powoli do niego jakiegoś obrzydzenia... To chyba dobrze, nie?
|
|
|
|
#1557 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
idzie Ci coraz lepiej. Każda z nas może być szczęśliwa bez ex'a. Musimy w to tylko uwierzyć.---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- [1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;51347485] Myślicie, że nie da się przestać kogoś kochać i jeżeli z tym kimś się już nie jest to do końca życia można być samotnym?[/QUOTE] Myślę, że bywa tak, że kocha się kogoś całe życie, nie będąc z tą osobą. Ale po pewnym czasie jest to trochę inna miłość. Nie to, co przeżywamy teraz. Wydaje mi się, że po kilku latach, jest to już tylko jakiś mały rodzaj tęsknoty. I myśl, że z tą osobą było się szczęśliwym. Ale dalej ma się swoje dobre życie. ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie!
|
|
#1559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1560 |
|
Zadomowienie
|
Jesli macie zły dzien to pamietajcie ze sa ludzie ktorzy maja imiona swoich ex wytatuowane w dziwnych miejscach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

wtedy ja go kopnęłam z radością w d
minęły prawie 4 miesiące, co u niego? nie wiem i za przeproszeniem g mnie to obchodzi a jego ewentualnym "sympatiom" współczuję 

)