Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-29, 20:38   #1531
201607111040
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
jak Peggy Bundy
Wiedzialam ze ja skąd kojarze
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 20:39   #1532
chocaholic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/4hI4LAx0hf/
Sarunia. Jak widze te usta obrysowane 100km poza naturalne brzegi.. to mnie ściska...
okropne te usta..
Stary 2015-06-29, 20:40   #1533
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chocaholic Pokaż wiadomość
okropne te usta..
Napisała w komentach że o taki efekt jej chodziło, bo generalnie ma kompleks małych ust.. Jak ona ma małe, to ja nie mam wcale
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 20:49   #1534
Arissable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Powiedzmy sobie szczerze - to było po prostu niesmaczne.

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ty chyba masz ciemne włosy? Nie będzie to dawać po oczach przy moim blondzie?
4827
Spróbuj duo z Catrice, ten jasny cień ładnie wygląda i dobrze trzyma się na brwiach. Myślę,że dla jasnej blondynki będzie ok.
Stary 2015-06-29, 20:50   #1535
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ty chyba masz ciemne włosy? Nie będzie to dawać po oczach przy moim blondzie?
4827
Możesz wybrać jaśniejszy odcień pudru chodziło mi o sposób - poza tym, po regularnym stosowaniu tej odżywki brwi rosną szalenie, a kiedyś nie było ich w zasadzie widać.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 20:57   #1536
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Sarunia. Jak widze te usta obrysowane 100km poza naturalne brzegi.. to mnie ściska...
a te rzęsy to już w ogóle koszmar
Stary 2015-06-29, 20:59   #1537
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Mocno karykaturalnie to wygląda :/
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-29, 21:07   #1538
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Skisłam xD
Stary 2015-06-29, 21:11   #1539
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pesstka90 Pokaż wiadomość
wtf?

w filmie o grzywce też mówiła o odrostach.. ale nie, ona nie farbuje
a moim zdaniem naprawdę nie farbuje mam koleżankę, która ma włosy jej pokroju, zimą jej ciemnieją, latem ma bardzo jasne. i też ma ciągle taki "naturalny" odrost
Stary 2015-06-29, 21:13   #1540
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
a moim zdaniem naprawdę nie farbuje mam koleżankę, która ma włosy jej pokroju, zimą jej ciemnieją, latem ma bardzo jasne. i też ma ciągle taki "naturalny" odrost
Moja kuzynka tez. Latem robią się jasne jak moje, a zimą, jak nie ma ekspozycji na słońcd ma odrosty ogromne.
Stary 2015-06-29, 21:19   #1541
201605301111
Konto usunięte

Bogusia usunęła "szpitalną" fote

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Jep zaklinanie rzeczywistości nic nie da ...

Czocherr obejrzałam 40 odc Maszy mój ulubiony to ten z aparatem

tez go uwielbiam <3
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-29, 21:24   #1542
201710041131
Konto usunięte

Ja jestem blondynka i mam ciemna oprawę oczu, polecam paletkę z catrice, bliżej nosa daje ten jaśniejszy cień, a wykańczam tym ciemnym

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 21:27   #1543
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Moja kuzynka tez. Latem robią się jasne jak moje, a zimą, jak nie ma ekspozycji na słońcd ma odrosty ogromne.
ilcia, jak zrobiłaś te jajca na obiad, że mają żółtka "zarośnięte" białkiem? bo mnie to zaintrygowało

jeszcze jedno - obczaj w Lidlu kefir Pilos - jest przeeepyszny! (taka litrowa butelka jak od mleka)

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-06-29 o 21:29
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 21:33   #1544
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
ilcia, jak zrobiłaś te jajca na obiad, że mają żółtka "zarośnięte" białkiem? bo mnie to zaintrygowało

jeszcze jedno - obczaj w Lidlu kefir Pilos - jest przeeepyszny! (taka litrowa butelka jak od mleka)
Smażyłam na średnim ogniu i od początku przykryłam pokrywką. Są gotowe szybko, w środku płynne i nie ma tego glutowatego białka na górze bo się scieło. #zarośniętebialkiem podoba mi się
Lubię ten kefir i to baaaardzo! Ale mózg nie ten już, bo byłam z lidlu i zapomniałam.
Stary 2015-06-29, 21:40   #1545
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Smażyłam na średnim ogniu i od początku przykryłam pokrywką. Są gotowe szybko, w środku płynne i nie ma tego glutowatego białka na górze bo się scieło. #zarośniętebialkiem podoba mi się
Lubię ten kefir i to baaaardzo! Ale mózg nie ten już, bo byłam z lidlu i zapomniałam.
no bo już rozkminiałam czy to oby nie jajko w koszulce, ale potem patrzę, że przysmażony spód i
dzięki! se zrobie se
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 21:49   #1546
Adamantium01
Karo

Ania Milarczyk używa rozświetlacza od Laury Mercier, te jej modelki zawsze tak ładnie błyszczące
https://instagram.com/p/4d-LvXlP-t/

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 21:51   #1547
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
ja tam nie widzialam nigdy na zywo/w internecie kobiety, ktora wygladalaby dobrze w czyms powyzej rozmiaru 48/50. cokolwiek sie nie ubierze, widac ta otylosc i wylewajacy sie tluszcz, nie ma co sie oszukiwac.
ja uwazam ze Cremik dobrze sie ubiera, przynajmniej nie obciska sie kusymi ciuszkami.
no proszę Cię, jest róznica między nią, a np. tą vlogerką: https://instagram.com/p/4c81NXIx3D/?...=nicoleamberrr . Da się ładnie ubrać, bez przesady. Poza tym u Cremika to nie tylko kwestia stroju - cera, włosy, makijaż, brak pewności siebie, ona jest ogólnie zaniedbana (w moich oczach).

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
mama jak z lat 90-tych (fryzura), ale oczęta ma jak dwudziestolatka
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
oczywiście dziewczyny, które noszą takie rozmiary mają jakieś ograniczenia w kwestii ubioru, bo gdy wejdzie do pierwszej lepszej sieciówki nie będzie nic większego niż L i to jest porażka, ale oczywiście da się fajnie ubrać, tylko problem tkwi bardziej w tym, że osoby grubsze czy też otyłe wychodzą z założenia, że nic na nich ładnie wyglądać nie będzie, więc najlepiej ubrać worek, a to najgorsze co może być dla takich kształtów, bo jeszcze bardziej optycznie je powiększa

no akurat za granicą to wygląda trochę inaczej... A z tego co kojarzę to Cremik nie mieszka w Polsce. Moim zdaniem zwyczajnie jej się nie chce albo ją to nie interesuje.
Cytat:
Napisane przez thebierdonka Pokaż wiadomość
MrOlimpia18 mysli nad zmiana nazwy kanalu
https://instagram.com/p/4gPvheJZv6/?...by=mrolimpia18

"mrolimpia18Myśle wiec jestem...😃😄Pytanie za 100 pkt👍👏Znacie mnie juz tyle "Jak powinien nazywac sie moj kanal?" wiecie ze forma MrOLimpia18, patrzac ze od 27 lat jestem dziweczyna, jest niepoprawna 😐😯Dziewczyny zmieniaja swoje nazwy moze i ja tez...hm ale na jaka????Jakies propozycje??"

Pan Olimpia.

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość
Sieciówki to w ogóle tragedia rozmiarowa, szczególnie, że mam wrażenie, że rozmiary tam maleją. Dwa lata temu kupowałam same M, a teraz w tych samych sklepach nawet L bywają za małe, mimo, że dawne M są nadal dobre, a nie rozciągnęły się jakoś.

ja mam wręcz przeciwne wrażenie - kiedyś w Housie nosiłam M, a teraz XS/S, gdzie wcale nie schudłam (jeśli waga się waha to 1-3 kg w górę). Podobnie w innych sklepach.

Widzieliście nowych Łobuzów? Trochę niesmaczny tytuł, po co tak?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 22:29   #1548
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Taaaaak i pamietam puder brązujący z kakao. Wyobraziłam sobie jak się lepię. Tak samo był kącik porad z Olą Szwed i pokazywała jak dodaje swój ulubiony bronzer do balsamu, i tym oto sposobem mamy wspaniały balsam brązujący.
Ja w podobnym programie widzialam zlota rade- zapomnialas w delegacje rozu? Uzyj polowki buraka, ktory nada twoim policzkom koloru. Kurde, no rada godna nobla, myslalam, ze powiedza cos w stylu uzyj szminki.

Cytat:
Jak nie zniszczyć pedicure w butach na imprezie? Zawiń palce w folię spozywczą lub woreczki foliowe. Heja..
Dobre Problem mego zycia rozwiazany.

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Znowu offtopuję, ale mam do Was pytanie, gdzie kupujecie tzw.bluzki do pracy? Nie mówię o eleganckich koszulkach, ale o takich,które mają elegancką nutę w sobie i nie wieją babcią ;-) ostatnio kupiłam w promodzie, ale trochę jednak za drogo dla mnie. Chodzi mi też o materiał, żeby nie był to bawełniak, ale coś bardziej eleganckiego, co robi stylizację. I żeby się nie gniotło :-P
Nie polece konkretnego sklepu, ale kupuje bluzki poliestrowe, nie prasuje ich wcale, ale nie wiem czy Ci sie podoba ten material? Ja musze nosic koszule i prasowanie bawelnianych jest dla mnie dobijajace.
Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Czy tylko mi wydaje sie byc dziwne gadanie wszystkim, ze w Szkocji nikt tak sie nie czepia jej wygladu jak w Warszawie, jak to policystyczne jajniki wplywaja na jej figure, a potem zaiwanianie na silownie? Czemu nie mozna powiedziec "jestem gruba, bo sie obzeram i malo ruszam", tylko sprzedawac bajki o samoakceptacji i chorobach.

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Mama Saruni jak gwiazda z serialu lat 90-tych rewelacja
Faktycznie, ta fryzura Ale ladna kobieta z niej.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 22:36   #1549
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
przepraszam, że znowu wylewam żale ale...
promotor napisal do mojego kolegi ze ma jutro do odebrania prace w sekretariacie. I że moją dopiero bedzie czytał ale tez ją jutro moge odebrac i do czwartku mam naniesc poprawki (których pewnie bedzie milion), wydrukowac, poskładac, dopisac wstep, zakonczenia i inne pierdy i przyniesc.
A akurat przyjechałam do domu, bo myslałam, ze w czwartek dopiero mam odebrac prace ;-;
Założe sie, że pojade tam jutro, odwołam mocno wazne plany z tego powodu, a tej pracy albo tam nie bedzie albo bedzie z informacją, ze jest do dupy i jednak nie mam jej składac w czwartek. Załamie sie chyba ;-;
Na dodatek musze zrobic zdjęcia do dyplomu, a mam za długie, nieobcięte włosy i zapalenie spojowek, bedzie super
;-;

Czytam Twoje posty o licencjacie i mi się cały czas przypomina moja droga przez mękę, miałam to samo, po dwie strony sprawdzone, ciągle nie coś tak, ciągle "ja nie sprawdzam tej pracy bo są błędy" i tak dalej, ile się nerwów najadłam... Aż wspomnienia wracają. I po prostu odpuściłam trochę, pojechałam na krótkie wakacje nad morze, a potem jakoś już poszło. Nie w pierwszym terminie, ale przynajmniej sobie zdrowia zaoszczędziłam. Mam nadzieję, że Ci się uda jak najszybciej i jak najłatwiej.
Łap kotałkę na pocieszenie
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 22:55   #1550
Ciemna163
Kociara

Cytat:
przepraszam, że znowu wylewam żale ale...
promotor napisal do mojego kolegi ze ma jutro do odebrania prace w sekretariacie. I że moją dopiero bedzie czytał ale tez ją jutro moge odebrac i do czwartku mam naniesc poprawki (których pewnie bedzie milion), wydrukowac, poskładac, dopisac wstep, zakonczenia i inne pierdy i przyniesc.
A akurat przyjechałam do domu, bo myslałam, ze w czwartek dopiero mam odebrac prace ;-;
Założe sie, że pojade tam jutro, odwołam mocno wazne plany z tego powodu, a tej pracy albo tam nie bedzie albo bedzie z informacją, ze jest do dupy i jednak nie mam jej składac w czwartek. Załamie sie chyba ;-;
Na dodatek musze zrobic zdjęcia do dyplomu, a mam za długie, nieobcięte włosy i zapalenie spojowek, bedzie super
;-;

Kuuurcze, masakra :/ a daleko mieszkasz od Gdańska? Może dałoby rade zadzwonić z same rana do dziekanatu (jak tylko otwierają), dowiedzieć się czy jest ta praca i jak jest to w 4 godziny byś zdążyła przyjechać... Albo troszkę po zamknięciu dziekanatu? Moja babka z dziekanatu jest bardzo pomocna, przyjęła mi pracę w dzień kiedy dziekanat był nieczynny, może Ty też byś się jakoś dogadała.
Stary 2015-06-29, 23:00   #1551
izusiak
czytadło

Jak tu sobie odmówić słodyczy i lodów, jak w Lidlu znowu są: https://instagram.com/p/p6xpjmMIHX/

Dzięki bogu że podczas dzisiejszych zakupów w Lidlu ich nie zauważyłam!

Edytowane przez izusiak
Czas edycji: 2015-06-29 o 23:02
izusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 23:04   #1552
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
męczy mnie coś

mam te same bejzikowe koszulki polo z HM co Susz... czemu ona nie zapina chociaż 2 -3 ostatnich ( w sensie od dolu) guzików ? okropnie wygląda to jak je nosi, nie mowiąc o tym, że w cyckach tak opięte, że mogłaby spokojnie wziąć nr większy
czepiam się czy serio to wygląda po prostu niesmacznie ?
To jest S. "XS tez jest dobre, tylko biust bardzo wychodzi".

Takze... szusz nie kupi M poza tym ona uwaza, ze ta S jest i tak za luzna w talii
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 23:05   #1553
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Kuuurcze, masakra :/ a daleko mieszkasz od Gdańska? Może dałoby rade zadzwonić z same rana do dziekanatu (jak tylko otwierają), dowiedzieć się czy jest ta praca i jak jest to w 4 godziny byś zdążyła przyjechać... Albo troszkę po zamknięciu dziekanatu? Moja babka z dziekanatu jest bardzo pomocna, przyjęła mi pracę w dzień kiedy dziekanat był nieczynny, może Ty też byś się jakoś dogadała.
nie tak daleko, bo tak z godzine drogi samochodem autostradą. Tylko, że zostawiłam samochód w Gdansku a komunikacją mam 3 przesiadki No i najgorsze ze mam odebrac prace o 12 a o 14 mam byc u siebie w banku podpisac jakies swistki. Ale juz gadałam z mamą i mnie podrzuci autem na uczelnie, potem wezme swój samochód i wróce do banku, wiec kryzys zażegnany.
Bardziej sie boje, ze pojade a tam pracy nie bedzie albo bedzie tak sprawdzona, ze do czwartku nie wyrobie sie z poprawkami i wszystkim. To jest mocno mozliwe.
Jeśli rzeczywiście pozwoli mi składać w czwartek to bede sie bronic 19 lipca, czyli w pierwszym terminie mojej semianrki :"D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-29, 23:08   #1554
Ciemna163
Kociara

Cytat:
nie tak daleko, bo tak z godzine drogi samochodem autostradą. Tylko, że zostawiłam samochód w Gdansku a komunikacją mam 3 przesiadki No i najgorsze ze mam odebrac prace o 12 a o 14 mam byc u siebie w banku podpisac jakies swistki. Ale juz gadałam z mamą i mnie podrzuci autem na uczelnie, potem wezme swój samochód i wróce do banku, wiec kryzys zażegnany.
Bardziej sie boje, ze pojade a tam pracy nie bedzie albo bedzie tak sprawdzona, ze do czwartku nie wyrobie sie z poprawkami i wszystkim. To jest mocno mozliwe.
Jeśli rzeczywiście pozwoli mi składać w czwartek to bede sie bronic 19 lipca, czyli w pierwszym terminie mojej semianrki :"D
Kurcze, trzymam kciuki zeby na tego 19 Ci sie udalo!

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

Takze... szusz nie kupi M poza tym ona uwaza, ze ta S jest i tak za luzna w talii
Nie zeby cos ale Szusz cale zycie powtarzala ze ona nie lubi dopasowanych ciuchow
Stary 2015-06-29, 23:10   #1555
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Kurcze, trzymam kciuki zeby na tego 19 Ci sie udalo!
dzieki
Stary 2015-06-29, 23:10   #1556
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

ALE SIE WKURZYŁAM
czekam na ta głupia maturę A TU OKE JAWORZNA MA GDZIEŚ ZASADY i wyniki jutro od 9 ARGHHHHAHGSDHAHDF

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 23:10   #1557
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
ALE SIE WKURZYŁAM
czekam na ta głupia maturę A TU OKE JAWORZNA MA GDZIEŚ ZASADY i wyniki jutro od 9 ARGHHHHAHGSDHAHDF
To jest obrzydliwo
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 23:13   #1558
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51925608]To jest obrzydliwo [/QUOTE]
dokładnie, tak im napisze
OKE JESTEŚCIE OBRZYDLIWOOO

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 23:17   #1559
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

bo M to namiot, noszę namioty, ale ze mnie grubas

Edytowane przez _Summer_
Czas edycji: 2015-06-29 o 23:21
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-29, 23:20   #1560
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
bo M to namiot, noszę namioty, ale ze mnie grubas
Wooo.. ja to namioty wojskowe, bo i L i czasem XL ołwersajzowy..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości