Mamusie Majowe 2015 ! - część 4 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-19, 07:50   #1531
sara3008
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4

Dziewczyny,czy odciagniete mleko moge wsadzic w termoopakowanie i podac malemu za np 2-3 godziny?
sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 07:57   #1532
Nadzieja87
Zakorzenienie

A nosidlo mamy babybjörn. Zapina się w dosłownie kilka sekund, ale żeby je założyc na plecy dobrze by było oddać Kacpra na 5 sekund komuś. No nic będę żebrać o pomoc
Stary 2015-09-19, 07:57   #1533
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Myko, Nadzieja ja pisałam o tej koszulce tż. jak mój mąż był w Słowenii, to mi ta bluzka noc uratowała.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 07:59   #1534
moniisia90
Wtajemniczenie

Sara - tak, ze spokojem
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 08:05   #1535
Nadzieja87
Zakorzenienie

Kacper prawie ściągnął sobie aparat fotograficzny tatusia na głowę turla się to małe cwane... Wrrrrrrrrrrrr
Stary 2015-09-19, 08:08   #1536
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Ale gdzie mam szukać i zamawiać bo chyba nie online?

Stressss mnie paraliżuje. Musze iść dopakowywać walizki. Niania i takie tam. Ale siedzę od 2h i poza nakarmieniem młodego i obgryzieniem paznokci nic nie zrobiłam. W dodatku to mój pierwszy lot w życiu. No nie pomaga mi myśl.

Zapomniałam dodać, Kacper kończy dziś 5 miesięcy Mój mały, duży facet ❤

Ooo z tej okazji kupsko robi
Gratulacje ale ten czas leci..

Nie stresuj sie zobacz ile tu nas trzyma kciuki a one zawsze pomagaja
Stary 2015-09-19, 08:12   #1537
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Gratulacje ale ten czas leci..

Nie stresuj sie zobacz ile tu nas trzyma kciuki a one zawsze pomagaja

Musze zapalić bo mnie do szpitala jak Ole powiązą zaraz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-19, 08:15   #1538
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Dziewczyny ogladacie tenprogram moje 600 gramow szczescia?
Ja jestem troche masochistka bo zaczynam po 5 minutach placze i tz przychodzi i mi przelacza niewiem czemu z jednej strony nie chce ogladac bo czuje jakbym patrzylana siebie a z drugiej taka ciekawosc.
Wiecie ze nawet dzwiek tych maszyn na oiomie jest taki sam? I nam tez pokazywali zeby go nie glaskac tylko stanowczo polozyc reke i mowic do niego
A ostatnio jak ten Kacperek zmarl to w ogole ryczalam
Stary 2015-09-19, 08:18   #1539
Nadzieja87
Zakorzenienie

Kacperek?

Idę się pakować!
Stary 2015-09-19, 08:21   #1540
Santilia
Wtajemniczenie

hej!

ja pisałam o tym tv, ale u nas sprawa wygląda tak, że nawet jak M. zajrzy to po chwili odwraca głowę bo go to nie interesuje a sadzania przed tv dla świętego spokoju sobie nie wyobrażam.. jak mam nagłą potrzebę, to wolę go w bujak włożyć i zabrac ze sobą, nawet do wc;P

uwaga, uwaga, dzisiaj to będę u Nas mission imposible! wieczorem zostajemy z Lidką - 11dni młodszą od Michała, 9letnim Dominikiem i 14letnią Mają + Nasz Majkel;P będzie wesoło, biorąc pod uwagę że Malutka jest garłata
ale co tam, my nie możemy iść na koncerty z okazji 25lecia Intercarsu, to niech inni korzystają..

Nadzieja, zrobisz maślane oczka i ktoś Ci pomoże;P Albo Kacpra najlepiej do tego wykorzystaj!

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 08:23   #1541
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Ja jestem troche masochistka bo zaczynam po 5 minutach placze i tz przychodzi i mi przelacza niewiem czemu z jednej strony nie chce ogladac bo czuje jakbym patrzylana siebie a z drugiej taka ciekawosc.
Wiecie ze nawet dzwiek tych maszyn na oiomie jest taki sam? I nam tez pokazywali zeby go nie glaskac tylko stanowczo polozyc reke i mowic do niego
Mam to samo
Wszystko mi się przypomina, cały oddział, inkubator, dźwięki, strach o każde pięć minut.. :'( ryczymy z tztem razem. .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-19, 08:28   #1542
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anol Pokaż wiadomość
Ja po 2 to nawet zwymiotować mogę. Jak poznałam mojego tż to umówiliśmy się na piwo, wypiłam 2 i pół piwa i tak rzygałam, że aż wstyd :/ najpierw pod drzewem koło baru, potem jak wsiadałam do auta to sie wychyliłam za drzwi i poszedł drugi paw na chodnik, 1 albo 2 razy po drodze do jego domu ( chciał mi dać coś na żołądek) i tam kolejny paw... a mieszkał z ojcem, no to wrażenie na bank zrobilam hahah. Ojciec odwoził mnie do domu, tż siedział z tyłu obok mnie i tylko co chwilę prosiłam aby wolniej jechał. Ja nie mogę byc pijana (2 piwa + ) bo zawsze jest mi niedobrze :/

28 i pół siorka też. Ale to po derbach :P

Medela, taki tez miala elektryczny. Na prawdę szybciej odciągnelam recznym niz elek.
O matko, nieźle. Ale musiałaś na nim dobre wrażenie zrobić i tak, skoro jesteście razem

Nadzieja będzie dobrze, a myślę że zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże w razie potrzeby - tym się nie przejmuj, z obsługi albo nawet ktoś z pasażerów

Co do tv my za dużo nie oglądamy, ale czasem jak jest włączony a mały na macie to nieźle potrafi się wykręcić żeby pogapić się na tv. Ale odwracam i zasłaniam, w sumie jeszcze na bajki będzie miał czas, teraz ma zabawki
Stary 2015-09-19, 09:00   #1543
Anol
Rozeznanie

Lily, Hanka wspołczuję wam tamtych dni, nie wyobrażam sobie tego strachu. Ja przeżywam jak dostała biegunkę i już wymyślam, a to nic w porównaniu z tym co przeszłyście noooooo ale wszystko dobrze się skończyło :'D

Buziaki dla Kasperka

Przyznaję się bez bicia, że czasem wykorzystuje tv jako ogłupiacz, ma to miejsce gdy chcę wziąć szybki prysznic i gdy muszę zejść na dół do pralni, wtedy włączam babytv no ale to na chwilę, nie chcę żeby płakała albo gdzieś się przeturlała. Aaaa i ostatnio jak ma napady histerycznego płaczu i cyc nie pomaga to odwracam ją do tv lub puszczam piosenki dla dzieci na YT.
Wczoraj miała taki napad poza domem. Poszłam do apteki oddac laktator, a Oliwia została z tatą i zaczęła strasznie płakać, nic nie pomagało, dobrze że to blisko domu to trzymałam ją mocno przytuloną i tak wracaliśmy autem zakupów oczywiście nie zrobiliśmy.

A dzisiaj w nocy tak się rzucała, aż przysoliła 2 razy głową w podstawę karuzeli, wzięłam ją koło siebie do łóżka, żeby krzywdy sobie nie zrobiła. Dalej się rzucała w każdej pozycji, przeszło nad ranem, a później zrobiła wodnistą kupę. Jestem mega zmęczona, spalam chyba 1,5h i to naweg nie ciągiem.

Oliwia 18.05.2015

Anol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 09:03   #1544
maartussss
Zadomowienie

Hej 👋

My dziś zaczynamy trenować dluuuuuugie spacery bo za miesiąc idziemy na 50km marsz na orientację 🙈

Nadzieja- bezpiecznego lotu wszystko na pewno bedzie dobrze, dasz radę!
I 👏 za 5 miesięcy Kacperka!
Stary 2015-09-19, 09:04   #1545
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Ale gdzie mam szukać i zamawiać bo chyba nie online?

Stressss mnie paraliżuje. Musze iść dopakowywać walizki. Niania i takie tam. Ale siedzę od 2h i poza nakarmieniem młodego i obgryzieniem paznokci nic nie zrobiłam. W dodatku to mój pierwszy lot w życiu. No nie pomaga mi myśl.

Zapomniałam dodać, Kacper kończy dziś 5 miesięcy Mój mały, duży facet ❤

Ooo z tej okazji kupsko robi
dla Kacperskiego!
Taką pomoc z tego co pamiętam dało się zamówić i przy rezerwacji biletu i przy odprawie online (pytają czy nasz ograniczenia mobilności i czy potrzebujesz pomocy), ale myślę, że gdyby zadzwonić na lotnisko i zapytać to mają kogoś na te kilkanaście minut odprawy
Stary 2015-09-19, 09:35   #1546
baelka
Rozeznanie

Cytat:
Też z TŻ ryczeliśmy, a ja potem spać nie mogłam

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
hej!

ja pisałam o tym tv, ale u nas sprawa wygląda tak, że nawet jak M. zajrzy to po chwili odwraca głowę bo go to nie interesuje a sadzania przed tv dla świętego spokoju sobie nie wyobrażam.. jak mam nagłą potrzebę, to wolę go w bujak włożyć i zabrac ze sobą, nawet do wc;P

uwaga, uwaga, dzisiaj to będę u Nas mission imposible! wieczorem zostajemy z Lidką - 11dni młodszą od Michała, 9letnim Dominikiem i 14letnią Mają + Nasz Majkel;P będzie wesoło, biorąc pod uwagę że Malutka jest garłata
ale co tam, my nie możemy iść na koncerty z okazji 25lecia Intercarsu, to niech inni korzystają..

Nadzieja, zrobisz maślane oczka i ktoś Ci pomoże;P Albo Kacpra najlepiej do tego wykorzystaj!
To będziecie mieli wesoło Powodzenia!

Nadzieja- trzymam kciuki, to myślenie jest najgorsze. Dacie radę
I brawa za 5 miesiąc dla Kacperka

Edytowane przez baelka
Czas edycji: 2015-09-19 o 09:36
baelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 10:15   #1547
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
dla Kacperskiego!
Taką pomoc z tego co pamiętam dało się zamówić i przy rezerwacji biletu i przy odprawie online (pytają czy nasz ograniczenia mobilności i czy potrzebujesz pomocy), ale myślę, że gdyby zadzwonić na lotnisko i zapytać to mają kogoś na te kilkanaście minut odprawy
Kurcze faktycznie było coś takiego, ale w życiu na to nie wpadłam, że mogę prosić o pomoc.

W sumie to pomocy będę potrzebowała tylko przy przejściu przez bramkę, a odprawę mamy online.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Ważyłam bagaż. 20 kg

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

No i dziękuję w imieniu Kacperskiego i przesyłamy buziaki
Stary 2015-09-19, 10:34   #1548
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze faktycznie było coś takiego, ale w życiu na to nie wpadłam, że mogę prosić o pomoc.

W sumie to pomocy będę potrzebowała tylko przy przejściu przez bramkę, a odprawę mamy online.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Ważyłam bagaż. 20 kg

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

No i dziękuję w imieniu Kacperskiego i przesyłamy buziaki
to ja bym na Twoim miejscu jednak zadzwoniła na infolinię linii lotniczych i zapytała, czy taki rodzaj pomocy wchodzi w grę - cóż Ci szkodzi, a może akurat. Sama dasz sobie radę na pewno, ale pewnie będą momenty, że zabraknie Ci reki i po co się stresować
Stary 2015-09-19, 10:58   #1549
Santilia
Wtajemniczenie

wszystkie dzieci nasze są doszło nam kolejne dziecko do opieki - 8letnia chrześnica TŻ
wbijam sobie gwóźdź do trumny?

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 11:00   #1550
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
A nosidlo mamy babybjörn. Zapina się w dosłownie kilka sekund, ale żeby je założyc na plecy dobrze by było oddać Kacpra na 5 sekund komuś. No nic będę żebrać o pomoc

Może bedą jakieś krzesełka na lotnisku i tam byś mogła odłożyć na te chwile?

Gratki 5 mcy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 11:05   #1551
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
wiadomo..każdemu co innego przypada do gustu
powodzenia jutro!

haha kobito oszalałaś chyba, wtedy byłam chuda, bo do ślubu ważyłam 46kg co tydzień przymiarka sukni i co tydzień zwężała, a teraz wyglądam jak szafa piątka z wejściem do narni

A Ty nie pitol bo dobrze wyglądasz
Powodzonka na grillu.

Nadzieja powodzenia

Hmmm...co do tv..to skoro ja nie pozwalam mojemu dziecku to źle ...i nie będzie mówił Kązdy robi jak uważa, ja nie pozwalam, bo uważam że jest za mały na telewizor i chcę żeby jak najdłużej go nie oglądał, dziecko ma swoje zabawki i niech się nimi bawi i dobrze rozwija.. jak czasem zerknie (a u mnie tv rzadko leci) to wygląda jak zachipnotyzowany. Jak widzę jak znajomi włączają dziecku tv bo "mają spokój" i mogą poleżeć/wypić kawę itp... to myślę o nie! po to mam dziecko żeby się nim zająć a nie włączać mu tv żeby zajął się 3h, wolę się nawysilać i nim zająć ale to moje zdanie oczywiście, każdy robi jak uważa
mam koleżankę, której córka w wieku 4 msc bajki na telefonie oglądała jak szalona...masakra moim zdaniem..ryk, pisk i bajka na uspokojenie a co później?

NO ALE PODKREŚLAM KAŻDY ROBI JAK UWAŻA

co do jedzenia to mój młody je tylko cyca i skoro chcę co godzinę to ok niech je i nie myślę czy się najada czy nie, po prostu karmię piersią i wiem, że mu to wystarcza

Cytat:
super
mamy te jeansy

Ja mam laktator elektryczny TT i mega sobie chwalę, 10min i dwa cyce opróżnione

Jutro rano jadę do fryzjera i robię farbę i grzywę wielką na bok, stwierdziłam aa ch uuuj raz się żyję i trzeba coś zmieniać lepiej żałować, że się coś zrobiło niż, że się nic nie zrobiło

aaa i co do tego co Santi pisała, że dziecko "cipa" to wiadomo jak dziecko nic nie może to dramat... ja nie będę dziecka ograniczać, ale chcę żeby jak najdłużej żyło 'beztrosko'. Wywali się to nie będzie ojejciu przytulaski itp tylko dupa do góry i jazda dalej
ale tv nie chcę żeby na razie oglądał i żadnych słodyczy ani kaszek itp słodzonych

Cytat:
no dokładnie. Dziecko to intereduję bo się dużo dzieje, a dla mnie aż za dużo.. według mnie za mały jest na tv i dlatego nie pozwalam a poza tym po co ma pół dnia oglądać tv jak ma zabaawki i to go powinno interesować i doskonalenie nowych umiejętności

ja widziałam jak 5msc córka koleżanki umiała sobie bajkę na telefonie włączyć...bo ta jej na ytb wpisała i po boku się wyświetlały i sobie klikała a teraz tv,telefon,tablet a zabawki w dupie..
a zabierz jej nie daj bóg...o paaanie jaka afera..

mamy identyczne podejście więc nie będę się powtarzać.

Cytat:
Lily, Hanka wspołczuję wam tamtych dni, nie wyobrażam sobie tego strachu. Ja przeżywam jak dostała biegunkę i już wymyślam, a to nic w porównaniu z tym co przeszłyście noooooo ale wszystko dobrze się skończyło :'D

Buziaki dla Kasperka

Przyznaję się bez bicia, że czasem wykorzystuje tv jako ogłupiacz, ma to miejsce gdy chcę wziąć szybki prysznic i gdy muszę zejść na dół do pralni, wtedy włączam babytv no ale to na chwilę, nie chcę żeby płakała albo gdzieś się przeturlała. Aaaa i ostatnio jak ma napady histerycznego płaczu i cyc nie pomaga to odwracam ją do tv lub puszczam piosenki dla dzieci na YT.
Wczoraj miała taki napad poza domem. Poszłam do apteki oddac laktator, a Oliwia została z tatą i zaczęła strasznie płakać, nic nie pomagało, dobrze że to blisko domu to trzymałam ją mocno przytuloną i tak wracaliśmy autem zakupów oczywiście nie zrobiliśmy.

A dzisiaj w nocy tak się rzucała, aż przysoliła 2 razy głową w podstawę karuzeli, wzięłam ją koło siebie do łóżka, żeby krzywdy sobie nie zrobiła. Dalej się rzucała w każdej pozycji, przeszło nad ranem, a później zrobiła wodnistą kupę. Jestem mega zmęczona, spalam chyba 1,5h i to naweg nie ciągiem.
Moja też tak ostatnio. Żebym ja spala i ona też to cyc w paszczu. Ona nawet nie jadła ale ciumkała i chyba się tak bezpiecznie czuła bo wtulała się rękami i zasypiała i ja też. Po kilku dniach przeszło i dziś już normalnie spala.

Nadzieja -mega kciuki.

Santi - no to macie urodzaj młodzieży :-D
Stary 2015-09-19, 11:12   #1552
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Dziewczyny myślicie, że jest sens kupowania maty? Mam taką pożyczoną, na którą przywieszam swoje zabawki no i w sumie tyle. A chciałabym żeby była w stanie jakoś zaciekawić Artura żeby próbował się przekręcać na boki. Tylko nie wiem czy to rzeczywiście kwestia maty.
Stary 2015-09-19, 11:17   #1553
mimi_77
Zakorzenienie

Wczoraj bebiko nie smakowalo, dzisiaj bebilon tez nie... co robic?

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 11:23   #1554
Anol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
wszystkie dzieci nasze są doszło nam kolejne dziecko do opieki - 8letnia chrześnica TŻ
wbijam sobie gwóźdź do trumny?
Raczej tak jak ty ich wszystkich okiełznasz? A grzeczne one chociaż?

Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
mamy identyczne podejście więc nie będę się powtarzać.

Moja też tak ostatnio. Żebym ja spala i ona też to cyc w paszczu. Ona nawet nie jadła ale ciumkała i chyba się tak bezpiecznie czuła bo wtulała się rękami i zasypiała i ja też. Po kilku dniach przeszło i dziś już normalnie spala.

Nadzieja -mega kciuki.

Santi - no to macie urodzaj młodzieży :-D
Kilka dni powiadasz. To dla pewności rozłożę łóżeczko turystyczne i tam będzie spać o ile znowu nie wezmę jej do siebie. Coś mnie tknęło parę dni temu i otuliłam ochraniaczem tą podstawę karuzeli i to w ochraniacz walnęła.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
A próbowałaś z tym samym mlekiem po paru dniach przerwy? Może to tak jak z rozszerzaniem diety, dzisiaj nie zje ale po paru dniach zmieni zdanie.

Oliwia 18.05.2015

Stary 2015-09-19, 11:26   #1555
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Może spróbuj dzisiaj jeszcze raz Bebiko?

Witam się, dziś noc okropna jestem wykończona a o 15 idziemy na grilla zakładowego wiec wszystko szybko musze ogarnąć tym bardziej ze jutro gości będę miała. Jeden placek upieczony drugi w piekarniku i w kolejce czeka trzeci obiad juz kończę robić, zostało mi skończyć sprzątanie i się ogarnąć

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 11:40   #1556
Anol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość

Witam się, dziś noc okropna jestem wykończona a o 15 idziemy na grilla zakładowego wiec wszystko szybko musze ogarnąć tym bardziej ze jutro gości będę miała. Jeden placek upieczony drugi w piekarniku i w kolejce czeka trzeci obiad juz kończę robić, zostało mi skończyć sprzątanie i się ogarnąć
Bidulka :/ ja po dzisiejszej nocy tylko pranie ogarnęłam i obiad. Chyba bym olała grilla.

Oliwia 18.05.2015

Stary 2015-09-19, 11:45   #1557
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Bidulka :/ ja po dzisiejszej nocy tylko pranie ogarnęłam i obiad. Chyba bym olała grilla.
A pójdziemy bo zawsze to coś innego niż siedzenie w domu

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-19, 11:51   #1558
mimi_77
Zakorzenienie

Sprobuje nan. Pila go po urodzeniu moze pamieta smak...

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 11:52   #1559
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość

Matko! Niezła jesteś! Gdzie masz dziecko w tym czasie?
Stary 2015-09-19, 12:26   #1560
moniisia90
Wtajemniczenie

Ale tu dziś cisza moje dziecko dzis bez przerwy piszczy.... Cofam słowa ze mi się to podoba, oszaleć można Ale na poczatku omal się nie posikalam ze śmiechu

Lena dzis wciagnela ziemniaczki z cukinia j bardzo jej smakowaly (dla mnie breja bez smaku), za to pyszne soczki o ciekawym smaku sa dla niej fuj...
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości