Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016 cz41 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-16, 16:13   #1531
asdii
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Narobię w majtasy zaraz, bo dla męża siostry zostanę bez prezentu jak to nie przyjdzie

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Co przyjdzie szybciej polecony priorytet czy kurier pocztex? Na aukcji napisał frajer, że list czas realizacji 2 dni, kurier pocztex 3. CO BRAĆ??? Płacę dziadowi, niech streszcza
pocztex

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Salon w którym kupiłam suknie nie wspolpracuje z nimi więc nie Do wczoraj byłam pewna, że to był normalny telefon i tak dzwonią do wszystkich i chyba wolałam nie wiedzieć, że miałam taką okazję
ja tak samo... ale do mnie na szczęście nie dzwonili

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
swoja droga malo kobiet sie do tego zglasza skoro do dwoch dziewczyn z naszego watku dzwonili
Albo dużo nas jest na wątku

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:13   #1532
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
smerfetk_a

dzwonili do Ciebie z Twoja Suknia ?
pochwaliłabym się przecież

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
W ogóle patrze na to mango i te sukienki na tych modelkach wyglądają strasznie na tyle, że odechciewa się jakąkolwiek kupować czemu nie można zatrudnić ładnych modelek normalnych tylko takie nijakie i jak wieszaki?
na dodatek zgarbione i smutne...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:21   #1533
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
No właśnie.. Jak można sukienki świąteczne reklamować z smutna buzia i w pozycji takiej że ta sukienka w ogóle ciekawie niewyglada.. Masakra
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:27   #1534
taedio
MerDer 4ever

Witam się z diagnozą - początek anginy

Nie nadrabiałam więc nie wiem co się dzieje
Stary 2015-12-16, 16:33   #1535
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Witam się z diagnozą - początek anginy
Zdrówka!

Stary 2015-12-16, 16:33   #1536
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Do mnie dzownili
Cytat:
Salon w którym kupiłam suknie nie wspolpracuje z nimi więc nie Do wczoraj byłam pewna, że to był normalny telefon i tak dzwonią do wszystkich i chyba wolałam nie wiedzieć, że miałam taką okazję
sasenka, to chyba Tobie odpowiadałam, musiałabyś wcześniej zarejestrować i zgłosić zakup
a później odbywa się normalne losowanie

Cytat:
W ogóle patrze na to mango i te sukienki na tych modelkach wyglądają strasznie na tyle, że odechciewa się jakąkolwiek kupować czemu nie można zatrudnić ładnych modelek normalnych tylko takie nijakie i jak wieszaki?
w ogóle przestaję kupować w mango, raz że same szmaty coraz częściej przychodzą, to i tak fasony jaieś takie...słabe...

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
pochwaliłabym się przecież

no tak,
to nie wygrałyśmy
buuu, ciekawe kto wygrał
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:36   #1537
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Taedio - zdrówka
Stary 2015-12-16, 16:38   #1538
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
sasenka, to chyba Tobie odpowiadałam, musiałabyś wcześniej zarejestrować i zgłosić zakup
a później odbywa się normalne losowanie

w ogóle przestaję kupować w mango, raz że same szmaty coraz częściej przychodzą, to i tak fasony jaieś takie...słabe...

no tak,
to nie wygrałyśmy
buuu, ciekawe kto wygrał
jest juz na stronie napisane kto wygral
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:41   #1539
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Nie będę się rozpisywać, ale wczoraj znowu była kłótnia z ojcem. Nie umiem się z nim dogadać, bo stawia jakieś wymagania, które nam ciężko zaakceptować. Chcemy mieć swoje wesele, cieszyć się z organizacji, a nie cały czas się stresować i zamartwiać, ze mój ojciec znowu coś wymyśli.
Współczuje. W jakimś tam stopniu wiem przez co przechodzicie. Najgorsze, że ja nie umiem odzyskać radości organizowania po całych kłótniach.

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Szukam sobie prezentu na święta od teściowej
I chyba wezmę tą torebkę z mango co któraś z was już tu wstawiała http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1450254880217 i myślę nad tym kardiganem http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1450256321227 . Co myślicie?
Dojdzie w ogóle do wigilii jak teraz zamówię?
Wiem, że za późno ale obie rzeczy w moim guście i brałabym szkoda, że kardigan niedostępny.

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Przyszła kiecka z vinted Myślę,że tż się spodoba

w tle nieodłączny koteł i syf xD
No, jako nibyżona to już możesz tak szaleć:P
Ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
No i u mnie nie ma w czym wybierać. Są takie salony, że sama lepiej się umaluję, a te co wydały mi się sensowne no to zadna nie moze Nie wspomnę już o fryzurze. A liczyłam na jedną, która też super czesze, ale nic z tego
Stoję na tym samym. Niby Gdańsk a jakaś bida z tymi makijażystkami. Choć na razie nie szukam bo już nie wiem. Może poproszę dziewczynę z pracy od siostry.

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Faktycznie tania i bardzo ładna

Cześć
Byłam pierwszy dzień w pracy a raczej pierwszą godzinę. Więcej dojazdu niż pobytu w pracy. Nawet budowy nie odwiedziłam. A potem pojechałam po zakupy i mam wszystkie prezenty prócz dla mamy. Dalej muszę pomyśleć co kupić.
Sobie sprawiłam kolejne prezenty Mam skarpety żeby stopy mi nie zmarzły na budowie, żel-oliwkę o zapachu czekolady z Mydlarni, szampon do włosów z tej nowej serii Artego, bluzkę z reserved i koszulkę basic. Zaszalałam No i kolejne ozdoby na choinkę Póki gdzieś ozdoby są, póty będę je kupować
Muszę kupić sobie bieliznę narciarską - 300zł To już w następnym miesiącu, dopiero i tak od stycznia zaczynam.

Edytowane przez Sophie24
Czas edycji: 2015-12-16 o 16:42
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:44   #1540
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

My myślimy zmienić ubior naszej choinki po świętach na wyprzedażach kupimy niebieskie i srebrne bombki i na następny rok będzie niebiesko a nie czerwono
Stary 2015-12-16, 16:47   #1541
wildDaisy
żona bez ogona

W grudniu już dostał frajer 3 negatywy, że brak kontaktu, późna wysyłka i jeszcze komuś odpisał, że nie wysyłają paczek bez zatwierdzenia projektu. Jezu przez 6 dni nie wysłał projektu?! Jakiego projektu?! Co to za filozofia wkleić zdjęcie na zasrany kubek!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

ALe mam bulwersa!!!
Stary 2015-12-16, 16:48   #1542
pannamima
Zakorzenienie

Ja juz dawno zarejestrowalam się w tej loterii, ale nic :/
Do mojej koleżanki dzwonili, ale jej salon także nie współpracował i dostała zniżkę na garnitur i obrączki.

Padam na twarz...
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:48   #1543
xXBlankaXx
Zakorzenienie

A ja nie mam pojęcia czy kupić choinkę, czy ogarnąć sobie piękne gałęzie z jakieś sosny i powiesić tak, żeby były w powietrzu i wtedy je ładnie ozdobić światełkami i bombkami
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:51   #1544
klakla91
Zakorzenienie

Ponadrabiam potem, a teraz tylko odpowiem na dociekliwe pytania
Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Co takiego?
Kupiłam jazdę off roadową. Nie wiem czy się spodoba, ale lubi takie rzeczy podnoszące adrenalinę, więc mam nadzieję, że tak
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
pokaż tą reklamę!

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:53   #1545
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Cześć
Byłam pierwszy dzień w pracy a raczej pierwszą godzinę. Więcej dojazdu niż pobytu w pracy. Nawet budowy nie odwiedziłam. A potem pojechałam po zakupy i mam wszystkie prezenty prócz dla mamy. Dalej muszę pomyśleć co kupić.
Sobie sprawiłam kolejne prezenty Mam skarpety żeby stopy mi nie zmarzły na budowie, żel-oliwkę o zapachu czekolady z Mydlarni, szampon do włosów z tej nowej serii Artego, bluzkę z reserved i koszulkę basic. Zaszalałam No i kolejne ozdoby na choinkę Póki gdzieś ozdoby są, póty będę je kupować
Muszę kupić sobie bieliznę narciarską - 300zł To już w następnym miesiącu, dopiero i tak od stycznia zaczynam.
Haha, szalejesz z prezentami i ozdobami Tylko nie wykup wszystkich bombek w okolicy

A 300zł to strasznie dużo jak na bieliznę termo. Mi dzieciątko kupiło na święta bardzo fajny zestaw za połowę tej ceny. Chcesz jakąś specjalną czy jak?

Stary 2015-12-16, 17:03   #1546
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
My myślimy zmienić ubior naszej choinki po świętach na wyprzedażach kupimy niebieskie i srebrne bombki i na następny rok będzie niebiesko a nie czerwono
No nam wychodzi ciapata ale w takim stylu naturalnym - drewniane i materiałowe ozdoby, szklane bombki z własnym wypełnieniem, szyszki i pomarańcza. Chciałam kupić ładne szydełkowe bombki ale M. stwierdził, że starczy tej bieli. Ale po świętach to dobra okazja by kupić jakieś nowe ozdoby. Teraz ceny powalają z nóg. Zwłaszcza szklane a my kupujemy szklane bombki.

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
W grudniu już dostał frajer 3 negatywy, że brak kontaktu, późna wysyłka i jeszcze komuś odpisał, że nie wysyłają paczek bez zatwierdzenia projektu. Jezu przez 6 dni nie wysłał projektu?! Jakiego projektu?! Co to za filozofia wkleić zdjęcie na zasrany kubek!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

ALe mam bulwersa!!!
Niektórzy nie nadają się do interesu. Jak się nie wyrabia z zamówieniami to albo zmniejszy ilość aukcji albo znajdzie pomoc. Pracuje na swój rachunek a tak partoli. Też bym się wkurzyła.

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
A ja nie mam pojęcia czy kupić choinkę, czy ogarnąć sobie piękne gałęzie z jakieś sosny i powiesić tak, żeby były w powietrzu i wtedy je ładnie ozdobić światełkami i bombkami
Bardzo mi się takie instalacje podobają ale nie mamy gdzie zawiesić i umocować, nie możemy nic w sufit wwiercać.

W ogóle chciałam ponarzekać. Szukałam dziś koszulki dla brata, tak wymyśliłam na prezent. Weszłam do Reserved i był marny wybór (taka pora), potem poszłam do New Yorkera i nie mogłam odróżnić działu męskiego od damskiego. Znaczy w niektórych półkach odróżniałam a w niektórych nie. Patrzyłam po rozmiarach to koszulki same XS, S i M. Nic większego nie było. Myślałam, że to damski dział. Albo były takie kolory/nadruk, że też myślałam, że to damska koszulka. Chyba nie znam się na modzie.
No ale kupiłam koszulkę w Big Starze. Tam rozróżniam działy
Stary 2015-12-16, 17:05   #1547
rintintin
Zakorzenienie

Kupilam sukienkę czas oczekiwania do 6 tygodni. Ufff kolejna rzecz z głowy. A jutro dzwonimy do barmana
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:08   #1548
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Kupilam sukienkę czas oczekiwania do 6 tygodni. Ufff kolejna rzecz z głowy. A jutro dzwonimy do barmana
Sukienkę? w sensie slubna? pokaz!

Stary 2015-12-16, 17:09   #1549
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Haha, szalejesz z prezentami i ozdobami Tylko nie wykup wszystkich bombek w okolicy

A 300zł to strasznie dużo jak na bieliznę termo. Mi dzieciątko kupiło na święta bardzo fajny zestaw za połowę tej ceny. Chcesz jakąś specjalną czy jak?
Bo są takie piękne stoiska Ale ceny też mają ładne więc kupuje po 2-3 sztuki Ale typowo bombek nie kupuje, one kosztują 15-20zł za sztukę Kupiłam znowu materiałowe i drewniane ozdoby do zawieszenia

Właśnie raz już się orientowałam w cenach to komplet był to kupienia za 170zł chyba ale to taki nie full wypas. Panie mi doradziły ten bo (najdroższy?) jest z wełną i nie powinnam zmarznąć nawet jeśli będę tylko stać. Budowę mam na zewnątrz a nie w budynku. Zimę jakąś tam zapowiadają więc coś by mi się przydało. Ale może zdecyduje się na same spodnie. Mam dostać kurtkę zimową, może będzie na tyle ciepła, że daruje sobie górę.
Stary 2015-12-16, 17:10   #1550
rintintin
Zakorzenienie

Tak ślubną. Kiedyś juz pokazywałam - wklejam jeszcze raz. uploadfromtaptalk1450282191935.jpguploadfromtaptalk1450282199775.jpguploadfromtaptalk1450282206592.jpg
Stary 2015-12-16, 17:10   #1551
Kotowe
Wtajemniczenie

Dla tych co się o choinkę pytały, ja jestem wielką fanką i musi być choinka Moja już stoi, tylko jeszcze trochę naga :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015-12-15 22.22.12.jpg (65,4 KB, 24 załadowań)

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:10   #1552
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie, że dostaniesz ją za 6 tygodni? Czy już tak szybko?
Stary 2015-12-16, 17:12   #1553
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak ślubną. Kiedyś juz pokazywałam - wklejam jeszcze raz. Załącznik 6106096Załącznik 6106097Załącznik 6106099
Całkiem ładna ta sukieneczka Gratuluję

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:13   #1554
rintintin
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie, że dostaniesz ją za 6 tygodni? Czy już tak szybko?
Tak będzie za 6 tyg, ale to outlet to nie szja na miarę. Zebrała tylko wymiary i przysla mój rozmiar wg ich tabeli. Przeróbki , tzn skrócenie i ewentualne dopasowanie we własnym zakresie.
Stary 2015-12-16, 17:14   #1555
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
No nam wychodzi ciapata ale w takim stylu naturalnym - drewniane i materiałowe ozdoby, szklane bombki z własnym wypełnieniem, szyszki i pomarańcza. Chciałam kupić ładne szydełkowe bombki ale M. stwierdził, że starczy tej bieli. Ale po świętach to dobra okazja by kupić jakieś nowe ozdoby. Teraz ceny powalają z nóg. Zwłaszcza szklane a my kupujemy szklane bombki.

W ogóle chciałam ponarzekać. Szukałam dziś koszulki dla brata, tak wymyśliłam na prezent. Weszłam do Reserved i był marny wybór (taka pora), potem poszłam do New Yorkera i nie mogłam odróżnić działu męskiego od damskiego. Znaczy w niektórych półkach odróżniałam a w niektórych nie. Patrzyłam po rozmiarach to koszulki same XS, S i M. Nic większego nie było. Myślałam, że to damski dział. Albo były takie kolory/nadruk, że też myślałam, że to damska koszulka. Chyba nie znam się na modzie.
No ale kupiłam koszulkę w Big Starze. Tam rozróżniam działy
My mamy bombki plastikowe - główny powód to finanse a teraz w perspektywie że za rok mały będzie chodził i lapal w rączki wszystko to plastikowe w sam raz
Mamy złoto czerwone bombki, łańcuchy i w ogóle także pora coś zmienić najbardziej mi się podobają kokardki na końce gałęzi - moja ulubiona cześć choinki jeszcze chciałabym świeczki takie na gałęzie ale sztuczne gałęzie tego nie zniosa.

A co do odróżnienia działów też tak mam a tz się wkurza bo w sklepach to wszystko dla bab
Stary 2015-12-16, 17:16   #1556
Cherry_Muffin
nibyżona

wild o masakra.
a ja wczoraj wieczorem kupilam kubek ze zdjeciem dla mamy i juz rano mialam projekt do zatwierdzenia. tez sie szybko obudzilam, ale Tz naciskal ze pierwsze swieta to chce porzadny prezent dac

rintin gratuluje
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:18   #1557
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo są takie piękne stoiska Ale ceny też mają ładne więc kupuje po 2-3 sztuki Ale typowo bombek nie kupuje, one kosztują 15-20zł za sztukę Kupiłam znowu materiałowe i drewniane ozdoby do zawieszenia
Pokaż! Ja uwielbiam ozdoby inne niż standardowe bombki, a takie szydełkowe to w ogóle mi się marzą kiedyś

A co do bielizny - poszukaj sobie z Brugi. Ja jestem bardzo zadowolona, a są trochę tańsze

Cytat:
Tak ślubną. Kiedyś juz pokazywałam - wklejam jeszcze raz.
A to już kojarze Gratulacje

Stary 2015-12-16, 17:18   #1558
Petit_Papillon
luckygirl

Hej naplotlyscie i nie nadrobie ale jak wroce z silowni to wrzuce do kluby zdjecia obraczek w SERW etle dziennym + na mojej grabie

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:22   #1559
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość
Dla tych co się o choinkę pytały, ja jestem wielką fanką i musi być choinka Moja już stoi, tylko jeszcze trochę naga :P
Ładna i duża Nasza to maleńka jest Stoi w siatce na balkonie więc na razie nici z fotek:P

Cytat:
Tak będzie za 6 tyg, ale to outlet to nie szja na miarę. Zebrała tylko wymiary i przysla mój rozmiar wg ich tabeli. Przeróbki , tzn skrócenie i ewentualne dopasowanie we własnym zakresie.
Właśnie nie wiedziałam jak outlety działają I będziesz musiała ją trzymać u siebie a przed ślubem dać do odświeżenia?

Cytat:
My mamy bombki plastikowe - główny powód to finanse a teraz w perspektywie że za rok mały będzie chodził i lapal w rączki wszystko to plastikowe w sam raz
Mamy złoto czerwone bombki, łańcuchy i w ogóle także pora coś zmienić najbardziej mi się podobają kokardki na końce gałęzi - moja ulubiona cześć choinki jeszcze chciałabym świeczki takie na gałęzie ale sztuczne gałęzie tego nie zniosa.

A co do odróżnienia działów też tak mam a tz się wkurza bo w sklepach to wszystko dla bab
Jak się uprzeć to my mamy tylko 18 bombek i wyszły nas całkiem tanio a wszystkie szklane Ale nie powędrują na drzewko jak się pojawi dziecko bo faktycznie nic z nich nie zostanie:P Wtedy będzie w wydaniu bardziej ubogim i mogącym się przewracać:P
Kokardy też mi się strasznie podobają Jak będzie za mało ozdób na naszej to będę dorabiać kokardy
Stary 2015-12-16, 17:22   #1560
morsmordre
sajkolidżist

Dzięki dziewczyny za przepisy W końcu się nie wyrobiłam i kupiłam kabanosy, ser, paprykę i wykałaczki i na miejscu zrobię koreczki

Jak często są te losowania sukni?

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości