|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
jak grochem o ścianę.
postaram się prostacko: Ruchaj i w poważaniu miej, czy uważa to za mikro, czy za ugandę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty nie masz wierzyć, Ty masz czytać ze zrozumieniem. Ordynat Michałowski czy jak mu tam. Cytat:
PMS mam. to obraza czy komplement? ![]() przez bity tydzień tego palcem nie tknęła. Stewardesa, błagam, powiedz mi, czy ja przesadzam? No chyba nie. ona nie jest księżniczka per se. ona jest dziecko przechodzonej depresji i wyparcia. na początku jej współczułam i byłam wyrozumiała, cierpliwa, podchodziłam pedagogicznie. ale przy takim wyparciu ciężko o jakikolwiek efekt, więc po jakiś 8-miu miechach szlag mnie trafił i mam ochotę ją spalić na stosie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1532 | ||||||
Konto usunięte
|
Brawo!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i właśnie dlatego nie ma nastroju. Cytat:
a) jesteś skończonym debilem i łykasz wszystko jak leci dopóki nie poczujesz perfekcyjnego wypełnienia potrzeb Twoich kompleksów i obsesji? czy b) manipulujesz mną i jesteś przegniłą attention whore, przez którą wychodzę na ostatnią naiwniarę ? Ale doskonały zwrot. Którego będę używać w konwersacjach póki mi się nie znudzi. Nie. Ale to o niczym nie świadczy. Cytat:
![]() Nie w każdym, niestety. Bo nie rozkwitłeś w pełni ![]() Cytat:
Wiemy. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
okej, hejt is off. jestem w fazie słuchania unchained melody.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1534 | |
Konto usunięte
|
Rozmawialiście o tym? Chwalił się sukcesami? Znasz go od 15 lat?
Na dwoje babka wróżyła... wybierz sobie. Cytat:
Współczucie wyklucza podejście pedagogiczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1535 | ||
Konto usunięte
|
Nie będę miał w poważaniu bo nie chcę bzykać kobiety która uważa mnie za wybrakowanego.
Czasami ciężko. Na tyle że nawet teraz nie wiem czy Twoje aktualne tłumaczenie jest prawdziwe. Cytat:
No super. I nie będzie. Cytat:
Gdzieś mam te kwitnięcia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1536 | |
Zakorzenienie
|
tak. tak. nie, 10.
jej facet. to były osobne fazy, a nie jednoczesne. Cytat:
problemem jest to, że Ty to 'wróżysz'. więc podejdź do sprawy jak dorosły i oddziel swoje emocje od tego, swoje lęki, kompleksy i popatrz na fakty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1537 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Bo nie chcesz. Cytat:
Ta. Bo Ci więdnięcie w głowie, a w tym stadium rozkładu to ciężko gatunek kwiatu zidentyfikować. ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- To by było na tyle jeśli chodzi o "wypracowywanie charyzmy". ![]() Łotewa. Obiekt ten sam. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1538 | |
Konto usunięte
|
To nie znaczy że mam nie dbać o upodobania partnerki i bzykać jedynie z myślą o własnych potrzebach.
Chcę. Zarówno kochającej mnie i czułej jak i przygodnej oraz napalonej. Oby jedynie pożądały mnie i uważały za atrakcyjnego. Fakt, ale to już lepiej sikać nieuszkodzonymi 15 niż 2. Ty nie chcesz. Cytat:
Jaki jest Twój typ co do gatunku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1539 | ||
Zakorzenienie
|
nie nadinterpretuj. chwalił się nie zawsze, dopiero po jakimś czasie. a ogólnie zawsze byłam w miarę na bieżąco, co u niego słychać, więc wiedziałam, czy rocznie ma jedną, czy tygodniowo pięć.
przynajmniej się starałam, o pogromczyni czystości i piekarnika tego powiedzieć nie można. Cytat:
![]() Cytat:
=> TERAPIA. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1540 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ależ chcę. Cytat:
![]() Le suchy badyl. ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
Pooza tym dojrzewał. Jedna rocznie to nie jest mało. Zwłaszcza dla g*wniarza. przynajmniej teraz wiem, skąd się biorą żale o nie bzykanie 12-latek póki można było jeszcze na legalu, przed własną 15-tką. Cytat:
Podoba mi się to. Ładnie wygląda. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1541 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie, po prostu i ta wizja mi się podoba, i ta. Cytat:
2) I tak nie rucham. Nie było widać. ![]() Okej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1542 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. To nie jest wina penisa. Widzisz to, co chcesz widzieć. Owszem. Tak moją prostoduszną niewinność wykorzystać... będziesz się smażył w piekle, w którym Stewardesa będzie pocieszać mężczyzn. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1543 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówiłem już o co mi chodzi i tego się trzymam. Są tacy co nie chcą się wiazać. Albo tacy co nie uznają seksu bez związku. Cytat:
2. Pośrednio jest. Zdziwiłabyś się co chciałbym widzieć. Ale nie widzę takich sugestii. Cytat:
Poza tym, niestety, do żadnych wykorzystań między nami nie doszło. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1544 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wiem, że są tacy, którzy nie chcą się wiązać i inni, którzy tylko w związku - ale to nie ma wpływu na to, że każdy by tak chciał. Cytat:
2. Nie jest. Cytat:
Zasłużyłeś. Doszło. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1545 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja takich nie znam. Nawet surrykatka miała tutaj grono wielbicielek zakochanych w jej pozytywnych postach. Ja nie znam nikogo, kogo absolutnie nikt by nie lubił, ani też nikogo, kto byłby lubiany przez wszystkich. Znakomitej większości bliźnich Ty i Twój penis jesteście zupełnie obojętni. Weź może jednak zacznij od drugiej strony, najpierw spróbuj naprawdę lubić innych ludzi, bo już jesteś wystarczająco skupiony na sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1546 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym, jak go poznałam, to trochę narzekał. potem jak kogokolwiek miał, to się cieszył i chwalił, jakby na K2 wszedł. potem zrozumiał to i owo, mniej się chwalił, ale na wyraźne nasze życzenie relacjonował, a i liczba się zwiększyła. ![]() a dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. na pewno penisa!!! przecież to wizażanek - on widzi prawdę, samą prawdę i tylko prawdę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1547 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1548 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Gdzie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj nie, spokojnie. Mój target to alemaraC, adirfx i kilka użytkowniczek ze starego tematu o penisach, które już nie piszą. Tęsknię. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czuję się atakowany, ogólnie. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1549 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nadal nic niesamowitego poza tymi kolejkami do gały. Cytat:
Taka krowa, co już raz byczego penisa widziała... - no chyba, że z tych nieszczęśnic współczesnych, co to tylko prapraprababki jeszcze widywały... ![]() Wiadomo, że nic tak perfekcyjnie nie wypełnia, jak przedramię, po łokieć. Nie pytam, żeby poznać odpowiedź na pytanie, tylko żeby się dowiedzieć, co odpowie.Nie wszyscy to trolle. Jakbyśmy nie psuły zabawy, to może byłaby już na etapie katastrof przedślubnych. Nie wiem jak jakakolwiek kobieta jest w stanie się temu oprzeć. Nie ma takiej siły we wszechświecie, która zdołałaby ich powstrzymać przed stwierdzeniem, że w sumie to by woleli stado groupies. ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Łotewa. Pod koniec posta nazywasz 17 "ubogimi". Czuję, że on rośnie. ![]() Cytat:
Po całości. Cytat:
Ale lubi Ciebie, a nie, że miło Cię mieć w pobliżu, bo uczynny i pomocny jesteś? Normalnie, jak sobie człowiek żyje w zgodzie ze sobą, to ma zerowe szanse na to, żeby go większość ludzi lubiła. Nikomu przy zdrowych zmysłach na tym nie zależy, bo nikomu to niczego nie jest potrzebne. Cytat:
Cytat:
![]() 25cm poparcia ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Doczekałeś dołowania indywidualnego, nie jęcz. Naprawdę? Dlaczego?! |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1550 | |
Konto usunięte
|
Niestety, obawiam się, że niektórzy to tak na serio... Zresztą parę nicków mi mignęło również w wątku ku czci tżtowych penisów.
Cytat:
Może nikogo nie obchodzimy, ale w jakiś tam sposób jesteśmy potrzebni, w przeciwnym razie po prostu by sobie dziewczyny pamiętniki pozakładały. BTW przebrnęłam przez kilka stron tamtego wątku. Sama nie wiem, czy bardziej mnie zniesmaczyły wypowiedzi niektórych wizażanek, czy Twoje. To o tym człowieku na wózku, który na pewno nikogo nie zachwyci, było naprawdę mocne. Wg mnie darowałbyś sobie naskakiwanie na niektóre miłośniczki 20cm, bo gracie do tej samej bramki. One żeby się podbudać, Ty żeby sobie dokopać, ale bez kitu, nie widzę różnicy. ![]() Edytowane przez 201705042038 Czas edycji: 2016-03-27 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1551 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1552 | ||||||
Konto usunięte
|
Nie nazwałem, nie zrozumiałaś co napisałem.
Cytat:
Cytat:
Mu jest widocznie potrzebne skoro stara się przekonać o tym całe rzesze. Cytat:
Cytat:
Wszystkie na mnie naskoczyłyście. Cytat:
Cytat:
Wiem że wtedy grubo przesadziłem. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-03-27 o 17:30 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1554 | |
Konto usunięte
|
Parę lasek (z czego 1/3 to fanki surrykatki) w tamtym wątku napisała coś niemiłego o małych penisach, a kilka wyciągnęło intrygujący wniosek, że jak komuś nie zależy na ugandzie to nie lubi ostrego rżnięcia albo nie ma orgazmów pochwowych. I z niedowierzaniem czytały o tych orgazmach u wizażanek, ktorych TŻ ma wymiary nie wpisujące się w klimat. Skoro to Cię uraziło, to, litości, przestań wchodzić na takie tematy, ewentualnie poblokuj wpisy fetyszystkek 20cm penisów i tyle.
Cytat:
Miło, że sobie zdajesz z tego sprawę. Więc nie rób więcej rzeczy, które Cię doprowadzają do takich reakcji. Zachowujesz się, jak byś nie mógł przestać polewać sobie ręki wrzątkiem. Czemu to ma niby służyć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1555 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1556 | |
Konto usunięte
|
Próbujesz go pozytywnie zaprogramować?
Na 99,(9)% nadal nie ma pojęcia co było nie tak w tamtym tekście. Który właśnie znalazłam. I serdeczne życzenia sprawiedliwości dziejowej i impotencji dla wszystkich facetów z większymi penisami niż jego. Ochładzanie kontaktów z kolegami co do których ma podejrzenia rozmiarowe to żart jest czy tak serio? & ![]() Dowody na to, że podziwianie penisów i przekonanie o pięknie wielkich pał to objawy obsesji na punkcie Kaguyi. ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Gdyby to było takie proste, Zev byłby królem świata. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1559 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie. Warte omówienia jest tylko jak Ty sobie takie rzeczy wyławiasz. Cytat:
Po drugie - pokaż mi jeden przykład w którym ból dupy związany z "czepianiem się słówek" nie był bólem dupy złodzieja, któremu tuż po napadzie na jubilera wypadła z kieszeni diamentowa kolia - w związku z czym zaczął się wściekać na tego, kto to zauważył. Dlatego, że zauważył. Bo wszystko byłoby dobrze gdyby nie zauważył! Szoł mogłoby trwać dalej. Parę postów wcześniej sam przyznałeś, że specjalnie się tu egzaltujesz. Tuszę, że okłamywanie mnie Cię nie męczyło. Ją może tak. I oczywiście tajemnicą dla Ciebie pozostaje dlaczego do tego doszło. Cytat:
Cytat:
Bo że lepiej wiesz, jakie penisy wolą ujeżdżać to już zaznaczyłeś. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1560 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Aha, tekst, który wywołał taką reakcję, wyglądał w ten sposób, zanim Zev go przyciął: "pochwę można ćwiczyć, na penisa można założyć nakładkę. naprawdę istnieją rozwiązania tych problemów, jesli je ktos ma." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 25 (0 użytkowników i 25 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.