|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Sola, nie przesadzaj, mnie się podoba
![]() Ostatnio robiłam zamówienie w Świat Koralików- za 80 zł, gratiski o wartości 6 zł, w ogóle ładne kryształki dostałam, ślicznie się mienią ![]() ![]() U CJ zrobiłam za 300 zł (choć obiecałam sobie, że już nigdy tam nie kupię), ma największy wybór szkła i to mnie skusiło, oczywiście kilka koralików do wyrzucenia, ale liczyłam się z tym. I jak zwykle Qnszt- nie wiem, czemu tam ciągle wracam ;/ Ale w sumie w tym zamówieniu wszytko było raczej ok. Teraz czaję się na loopik, a później ![]() ![]()
#1532 |
Raczkowanie
|
Maggie - ok, może i te kwiatki są dla innych w porządku, ale mi niespecjanie przypadły do gustu. Zwłaszcza,że zamówiłam głównie kwarce w spokojnych kolorach , a te "pomarańcze" do niczego mi nie pasują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Wtajemniczenie
|
To tyko ich dobra wola, że dodają gratisy i wydaje mi się, że z tego powodu nie nalezy marudzić :P Jak nie teraz to kiedy indziej się przydadzą.
#1534 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Raczkowanie
|
Ale przyznacie, że są ciężkie. A tak na marginesie, to szykuje mi się drugie zamówienie, bo okazało się, że trochę zmieniła mi się koncepcja...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Rozeznanie
|
Gdzies ostatnio obiło mi się o oczy tu na forum, że CJ z allegro ma otwierać swój własny sklepik internetowy...Wiecie może coś dokładniej na ten temat?? Jaki adres tego sklepu....i kiedy otwarcie? Czy mi się to wszystko tylko przyśniło i teraz wariata z siebie robie?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
http://www.costumejewellery.pl/ od dwóch lat otwiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zadomowienie
|
http://www.loopik.pl/cloisonne-c-4.html
Widziałyście te nowe cloisonne?! OMG, cudne są!! Ale ja w tym miesiącu już niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
Canela, piękne. Ja w tym mies. mam limit 50 zł :P więc pewnie pójdzie tylko na najpotrzebniejsze rzeczy... Więc wiem, o czym mówisz...
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
Gdzie najchętniej kupujecie przekładki i szkło weneckie?
(Pilne)
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Rozeznanie
|
www.szkatulka.pl -> to najchętniej szkło weneckie, bo tanie
![]() ![]() A przekładki to w loopiku bo mogę ososbiście odebrać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Konto usunięte
|
Przekładki w beadshopie. Weneckiego nie kupuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
Przekładki różnie... na korallo, beadshopie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpis :P
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Wtajemniczenie
|
ale sie dzisiaj wkurzyłam na korallo!
![]() pojechałam po odbiór zamówienia, w paczce nie było zamówionego obsydianu tęczowego, na zamówieniu [wydruku] było wyraźnie widać, że go nie włożyli i dobrze o tym wiedzieli, policzyli mnie za niego oczywiście a jak wróciłam do domu i napisałam do sklepu to mi facet odpisał, że studentka z pośpiechu zapomniała. nie spieszyłam sie nigdzie.. ona raczej też nie :/ mało tego dostałam obtłuczony sardonyks. pan w odpowiedzi 3/4 maila rozpisał sie że to że były niesparowane [zaznaczyłam to na marginesie] to nie ich wina bo oni biedni są ograniczeni magazynowo. GRRRRRR! nawet 'przepraszam' za ten cholerny obsydian nie napisał!.... grrrr! foch, koniec z korallo. złożylam u nich z 15 zamówień a oni mają mnie w.. nosie. kij im w oko, bede płacić za przesyłke półfabrykantów ![]()
#1548 |
Zakorzenienie
|
Albo mieli zły dzień, albo robi się nam drugi qnszt...
Darkling ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Raczkowanie
|
a ja jestem bardzo zadowolona z zakupów w Bizu. Już drugi raz zamawiałam i wszystko jest w idealnym stanie. Kamienie bardzo ładnie poparowane, zero spękań czy odprysków, i super dobrane gratisy (zamawialam też dużo akcesorii metalowych i w gratisach dostałam dokładnie to co chciałam wypróbować "następnym razem"). Z Bizu jest też super kontakt mejlowy, a paczka została wysłana kilka godzin po moim przelewie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1552 |
Konto usunięte
|
A ja czekam, aż będą wigjiga mieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ile się czeka na przesyłkę z Magrafu?
![]()
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
różnie, ale zazwyczaj mi po dwóch dniach wysyłali... czasem dłużej chyba
![]()
#1555 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Robiłam ostatnio trochę zakupów w różnych sklepach, więc podzielę się opinią. ONYKS Dostawa w przyzwoitym terminie. Bardzo dobrze zapakowana - w paczce, w środku wszystko zabezpieczone folią bąbelkową. Słowem - na piątkę. Towar ... większość piękna - zamawiałam głównie szkło weneckie. Ale ... było też kilka wpadek - najpoważniejsza to niedobranie koralików w pracy pomimo, iż o to prosiłam z komentarzu do zamówienia. Szczegóły opisuję w wątku o koralikowych niewypałach. Jako gratis dostałam kulkę melange za coś ponad 3 zł. Tak sobie. Jednego towaru nie mieli, dostałam w paczce zwrot kasy. Szkoda, zę się nie skontaktowali, wybrałabym inne szkło zamiast zwrotu pieniedzy. Trudno. BEADSHOP Tak jak większość bardzo sobie chwalę ten sklep. Piękny towar, szybka dostawa. Bardzo fajne gratiski. Ale tu też trafiła się mała wpadka. Nie dobrany w pary sardonyks. Ale to drobiazg, kilka razy już zamawiałam u nich towar i to traktuję jako mały wypadek, który każdemu moze się zdażyć. ![]() QNSZT Pomimo różnych, czasem niezbyt pochlebnych opinii, ja muszę powiedzić, ze narazie nie mam zastrzeżeń. Szybka dostawa. Fajne rabaty. Sporo zamawiałam u nich kamieni i naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć. Uwielaniam ich marmury - mają tak soczyste kolory, ze kolczyki same się robią. ![]() KORALLO czy też nutsy z Allegro No niestety tu nie jest najlepiej. Przesyłka w miarę szybko. Ale tyle potknięć, że się wkurzyłam i dziś napisałam do nich, narazie bez odpowiedzi. Kilka niedobranych, kilka po prostu z wadami takimi, że nie nadają się do pracy. W wątku o niewypałach koralikowych napiszę więcej. Większość towaru fajna, ale akurat te droższe nie ![]() CJ z Allegro Jak dla mnie za długo zwlekają z wysyłką. Piszą że już mają wpąłtę a wysyłają nawet 3 dni później, wiem, że w opisie jest że do 4 dni roboczych, ale ... wolę szybsze załatwianie sprawy. Towar ... różnie - bardzo fajne kryształki, szkiełka, przekładki metalowe, bigle super tanio. Natomiast strAAAAAAAAAAAAAsznie rozczarowałam się (mówiąc delikatnie) szpilkami. Już wcześniej zamawiałam tam i były świetne - zaokrąglone główki, "patyczki" proste, bez zgrubień. Ale teraz dostałam paskudne jakieś odrzuty chyba, główki nierówne, różnej wielkości, patyczek z takimi zgrubieniami na końcu (przy główce) że tylko koraliki z dużym otworem można nawlec. A zamówiłam tego mnóstwo. Oj, nie podoba mi się to, zamówienie za ponad 180 - z łaski podarowali mi koszty wysyłki, żadnego gratisa NIC, i jeszcze taki zonk. Szpilek już tam na pewno nie kupię. A może któraś z Was może mi polecić jakieś żródełko porządnych i cenowo przystępnych szpilek posrebrzanych i srebrnych. ? Ot, rozpisałam się. Takie to moje doświadczenia. Pozdrawiam serdecznie i tylko dobrych zakupów życzę. Wiolka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Zareklamuj u CJ te szpilki, ponoć gratisów wtedy dodaje dużo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Raczkowanie
|
czy kupowalyscie ostatnio cos na bizu.pl ? bo ja probuje zamowic i nawet mi sie przedmioty do koszyka nie dodaja :/ zamkniete to zostalo czy jak ?
a moze widzialyscie te koraliki gdzies indziej bo bardzo mi zalezy ![]() http://www.bizu.pl/produkt/pokaz/id/508 |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam pare dni temu, działało w miarę ok, choć czasami miałam problem z podglądem koszyka (po prostu sie nie otwierał). Mają coś źle z tym systemem troszku
![]()
#1560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://koralowo.pl/NATURA+storczyki+...%5D_p2491.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.