![]() |
#15601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Bri, masz podwójnego czempiona pod avatarem
![]() A ja umieeeeram, padam, za dużo dzisiaj zrobiłam ![]() Przy życiu trzyma mnie jedynie myśl o wakacjach, jadę do domu mojej babci która aktualnie tam nie mieszka totalnie s.a.m.a, nawypożyczam się książek i będę całymi dniami opierdzielała się w sadzie pod jabłonią, haaa! ![]() KoFfAm WaSsS ![]() ![]()
#15602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anul, jak widzę tego Kermita to normalnie micha mi się cieszy znowu ![]() ![]() ![]() i widzę, że Tobie też humorek dopisuje, a wakacje w sadzie z książką -aaaaaaaaaaa, jadę do Ciebie! ja moje wakacyyyje też często tak spędzałam u dziadków - fajowo było, ech... ![]()
![]() |
#15603 |
Zakorzenienie
|
Dopisuje
![]() ![]() ![]() ![]() Zgadnijcie co opijamy we środę ![]() I nie mówię o początku długiego weekendu ani o tym, że odbieram paszport ![]() Nie mam na myśli nawet urodzin Wizażu ![]() Bri ![]() ![]() ![]() Nawet z dymem ![]() Schudnie mi się, będę wydziwiała jakieś sałatki ![]()
#15604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo inaczej to aj dont noł ![]() a nie nie nie, z piecami zabawy nie polecam, znam ten ból (u dziadków się w toto bawiłam) więc już lepsze te sałatki ![]()
![]() |
#15605 |
Zakorzenienie
|
Urodziny, ale nie moje
![]() a pamiętacie...? ![]() 06.06.06? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#15606 |
Zakorzenienie
|
wizaz opijamy??
![]() ![]() ![]() dobryyy ![]() ![]() ![]() Brydziolek ![]() ![]() Anulek czeeekam sesese ![]() ![]() ![]()
#15607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miruś list już od dzisiaj w drodze, ale znając PP to jutro/pojutrze może opróżnią skrzynki ![]()
![]() |
#15608 |
Zakorzenienie
|
ooooooooo rajuśku, serio serio??
uuuu, to ja wiem, czemu Paula tak rzadko do nas zagląda ostatnio - Czar Pegeeru pędzi gdzieś w piwnicy, rozlewa i naklejki drukuje ![]() to będzie dżamp, oł jeeeee ![]() Miruśka, helloooooooooooooooooł kochana ![]()
#15609 |
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
![]()
#15610 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeść.
![]() Wieta co? Dzisiaj odkryłam, że zarejestrowałam się na Wizażu w jego urodziny - 06.06. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej - wpadłabym na imprezę. ![]() Poza tym.. dzisiaj jest ostatni odcinek Magdy M.? A ja właśnie w zeszłym tygodniu postanowiłam, że będę to dziadostwo oglądać. ![]() ![]() ![]() No, to se pogadałam. ![]() Idziem. Miłeeeego. ![]() Baj. ![]()
#15611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie powtórzą jeszcze ze dwa razy, zwłaszcza, że wakacje idą a oni sobie lubią tak serialami zapchać dziurę ![]() ![]() Ja końcówkę już widziałam, na jutub ![]()
![]() |
#15612 |
Zakorzenienie
|
Bridulcu
![]() Jaka cwana bestyja - na YT widziała. ![]() ![]() Wiesz, specjalnie się tym nie martwię i na 100% załapię się na powtórki. Ale śmieję się z tego, bo jak zawsze - postanowiłam oglądać, jak już się skończyło. ![]()
#15613 |
Zakorzenienie
|
Westi nic nie straciłaś
![]() ![]() Dzień dobryyy ![]() Nażarłam się śniadankiem tuczącym- przed przypadłością jestem ![]() Upał a mi się nóg nie chce golić ![]() Buzioluje wariatki moje... tęsknota mnie zżera ![]() ![]() ![]()
#15614 |
Zakorzenienie
|
cześć. wszystko się zmienia w zastraszającym tempie, a ja biedna nieboraczka muszę sobie z tym radzic. A czasami czlowiek ma ochote po prostu leżeć i patrzec w niebo
![]() ![]() EDIT: a ja sobie sciagnelam Magde M i bede dzisiaj ogladac odcinek 9 i moze 10 ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15615 |
Zakorzenienie
|
Ja już nic nie mówię, Jasz
![]() ![]() Yenn, uciekamy? Nad morze może?
#15616 |
Zakorzenienie
|
Briiiiiiii
ratunkuuuuu... ja też chcę nad mroze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak mi się chce poleżeć na plaży ![]() ![]()
#15617 |
Zakorzenienie
|
Ej ja też chcę nad morze, może?
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#15618 |
Zakorzenienie
|
nad morze chętnie, a nie może
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15619 |
Zakorzenienie
|
Brydzik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale sie dzis ze wszystkimi witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15620 |
Zakorzenienie
|
o patrzcie, kto tu nam się pojawił - kobieta kameleon - Juda
![]() jejuuuuuuuuuu, Yenn - musimy kiedyś. Jaszka, wsiadaj w tramwaj i turlaj się do nas. Mirianka, a stawiasz pobyt i flaszki?? ![]() ![]() dziś po pracy na strzelnicę jadę, porządek robić w papierach, zwariuję ![]()
#15621 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Bri ![]() ![]() Juicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15622 |
Zakorzenienie
|
juhuuu małpy
![]() ![]() Juda ale masz wyrąąąbany w kosmos avek ![]() Tyle czasu Cię tu nie widziałam, że zapomniałam jak wyglądasz ![]() ![]() Bri- wsiadam na rower i jadę ![]() ![]() Ależ bym się popluskała ![]() Jak orka wyległabym na piaseczek ![]() ![]() Co robicie? Ja dzisiaj wcześniej do domu się zmywam bo mam egzamina ![]() ![]() Buzioluje Was mooocno że hej hej ![]() a dzisiaj ostatni odcinek Magdy M. ![]() ![]()
#15623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ta piosenka jest zaraźliwa okrutnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
no ta to od razu od małp wyzywa, tak na dzień dobry ![]() ![]() Jaszka, tęsknię mieeetło TY, zdaj ten egzamin jakiś tam i wracaj tu do nas, bo w kły ![]() ![]() Ufffffffff, na szczęście udało mi się wrócić jakoś w miarę wcześnie. ale jeszcze mam robotę, więc się zmywam na trochę ![]() ale wcześniej po piwko podlecę, bo coś mnie sushi ![]() ![]()
![]() |
#15624 |
Zakorzenienie
|
Hej bubki
![]() WIdzę, że tu na mnie plotkujecie. ![]() Wpadłam tylko powiedzieć, że żyję, ale mam problemy z netem. Działa mi gadu i emule i inne, ale przeglądarki i poczta nie. Nie wiecie co jest grane? ![]() (piszę teraz z kompa kuzyna ![]() ![]() Kocham Was mocno, może jutro pojawię się na Czar ![]() ![]()
#15625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15626 |
Zakorzenienie
|
Haa, jak zwykle zamelinowane i głupa rżną.
![]() Judek, a czego Ty już do ludzi nie wychodzisz ![]() ![]() Chcesz oberwać..??
![]() |
#15627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izolatorka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15628 |
Zakorzenienie
|
ktoś musi
![]() Aete, a Ty czemu tak rzadko u nas, hęę? ![]() Tak w ogóle to dżem dobry. W piątek chiiiba będę miała wolne, więc długi weeeeeeeeeeeeeeeknik już dziś po 15 można zacząć ![]() a tak w ogóle to: Paula! Wszystkiego najlepszego, Czaru nieustającego. Spełnienia marzeń i samych dobrych dni w życiu Ściskam mocno i buzioluję ![]() No, to wyciągaj tego jabolaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#15629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pauluś - spełnienia wszystkich marzeń i tych małych i tych mniejszych ![]() ![]() ![]() Żebyś znowu nabijała tysiąc postów tygodniowo ![]() ![]() ![]() Buziole od Jaszka ![]() ![]() ![]() dawaj ten Czar- już pić mi się chce ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15630 |
Zakorzenienie
|
A teraz oddzielny post
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Malnełam se paznokcie na cerwono ![]() ![]() buzioluje Was od rana- czyli pijemy dzisiaj na maksa ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.