Wszystko o Avonie - Część II - Strona 522 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-23, 11:30   #15631
violisia
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

violka42 witam serdecznie moja imienniczkę oraz pozostałe Avonki dziekuje serdecznie za odpowiedź Scarlet23

Maila juz napisałam odnosnie tej emulsji i mleczka

życze miłego dnia vbmenu_register("postmenu _4622125", true); vbmenu_register("postmenu _4622125", true);
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 12:16   #15632
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Witam,
ja składam zamówienie w poniedziałek. Dziewczyny pisały tutaj,że mają już w brakach żel Planet Spa i deo w kremie z internetowej i netto. Ja na złość zamówię, żeby sprawdzić ich wiarygodność Również jestem zła na te ich zmiany, bo spadłam o jeden dzień niżej ( z C na D) i równo tydzień mam opóźnienia Ja jak ja, ale moje klientki są niepocieszone. No a co ja winna...??? Tym bardziej,że moje klientki wszystkie jak jeden mąż zawsze składają zamówienia na I termin, by jak najszybciej dostać kosmetyki, A tu masz ci los, dłużej czekać trzeba. Ehhhh, szkoda gadać. Pozdrawiam w ten paskudny, deszczowy dzień.
Wlasnie u mnie jest to samo... a spadlam z B na D wiec opoznienie jest 2-tygodniowe, a Klientki chcialyby kosmetyki jak najszybciej...

Napalilam sie rozniez na ten antyperspirant z internetowej, co prawda nie mialam go ale Klientki go bardzo zachwalaja, wiec w takiej cenie zawsze by mozna wyprobowac. Szkoda tylko ze juz sa jego braki

A zeby zrobic zakupy w COK bez oplat musze miec minimum 50 zl? Chyba sie wybiore niedlugo choc zawsze mialam odbior do domu ale juz nie moge sie doczekac zamin to zamowienie by dotarlo...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 12:24   #15633
illusija
Raczkowanie

Dziewczyny,
o co chodzi z tymi dniami tygodnia A czy tam F czy jeszcze inaczej? Czy możecie mi to jakoś łopatologicznie wyjaśnić, ewentualnie wskazać gdzie tego szukać?
Mam na ostatniej fakturze dzień F, a w notatce dołączonej do zamówienia, że D. O co biega?
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 12:29   #15634
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
A zeby zrobic zakupy w COK bez oplat musze miec minimum 50 zl?
Żeby zrobić zakupy w COKu musisz miec zamowienie na 150zl zrobione juz w tej kampanii albo w poprzedniej. I jak masz te 150 "uzbierane", to potem już możesz w COKu kupić i za 1,50 i zadnych oplat nie ma.
Stary 2007-06-23, 12:41   #15635
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
hej
fakturę wystawili mi bardzo późno ...
niestety przyjdzie tylko woda Londyn - akurat ją wpisałam jako pierwszą (przy New York i Paris sa wpisane zera)
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A może po prostu ich nie mają tych dwóch?
Bo jak ktoś coś zle zamówi to wtedy nie ma tego na fakturze i nie ma o tym mowy a nie że są 0.
Zamówiłam New York i mam ją na podglądzie, więc przyczyna inna. Przy kolejnym spróbuję zamówić następny zapach, zobaczymy, czy moja wersja jest prawdziwa (mgiełki zamówione w 2 dostawach - dotarły )
Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Jak myślicie - balsam ujędrniający prędzej (prędzej w sensie że większe prawdopodobieństwo) przyjdzie mi jeżeli go zamówię z oferty netto czy z katalogu gdzie jest ta wyprzedaz do wyczerpania zapasów? Bo mam kilka i boję się że mi nie przyjdą jak zamówię z np katalogu
Z katalogu o tyle bardziej się opłaca, że wliczają Ci ten zakup do opustu, ale jak nie dostaniesz, to i na wysokość opustu nie będzie to miało wpływu.
Jak Ci bardzo zależy, to zaryzykuj i zamów i tu i tu
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 13:06   #15636
gobaj
Raczkowanie

GG do gobaj

Witam,
dziewczyny czy macie może kolory Szminki nowej Ultra Color Rich z demo 8/2007? Chciałabym zamówić ale niestety podane są tylko nazwy kolorów.
gobaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 13:46   #15637
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez violka42 Pokaż wiadomość
Witam z rana, dzisiaj składam zamówienie ale czekam jeszcze na 1 klientkę. Z tymi brakami to jest dziwnie. Raz w pierwszym terminie nie dostałam kremów do rąk kokos i papaja z oferty internetowej z powodu braku w magazynie. Krem mi odpowiada więc zamówiłam mimo tej informacji 5 sztuk w II terminie. Nie było tego kremu w internetowej ale numer wzięłam z faktury. I przyszło mi te 5 kremów do rąk. Dlatego nie zrażam się i próbuję jeszcze raz. Kiedyś nie dostałam męskiej kosmetyczki do zestawu Full Speed. Brak w magazynie. A teraz jest w netto. Tak też bywa. Pozdrawiam.
Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Ja tez tak kiedys mialam z odzywka wzmacniajaca do paznokci z netto. Niby nie bylo w pierwszym terminie juz w magazynach a na 2 termin jakos znalazly sie 2 sztuki. Ja tez zawsze probuje w kazdym terminie i czesto jeszcze wysylaja. Choc niewiem od czego to zalezy, chyba od tego ich bajzeru.

I na dodatek jestem na nich wsciakla w zwiazku z tymi ich zmianami normalnie moglabym juz dawno zlozyc zamowienie z katalogu 8 a teraz musze czekac jeszcze z tydzien czasu zeby zamowienie zlozyc na pierwszy termin! Klientki sie juz denerwuja, kurde, zmian im sie zachcialo...
Macie rację dziewczyny, często brakujące rzeczy, przy których jest napisane produkcja zakończona, przychodzą w II terminie.
Jeśli chodzi o składanie zamówień mi też nie chce się czekać na mój termin i zamawiam wcześniej ale na odbiór własny w COK.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-23, 13:46   #15638
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
A to ta w okularach taka cwana była z tymi katalogami :P Ta z niebieskimi oczami to chyba wiem która - wydawała się taka miła Ale teraz masz nauczkę, zawsze bierz faktury! Kurde ten avon to jest normalnie...firma. Jak nie braki to takie hece w cokach...

Ups post pod postem - sorki :/
Jak ktoś kupuje same katalogi to zawsze tak robią ze daja a kasa idze do "słoja" a na koniec dnia sumuja ile im zeszlo i wystawiaja na kogoś f.vat.
Nigdy mi się to nie zdażylo jak kupowałam inne rzeczy - tu zawsze jest fakturka
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 14:03   #15639
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Poważnie katalogi włączają się do bazy upustu?
Stary 2007-06-23, 14:04   #15640
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Jak ktoś kupuje same katalogi to zawsze tak robią ze daja a kasa idze do "słoja" a na koniec dnia sumuja ile im zeszlo i wystawiaja na kogoś f.vat.
Ja im dam słoje! Ja tutaj staję na rzęsach żeby w wakacje było chociaż 150 a one w ogóle takie rzeczy,...przecież mówiąc że to się nie wlicza wprowadzają konsultantkę w błąd. Kiedyś jak mi jeszcze tak coś zasugeruję to jej powiem coś stosownego.....

Yen.not - tak wliczają się, tak samo jak i próbki budują podstawę opustu.
Stary 2007-06-23, 14:30   #15641
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Yen.not - tak wliczają się, tak samo jak i próbki budują podstawę opustu.
No to w takim razie w COKu w Krakowie też jakieś machloje w tej kwestii odchodzą:/ No proszę, a takie dobre zdanie miałam o tym COKu.. Dalej mam w sumie, bo babki są przemiłe i nie robią z niczym nigdy problemu, no ale z tymi katalogami to przegięcie!
Stary 2007-06-23, 14:57   #15642
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Dwi071 czy Ty masz dzisiaj urodziny? Jesli tak to wszystkiego naj naj naj i jak najmniej problemow z avonem i jak najwiekszych zamowien...
: roza::r oza::ro za::roz a::roza :
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 15:06   #15643
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Hello

Przejrzałam dzisiaj listę zwycięzców z tego konkursu Plebiscytowego ( wczoraj o tym pisałyście) noi faktycznie bez sensu z jednej miejscowości chyba jedna rodzina zgarnęła z 40 tych zestawów Planet Spa.
Nie podoba mi się to, ale cóż można zrobić ?

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 15:38   #15644
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hello

Przejrzałam dzisiaj listę zwycięzców z tego konkursu Plebiscytowego ( wczoraj o tym pisałyście) noi faktycznie bez sensu z jednej miejscowości chyba jedna rodzina zgarnęła z 40 tych zestawów Planet Spa.
Nie podoba mi się to, ale cóż można zrobić ?

Jeśli uczciwie wygrali to czemu coś tu robić. Poza tym takie samo nazwisko o niczym jeszcze nie świadczy. U mnie w bloku mieszkają trzy niespokrewnione z sobą rodziny o tym samym nazwisku i to nie Nowak czy Kowalscy.
Może jakaś dziewczyna mająca pod sobą dużo konsultantek odkupiła lub dostała od nich kupony konkursowe i wydała dużą kwotę na sms-y. Wygrała kilkanaście razy, ale kodów wysłała na przykład trzy razy więcej. Nigdy nic nie wiadomo, nie którzy mają niesamowite szczęście w różnego rodzaju grach.
Ja ze swoim fartem nic nie wskórałam w tym konkursie (wysłałam trzy kody) i to akurat mi się nie podoba, ale przecież takie jest życie i nie ma sensu zazdrościć innym nagrody.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 15:50   #15645
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Jeśli uczciwie wygrali to czemu coś tu robić. Poza tym takie samo nazwisko o niczym jeszcze nie świadczy. U mnie w bloku mieszkają trzy niespokrewnione z sobą rodziny o tym samym nazwisku i to nie Nowak czy Kowalscy.
Może jakaś dziewczyna mająca pod sobą dużo konsultantek odkupiła lub dostała od nich kupony konkursowe i wydała dużą kwotę na sms-y. Wygrała kilkanaście razy, ale kodów wysłała na przykład trzy razy więcej. Nigdy nic nie wiadomo, nie którzy mają niesamowite szczęście w różnego rodzaju grach.
Ja ze swoim fartem nic nie wskórałam w tym konkursie (wysłałam trzy kody) i to akurat mi się nie podoba, ale przecież takie jest życie i nie ma sensu zazdrościć innym nagrody.
Nie napisalam przecież, że zazdroszczę. Bardzo dobrze, że ludzie wygrywają, mi też czasem udaje się coś wygrać, jednak wiele wizażanek wysłało po kilka smsów jak ja np. 6 i nic. A na tej liście zwycięzców pojawiają się te same imiona, nazwiska i miejscowość.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-23, 16:53   #15646
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gobaj Pokaż wiadomość
Witam,
dziewczyny czy macie może kolory Szminki nowej Ultra Color Rich z demo 8/2007? Chciałabym zamówić ale niestety podane są tylko nazwy kolorów.

szminki są przedstawione w kat.10 -proponuje przejrzeć skan katalogu 10
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 17:20   #15647
Elwina1987
Raczkowanie

Czesc wam !! Potrzebuje kody z oferyt neeto z k8 nastepujacych rzeczy:
-Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania owoc granatu i jojoba
-Długotrwale nawilżajacy żel do mycia twarzy niebieskie algi i bambus
-Odżywcza maska nawilżajaca miód i mleko
-Odżywczy tonik brzoskwinia i mleko migdałowe
-Ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV exotic bebachs
-Balsam do skóry delikatnej

Z góry dziekuje i pozdraiam
Elwina1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 17:27   #15648
elektra11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elwina1987 Pokaż wiadomość
Czesc wam !! Potrzebuje kody z oferyt neeto z k8 nastepujacych rzeczy:
-Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania owoc granatu i jojoba
-Długotrwale nawilżajacy żel do mycia twarzy niebieskie algi i bambus
-Odżywcza maska nawilżajaca miód i mleko
-Odżywczy tonik brzoskwinia i mleko migdałowe
-Ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV exotic bebachs
-Balsam do skóry delikatnej

Z góry dziekuje i pozdraiam
-Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania owoc granatu i jojoba 00265
-Długotrwale nawilżajacy żel do mycia twarzy niebieskie algi i bambus 15917
-Odżywcza maska nawilżajaca miód i mleko 13185
-Odżywczy tonik brzoskwinia i mleko migdałowe 08599
-Ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV exotic bebachs 32623
-Balsam do skóry delikatnej 30536

elektra11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 17:44   #15649
avonka-avonka
Raczkowanie

[quote=elffee;4605807]w koncu uporalam sie i jakos udalo mi sie obejrzec katalog, akle nie wiem czy zauwazylyscie ze w kat 10 nie ma wszystkich stron...

Katalog 10 jest juz dzis w calosci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-23, 18:15   #15650
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
A ja wysłałam 20 i też nic nie wygrałam. I żałuję, że tyle pieniędzy podarowałam Avonowi, już więcej nie nabiorę się na taki konkurs.
Stary 2007-06-23, 18:45   #15651
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A ja wysłałam 20 i też nic nie wygrałam. I żałuję, że tyle pieniędzy podarowałam Avonowi, już więcej nie nabiorę się na taki konkurs.

Ja wysłałam około 10 kuponów i również nic nie wygrałam...
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 18:52   #15652
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa19 Pokaż wiadomość
Ja wysłałam około 10 kuponów i również nic nie wygrałam...
ja tez cos kolo 10 wysłałam,a rezultatów brak...
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 18:59   #15653
KassiaKonsultantka
Raczkowanie

Ja wygralam 2 razy >cfaniak< ale kiedy to w koncu przysla... :|??
KassiaKonsultantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 19:09   #15654
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

20

To faktycznie Avon na tobie zarobił. Z tych naszych sms-ów zebrała się pewnie suma na kilka samochodów.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 19:12   #15655
illusija
Raczkowanie

Ja wysłałam jeden kupon. Nie wygrałam więc dałam sobie spokój, bo mi jakoś specjalnie nie zależało.

Jak już wspominałam, moja mama od swojej konsultantki w ogóle nie dostała kuponów (zamówienie ponad 100zł). Pewnie więcej było takich, które nie dały klientkom, klientki się nie upomniały no to powygrywały.
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 19:21   #15656
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
ja tez cos kolo 10 wysłałam,a rezultatów brak...
Ja wysłałam kolo 10 i jeden zestaw wygrałam
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 19:22   #15657
paulinkosia
Rozeznanie

Ja wysłałam 2 sms i za drugim razem wygrałam
A nagrody ,była już o tym mowa i jest regulamin do ściągnięcia na stronce avonu, będą wysyłali po 29 czerwca bodajże...

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 19:59   #15658
nutka85
Wtajemniczenie

Paulinkosia genialny opis

Mam nadzieję, że poskutkuje
Bo czasami to mam ochote walnąć w kompa jak czytam PERFUMA

Ja nie wysyłałam żadnego kuponu
Nie lubię takich konkursów A po ile był każdy smsik?
Do jednego kuponu trzeba było wysłać 2 smski?

Hm...
Obawiam się, że gdybym się wzięła za taki konkurs, to na smski wydałabym więcej niż warte są kosmetyki Bo nie mam szczęścia do takich gier (a szkoda)

Pozdrawiam
Stary 2007-06-23, 20:10   #15659
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Paulinkosia genialny opis

Mam nadzieję, że poskutkuje
Bo czasami to mam ochote walnąć w kompa jak czytam PERFUMA

Ja nie wysyłałam żadnego kuponu
Nie lubię takich konkursów A po ile był każdy smsik?
Do jednego kuponu trzeba było wysłać 2 smski?

Hm...
Obawiam się, że gdybym się wzięła za taki konkurs, to na smski wydałabym więcej niż warte są kosmetyki Bo nie mam szczęścia do takich gier (a szkoda)

Pozdrawiam

Tak, do jednego kuponu trzeba było wysłać 2 sms.
Każdy po 1,22zł...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 20:11   #15660
avonka-avonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Ja wysłałam jeden kupon. Nie wygrałam więc dałam sobie spokój, bo mi jakoś specjalnie nie zależało.

Jak już wspominałam, moja mama od swojej konsultantki w ogóle nie dostała kuponów (zamówienie ponad 100zł). Pewnie więcej było takich, które nie dały klientkom, klientki się nie upomniały no to powygrywały.
ja nie wyslalam zadnego dostalam duzo tych kuponow,ale i tak nie mialam ochoty brac udzialu w tym konkursie.I zrobilam odwrotnie niz pisze kolezanka\Dalam kazdej klientce niezaleznie od tego ile zamowilaA co tam...niech sobie wygra ktos inny skoro ja nie mam ochoty

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości