Wszystko o Avonie - Część II - Strona 528 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-25, 10:24   #15811
Agrippinilla
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Polka potrafi...tylko co? Na pewno nie organizować pikniki

Byłam wczoraj na reklamowanej w necie imprezie pod hasłem "Polka potrafi" na poznańskiej Malcie. I niestety, moja opinia jest bardzo bardzo krytyczna:

- parking 7 zł, w bliskiej (podkreślam bliskiej) okolicy nie ma bezpłatnych i bezpiecznych parkingów

- konkurs dla dzieci - słabo został oceniony przez moją córkę - tylko 6 miejsc przy stoliku, kilka flamastrów, żadnych kredek. Stojąca hostessa w żaden sposób nie zachęcała do udziału a wyraz twarzy miała znudzony i niezadowolony

- catering - totalna porażka. Nescafe ze słoiczka zalewana wrzątkiem z małego czajnika, którego zawartość wystarczała na max 4 kawy. Obok barakowozu stała tabliczka zachęcająca do skorzystania z darmowej kawy, herbaty, soków i ciasteczek. Sokiem był napój jabłkowo - miętowy, ciastek "nie dowieźli".

- na każdym kroku byłam nagabywana przez liderki i namawiana do współpracy. Szkoda, że mają jakiegokolwiek wyczucia i nie rozumieją, że moje "nie" oznacza "nie", nie zaś "być może". Styl rozmów - napastliwy, krzykliwy, bez pojęcia o prawidłowym podejściu do klienta.
Swoją drogą i tak nic by nie wyszło z tej współpracy, bo już jestem konsultantką, ale o tym babiszony już się nie dowiedziały, bo nie dały mi dojść do słowa

- kolejka do makijażu, nawet nie wiem jakie były efekty pracy wizażysty, bo malowanie odbywało się w autobusie o wąskim przejściu - dałam sobie spokój

+ plusik za stoisko Activii, częstowali bez ograniczeń

Ogólnie całość wypadła fatalnie - nie była to promocja marki Avon, lecz wielkie łapanie konsultantek...
Stary 2007-06-25, 10:36   #15812
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Polka potrafi...tylko co? Na pewno nie organizować pikniki

Byłam wczoraj na reklamowanej w necie imprezie pod hasłem "Polka potrafi" na poznańskiej Malcie. I niestety, moja opinia jest bardzo bardzo krytyczna:

- parking 7 zł, w bliskiej (podkreślam bliskiej) okolicy nie ma bezpłatnych i bezpiecznych parkingów

- konkurs dla dzieci - słabo został oceniony przez moją córkę - tylko 6 miejsc przy stoliku, kilka flamastrów, żadnych kredek. Stojąca hostessa w żaden sposób nie zachęcała do udziału a wyraz twarzy miała znudzony i niezadowolony

- catering - totalna porażka. Nescafe ze słoiczka zalewana wrzątkiem z małego czajnika, którego zawartość wystarczała na max 4 kawy. Obok barakowozu stała tabliczka zachęcająca do skorzystania z darmowej kawy, herbaty, soków i ciasteczek. Sokiem był napój jabłkowo - miętowy, ciastek "nie dowieźli".

- na każdym kroku byłam nagabywana przez liderki i namawiana do współpracy. Szkoda, że mają jakiegokolwiek wyczucia i nie rozumieją, że moje "nie" oznacza "nie", nie zaś "być może". Styl rozmów - napastliwy, krzykliwy, bez pojęcia o prawidłowym podejściu do klienta.
Swoją drogą i tak nic by nie wyszło z tej współpracy, bo już jestem konsultantką, ale o tym babiszony już się nie dowiedziały, bo nie dały mi dojść do słowa

- kolejka do makijażu, nawet nie wiem jakie były efekty pracy wizażysty, bo malowanie odbywało się w autobusie o wąskim przejściu - dałam sobie spokój

+ plusik za stoisko Activii, częstowali bez ograniczeń

Ogólnie całość wypadła fatalnie - nie była to promocja marki Avon, lecz wielkie łapanie konsultantek...

No to rzeczywiście ... jedna wielka kicha ... wstyd
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 11:02   #15813
Gagix
Rozeznanie

Mam pytanko: Czy miała któraś z Was spray do ciała True Glow? Mam te perfumy i się zastanawiam nad tym spray'em ale nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto. Jeżeli działa on tak samo jak inne gadżety rozświetlające do ciała to już sama niewiem.......

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 11:37   #15814
taka jedna
Zakorzenienie

Tak patrzę na fakturze, że mam 4 darmowe katalogi 08. I tak zawsze zamawiam 20 i jeszcze mam i pójdą i tak na makulaturę :P By mi mogli nowych dać więcej a nie:P
Mam małe zamówienie to zaraz mi katalogi dają gratis
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:14   #15815
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
Mam pytanko: Czy miała któraś z Was spray do ciała True Glow? Mam te perfumy i się zastanawiam nad tym spray'em ale nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto. Jeżeli działa on tak samo jak inne gadżety rozświetlające do ciała to już sama niewiem.......
Miałam okazję się nim psiknąć. Na początku sie bałam, bo w opakowaniu widać mnóstwo brokatu ale na ciele albo nic abo bardzo mało

Paczkę z II terminu 07 dostałam dzień wcześniej, powinna być dziś a była wczoraj. Dla mnie przyszedł żel pod oczy z peptydami, przy pierwszym użyciu trochę piekło podczas wsmarowywania ale jak wyschło, to przestało i nie zaczerwieniło. Efektów jeszcze (wiadomo) nie widać
Teraz czekam na paczkę z 08, która powinna być w środę ale może będzie juro
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:20   #15816
paulinkosia
Rozeznanie

Odebrałam już paczuszkę Napisze tylko w skrócie co i jak a resztę opowiem wieczorkiem bo zaraz znów na miasto mykam

Demo do K09:
1. Szminka UCR ( połyskująca,przejrzysta i metaliczna) - 11.90 (czyli pewnie to demo z K08 jest tylko dla trendujących) + oferta na próbki tej szminki
2.Produkty do stylizacji włosów AT:
* Wygładzający balsam do prostowania włosów 100ml/7.50
* odżywcza pianka dodająca objętości włosom. 150ml/7.50
* żel do stylizacji loków 150ml/7.50
3.Zaawansowany korektor zmarszczek Anew 30ml/47.90
4. Znam-polecam Tryglogia miłosna TTA 51.90, In bloom i TTA męskie 45.90

Jest też zapowiedź nowego Logo i do kupienia koszula z logo Hello Tomorrow Avon 39.90 Za co taka cena to nie wiem :P

Aaaa i moja Paris pachnie jak już była o tym mowa tak świeżo,morsko, coś niczym Blue Rush dla niej
London moim zdaniem nie pachnie różami..tzn zapach nie jest zapachem "jedna wielka róża"..taki ciepły,romantyczny,ładny
A NY chyba najmniej mi się spodobał..dla mnie jest najcięższy z całej trójki..moja siostra z kartki z katalogu wąchając powiedziała że pachnie tak jak kartki z pamiętnika dla dzieci

No to lecę

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:27   #15817
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Tez sie nim popsikałam jak bylam w COKu. Z tego rozswietlania to prawie nic nie zauwazylam choc w butelce brokaciku widac mnóstwo. Efekt prawie zerowy, ale musze przyznac ze zapach sie trzymal caly dzien i co gdzies reka machlam w poblizu glowy to go czułam, a sama w ten dzien "mialam na sobie całkiem inny zapach"
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:38   #15818
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam okazję się nim psiknąć. Widać było w świetle te drobinki. Zapach taki sobie, ale to już indywidualna sprawa.
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Demo do K09:
1. Szminka UCR ( połyskująca,przejrzysta i metaliczna) - 11.90 (czyli pewnie to demo z K08 jest tylko dla trendujących) + oferta na próbki tej szminki
2.Produkty do stylizacji włosów AT:
* Wygładzający balsam do prostowania włosów 100ml/7.50
* odżywcza pianka dodająca objętości włosom. 150ml/7.50
* żel do stylizacji loków 150ml/7.50
3.Zaawansowany korektor zmarszczek Anew 30ml/47.90
4. Znam-polecam Tryglogia miłosna TTA 51.90, In bloom i TTA męskie 45.90
In bloom za 45,90 Trzeba będzie się dobrze zastanowić na nią
Cytat:
Aaaa i moja Paris pachnie jak już była o tym mowa tak świeżo,morsko, coś niczym Blue Rush dla niej
London moim zdaniem nie pachnie różami..tzn zapach nie jest zapachem "jedna wielka róża"..taki ciepły,romantyczny,ładny
A NY chyba najmniej mi się spodobał..dla mnie jest najcięższy z całej trójki..moja siostra z kartki z katalogu wąchając powiedziała że pachnie tak jak kartki z pamiętnika dla dzieci
Czyli na pewno w demo wezmę Paris, a po powąchaniu kartek w K9 stwierdzę, którą wodę wezmę jako drugą

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:42   #15819
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
In bloom za 45,90 Trzeba będzie się dobrze zastanowić na nią
Chyba 51,90 a nie 45,90

A ta koszulka to jaki kolor ma i rozmiar?
Stary 2007-06-25, 12:44   #15820
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4636698]Miałam okazję się nim psiknąć. Na początku sie bałam, bo w opakowaniu widać mnóstwo brokatu ale na ciele albo nic abo bardzo mało

Paczkę z II terminu 07 dostałam dzień wcześniej, powinna być dziś a była wczoraj. Dla mnie przyszedł żel pod oczy z peptydami, przy pierwszym użyciu trochę piekło podczas wsmarowywania ale jak wyschło, to przestało i nie zaczerwieniło. Efektów jeszcze (wiadomo) nie widać
Teraz czekam na paczkę z 08, która powinna być w środę ale może będzie juro
[/quote]

To niezbyt dobre objawy jeśli skóra zaczyna piec.. Tym bardziej, że skóra wokół oczu jest b. delikatna.
W tym przypadku proponuje Ci odstawić ten krem, bo po pewnym czasie mogą pojawić się skutki w postaci np. zaczerwień, popękań.
Niestety ja mam bardzo duży problem ze wszystkimi kremami do twarzy, i tak samo z produktami do demakijażu. Na dodatek moja mama jest właścicielką Instytutu Kosmetycznego Dr Ireny Eris, więc dużo poeksperymentowałam z różnymi produktami. I nasłuchalam się właśnie o takich objawach.
Nio ale to Twoja decyzja
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:46   #15821
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Chyba 51,90 a nie 45,90

Paulinkosia podała ,że 45,9 zł tak jak TTA męskie
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 12:49   #15822
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Chyba 51,90 a nie 45,90

In bloom kosztuje 45.90
Koszulka jest w rozmiarach od S do XL i jest w kolorze czarnym ze srebrnym napisem LogoW Panoramie sa podane dokladne wymiary kazdego z rozmiarow.Material: bawelna 92% , elastan 8 %.
Jak dla mnie cena dosc przesadzona 39.90 zl .

Edytowane przez malwilinka
Czas edycji: 2007-06-25 o 12:53 Powód: dopisek
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:51   #15823
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Chyba 51,90 a nie 45,90

Wlasnie ze 45,90 In Bloom

A koszulka jest czarna i ma bialy napis AVON a nad tym tez biale "Hello Tommorow" malymi literkami. brzydka i nijaka. Rozmiary sa rozne S,M,L,XL

(tak,tez odebralam dzis paczke)
Stary 2007-06-25, 12:54   #15824
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba 51,90 a nie 45,90

45,90 - dobrze napisałam

Stary 2007-06-25, 12:59   #15825
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
45,90 - dobrze napisałam
No ok, ok ja źle przeczytałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 12:59   #15826
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
45,90 - dobrze napisałam
Tak dobrze Kolezance chyba pomylilo sie z pozostalymi wodami TTA
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 13:04   #15827
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
No ok, ok ja źle przeczytałam

Cytat:
Napisane przez malwilinka Pokaż wiadomość
Tak dobrze Kolezance chyba pomylilo sie z pozostalymi wodami TTA
może nie doczytała

Stary 2007-06-25, 13:05   #15828
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
To niezbyt dobre objawy jeśli skóra zaczyna piec.. Tym bardziej, że skóra wokół oczu jest b. delikatna.
W tym przypadku proponuje Ci odstawić ten krem, bo po pewnym czasie mogą pojawić się skutki w postaci np. zaczerwień, popękań.
Niestety ja mam bardzo duży problem ze wszystkimi kremami do twarzy, i tak samo z produktami do demakijażu. Na dodatek moja mama jest właścicielką Instytutu Kosmetycznego Dr Ireny Eris, więc dużo poeksperymentowałam z różnymi produktami. I nasłuchalam się właśnie o takich objawach.
Nio ale to Twoja decyzja
a ja uwazam, ze skoro po chwili ustapilo to pieczenie to jest wszystko w porzadku, co innego gdyby caly czas gdy miala zel nalozony pieklo to odstawilabym kosmetyk. widocznie skora jest nie przystosowana do tego zelu wiec tak reaguje ale przy kolejnych uzyciach powinno ustapic. mysle ze to nic wielkiego i napewno nie obawialabym sie o to co ty piszesz. chyba troche przesadzasz, ale skoro nasluchalas sie od mamy to byc moze jestes tez przewrazliwiona troche na tym punkcie
Stary 2007-06-25, 13:11   #15829
kittyyy1
BAN stały

musze pochwalić bezbarwny lakier do paznokci łamliwych.. otóż.. miałam zawsze rozdwajajace się paznokcie, które szybko się łamały.. więc zawsze miałam króciutko obcięte.. Kupiłam ten lakier.. i teraz mam długie, równe paznokietki Naprawdę je wzmacnia, jestem na tak
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 13:12   #15830
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Wiecie co, rozwala mnie wyraz twarzy modelki prezentującej wody Urban Flowers :P Normalnie jakby miała wadę zgryzu, usta wiecznie otwarte, matko.....same wody nawet fajne, każda inna. Najbardziej podoba mi się Paris.
Stary 2007-06-25, 13:27   #15831
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
a ja uwazam, ze skoro po chwili ustapilo to pieczenie to jest wszystko w porzadku, co innego gdyby caly czas gdy miala zel nalozony pieklo to odstawilabym kosmetyk. widocznie skora jest nie przystosowana do tego zelu wiec tak reaguje ale przy kolejnych uzyciach powinno ustapic. mysle ze to nic wielkiego i napewno nie obawialabym sie o to co ty piszesz. chyba troche przesadzasz, ale skoro nasluchalas sie od mamy to byc moze jestes tez przewrazliwiona troche na tym punkcie
Nasłuchałam się od dermatologa oraz kosmetyczek. Skóra informuje o tym, że coś jej nie pasuje, jakiś składnik ją uczula właśnie poprzez takie objawy jak : zaczerwienienie, swędzenie, pieczenie. I to nie jest kwestia przyzwyczajania się skóry. owszem pieczenie ustąpiło ale tylko dlatego, że skóra zasygnalizowała, że jej coś nie pasuje, badź też składnik tego kremu po prostu został zneutralizowany po pewnym czasie.
Ja spróbowałabym jeszcze raz nałożyć krem, i jeśli pieczenie znów by się pojawiło - odstawiłabym kosmetyk. Skóra wokół oczu jest najdelikatniejsza i najcieńsza i łatwo ją zniszczyć...
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:14   #15832
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

[quote=paulinkosia;4636748]Odebrałam już paczuszkę Napisze tylko w skrócie co i jak a resztę opowiem wieczorkiem bo zaraz znów na miasto mykam

Demo do K09:

To w demo można zamówić w sumie trzy szminki??z każdego rodzaju jedną??Ja też wzięłam Paris mam nadzieję że mi się spodoba
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 15:02   #15833
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

ja mam ten spray i jak dla mnie jest super! A wcześniej wąchałam próbkę tego perfumu i mi się nie podobał Zapach trzyma się naprawdę długo! czasem chodzę na aerobik i pod wpływem potu zapach się zmienia troszkę i tak pzryjemnie odświeża! Dla mnie opoprostu bomba! na pewno kupię sobie następny jak się ten skończy!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 15:21   #15834
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

mam już fakturę i dwa braki: 08 68361 ANTYPERSP./KREM BREATHE 4 0
08 25411 ANTYPERSP.B.SPRAY SENSITIVE brak w magazynie 1 0
Czy do tego programu z etui i kuferkiem wliczają się też akcesoria kosmetyczne tz.pędzel do pudru i pęseta?? ????
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 15:30   #15835
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
Nasłuchałam się od dermatologa oraz kosmetyczek. Skóra informuje o tym, że coś jej nie pasuje, jakiś składnik ją uczula właśnie poprzez takie objawy jak : zaczerwienienie, swędzenie, pieczenie. I to nie jest kwestia przyzwyczajania się skóry. owszem pieczenie ustąpiło ale tylko dlatego, że skóra zasygnalizowała, że jej coś nie pasuje, badź też składnik tego kremu po prostu został zneutralizowany po pewnym czasie.
Ja spróbowałabym jeszcze raz nałożyć krem, i jeśli pieczenie znów by się pojawiło - odstawiłabym kosmetyk. Skóra wokół oczu jest najdelikatniejsza i najcieńsza i łatwo ją zniszczyć...
Moja pani dermatolog to mi powiedziala ze jak probuje uzywac nowego kosmetyku to powinnam obserwowac reakcje skóry. Jesli piecze lub jest zaczerwieniona przez krotki czas po nałozeniu tego nowego czegos, a potem sie "uspokaja" to spokojnie próbowac aplikowac przez kilka dni 5-7. Ale jesli codziennie jest tak samo to po tyg nalezy ten kosmetyk odstawic, bo skórze on nie odpowiada.
Ja na twoim miejscu bym sprobowala stos przez 3-4 dni i zobaczyla czy skora przyzwyczaila sie do tych nowych skladnikow czy caly czas protestuje
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 15:42   #15836
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
mam już fakturę i dwa braki: 08 68361 ANTYPERSP./KREM BREATHE 4 0
08 25411 ANTYPERSP.B.SPRAY SENSITIVE brak w magazynie 1 0
Czy do tego programu z etui i kuferkiem wliczają się też akcesoria kosmetyczne tz.pędzel do pudru i pęseta?? ????

jeśli chodzi o kat.8 wliczają się produkty ze str.28 -41 oraz 124
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 15:55   #15837
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Chyba 51,90 a nie 45,90

Cytat:
Napisane przez malwilinka Pokaż wiadomość
In bloom kosztuje 45.90
Koszulka jest w rozmiarach od S do XL i jest w kolorze czarnym ze srebrnym napisem LogoW Panoramie sa podane dokladne wymiary kazdego z rozmiarow.Material: bawelna 92% , elastan 8 %.
Jak dla mnie cena dosc przesadzona 39.90 zl .
Tak in bloom 45.90
A koszulka- wyglądjej moim zdaniem nie jest adekwatny do ceny Powinna kosztować co najwyżej 19.90 a nie 39.90

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
To w demo można zamówić w sumie trzy szminki??z każdego rodzaju jedną??Ja też wzięłam Paris mam nadzieję że mi się spodoba
Szminkę można za pewno wziąć tylko 1 ale do wyboru spośród połyskującej,metalicznej i przejrzystej

I jest jeszcze kącik wspomnień:
* tusz efekt sztucznych rzęs - navy
* kolekcja biżuterii Reverence
* serum do twarzy na noc z białą herbatą
Wszystko za 24.90

Przyszedł dla mojej mamy ten olejek do kąpieli i do ciała SSS z netto - data produkcji 15.12.2004 ...dobrze że do grudnia daleko i się zdąży wykorzystać...ale skoro zalegają im w magazynie takie starocie to czy nie mogliby tego wcześniej wyprzedawać w netto/internetowej?

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 16:09   #15838
Moesha
Raczkowanie

Dziewczyny a co sądzicie o Luksusowym Rozświetlaczu do Ciała Today Tomorrow Always z oferty netto 08 ??
Moesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 16:13   #15839
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Tak in bloom 45.90
A koszulka- wyglądjej moim zdaniem nie jest adekwatny do ceny Powinna kosztować co najwyżej 19.90 a nie 39.90
no właśnie.. a biorąc pod uwagę, że nosząc koszulkę z logiem Avonu reklamujemy im firmę, to powinny być a) ładniejsze, b) za 19,90 MAKSYMALNIE

Cytat:
I jest jeszcze kącik wspomnień:
* tusz efekt sztucznych rzęs - navy
* kolekcja biżuterii Reverence
* serum do twarzy na noc z białą herbatą
Wszystko za 24.90
No właśnie,co myslicie o tym Reverence? Bo znalazlam tylko takie zdjecie, w raczej beznadziejnej jakosci. Ale calkiem sympatycznie na nim wyglada.. wakacyjnie w sam raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 194766665.jpg (20,3 KB, 68 załadowań)
Stary 2007-06-25, 16:17   #15840
lemoorka
Zakorzenienie

39,90 - ja uwazam, że koszulki z napisami pewnych firm to reklama i powinno nam sie płacic za ich noszenie
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości