|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#15811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Polka potrafi...tylko co? Na pewno nie organizować pikniki
![]() Byłam wczoraj na reklamowanej w necie imprezie pod hasłem "Polka potrafi" na poznańskiej Malcie. I niestety, moja opinia jest bardzo bardzo krytyczna: - parking 7 zł, w bliskiej (podkreślam bliskiej) okolicy nie ma bezpłatnych i bezpiecznych parkingów - konkurs dla dzieci - słabo został oceniony przez moją córkę - tylko 6 miejsc przy stoliku, kilka flamastrów, żadnych kredek. Stojąca hostessa w żaden sposób nie zachęcała do udziału a wyraz twarzy miała znudzony i niezadowolony - catering - totalna porażka. Nescafe ze słoiczka zalewana wrzątkiem z małego czajnika, którego zawartość wystarczała na max 4 kawy. Obok barakowozu stała tabliczka zachęcająca do skorzystania z darmowej kawy, herbaty, soków i ciasteczek. Sokiem był napój jabłkowo - miętowy, ciastek "nie dowieźli". - na każdym kroku byłam nagabywana przez liderki i namawiana do współpracy. Szkoda, że mają jakiegokolwiek wyczucia i nie rozumieją, że moje "nie" oznacza "nie", nie zaś "być może". Styl rozmów - napastliwy, krzykliwy, bez pojęcia o prawidłowym podejściu do klienta. Swoją drogą i tak nic by nie wyszło z tej współpracy, bo już jestem konsultantką, ale o tym babiszony już się nie dowiedziały, bo nie dały mi dojść do słowa ![]() - kolejka do makijażu, nawet nie wiem jakie były efekty pracy wizażysty, bo malowanie odbywało się w autobusie o wąskim przejściu - dałam sobie spokój + plusik za stoisko Activii, częstowali bez ograniczeń Ogólnie całość wypadła fatalnie - nie była to promocja marki Avon, lecz wielkie łapanie konsultantek...
#15812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to rzeczywiście ... jedna wielka kicha ... wstyd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15813 |
Rozeznanie
|
Mam pytanko: Czy miała któraś z Was spray do ciała True Glow? Mam te perfumy i się zastanawiam nad tym spray'em ale nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto. Jeżeli działa on tak samo jak inne gadżety rozświetlające do ciała to już sama niewiem.......
#15814 |
Zakorzenienie
|
Tak patrzę na fakturze, że mam 4 darmowe katalogi 08. I tak zawsze zamawiam 20 i jeszcze mam i pójdą i tak na makulaturę :P By mi mogli nowych dać więcej a nie:P
Mam małe zamówienie to zaraz mi katalogi dają gratis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15815 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Paczkę z II terminu 07 dostałam dzień wcześniej, powinna być dziś a była wczoraj. Dla mnie przyszedł żel pod oczy z peptydami, przy pierwszym użyciu trochę piekło podczas wsmarowywania ale jak wyschło, to przestało i nie zaczerwieniło. Efektów jeszcze (wiadomo) nie widać ![]() Teraz czekam na paczkę z 08, która powinna być w środę ale może będzie juro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15816 |
Rozeznanie
|
Odebrałam już paczuszkę
![]() ![]() Demo do K09: 1. Szminka UCR ( połyskująca,przejrzysta i metaliczna) - 11.90 (czyli pewnie to demo z K08 jest tylko dla trendujących) + oferta na próbki tej szminki 2.Produkty do stylizacji włosów AT: * Wygładzający balsam do prostowania włosów 100ml/7.50 * odżywcza pianka dodająca objętości włosom. 150ml/7.50 * żel do stylizacji loków 150ml/7.50 3.Zaawansowany korektor zmarszczek Anew 30ml/47.90 4. Znam-polecam Tryglogia miłosna TTA 51.90, In bloom i TTA męskie 45.90 Jest też zapowiedź nowego Logo ![]() ![]() Aaaa i moja Paris pachnie jak już była o tym mowa tak świeżo,morsko, coś niczym Blue Rush dla niej ![]() London moim zdaniem nie pachnie różami..tzn zapach nie jest zapachem "jedna wielka róża"..taki ciepły,romantyczny,ładny ![]() A NY chyba najmniej mi się spodobał..dla mnie jest najcięższy z całej trójki..moja siostra z kartki z katalogu wąchając powiedziała że pachnie tak jak kartki z pamiętnika dla dzieci ![]() No to lecę ![]()
#15817 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#15819 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15820 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4636698]Miałam okazję się nim psiknąć. Na początku sie bałam, bo w opakowaniu widać mnóstwo brokatu ale na ciele albo nic abo bardzo mało
Paczkę z II terminu 07 dostałam dzień wcześniej, powinna być dziś a była wczoraj. Dla mnie przyszedł żel pod oczy z peptydami, przy pierwszym użyciu trochę piekło podczas wsmarowywania ale jak wyschło, to przestało i nie zaczerwieniło. Efektów jeszcze (wiadomo) nie widać ![]() Teraz czekam na paczkę z 08, która powinna być w środę ale może będzie juro ![]() To niezbyt dobre objawy jeśli skóra zaczyna piec.. Tym bardziej, że skóra wokół oczu jest b. delikatna. W tym przypadku proponuje Ci odstawić ten krem, bo po pewnym czasie mogą pojawić się skutki w postaci np. zaczerwień, popękań. Niestety ja mam bardzo duży problem ze wszystkimi kremami do twarzy, i tak samo z produktami do demakijażu. Na dodatek moja mama jest właścicielką Instytutu Kosmetycznego Dr Ireny Eris, więc dużo poeksperymentowałam z różnymi produktami. I nasłuchalam się właśnie o takich objawach. Nio ale to Twoja decyzja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15821 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#15822 |
Raczkowanie
|
In bloom kosztuje 45.90
![]() Koszulka jest w rozmiarach od S do XL i jest w kolorze czarnym ze srebrnym napisem Logo ![]() Jak dla mnie cena dosc przesadzona 39.90 zl .
..."Pokonanymi są Ci którzy myśla,że naprawde polegli"... Edytowane przez malwilinka Czas edycji: 2007-06-25 o 12:53 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#15823 |
Raczkowanie
|
Wlasnie ze 45,90 In Bloom
![]() A koszulka jest czarna i ma bialy napis AVON a nad tym tez biale "Hello Tommorow" malymi literkami. brzydka i nijaka. Rozmiary sa rozne S,M,L,XL (tak,tez odebralam dzis paczke ![]()
#15824 |
Zakorzenienie
|
45,90 - dobrze napisałam
![]()
#15825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15826 |
Raczkowanie
|
Tak dobrze
![]() ![]()
#15827 |
Zakorzenienie
|
![]() może nie doczytała ![]()
#15828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#15829 |
BAN stały
|
musze pochwalić bezbarwny lakier do paznokci łamliwych.. otóż.. miałam zawsze rozdwajajace się paznokcie, które szybko się łamały.. więc zawsze miałam króciutko obcięte..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#15830 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, rozwala mnie wyraz twarzy modelki prezentującej wody Urban Flowers :P Normalnie jakby miała wadę zgryzu, usta wiecznie otwarte, matko.....same wody nawet fajne, każda inna. Najbardziej podoba mi się Paris.
#15831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja spróbowałabym jeszcze raz nałożyć krem, i jeśli pieczenie znów by się pojawiło - odstawiłabym kosmetyk. Skóra wokół oczu jest najdelikatniejsza i najcieńsza i łatwo ją zniszczyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15832 |
Wtajemniczenie
|
[quote=paulinkosia;4636748]Odebrałam już paczuszkę
![]() ![]() Demo do K09: 1. Szminka UCR ( połyskująca,przejrzysta i metaliczna) - 11.90 (czyli pewnie to demo z K08 jest tylko dla trendujących) + oferta na próbki tej szminki Aaaa i moja Paris pachnie jak już była o tym mowa tak świeżo,morsko, coś niczym Blue Rush dla niej ![]() London moim zdaniem nie pachnie różami..tzn zapach nie jest zapachem "jedna wielka róża"..taki ciepły,romantyczny,ładny ![]() A NY chyba najmniej mi się spodobał..dla mnie jest najcięższy z całej trójki..moja siostra z kartki z katalogu wąchając powiedziała że pachnie tak jak kartki z pamiętnika dla dzieci ![]() To w demo można zamówić w sumie trzy szminki??z każdego rodzaju jedną??Ja też wzięłam Paris mam nadzieję że mi się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15833 |
Zakorzenienie
|
ja mam ten spray i jak dla mnie jest super! A wcześniej wąchałam próbkę tego perfumu i mi się nie podobał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15834 |
Wtajemniczenie
|
mam już fakturę
![]() 08 25411 ANTYPERSP.B.SPRAY SENSITIVE brak w magazynie 1 0 Czy do tego programu z etui i kuferkiem wliczają się też akcesoria kosmetyczne tz.pędzel do pudru i pęseta?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15835 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na twoim miejscu bym sprobowala stos przez 3-4 dni i zobaczyla czy skora przyzwyczaila sie do tych nowych skladnikow czy caly czas protestuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o kat.8 wliczają się produkty ze str.28 -41 oraz 124 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15837 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A koszulka- wyglądjej moim zdaniem nie jest adekwatny do ceny ![]() ![]() Cytat:
![]() I jest jeszcze kącik wspomnień: * tusz efekt sztucznych rzęs - navy * kolekcja biżuterii Reverence * serum do twarzy na noc z białą herbatą Wszystko za 24.90 ![]() Przyszedł dla mojej mamy ten olejek do kąpieli i do ciała SSS z netto - data produkcji 15.12.2004 ...dobrze że do grudnia daleko i się zdąży wykorzystać...ale skoro zalegają im w magazynie takie starocie to czy nie mogliby tego wcześniej wyprzedawać w netto/internetowej? ![]()
![]() |
#15838 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co sądzicie o Luksusowym Rozświetlaczu do Ciała Today Tomorrow Always z oferty netto 08 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#15839 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#15840 |
Zakorzenienie
|
39,90
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.