Nasze zamówienia z zagranicznych stron :) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2008-04-14, 19:16   #1561
sweet_pina
Wyobraźnią w schemat..

GG do sweet_pina
Dot.: Nasze zamówienia z zagranicznych stron :)

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

Ta karta kredytowa to obojętnie jaka tak? Byle by zwała się kartą kredytową? I jaby co proszę o wyjaśnienie Bo ja jako taką w sumie posiadam ale ... jest to karta dodatkowa do karty głównej ja mogę nią płacić w sklepach ale np. przelewów internetowych nie moge robić (tak jak na inteligo, mbanku, czy zlecić zapłate rachunków to bym musiała zrobić z karty głównej a ja mam dodatkową) ale czy właśnie pay palem przelew by poszedł ??? Bo ja np. mam limit karty do połowy limitu karty głównej?
I tak się zastanawiam bo natępnym razem jeśli by się okazało że mogę to ja bym się podjęła ale to chyba bym musiała się dokładnie dowiedzieć
Jeśli masz konto na pay pal to nie ma problemu Może po prostu ja anuluje to zamówienie i zrobisz na siebie? Ja przecież i tak nic nie zamawiam.
sweet_pina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 19:39   #1562
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Nie mam właśnie konta na pay palu sweet_pina zrób może teraz ty ja jakoś poczytam i dojdę do tego i następnym razem mogła bym zrobić
A teraz ide się uczyć bo ja zamiast siedzieć i uczyć się to prosze cały dzień na wizażu ehh
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 08:02   #1563
Gwiazdka20
Zadomowienie

No cóż mój mail musial nie dotrzeć skoro nie ma mnie na liscie..
No trudno, moze załapie się na nastepne zamówienie
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 08:05   #1564
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
teraz Pytanko

Ta karta kredytowa to obojętnie jaka tak? Byle by zwała się kartą kredytową? I jaby co proszę o wyjaśnienie Bo ja jako taką w sumie posiadam ale ... jest to karta dodatkowa do karty głównej ja mogę nią płacić w sklepach ale np. przelewów internetowych nie moge robić (tak jak na inteligo, mbanku, czy zlecić zapłate rachunków to bym musiała zrobić z karty głównej a ja mam dodatkową) ale czy właśnie pay palem przelew by poszedł ??? Bo ja np. mam limit karty do połowy limitu karty głównej?
I tak się zastanawiam bo natępnym razem jeśli by się okazało że mogę to ja bym się podjęła ale to chyba bym musiała się dokładnie dowiedzieć

Karta ne musi być kredytowa.
Może być patnicza, ale tzw wypukła.

Tylko takimi kartami możesz łącić przez neta.

Paypal nie zaakceptuje żadnej innej niż wypukła.
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 09:38   #1565
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
No cóż mój mail musial nie dotrzeć skoro nie ma mnie na liscie..
No trudno, moze załapie się na nastepne zamówienie

Gwiazdka
przykro mi ale nie otrzymałam od Ciebie meila jeszcze tera zprzeglądałam 2 razy i niestety nic nie mam od Ciebie.

Jak ciuszki będa ładne to będzie można następny raz zamówić
Stary 2008-04-15, 13:58   #1566
TuRQoUiS
TuR. Towarzyska und Roztropna.

Cytat:

PayPal akceptuje tylko Vise i Mastercard (nie żadne Mastestro czy Visa Electron czy jakieś inne), jesli masz jedną z nich to możesz płacić przez paypala

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

TuRQoUiS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 15:42   #1567
Niecodzienna
Zadomowienie

Visę? Moja matka ma Visę. Ale nie wiem,czy by się zgodziła na to wszystko

So where is the passion, when we need it the most?
Niecodzienna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 17:27   #1568
TuRQoUiS

Cytat:
Napisane przez Niecodzienna Pokaż wiadomość
Visę? Moja matka ma Visę. Ale nie wiem,czy by się zgodziła na to wszystko
wg mnie najbezpieczniej uzywać eKarty, ponieważ naprawde trudno wg mnie złamać wszelkie zabezpieczenia- w sumie nie widze jej minusów jesli chodzi o transakcje internetowe

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Stary 2008-04-15, 17:47   #1569
oliwka__
Zakorzenienie

Wczoraj założyłam konto na paypalu teraz musze czekać aż sie pojawi jakiś kod 4 cyforyw na wyciagu z mojej karty niby pisze za 2-3 dni czyli znając mój bank będzie to tydzień albo i 2 bo ostatnią transakcje mam z 3 czy 4 kwietnia
A moja karta kredytowa jest wypukła bo płatnicza zwykła z inteligo niby Visa ale niewypukła ;/ Ale już mniejwięcej wiem o co chodzi

sweet_pina i co policzyłaś bo ja zabardzop nie wiem ile mam wpłacić Ci pieniążków żeby później nie okazało się że zamało :P
Stary 2008-04-15, 17:52   #1570
TuRQoUiS

Cytat:
Wczoraj założyłam konto na paypalu teraz musze czekać aż sie pojawi jakiś kod 4 cyforyw na wyciagu z mojej karty niby pisze za 2-3 dni czyli znając mój bank będzie to tydzień albo i 2 bo ostatnią transakcje mam z 3 czy 4 kwietnia
A moja karta kredytowa jest wypukła bo płatnicza zwykła z inteligo niby Visa ale niewypukła ;/ Ale już mniejwięcej wiem o co chodzi

sweet_pina i co policzyłaś bo ja zabardzop nie wiem ile mam wpłacić Ci pieniążków żeby później nie okazało się że zamało :P
żeby korzystać z paypala nie musisz byc zweryfikowana ja dopiero jakies 5 min temu sobie zweryfikowałam, a wcześniej normalnie sobie kupowałam

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Stary 2008-04-15, 19:25   #1571
nataska_92
Raczkowanie

GG do nataska_92

Hej dziewczyny.. ja z takim małym pytankiem.
Otóż chciałabym bardzo zamówić sobie jakiś oldschoolowe buty np. Reebok Freestyle, albo jakieś kolorowe Nike, których u nas niestety nie ma. Będziecie może robiły zakupy z jakieś strony z takimi właśnie butami?
Widziałam takie np. na amazon.com ale nie wiem czy wysyłają do Polski..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 20:15   #1572
mona1
Zadomowienie

Dziewczyny ja niestety też zaspałam, nie wysłałam do Was maila no i już za późno następnym razem jak będzie któraś zamawiać to ja od razu zgłaszam się jako pierwsza chętna Tylko teraz tak sobie myślę ze najlepiej zaczekać jak ciuchy przyjdą do dziewczyn które teraz zamawiają żeby sprawdzić czy warto itd. A jaki jest przewidywany czas dostawy przesyłki????
Stary 2008-04-16, 08:09   #1573
mad86
Zakorzenienie

co z tym zamowieniem z CCT? komu w koncu mamy wplacic i ile
mad86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 13:16   #1574
_Kasia23_
Wtajemniczenie

Czy któraś z Was jest może chętna na zamówienie z AE? Bo ja robię i chętnie "podepnę pod siebie" jedną lub dwie wizażanki
_Kasia23_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 14:02   #1575
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kasia23_ Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was jest może chętna na zamówienie z AE? Bo ja robię i chętnie "podepnę pod siebie" jedną lub dwie wizażanki

Co to jest AE? ;-)
Jak dasz linkę to zerknę.
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 14:05   #1576
_Kasia23_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Co to jest AE? ;-)
Jak dasz linkę to zerknę.
American Eagle

www.ae.com

Już parę razy kupowałam, także sprawdzone
Stary 2008-04-16, 14:06   #1577
madame paranoja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
co z tym zamowieniem z CCT? komu w koncu mamy wplacic i ile
no własnie dziwna cisza, czyżby miało nie dojść do skutku?

madame paranoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 15:20   #1578
sweet_pina
Wyobraźnią w schemat..

GG do sweet_pina

Cytat:
Napisane przez madame paranoja Pokaż wiadomość

Są małe problemy z kartą, ale zamówienie będzie zrealizowane. Czekajcie cierpliwie jutro powinno sie wszystko wyjaśnić i wtedy napisze Wam kwoty do przelewu
Stary 2008-04-16, 15:45   #1579
TuRQoUiS

Cytat:
uwierz w organizatorki, bo nigdy nie zawodzą

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-16, 16:06   #1580
madame paranoja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweet_pina Pokaż wiadomość
Są małe problemy z kartą, ale zamówienie będzie zrealizowane. Czekajcie cierpliwie jutro powinno sie wszystko wyjaśnić i wtedy napisze Wam kwoty do przelewu
Cytat:
Napisane przez TuRQoUiS Pokaż wiadomość
uwierz w organizatorki, bo nigdy nie zawodzą
ok ok już nic nie mówię, po prostu dziś się natknęłam na wątek o problemie z pewną wizażanką i taka żem strachliwa
czekam w takim razie, dzięki

Stary 2008-04-16, 16:27   #1581
TuRQoUiS

Cytat:
ok ok już nic nie mówię, po prostu dziś się natknęłam na wątek o problemie z pewną wizażanką i taka żem strachliwa
czekam w takim razie, dzięki
Yhy... no cóż... spodziewałam się tego że dziewczyny zaczną się obawiać o powodzenie takich zamówień wyraziłam nawet swoją opinie na ten temat w wymienionym przez Ciebie wątku... no cóż... podstawa zamówień na wizażu to 100% zaufania dla organizatorki, wybacz ale musze Ci to powiedzieć- jeśli komuś nie ufasz to nie musisz brać udziału w zamówieniu, to tak naprawde dość trudne zadanie i nikt tu nikogo nie będzie przekonywał o swojej uczciwości. To że na wizażu zdarzają się dziwne osoby, to inna sprawa... ja ręcze za uczciwość sweet piny, ufam jej i to najważniejsze!

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Stary 2008-04-17, 10:13   #1582
natkazyta
Przyczajenie

hej dziewczyny!!!
od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupów na amerykańskich stronkach. wczoraj znalazłam ten wątek. mam pytanie czy któraś z was zamawiała kiedykolwiek w sklepie alloy? z tego co widziałam, wysyłają do Polski na takich samych zasadach jak delias. poza tym interesuje mnie jak przebiega cały ten wasz proces zamawiania i płacenia za paczki. co robicie kiedy już przejdą, czy przychodzą na jeden adres czy jak. co do zaufania to wiadomo nie znam was ale myślę, że skoro do tej pory współpracujecie ze sobą to powinno być ok. tak więc jeśli kiedykolwiek będziecie robić jakieś zamówienia to chętnie się podepnę. muszę wiedzieć tylko co i jak dzięki
natkazyta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 10:42   #1583
oliwka__
Zakorzenienie

Dziewczyny ja tylko raz robiłam zakupy tuatj przez wizaż niestety wszystkie ciuszki do mnie nie doatrły Na 3 szt tylko 1 rzecz więc troszku byłam zawiedzona ... narazie czekam Cierpliwie na zwrot pieniążków przez jedna wizażankę która mówiła że w ciągu miesiąca powinni odesłać pieniążki w sumie to teraz na dniach mija miesiąc ... tyle że ... więcej nie będe pisać bo nie wiem czy powinnam może pochopnie mogę coś napisać a niechce tylko mam takie dziwne odczucie ponieważ napisałam 2 wiadomości do tej wizażanki i ani jednego odezwu jak tam sprawa idzie czy coś cokolwiek ...

Ja nie nawidze takich sytuacji ale też po przeanalizowaniu tego wątku o nieuczciwych niewiem sama co myśleć ... chociaż ta wizażanka tam też sie wypowiadała więc mam nadzieję że nie odpisuje na moje wiadomości bo w sumie to też może czekać ....

A z tego co widze wiele razy były zakupki robione przez sweet_pina lub TuRQoUiS więc nie macie się o co martwić solidnie załatwiaja sprawy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-17, 11:00   #1584
_Kasia23_
Wtajemniczenie

Szczerze mówiąc to nie dziwię się, że niektóre osoby mogą mieć wątpliwości co do zakupów przez inne wizażanki. W końcu tu może zalogować się każdy.
Ale jeśłi ktoś jest sprawdzony i "dobrze znany" to myślę, że spokojnie można zaufać takim wizażankom np. sweet_pina czy TuRQoUiS .
Jeśli chodzi o mnie to ja nie robiłam zamówień dla wizażanek wcześniej, ale głównie z tego powodu, iż sama chciałam najpierw sprawdzić jak to sie odbywa., żeby broń boże jakiejś wtopy nie było
Teraz już wiem, parę sklepów sprawdziłam, także obaw nie mam, ale napoczątku troche strachu było
Stary 2008-04-17, 12:42   #1585
sweet_pina
Wyobraźnią w schemat..

GG do sweet_pina

Wiadomość dla dziewczyn z mojego zamówienia w Cutesach ( choć wiem, że to nie ten wątek, ale dziewczyny częściej tutaj zaglądają ) - dzisiaj nie mogłam odebrać paczki z UC, pojechała tam moja mama ale nie wydają bez upoważnienia więc w takim razie muszę jechać tam osobiście jutro. Pytałam znów dzisiaj listonosza o strajk - zaczynają w poniedziałek o 6:00. Powiedział, ze nie zna daty odwołania, musimy cierpliwie czekać. Więc w takim razie jak mam wysyłać paczki??
kurierem?? ups jest chyba najtańszy i koszt to około 27 zł. Ewentualnie PKP, muszę tylko poszukać cennik. LUB czekamy na odwołanie strajku

Do dziewczyn z zamówienia w CCT dzisiaj postaram sie obliczyć kwoty do przelewu, najpóżniej do jutra przepraszam Was bardzo za opóżnianie, ale to z przyczyn niezależnych ode mnie

Ahh i po 2 miesiącach dostałam zamówienie z Delias!! rzeczy są cudowne, dobrej jakości, wyglądają lepiej niż na zdjęciach dziekuje Gosiu mam nadzieje, ze to nie było nasze ostatnie zamówienie w tym sklepie
Stary 2008-04-17, 12:58   #1586
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Ahh i po 2 miesiącach dostałam zamówienie z Delias!! rzeczy są cudowne, dobrej jakości, wyglądają lepiej niż na zdjęciach dziekuje Gosiu mam nadzieje, ze to nie było nasze ostatnie zamówienie w tym sklepie
A jak z rozmiarówką? Odpowiada naszej? Ja wziełam XS-ke, bo S-ki i M-ki juz nie było i zastanawiam się czy sie wcisnę w moją kiecke

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 13:30   #1587
madame paranoja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TuRQoUiS Pokaż wiadomość
Yhy... no cóż... spodziewałam się tego że dziewczyny zaczną się obawiać o powodzenie takich zamówień wyraziłam nawet swoją opinie na ten temat w wymienionym przez Ciebie wątku... no cóż... podstawa zamówień na wizażu to 100% zaufania dla organizatorki, wybacz ale musze Ci to powiedzieć- jeśli komuś nie ufasz to nie musisz brać udziału w zamówieniu, to tak naprawde dość trudne zadanie i nikt tu nikogo nie będzie przekonywał o swojej uczciwości. To że na wizażu zdarzają się dziwne osoby, to inna sprawa... ja ręcze za uczciwość sweet piny, ufam jej i to najważniejsze!
ej, wyluzuj, to moje pierwsze zamówienie i pierwszy raz korzystam z życzliwości jakiejś wizażanki.
a mój ostatni post jest ewidentnie z przymróżeniem oka.
nie ma się co doszukiwać czegokolwiek, tym bardziej, że kwota jaką będe wpłacać nie jest duża.

Stary 2008-04-17, 13:38   #1588
sweet_pina
Wyobraźnią w schemat..

GG do sweet_pina

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
A jak z rozmiarówką? Odpowiada naszej? Ja wziełam XS-ke, bo S-ki i M-ki juz nie było i zastanawiam się czy sie wcisnę w moją kiecke
Wiesz co myślę, ze M odpowiada naszej M jeśli nosisz u nas XS powinna być dobra.
Mam problem tylko z sukienka 7/8, nie miałam pojęcia jaki to rozmiar i wzięłam chyba za dużą to ta sukienko-koszula, ale i tak z paskiem wygląda świetnie
Stary 2008-04-17, 13:39   #1589
TuRQoUiS

Cytat:
ej, wyluzuj, to moje pierwsze zamówienie i pierwszy raz korzystam z życzliwości jakiejś wizażanki.
a mój ostatni post jest ewidentnie z przymróżeniem oka.
nie ma się co doszukiwać czegokolwiek, tym bardziej, że kwota jaką będe wpłacać nie jest duża.
no wiesz... właśnie dlatego że pierwszy raz bierzesz udział w zamówieniu informuje Cie, że PODSTAWOWYM warunkiem jest zaufanie... uwierz, że to nie jest miłe jeśli ktoś sprawdza każdy Twój krok i czy napewno nie oszukujesz...

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Stary 2008-04-17, 13:53   #1590
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co myślę, ze M odpowiada naszej M jeśli nosisz u nas XS powinna być dobra.
Mam problem tylko z sukienka 7/8, nie miałam pojęcia jaki to rozmiar i wzięłam chyba za dużą to ta sukienko-koszula, ale i tak z paskiem wygląda świetnie
Pamiętam tą sukienko-koszule...zastanawiałaś się nad nią Szkoda, ze rozmiar nietrafiony, ale z paskiem napewno fajnie wygląda.
Niestety nie nosze XS-ki...raczej S/M, wiec pewnie na mnie będzie za mała. Za to moja mama sie ucieszy

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości