|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
wieczorem pachne sobie Prada
piekna
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Miyako
Ewo, ja też się cieszę że coś się u mnie jednak uchowało ;]
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
W południe zaaplikowałam Sequoia wylądowała na mojej skórze. Dzisiaj się pięknie rozwinęła.
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Serdeczne podziekowania za piekne zyczenia urodzinowe dla:
your Angel przegapilam wczesniej twoj post- wybacz Ondine Sabbath - takie smaki i aromaty w perfumach i w zyciu lubie wlasnie magdulenka agaa15 noseknosek ![]() __________ A w temacie dalej Douce Amere
|
#1565 |
|
czyli Endżi
|
Wybaczam
![]() A w TV znów przed chwilą reklama Elle YSL. Bardzo mi się podoba No i grają tam rewelacyjni Yeah Yeah Yeahs
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś było Versace Woman( i jutro napewno też-czuję że to nowy ciąg
) a zaraz przyodzieję się w zapach szamponu i balsamu-lecę pod prysznic bo padam z nóg
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, duzo zdrówka z okazji urodzin!!!
A pachne dzisiaj Rose Chic - różana woda z Sephory. Właśnie wróciłam z urodzin, podczas których zostalam ta woda obdarowana (przez solenizantkę). Zapach przepiekny, dla miłosniczek róż.
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu - spoznione
(gapa ze mnie) ale szczere zyczenia!Wszytskiego najlepszego i spelnienia marzen! |
|
|
|
#1570 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No i jak poszło?
Cytat:
Jak miało być malowanie u niego w domu to nie chciał się zgodzić na zamówienie ekipy remontowej, ale jego mama nie wierzyła w jego umiejętności. Co zrobił? Zanim przyszła ekipa jego mama wyjechała na konferencję. Po dwóch dniach wróciła do całkowicie odmalowanego mieszkania .Może Ci go podesłać? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skoro mówisz, że męskie fajne, to może następnym razem? Cytat:
Ja też nienawidzę takiej pogody... Pachniałam Blonde
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1571 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ogólnie mam tak jak Ty - w zapachach "ładnych" czuję się jak w różowej sukience - przebrana i nie na miejscu. Cytat:
Zdarzały się i wpadki, ale to zwykle ze względu na wymiary. Trzeba pytać dokładnie. Cytat:
![]() Dziękuję Truskawko Miła ![]() W sumie - gładzie będą już położone, więc pewnie nic nie będą robić, bo królewna sama mebli nie kupi - nawet jeśli rozpiszę dokładnie ile i jakie... Nic to - jeszcze tylko te gładzie w salonie i rwanie futryn w łazience i pokoju dziecinnym. Pozostałe roboty będą przynajmniej czyste.
|
|
#1572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() (i też kocham wetiwer, ostatnio coraz bardziej)
|
|
#1573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszło i jedno i drugie ![]() Była dziś przemiła studentka na dyżurze i jakoś tak mnie uspokoiła i jednocześnie zdopingowała do samodzielnej próby. To nie jest aż takie straszne Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S. Jak zamknąć to **** (własne gwiazdki ) IKE? Zasłania mi okienko i nie wiem co piszę
|
|
#1574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wygląda rzeczywiście ciekawie (nawet lepiej niż było początkowo w mojej wyobraźni)
Plusem jest to, że mimo iż bordo jest intensywne, to drewno je trochę "gasi". Do tego mam brzoskwiniowy sufit (zaczęłam go robić na bordowo, ale jak się położyłam, to zaczął mnie szlag trafiać - za dużo tego jednak było. I tak w piątek przed własnym ślubem przerabiałam sufit na brzoskwinię ![]() Prawda. Chyba kiedyś sami mocno skrzywdzeni, jakby w odwecie krzywdzą innych. Koło zamachowe... Cytat:
Rozstawiać meble, planować płytki, kolory, tapety, kwiaty. Tylko jak dochodzi do pierdułek typu obrazki, to już mi jakoś to nie podchodzi (no, chyba, że wyszukam jakiś fajny zegar, albo super ramkę )Te kudłate są the best
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To było zakochanie tak od...drugiego wejrzenia. Ale chyba za to na całe życie. A przynajmniej do chwili, do kiedy będą ją produkować ![]() Nie inaczej było u mnie z innym skórzastym zapachem, a mianowicie z Cuir Ottoman. Wpadłam po uszy, chociaż na początku nic na to nie wskazywało. Myślę, że genialne zapachy, podobnie jak genialni ludzie bywają czasem trudne we współżyciu. Przynajmniej na początku
|
|
|
|
|
#1576 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale gdybyś stwierdziła, że jednak śmierdziuch, to zwalimy to na "idealizację" zapachu przez pryzmat wspomnień, co? A damskie są charrrakterne, prawda? ![]() Cytat:
A ja Ci mówię, że w różowej sukience wyglądałabyś megasłitaśnie... ![]() Cytat:
Cytat:
oczy zrobiłem.Cytat:
![]() Pachniałem sobie dzisiaj Up or Down, a leworęcznie Lagerfeld Classic... Bogu dziękuję, żem tego cuda w ciemno nie ustrzelił... Wyobraźcie sobie osobnika waniającego starym, "znoszonym" potem, który wylał na siebie wiadro truskawkowego kompotu i przypudrował toną talku... Tak mniej więcej pachnie LC... Wczoraj i w piątek królowało Opium edp. Dobrej nocy! PS. Ja też nie mogę wyłączyć tego ku****kiego IKE!
|
|||||
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam w nowym tygodniu.
Wszystkim życzę dużo uśmiechu i dużo dobrego samopoczucia. Dziś będzie Mont Blanc Presence. |
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ponownie Euphoria Blossom.
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo.
Na dworze moja ulubiona zimowa pogoda, czyli ciepło i deszczowo, co wprawia mnie w niezły nastrój nawet o tej porze ![]() Zastanawiam się czym pachnieć, byłby Londyn, ale nie mam wolnej fiolki, żeby sobię próbkę do torebki przepsikać, a lubię się dopachnić w ciągu dnia. Może zatem padnie na Amour. Miłego dnia! |
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Niczym jeszcze nie pachnę, nawet nie wiem po co sięgnąć, za oknem ciemno i nieprzyjemnie brrrrr, pada, nie pada?, w co się ubrac też nie wiem Oj wyjść się nie chce z ciepłego domku ...
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja może jestem nienormalna ale bardzo lubię jak jest rano ciemno i żałuję,że już nie mam na 7 tak jak miałam kiedyś.Wtedy całą drogę pokonywałam w ciemnościach![]() A w temacie,wedle obietnic pachnę Versace Woman . |
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieniłam Amour na Angela
|
|
|
|
|
#1583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A nie masz jakiegoś dobrego korektorka?
|
||
|
|
|
#1584 |
|
Zadomowienie
|
witam
pogoda dziś pewnie w całym kraju taka sama ...... brzydko......na osłodę Hot Couture edp miłego dzionka wszystkim
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podkład Dermablend Vichy, którego używam właśnie w takich s.o.s.owych sytuacjach- on jest jak korektor
I z zaczerwieniami radzi sobie super, nic nie widać, tylko, że ten mój pryszczyk nie dość, że czerwony, to jeszcze trochę odstaje od skóry, a tego już żaden korektorek nie pokona Trudno, jakoś przeżyję, to nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni... Nie ma to jak mieć 25 lat i bać się, że znów coś wyskoczy.(Wykrakałam sobie sama, bo niedawno pomyślałam, że już podejrzanie długo- ok 3 miesięcy- nic nie miałam. No i proszę, już mam... ) |
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Dune
Dobrego tygodnia!!!!
|
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pożądam w zapachach: kadzidła, drewna, dymu, przypraw i dziwnych niestandardowych nut. Cytat:
Tobie wszystko pasuje (w sensie wyglądu zewnętrznego). Nawet strój karnawałowy rodem z Rio czyli perełkowe bikini i pawi ogon. (zaraz pewnie sie dowiem ze owszem juz w Takim stroju w Rio byłaś, bo odkad zobaczyłam Ciebie w blond włosach juz wydaje mi sie ze wszystkiego po Tobie mogę się spodziewać). Koniec OT Pachnę dziś damskimi używanymi jedwabnymi majcioszkami używanymi nawierzchniowo (czyt. Mitsouko).
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Małe urwanie głowy... Kadrowa, która od dziś miała mi już w praktyce przekazywać swoje obowiązki, bo 21 grudnia kończy pracę - nieobecna (ciekawe na ile chora akurat teraz, drugi raz od 17 lat pracy tutaj, a na ile mnie wy....ła
) - mam przyspieszony chrzest bojowy. Ale co tam. Jak ja nie dam rady, to kto da. ![]() Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę. A pachnę sobie Nothing.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

No i grają tam rewelacyjni Yeah Yeah Yeahs 

Perfumy w ciemno to nie problem ale ubrania? 

Oj wyjść się nie chce z ciepłego domku ...