Byłe tableciary plotkary II - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-16, 12:53   #1561
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Ja w koncu wrocilam!!

Ja22 az sie mile takie wypowiedzi czyta w koncu nie kazda nowa mamuska narzeka, ze nie wysypia sie, ze dzidzia placze itd

Kinia to dajemy Ci, z tymi Twoimi zdj w sukniach slubnych, do jutra czas

Asiu widzisz, widzisz... Wracaj na 1/2 miejsce w tabeli przyszlych ciezarnych

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 13:23   #1562
Pomidora
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewuszki
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ja tez dzis jakas podziebiona i do tego gardelko wysiada, ta pogoda jest taka zmienna, ze sie chyba wykoncze
Kiniu, kochana, kuruj się biedactwo Nie mogę się doczekać zobaczenia cię w sukniach ślubnychPostaraj się szybko przesłać nam zdjęcia, dobrze?

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
dzien doberek
u mnie humorek nadal piekniusi
gdzie sie panie pochowaly??????

niedawno wrocilam od GP(lek. ogolny) i ku mojemu zdziwieniu zalatwilam wszystko co chcialam, w koncu dowiedzialam sie na temat moich wynikow histopatologicznych po lyzeczkowaniu- nic zlego nie wykryto, zadnych zmian w lozysku itp.
poza tym przychodnia ma sie skontaktowac ze szpitalem i umowic mnie na wizyte na oddzial ginekologiczny w zwiazku z ta dwuroznoscia macicy, byc moze znowu zrobia HSG (rentgen macicy) to okropne badanie, ktoro bylo w Polsce.... i podejma decyzje co ze mna dalej
ale to i tak dobrze, ze dostane skierowanie tam bo nawet jakby udalo mi sie zafasolkowac to moga mnie np polozyc do szpitala jak juz dostane sie do ginekologa takze teraz bede mogla liczyc na wieksza pomoc medyczna niz wczesniej
dodatkowo jeszcze w nastepna srode ide na pobranie krwi, beda robic mnostwo badan roznych w tym tez hormonow, zeby wykluczyc PCOS jajnikow, ale widac, ze nie sa do konca zorientowani, bo dla nich to niewazne w jakim dniu cyklu sie robi te badania........ u mnie to bedzie koncowka cyklu, a powinnam je zrobic jak juz miesiaczka przyjdzie
a niezle, bo progesteronu to wogole nie badaja, dopiero w ciazy

i dala mi jeszcze recepte dla kolegi na antybiotyk na zatoki, wiec w sumie mam wszystko zalatwione
ciesze sie, ze cos ruszylo z miejsca i bede mogla sie jeszcze z kims tutaj skonsultowac, moze akurat bede miala szczescie i jakis fachowiec sie trafi

a pogoda u mnie jest tak piekna nic dodac nic ujac
jest tak cieplo, ze zaden plaszcz nie jest potrzebny, w kozakach tez za goraco tazke ubrac tylko sweterek, jakies botki i isc na spacerek
hehe w srodku stycznia

spokojnego dnia dziewczyny
Asiu, fajnie, że będziesz pod dobrą opieką i że wszystko ci się jakoś powolutku układa Ale zazdroszczę ci pogody. Też bym już zrzuciła zimowe ciuchy i na wiosenny spacer poszła

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ja po malu szykuje sie do lekarza... a potem przejde sie na krotki spacer bo pogoda faktycznie ladna i u nas tez...

wczoraj chodzilam ogladalam rzeczy dla malej i sie zalamalam dresik 50 zl gdzie moj maz pisal mi ze w stanach kupil malej za 50 zl... spodenki sztruksowe, buziki, czapeczke, dwie bluzeczki, sliniaczek, 6 par skarpeteczek a do tego za 5 $ bluze z kapturkiem polarowa z kieszonkami.... to ja nie wiem czemu u nas w Polsce takie ceny robia doslownie szok...
Ale ceny tych ciuszków Szok normalnie. Dobrze, że mąż ci nakupuje za niższą cenę bo normalnie zbankrutować można z tymi ubrankami

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki.
Niestety nie mam czasu podczytać co u was słychać ,ale mam nadzieję że macie się dobrze.
U nas też wszystko gra.
Mały łakomczuszek ma się dobrze, chodzimy codziennie na spacerki, słodziutko się usmiecha, czasem nawet w głos, jest to jeszcze nieświadomy usmiech ale bardzo cudowny.
W roli mamusi czuję się świetnie. Zapomniałam już że wogóle miałam cc.
Maleńka przesypia prawie całą noc. Jej rekord to od godz. 23.00 do 6.00
Własnie słodko sobie spunia co pozwala mamusi zaglądnąć do was.
Pozdrawiam Was gorąco i przesyłam mega buziaki
Cieszę się Karolinko, że mała taka grzeczna i że jesteście tacy szczęśliwi No i chyba nie słyszałam, żeby taka mała dzidzia tak pięknie spała - masz szczęście, naprawdę.

A wasz niedźwiadek idzie się zdrzemnąć a potem obowiązki rodzinne wzywają. Nie zawsze przebywanie z rodziną to coś przyjemnego Miłego popołudnia wszystkim życzę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 14:26   #1563
Ray
Zakorzenienie

ja juz po lekarzu... generalnie wsio dobrze... slyszalam dzidzi tetno pani zbadala brzuszek i dostalam skierowanie na badania plus usg za mc... a odnosnie moich boli powiedziala ze tego nie powinno byc i jest to dolegliwosc wlasnie rozejscia spojenia lonowrgo i niestety na to sie nic nie poradzi co jedyne mam duzo nie chodzic i uwazac jak chodze... a dla komfortu moge poszukac pas sciagajacy na internecie powinno troche pomoc...

ja22 wlasnie sie ostatnio zastanawialam co u was wklej tu jakies fotki malej ja czuje sie dobrze okreslajac stac ciazowy heheh... bo sama dobrze wiesz ze ta ostatnie 2 mc to istna katorga hehe.. w nocy niestety nie moge znalesc wygodnej pozycji przez co malo spie ale mala fika i fika to mi poprawia tym humor i nie zwracam uwagi na takie dolegliwosci nic mi nie dolega wlasnie poza rozejsciem sie spojenia i bolem z tym zwiazanym ale da sie przezyc tez czekam na mojego aniolka

tatus na jej punkcie juz zeswirowal nic innego nie robi tylko lazi po sklepach z ciuszkami i wola ze mu sie spodobalo szukanie hehe

ja zamowilam sobie na prezent pare kosmetykow z "gornej " pulki normalnie w Polsce szkoda mi pieniazkow za puder dac 120 zl a tam za 120zl tej samej firmy mam puder i jeszcze korektor pod oczy i tusz przy tym kursie dolara to juz w ogole hehe takze bede ucieszona jak mi cos przywiezie o ile znajdzie to co chce jak to facet hehe
Stary 2008-01-16, 14:38   #1564
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz po lekarzu... generalnie wsio dobrze... slyszalam dzidzi tetno pani zbadala brzuszek i dostalam skierowanie na badania plus usg za mc... a odnosnie moich boli powiedziala ze tego nie powinno byc i jest to dolegliwosc wlasnie rozejscia spojenia lonowrgo i niestety na to sie nic nie poradzi co jedyne mam duzo nie chodzic i uwazac jak chodze... a dla komfortu moge poszukac pas sciagajacy na internecie powinno troche pomoc...

ja22 wlasnie sie ostatnio zastanawialam co u was wklej tu jakies fotki malej ja czuje sie dobrze okreslajac stac ciazowy heheh... bo sama dobrze wiesz ze ta ostatnie 2 mc to istna katorga hehe.. w nocy niestety nie moge znalesc wygodnej pozycji przez co malo spie ale mala fika i fika to mi poprawia tym humor i nie zwracam uwagi na takie dolegliwosci nic mi nie dolega wlasnie poza rozejsciem sie spojenia i bolem z tym zwiazanym ale da sie przezyc tez czekam na mojego aniolka

tatus na jej punkcie juz zeswirowal nic innego nie robi tylko lazi po sklepach z ciuszkami i wola ze mu sie spodobalo szukanie hehe

ja zamowilam sobie na prezent pare kosmetykow z "gornej " pulki normalnie w Polsce szkoda mi pieniazkow za puder dac 120 zl a tam za 120zl tej samej firmy mam puder i jeszcze korektor pod oczy i tusz przy tym kursie dolara to juz w ogole hehe takze bede ucieszona jak mi cos przywiezie o ile znajdzie to co chce jak to facet hehe
Ray to swietnie, ze z mala wszystko w porzadeczku, juz niedlugo bedziesz ja miala przy sobie, to zapomnisz o bolu spojenia lonowego, fajnie, ze Ci maz przywiezie takie lepsze kosmetyki, w koncu musisz byc sliczna mama slicznej Ali

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 14:50   #1565
Ray
Zakorzenienie

Kinia hehe.. ano moze mi przywiezie zobaczymy jak narazie widze ze siebie i dzidzie obkupuje hehe ma mi dzis podeslac foteczki co jej kupil bo ciekawa jestem co on wymodzil heheh az sie boje hehe

te spojenie lonowe az takie straszne nie jest da sie zniesc chodz czasem faktycznie mam problem zeby wstac z lozka ale duzo nie zostalo to wytrzymam

moja mala musze wam powiedziec ze cuda umie robic... normalnie widac jak nozki jej chodza pod skora hehe
Stary 2008-01-16, 16:20   #1566
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kobietki ja juz w domciu po pracy ale padnieta jestem wiec lece na mala drzemeczke wiec odezwe sie pozniej

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 16:22   #1567
gizelcia
Zadomowienie

Hej kobietki to znow ja..

Siedzimy sobie z Oliwia przed komputrkiem i postanowilysmy do Was zajrzec..zrobilam kilka zdjec Oliwii specjalnie dla Was
Moja Mala dzis sobie rano gaworzyla a popoludniu uczylam ja chwytac grzechotke..jest przecudowna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 038.jpg (5,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 029.jpg (7,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 030.jpg (8,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 031.jpg (7,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 037.jpg (5,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 035.jpg (5,1 KB, 6 załadowań)
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-16, 16:26   #1568
kachula27
Zakorzenienie

Agaciu Oliwcia jest slicznosci!!!!!!!Milo ze zagladasz mimo obowiazkow jednak znajdujesz troszke czasu dla starych kumpel z plotkarskiego hihih

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-16, 16:30   #1569
gizelcia
Zadomowienie

..a to mamusia Oliwii

hihihihi..ale mi sie nudzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 039.jpg (6,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 040.jpg (6,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 041.jpg (7,4 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-01-16, 16:33   #1570
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Agaciu Oliwcia jest slicznosci!!!!!!!Milo ze zagladasz mimo obowiazkow jednak znajdujesz troszke czasu dla starych kumpel z plotkarskiego hihih
Kasiu dzis sobie rano posprzatalam,zrobilam obiad,maz wrocil z pracy,teraz go nie ma a ja siedzie na komputerku,Oliwia jest grzeczna,nie placze to mam czas i bardzo sie z tego ciesze

..ale zazdroszcze karolince ze Amelka przesypia tyle czasu w nocy..pamietam jak Oliwcia nie chciala spac jak miala kilka tygodni.. Teraz na szczescie obudzi sie na 10min dostanie cycocha i idzie spac..ale dziewczyna jest taka cwana ze nie pozwoli mi sie wyspac bo kiedy przychodzi godz.9 to Oliwia nie spi i mamusia tez nie moze spac..dopiero kiedy ja wstane Oliwia zasypia..eh..mala cwaniara..ma to po mamusi :P
Stary 2008-01-16, 16:34   #1571
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:

..ale to pierwsze zdjatko Oliwii jest przeurocze..mala ma takie sliczne oczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-16, 16:44   #1572
gizelcia
Zadomowienie

...Oliwia zmeczyla sie ta sesja i zarzadala cycusia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 042.jpg (10,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 043.jpg (10,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 044.jpg (8,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 045.jpg (9,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 046.jpg (10,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 047.jpg (10,1 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-01-16, 16:55   #1573
gizelcia
Zadomowienie

Dziewczyny sorki ale mi sie nudzi..nadrabiam to czego Wam nie pokazalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 051.jpg (5,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 052.jpg (5,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 053.jpg (5,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 054.jpg (5,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 055.jpg (6,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 056.jpg (6,3 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-01-16, 17:02   #1574
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki
Ale rozpisalyscie sie

Gizelciu Oliwia jest sliczna
kiniu mnie rowniez sie podoba ta sama skuienka co twojemu tz
mezatko no to mieliscie przeboje przed slubem,super ze z ciocia jest dobrze
kasiasiar rzeczywiscie przykre jest to jak postapili w twojej firmie,mam nadzieje ze jakos sie rozwiaze ten problem
kachulo moj tz to tak jak twoj uparciuch jedenale powoli mu krece srubkezobaczymy jak skutecznie
Pomidoro(niedzwiadku)no to mieliscie wesolo na slubie
Emi a sukienke z all.juz dostalas?
Marcelinko no to fajny prezent dostalas od tz

A ja po fryzjerze zadowolona,ale fotek nie bedzie,bo taka sama fryzura jak ostatniotylko troche jasnejszy blond

[
no tak moja sukienka nie doszła bo zapomniałam wyslac kase za przesyłkemoja skleroza galopuje normalnie tak by była juz u mnie tak kicha...
Cytat:
A ja juz od mamci wrocilam,zrobilam im pyszne krokieciki i sama sie nimi zajadalam ,bylam jeszcze z siostra i jej chlopakiem obejrzec ich nowe mieszkanko bo wlasnie sobie kupili i juz klucze dostali,ale im sie okazja trafila bardzo ladne przytulne mieszkanko i za taka niska cene

Kasiasiarku nie martw sie,troszke zle postepuje Tweoj pracodawca ze przyjmuje ta dziewczyne a Ciebie odsuwa ,bardzo nie ladnie i nie sprawiedliwie postepuje

Ray to do lozeczka i kuruj sie kochana jak sie czujesz przeziebiona

Misiu ciesze sie ze jestes zadowolona z fryzjera,a swoja droga to ja tez musze sie wybrac i calkowicie chce zmienic swoje wloski bo jak wiecie caly czas zapuszczam ale juz sa na tyle dlugie zeby zrobic jakas fajna fryzurke,takze jakos na dniach planuje sie zapisac do salonu do mojej sioetry sa tam calkiem mile fryzjerki i cio najwazniejsze bardzo ladnie robia wloski

Pomidorko to tez mieliscie wesoly slubik Asia wczesniej tez pisala o swoim wiec niezle niezle kobietki

Emi mam nadzieje ze na walentynki obie dostaniemy piekne pierscienie i bedziemy chodzic dumne jak pawice hehehe

Marcelinko milej nauki z bankowosci
tez mam nadzieje ze ten pierscionek jak najszybciej dostane a i mam nadzieje ze obie bedziemy "stosunkowo" códnie za nie dziekowac hehe
Cytat:
KAchulko tak jak napisalas- zycze Tobie i Ani takich wlasnie Walentynek- z tymi pierscieniami tylko mam nadzieje, ze "stosunkowo" ladnie sie odwdzieczycie swoim TZ-tom za ten piekny gest
Ani??ja Emila jestem chyba ze mamy tu Anie jakas??kurcze zadko czyje imie znam...Przepraszam!!
Cytat:
dzien doberek
u mnie humorek nadal piekniusi
gdzie sie panie pochowaly??????

niedawno wrocilam od GP(lek. ogolny) i ku mojemu zdziwieniu zalatwilam wszystko co chcialam, w koncu dowiedzialam sie na temat moich wynikow histopatologicznych po lyzeczkowaniu- nic zlego nie wykryto, zadnych zmian w lozysku itp.
poza tym przychodnia ma sie skontaktowac ze szpitalem i umowic mnie na wizyte na oddzial ginekologiczny w zwiazku z ta dwuroznoscia macicy, byc moze znowu zrobia HSG (rentgen macicy) to okropne badanie, ktoro bylo w Polsce.... i podejma decyzje co ze mna dalej
ale to i tak dobrze, ze dostane skierowanie tam bo nawet jakby udalo mi sie zafasolkowac to moga mnie np polozyc do szpitala jak juz dostane sie do ginekologa takze teraz bede mogla liczyc na wieksza pomoc medyczna niz wczesniej
dodatkowo jeszcze w nastepna srode ide na pobranie krwi, beda robic mnostwo badan roznych w tym tez hormonow, zeby wykluczyc PCOS jajnikow, ale widac, ze nie sa do konca zorientowani, bo dla nich to niewazne w jakim dniu cyklu sie robi te badania........ u mnie to bedzie koncowka cyklu, a powinnam je zrobic jak juz miesiaczka przyjdzie
a niezle, bo progesteronu to wogole nie badaja, dopiero w ciazy

i dala mi jeszcze recepte dla kolegi na antybiotyk na zatoki, wiec w sumie mam wszystko zalatwione
ciesze sie, ze cos ruszylo z miejsca i bede mogla sie jeszcze z kims tutaj skonsultowac, moze akurat bede miala szczescie i jakis fachowiec sie trafi

a pogoda u mnie jest tak piekna nic dodac nic ujac
jest tak cieplo, ze zaden plaszcz nie jest potrzebny, w kozakach tez za goraco tazke ubrac tylko sweterek, jakies botki i isc na spacerek
hehe w srodku stycznia

spokojnego dnia dziewczyny
no to super ze sie układa po malutku!!i mam kochana nadzieje ze ten wczorajszy wieczór podarował wam mała fasolke czego z całego serduszka wam zyczeu nas tez ciepło dzisiaj było
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewuszki

Kiniu, kochana, kuruj się biedactwo Nie mogę się doczekać zobaczenia cię w sukniach ślubnychPostaraj się szybko przesłać nam zdjęcia, dobrze?

Asiu, fajnie, że będziesz pod dobrą opieką i że wszystko ci się jakoś powolutku układa Ale zazdroszczę ci pogody. Też bym już zrzuciła zimowe ciuchy i na wiosenny spacer poszła

Ale ceny tych ciuszków Szok normalnie. Dobrze, że mąż ci nakupuje za niższą cenę bo normalnie zbankrutować można z tymi ubrankami

Cieszę się Karolinko, że mała taka grzeczna i że jesteście tacy szczęśliwi No i chyba nie słyszałam, żeby taka mała dzidzia tak pięknie spała - masz szczęście, naprawdę.

Miłego popołudnia wszystkim życzę A wasz niedźwiadek idzie się zdrzemnąć a potem obowiązki rodzinne wzywają. Nie zawsze przebywanie z rodziną to coś przyjemnego
no ceny ciuszków sa kosmiczne to fakt...
miłej drzemki
Cytat:

Ray super ze z dzidzia wszystko ok a te 2 miesiace nie bedziesz wiedziec kiedy zleca
Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Hej kobietki to znow ja..

Siedzimy sobie z Oliwia przed komputrkiem i postanowilysmy do Was zajrzec..zrobilam kilka zdjec Oliwii specjalnie dla Was
Moja Mala dzis sobie rano gaworzyla a popoludniu uczylam ja chwytac grzechotke..jest przecudowna
witaj znów z nami mała jest sliczna i ty tez pieknie wygladasz
Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
...Oliwia zmeczyla sie ta sesja i zarzadala cycusia
no no to dalej ruszaj dac cycucha małej a nie głoduj dzieciaczka

Kiniu kuruj sie kochana i koniecznie pokaz nam sie w tych sukniach!! juz sie doczekac nie moge
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 17:36   #1575
mezatka07
Zakorzenienie

dziewczynki wpadlam do Was tylko na chwile, bo cos mnie energia opuscila i padam na nos, zasne za moment doslownie...ehh
to chyba efekty odbytej owulki czy cos, bo na dodatek mam bole podbrzusza i czuje takie napiecie w dole brzucha....... przydalby mi sie jakis mily masazyk pleckow, buziaczek na dobranoc i spiuniu

Gizelciu malutka taka fotogeniczna chyba po mamusi jest
a Ty tez bardzo ladnie wygladasz, jakos na dzisiejszych fotkach nie widze zmeczenia, taka swieza jestes i w koncu usmiech zagoscil na Twojej twarzy ciesze sie bardzo

Emilko ja wiem, ze Ty Emilka jestes, a Ania to Misia, oczywiscie Tobie takze zycze "stosunkowo" zajefajnych Walentynek

oki biore przyklad z Niedzwiadka i ide chrapusiac
papa dziewuszki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-16, 18:11   #1576
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc kobietki

kiniu kuruj sie kochana juz nie moge sie doczekac foteczek
Gizelciu Oliwia jest cudowna
Ray super ze mezus tak okupuje corkeno i dobrze ze wszystko ok z mala
kachulo a jak dzien w pracy minal?
mezatko to musisz zagonic meza do masazu
Marcelinko gratuluje zaliczonego egzaminu(wczoraj jakos zapomialo mi sie napisac)
Nikitko a co tam u Ciebie??
Pomidoro ksywa(niedzwiadek) naprawde do Ciebie pasuje
Emi to ja jestem Ania
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 19:26   #1577
kachula27
Zakorzenienie

A dziekuje Misiu w pracy nawet dobrze tylko musialam wczesnie wstac i padnieta jestem,.mialam sobie drzemeczke zrobic ale jakos nie zasnelam wiec pojde wczesniej dzis lulku i sie wyspie

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-16, 19:56   #1578
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Gizelciu - wygladacie obie słodziutko
Oliwia tak ładnie urosła, śliczna dziewczynka
niech się zdrowo chowa

Ray - wiem co to za przyjemność ostatnie miesiące staraj się wysypiać, bo potem będziesz mogła pomarzyć o spaniu do późna
Fotki napewno wkleję ale jutro, jak zrobimy sobie z Amelią sesję
Stary 2008-01-16, 20:48   #1579
kachula27
Zakorzenienie

O tak Karolinko fotki chetnie zobaczymy kochana Twoje i Amelci wiec z niecierpliwoscia czekamy na foteczki mamusi i corci

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-16, 21:00   #1580
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
dziewczynki wpadlam do Was tylko na chwile, bo cos mnie energia opuscila i padam na nos, zasne za moment doslownie...ehh
to chyba efekty odbytej owulki czy cos, bo na dodatek mam bole podbrzusza i czuje takie napiecie w dole brzucha....... przydalby mi sie jakis mily masazyk pleckow, buziaczek na dobranoc i spiuniu

Gizelciu malutka taka fotogeniczna chyba po mamusi jest
a Ty tez bardzo ladnie wygladasz, jakos na dzisiejszych fotkach nie widze zmeczenia, taka swieza jestes i w koncu usmiech zagoscil na Twojej twarzy ciesze sie bardzo

Emilko ja wiem, ze Ty Emilka jestes, a Ania to Misia, oczywiscie Tobie takze zycze "stosunkowo" zajefajnych Walentynek

oki biore przyklad z Niedzwiadka i ide chrapusiac
papa dziewuszki
hihi no to fajnie nie wiedziałam ze Misia to Ania, az mi wstyd
Cytat:
Czesc kobietki

Marcelinko gratuluje zaliczonego egzaminu(wczoraj jakos zapomialo mi sie napisac)
Emi to ja jestem Ania
czesc Aniu hihi
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 22:11   #1581
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki
Ale ksywka niedźwiadek do mnie przylgnęła Już nawet zastanawiałam się czy nie zrobić badań tarczycy bo taka senna chodzę, ale raczej to nie tarczyca tylko pogoda No i lenistwo

Ray, cieszę się, że wszystko dobrze, teraz już do porodu z górki będzie.

Agatko, mała jest cudna, ma niesamowite oczy Ja też ce taką!!!!

Asiu, widzę, żeś też senna się zrobiła, to chyba przechodzi na was

A ja właśnie wróciłam z... opery Koleżanka zadzwoniła, ze ma darmowe wejściówki na Madame Butterfly Było po prostu cudownie, piękna scenografia, genialne głosy. I moja ulubiona opera Także się troszkę odchamiłam
A teraz idę męża pomolestować. Myślę, ze to będzie stosunkowo udana noc
Dobranoc dziewczynki

28.09.2014

Stary 2008-01-17, 07:32   #1582
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc kobietki

Emi to ja jestem Ania
Co u mnie hm.... w pracy troche nawału mamy i nie mam jak zaglądnąć a w domu to zawsze cos tam robie i czas leci, to lekcje odrabiamy to uczymy sie czegos z synkiem, ostatnio referat męczyliśmy "Ulubiony park w Warszawie" synek wybrał Park Ujazdowski

Mój M wczoraj wrócił z Berlina i troche przytulanek było, ale nic więcej.
Zreszta wczoraj ok 16 wyłączyli nam net w domu i do 19 musiałam czekać na tate aż coś zadziała wrr.

Gizelcia mała coraz fajniejsza sie robi a ty kochana widze ze schudłas i ładnie wygladasz. Tylko ostatnio cos ze mna gadac nie chcesz

Pozdrawiam was dziewczynki
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 07:50   #1583
kina2807
Zakorzenienie

Witam Was kobietki kochane

sprawdzcie swoje maile, wyslalam Wam zdjecia tylko w jednej sukni, ktora najbardziej mi odpowiadala, bo tamte wszystkie ktore na zdjeciach wygladaly slicznie, w rzeczywostosci okazaly sie fatalne, nie ukladaly sie tak jak trzeba i w ogole ach... szkoda gadac, ale prosze Was o ocene tej, kolorku moze tak bardzo nie widac, aparat pozjadal, to jest taki jakby smietankowy

prosze tylko nie zwracac uwagi na moja buzke i wlosy, bo to niestety efekt po calym dniu pracy, zmeczenia i jeszcze choroby

pozdrawiam Was serdecznie

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 08:13   #1584
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu a ja nie dostałam

Pomidorko ja też tak mam w okresie jesienno- zimowym, ze mogłabym spać całymi dniami i nocami. Czesto już o 20 chodzę spać Więc z utęsknieniem czekam na wiosnę

Karolinko z niecierpliwościa czekam na zdjęcia Amelki .

Ja mam dzisiaj na 11 do pracy więc sobie pospałam dłużej . Jedyny plus tych zmian
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 08:14   #1585
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu a zdecydowałaś sie już na jakąś suknię, czy raczej nie było nic w pełni satysfakcjonującego?? Zamierzasz odwiedzić jeszcze jakieś salony???
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 08:16   #1586
Mijalea
Zakorzenienie

hej dziewczyny!

Kiniu
, baaaardzo mi sie podobasz w tej sukni...zreszta suknia w moim typie

Gizelciu mala jest oblednie slodka!!!!

Ja kochane niestety meczylam sie odtatnie 2 dni, mialam zapalenie oka, strasznie mocne. Bolalo ogromnie i myslalam, ze to juz koneic! Bol zajal prawie pol twarzy, w nocy w poniedzialek myslalam, ze z desperacji pojde do szpitala na piechote. Ale juz jest lepiej, tylko musze sie oszczedzac i przed kompem nie siedziec.

A wczoraj w koncu udalo nam sie obejrzec sliczne mieszkanie, 2 -poziomowe, z aneksem kuchennym, zasze o takim marzylam. Juz zaklepalismy i teraz czekam na podpisanie umowy
(meszkanko jest na wynajem, na swoje trzeba uzbierac, maz nie chce brak duzego kredytu)

pozdrawiam was

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 08:17   #1587
Pomidora
Zakorzenienie

Dzień dobry kobietki'

Nikitko, ale zabiegana jesteś. Zaglądaj do nas kochana bo nam ciebie brakuje

Kiniu, sukienka jest przepiękna i wyglądasz w niej zjawiskowo Najbardziej podoba mi się welon, wygląda jak mgiełka. Mam tylko jedno "ale" - zwróć uwagę na koło. Nie wiem czy kieca jest za długa, ale koło bardzo się odznacza i będzie je widać podczas chodzenia. A to sztuka uszyć kiecę z nieodznaczającym się kołem. Moja krawcowa mówiła, że jeżeli koło się odznacza to jest ono za duże do ilości materiału zużytego na sukienkę. Więc jak będą dla ciebie ją robić to na to zwróć uwagę Poza tym sukienka ma cudowny haft, pięknie się układa i ślicznie leży A czy tren jest podpinany? Cudownie prezentuje się z tym haftem.

Znaleźliśmy mieszkanie!!! Poczeka na nas do sierpnia, za tydzień w pon. będziemy je oglądać. Mieszkanko jest dwupoziomowe ze schodami, sypialnia na takim strychu No i całe zrobione -kafelki, parkiety, gładzie... Nawet kuchnia zabudowana zostaje i LCD na ścianie A rajuśku, już się denerwuję, ale tak pozytywnie

Miłego dnia kobietki, jadę do pracy

28.09.2014

Stary 2008-01-17, 08:19   #1588
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Kiniu a ja nie dostałam

Pomidorko ja też tak mam w okresie jesienno- zimowym, ze mogłabym spać całymi dniami i nocami. Czesto już o 20 chodzę spać Więc z utęsknieniem czekam na wiosnę

Karolinko z niecierpliwościa czekam na zdjęcia Amelki .

Ja mam dzisiaj na 11 do pracy więc sobie pospałam dłużej . Jedyny plus tych zmian
nie wiem czemu nie doszlo Kasiu, wyslalam jeszcze raz, wiadomosc jest z mojego firmowego maila
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Kiniu a zdecydowałaś sie już na jakąś suknię, czy raczej nie było nic w pełni satysfakcjonującego?? Zamierzasz odwiedzić jeszcze jakieś salony???
Kasiu ta suknia jest piekna i podoba mi sie bardzo, w rzeczywistosci wyglada nawet lepiej niz na zdjeciu, ale nie wiem czy nie wpadne jeszcze czegos przymierzyc, mam jeszcze troche czasu, zeby zlozyc zamowienie

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 08:26   #1589
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

Kiniu
, baaaardzo mi sie podobasz w tej sukni...zreszta suknia w moim typie

Gizelciu mala jest oblednie slodka!!!!

Ja kochane niestety meczylam sie odtatnie 2 dni, mialam zapalenie oka, strasznie mocne. Bolalo ogromnie i myslalam, ze to juz koneic! Bol zajal prawie pol twarzy, w nocy w poniedzialek myslalam, ze z desperacji pojde do szpitala na piechote. Ale juz jest lepiej, tylko musze sie oszczedzac i przed kompem nie siedziec.

A wczoraj w koncu udalo nam sie obejrzec sliczne mieszkanie, 2 -poziomowe, z aneksem kuchennym, zasze o takim marzylam. Juz zaklepalismy i teraz czekam na podpisanie umowy
(meszkanko jest na wynajem, na swoje trzeba uzbierac, maz nie chce brak duzego kredytu)

pozdrawiam was
Madziu to swietnie, z etakie sliczne mieszkanie bedziecie miec
mam nadzieje, ze szybciutko wyzdrowiejesz i bedziesz mogla czesciej nas odwiedzac

ciesze sie, ze podoba Ci sie suknia
Cytat:
Dzień dobry kobietki'

Kiniu, sukienka jest przepiękna i wyglądasz w niej zjawiskowo Najbardziej podoba mi się welon, wygląda jak mgiełka. Mam tylko jedno "ale" - zwróć uwagę na koło. Nie wiem czy kieca jest za długa, ale koło bardzo się odznacza i będzie je widać podczas chodzenia. A to sztuka uszyć kiecę z nieodznaczającym się kołem. Moja krawcowa mówiła, że jeżeli koło się odznacza to jest ono za duże do ilości materiału zużytego na sukienkę. Więc jak będą dla ciebie ją robić to na to zwróć uwagę Poza tym sukienka ma cudowny haft, pięknie się układa i ślicznie leży A czy tren jest podpinany? Cudownie prezentuje się z tym haftem.

Znaleźliśmy mieszkanie!!! Poczeka na nas do sierpnia, za tydzień w pon. będziemy je oglądać. Mieszkanko jest dwupoziomowe ze schodami, sypialnia na takim strychu No i całe zrobione -kafelki, parkiety, gładzie... Nawet kuchnia zabudowana zostaje i LCD na ścianie A rajuśku, już się denerwuję, ale tak pozytywnie

Pomidorko ale sie zmowilyscie z Madzian z tymi mieszkankami, i Twoje tez dwupoziomowe, zawsze o takim marzylam, mam nadzieje, ze bedziecie tam najszczesliwsi na swiecie

jesli chodzi o halke, to mialam zalozona taka na probe, pozniej to sie bedzie juz dopasowywac, a poza tym stalam na takim malym kwadratowym podescie i to on moze sie tam odznaczac

a moze powiedzcie co Wam sie w tej sukni nie podoba, co byscie zmienily, poprawily

Gizelciu ztego wszystkiego zapomnialam Ci napisac, ze swietnie wygladasz a Twoja corcia to przesliczny bobasek, i jakie ma oczka, takie wielkie, sliczna po prostu, ciesze sie, ze jestes szczesliwa mamusia

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 08:29   #1590
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry kobietki'

Pomidorko, faktycznie sie zmowilysmy, widac obie mialysmy szzesliwy dzien co do mieszkan

Moje ma na dole sypianie, salon i pokoj dzieciecy, a u gory 2 pokoiki, maz zrobi sobie w jednym swoj pokoj biurowy, a z drugim cos sie wymysli. No i mamy lazienke u siebie w sypialni, i druga w przedpokoju. Ciesze sie jak gwizdek, oby tylko wszytsko wyszlo z tego.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości