|
|
#1561 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Ja w koncu wrocilam!!
Ja22 az sie mile takie wypowiedzi czyta w koncu nie kazda nowa mamuska narzeka, ze nie wysypia sie, ze dzidzia placze itd ![]() ![]() ![]() Kinia to dajemy Ci, z tymi Twoimi zdj w sukniach slubnych, do jutra czas ![]() Asiu widzisz, widzisz... Wracaj na 1/2 miejsce w tabeli przyszlych ciezarnych ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#1562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewuszki
Cytat:
Postaraj się szybko przesłać nam zdjęcia, dobrze?Cytat:
![]() Cytat:
Szok normalnie. Dobrze, że mąż ci nakupuje za niższą cenę bo normalnie zbankrutować można z tymi ubrankamiCytat:
A wasz niedźwiadek idzie się zdrzemnąć a potem obowiązki rodzinne wzywają. Nie zawsze przebywanie z rodziną to coś przyjemnego Miłego popołudnia wszystkim życzę |
||||
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po lekarzu...
generalnie wsio dobrze... slyszalam dzidzi tetno pani zbadala brzuszek i dostalam skierowanie na badania plus usg za mc... a odnosnie moich boli powiedziala ze tego nie powinno byc i jest to dolegliwosc wlasnie rozejscia spojenia lonowrgo i niestety na to sie nic nie poradzi co jedyne mam duzo nie chodzic i uwazac jak chodze... a dla komfortu moge poszukac pas sciagajacy na internecie powinno troche pomoc... ja22 wlasnie sie ostatnio zastanawialam co u was wklej tu jakies fotki malej ja czuje sie dobrze okreslajac stac ciazowy heheh... bo sama dobrze wiesz ze ta ostatnie 2 mc to istna katorga hehe.. w nocy niestety nie moge znalesc wygodnej pozycji przez co malo spie ale mala fika i fika to mi poprawia tym humor i nie zwracam uwagi na takie dolegliwosci nic mi nie dolega wlasnie poza rozejsciem sie spojenia i bolem z tym zwiazanym ale da sie przezyc tez czekam na mojego aniolka tatus na jej punkcie juz zeswirowal nic innego nie robi tylko lazi po sklepach z ciuszkami i wola ze mu sie spodobalo szukanie hehe ja zamowilam sobie na prezent pare kosmetykow z "gornej " pulki normalnie w Polsce szkoda mi pieniazkow za puder dac 120 zl a tam za 120zl tej samej firmy mam puder i jeszcze korektor pod oczy i tusz przy tym kursie dolara to juz w ogole hehe takze bede ucieszona jak mi cos przywiezie o ile znajdzie to co chce jak to facet hehe
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia hehe.. ano moze mi przywiezie zobaczymy
jak narazie widze ze siebie i dzidzie obkupuje hehe ma mi dzis podeslac foteczki co jej kupil bo ciekawa jestem co on wymodzil heheh az sie boje hehe te spojenie lonowe az takie straszne nie jest da sie zniesc chodz czasem faktycznie mam problem zeby wstac z lozka ale duzo nie zostalo to wytrzymam ![]() moja mala musze wam powiedziec ze cuda umie robic... normalnie widac jak nozki jej chodza pod skora hehe
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki ja juz w domciu po pracy ale padnieta jestem wiec lece na mala drzemeczke wiec odezwe sie pozniej
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki to znow ja..
![]() Siedzimy sobie z Oliwia przed komputrkiem i postanowilysmy do Was zajrzec..zrobilam kilka zdjec Oliwii specjalnie dla Was ![]() Moja Mala dzis sobie rano gaworzyla a popoludniu uczylam ja chwytac grzechotke..jest przecudowna
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Agaciu Oliwcia jest slicznosci!!!!!!!Milo ze zagladasz mimo obowiazkow jednak znajdujesz troszke czasu dla starych kumpel z plotkarskiego hihih
|
#1569 |
|
Zadomowienie
|
..a to mamusia Oliwii
![]() hihihihi..ale mi sie nudzi
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..ale zazdroszcze karolince ze Amelka przesypia tyle czasu w nocy..pamietam jak Oliwcia nie chciala spac jak miala kilka tygodni.. Teraz na szczescie obudzi sie na 10min dostanie cycocha i idzie spac..ale dziewczyna jest taka cwana ze nie pozwoli mi sie wyspac bo kiedy przychodzi godz.9 to Oliwia nie spi i mamusia tez nie moze spac..dopiero kiedy ja wstane Oliwia zasypia..eh..mala cwaniara..ma to po mamusi :P
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
...Oliwia zmeczyla sie ta sesja i zarzadala cycusia
|
|
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny sorki ale mi sie nudzi..nadrabiam to czego Wam nie pokazalam
|
|
|
|
#1574 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja Emila jestem chyba ze mamy tu Anie jakas?? kurcze zadko czyje imie znam...Przepraszam!!![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłej drzemki ![]() Cytat:
Cytat:
no no to dalej ruszaj dac cycucha małej a nie głoduj dzieciaczka ![]() Kiniu kuruj sie kochana i koniecznie pokaz nam sie w tych sukniach!! juz sie doczekac nie moge
|
|||||||
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki wpadlam do Was tylko na chwile, bo cos mnie energia opuscila i padam na nos, zasne za moment doslownie...ehh
to chyba efekty odbytej owulki czy cos, bo na dodatek mam bole podbrzusza i czuje takie napiecie w dole brzucha....... przydalby mi sie jakis mily masazyk pleckow, buziaczek na dobranoc i spiuniu Gizelciu malutka taka fotogeniczna chyba po mamusi jest ![]() a Ty tez bardzo ladnie wygladasz, jakos na dzisiejszych fotkach nie widze zmeczenia, taka swieza jestes i w koncu usmiech zagoscil na Twojej twarzy ![]() Emilko ja wiem, ze Ty Emilka jestes, a Ania to Misia, oczywiscie Tobie takze zycze "stosunkowo" zajefajnych Walentynek ![]() oki biore przyklad z Niedzwiadka i ide chrapusiac ![]() papa dziewuszki
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
kiniu kuruj sie kochana Gizelciu Oliwia jest cudowna Ray super ze mezus tak okupuje corke kachulo a jak dzien w pracy minal? mezatko to musisz zagonic meza do masazu Marcelinko gratuluje zaliczonego egzaminu(wczoraj jakos zapomialo mi sie napisac )Nikitko a co tam u Ciebie?? Pomidoro ksywa(niedzwiadek) naprawde do Ciebie pasuje ![]() Emi to ja jestem Ania
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
A dziekuje Misiu w pracy nawet dobrze tylko musialam wczesnie wstac i padnieta jestem,.mialam sobie drzemeczke zrobic ale jakos nie zasnelam wiec pojde wczesniej dzis lulku i sie wyspie
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
Gizelciu - wygladacie obie słodziutko
Oliwia tak ładnie urosła, śliczna dziewczynka ![]() niech się zdrowo chowa Ray - wiem co to za przyjemność ostatnie miesiące staraj się wysypiać, bo potem będziesz mogła pomarzyć o spaniu do późnaFotki napewno wkleję ale jutro, jak zrobimy sobie z Amelią sesję
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
O tak Karolinko fotki chetnie zobaczymy kochana Twoje i Amelci wiec z niecierpliwoscia czekamy na foteczki mamusi i corci
|
#1580 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
Ale ksywka niedźwiadek do mnie przylgnęła Już nawet zastanawiałam się czy nie zrobić badań tarczycy bo taka senna chodzę, ale raczej to nie tarczyca tylko pogoda No i lenistwo![]() Ray, cieszę się, że wszystko dobrze, teraz już do porodu z górki będzie. Agatko, mała jest cudna, ma niesamowite oczy ![]() Asiu, widzę, żeś też senna się zrobiła, to chyba przechodzi na was ![]() A ja właśnie wróciłam z... opery Także się troszkę odchamiłam![]() A teraz idę męża pomolestować. Myślę, ze to będzie stosunkowo udana noc ![]() Dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w domu to zawsze cos tam robie i czas leci, to lekcje odrabiamy to uczymy sie czegos z synkiem, ostatnio referat męczyliśmy "Ulubiony park w Warszawie" synek wybrał Park Ujazdowski![]() Mój M wczoraj wrócił z Berlina i troche przytulanek było, ale nic więcej. Zreszta wczoraj ok 16 wyłączyli nam net w domu i do 19 musiałam czekać na tate aż coś zadziała wrr. Gizelcia mała coraz fajniejsza sie robi a ty kochana widze ze schudłas i ładnie wygladasz. Tylko ostatnio cos ze mna gadac nie chcesz![]() Pozdrawiam was dziewczynki |
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kobietki kochane
sprawdzcie swoje maile , wyslalam Wam zdjecia tylko w jednej sukni, ktora najbardziej mi odpowiadala, bo tamte wszystkie ktore na zdjeciach wygladaly slicznie, w rzeczywostosci okazaly sie fatalne, nie ukladaly sie tak jak trzeba i w ogole ach... szkoda gadac, ale prosze Was o ocene tejprosze tylko nie zwracac uwagi na moja buzke i wlosy, bo to niestety efekt po calym dniu pracy, zmeczenia i jeszcze choroby pozdrawiam Was serdecznie |
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu a ja nie dostałam
Pomidorko ja też tak mam w okresie jesienno- zimowym, ze mogłabym spać całymi dniami i nocami. Czesto już o 20 chodzę spać Więc z utęsknieniem czekam na wiosnęKarolinko z niecierpliwościa czekam na zdjęcia Amelki . Ja mam dzisiaj na 11 do pracy więc sobie pospałam dłużej . Jedyny plus tych zmian |
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu a zdecydowałaś sie już na jakąś suknię, czy raczej nie było nic w pełni satysfakcjonującego?? Zamierzasz odwiedzić jeszcze jakieś salony???
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Kiniu, baaaardzo mi sie podobasz w tej sukni...zreszta suknia w moim typie ![]() Gizelciu mala jest oblednie slodka!!!! Ja kochane niestety meczylam sie odtatnie 2 dni, mialam zapalenie oka, strasznie mocne. Bolalo ogromnie i myslalam, ze to juz koneic! Bol zajal prawie pol twarzy, w nocy w poniedzialek myslalam, ze z desperacji pojde do szpitala na piechote. Ale juz jest lepiej, tylko musze sie oszczedzac i przed kompem nie siedziec. A wczoraj w koncu udalo nam sie obejrzec sliczne mieszkanie, 2 -poziomowe, z aneksem kuchennym, zasze o takim marzylam. Juz zaklepalismy i teraz czekam na podpisanie umowy (meszkanko jest na wynajem, na swoje trzeba uzbierac, maz nie chce brak duzego kredytu) pozdrawiam was |
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobietki
Nikitko, ale zabiegana jesteś. Zaglądaj do nas kochana bo nam ciebie brakuje Kiniu, sukienka jest przepiękna i wyglądasz w niej zjawiskowo Znaleźliśmy mieszkanie!!! Poczeka na nas do sierpnia, za tydzień w pon. będziemy je oglądać. Mieszkanko jest dwupoziomowe ze schodami, sypialnia na takim strychu No i całe zrobione -kafelki, parkiety, gładzie... Nawet kuchnia zabudowana zostaje i LCD na ścianie A rajuśku, już się denerwuję, ale tak pozytywnie![]() Miłego dnia kobietki, jadę do pracy |
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu ta suknia jest piekna i podoba mi sie bardzo, w rzeczywistosci wyglada nawet lepiej niz na zdjeciu, ale nie wiem czy nie wpadne jeszcze czegos przymierzyc, mam jeszcze troche czasu, zeby zlozyc zamowienie |
|
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze szybciutko wyzdrowiejesz i bedziesz mogla czesciej nas odwiedzac ciesze sie, ze podoba Ci sie suknia Cytat:
jesli chodzi o halke, to mialam zalozona taka na probe, pozniej to sie bedzie juz dopasowywac, a poza tym stalam na takim malym kwadratowym podescie i to on moze sie tam odznaczac ![]() a moze powiedzcie co Wam sie w tej sukni nie podoba, co byscie zmienily, poprawily ![]() Gizelciu ztego wszystkiego zapomnialam Ci napisac, ze swietnie wygladasz a Twoja corcia to przesliczny bobasek, i jakie ma oczka |
||
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje ma na dole sypianie, salon i pokoj dzieciecy, a u gory 2 pokoiki, maz zrobi sobie w jednym swoj pokoj biurowy, a z drugim cos sie wymysli. No i mamy lazienke u siebie w sypialni, i druga w przedpokoju. Ciesze sie jak gwizdek, oby tylko wszytsko wyszlo z tego. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

w koncu nie kazda nowa mamuska narzeka, ze nie wysypia sie, ze dzidzia placze itd 

takze teraz bede mogla liczyc na wieksza pomoc medyczna niz wczesniej
tazke ubrac tylko sweterek, jakies botki i isc na spacerek
Szok normalnie. Dobrze, że mąż ci nakupuje za niższą cenę bo normalnie zbankrutować można z tymi ubrankami
Miłego popołudnia wszystkim życzę
generalnie wsio dobrze... slyszalam dzidzi tetno pani zbadala brzuszek i dostalam skierowanie na badania plus usg za mc... a odnosnie moich boli powiedziala ze tego nie powinno byc i jest to dolegliwosc wlasnie rozejscia spojenia lonowrgo i niestety na to sie nic nie poradzi co jedyne mam duzo nie chodzic i uwazac jak chodze... a dla komfortu moge poszukac pas sciagajacy na internecie powinno troche pomoc... 

a w domu to zawsze cos tam robie i czas leci, to lekcje odrabiamy to uczymy sie czegos z synkiem, ostatnio referat męczyliśmy "Ulubiony park w Warszawie" synek wybrał Park Ujazdowski