![]() |
#1561 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Ja w koncu wrocilam!!
Ja22 az sie mile takie wypowiedzi czyta ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia to dajemy Ci, z tymi Twoimi zdj w sukniach slubnych, do jutra czas ![]() Asiu widzisz, widzisz... Wracaj na 1/2 miejsce w tabeli przyszlych ciezarnych ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1562 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wasz niedźwiadek idzie się zdrzemnąć a potem obowiązki rodzinne wzywają. Nie zawsze przebywanie z rodziną to coś przyjemnego ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
ja juz po lekarzu...
![]() ja22 wlasnie sie ostatnio zastanawialam co u was wklej tu jakies fotki malej ![]() ![]() ![]() tatus na jej punkcie juz zeswirowal nic innego nie robi tylko lazi po sklepach z ciuszkami i wola ze mu sie spodobalo szukanie hehe ja zamowilam sobie na prezent pare kosmetykow z "gornej " pulki normalnie w Polsce szkoda mi pieniazkow za puder dac 120 zl a tam za 120zl tej samej firmy mam puder i jeszcze korektor pod oczy i tusz przy tym kursie dolara to juz w ogole hehe takze bede ucieszona jak mi cos przywiezie o ile znajdzie to co chce jak to facet hehe
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Kinia hehe.. ano moze mi przywiezie zobaczymy
![]() ![]() te spojenie lonowe az takie straszne nie jest da sie zniesc chodz czasem faktycznie mam problem zeby wstac z lozka ale duzo nie zostalo to wytrzymam ![]() moja mala musze wam powiedziec ze cuda umie robic... normalnie widac jak nozki jej chodza pod skora hehe
#1566 |
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki ja juz w domciu po pracy ale padnieta jestem wiec lece na mala drzemeczke wiec odezwe sie pozniej
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki to znow ja..
![]() Siedzimy sobie z Oliwia przed komputrkiem i postanowilysmy do Was zajrzec..zrobilam kilka zdjec Oliwii specjalnie dla Was ![]() Moja Mala dzis sobie rano gaworzyla a popoludniu uczylam ja chwytac grzechotke..jest przecudowna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Agaciu Oliwcia jest slicznosci!!!!!!!Milo ze zagladasz mimo obowiazkow jednak znajdujesz troszke czasu dla starych kumpel z plotkarskiego hihih
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zadomowienie
|
..a to mamusia Oliwii
![]() hihihihi..ale mi sie nudzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ..ale zazdroszcze karolince ze Amelka przesypia tyle czasu w nocy..pamietam jak Oliwcia nie chciala spac jak miala kilka tygodni.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zadomowienie
|
...Oliwia zmeczyla sie ta sesja i zarzadala cycusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny sorki ale mi sie nudzi..nadrabiam to czego Wam nie pokazalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miłej drzemki ![]() Cytat:
Cytat:
no no to dalej ruszaj dac cycucha małej a nie głoduj dzieciaczka ![]() Kiniu kuruj sie kochana i koniecznie pokaz nam sie w tych sukniach!! juz sie doczekac nie moge ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki wpadlam do Was tylko na chwile, bo cos mnie energia opuscila i padam na nos, zasne za moment doslownie...ehh
to chyba efekty odbytej owulki czy cos, bo na dodatek mam bole podbrzusza i czuje takie napiecie w dole brzucha....... przydalby mi sie jakis mily masazyk pleckow, buziaczek na dobranoc i spiuniu ![]() ![]() Gizelciu malutka taka fotogeniczna chyba po mamusi jest ![]() a Ty tez bardzo ladnie wygladasz, jakos na dzisiejszych fotkach nie widze zmeczenia, taka swieza jestes i w koncu usmiech zagoscil na Twojej twarzy ![]() ![]() Emilko ja wiem, ze Ty Emilka jestes, a Ania to Misia, oczywiscie Tobie takze zycze "stosunkowo" zajefajnych Walentynek ![]() ![]() oki biore przyklad z Niedzwiadka i ide chrapusiac ![]() papa dziewuszki ![]()
![]() |
#1576 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() kiniu kuruj sie kochana ![]() ![]() Gizelciu Oliwia jest cudowna ![]() Ray super ze mezus tak okupuje corke ![]() ![]() kachulo a jak dzien w pracy minal? mezatko to musisz zagonic meza do masazu ![]() Marcelinko gratuluje zaliczonego egzaminu(wczoraj jakos zapomialo mi sie napisac ![]() Nikitko a co tam u Ciebie?? Pomidoro ksywa(niedzwiadek) naprawde do Ciebie pasuje ![]() Emi to ja jestem Ania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
A dziekuje Misiu w pracy nawet dobrze tylko musialam wczesnie wstac i padnieta jestem,.mialam sobie drzemeczke zrobic ale jakos nie zasnelam wiec pojde wczesniej dzis lulku i sie wyspie
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zadomowienie
|
Gizelciu - wygladacie obie słodziutko
![]() Oliwia tak ładnie urosła, śliczna dziewczynka ![]() niech się zdrowo chowa Ray - wiem co to za przyjemność ostatnie miesiące ![]() Fotki napewno wkleję ale jutro, jak zrobimy sobie z Amelią sesję ![]()
#1579 |
Zakorzenienie
|
O tak Karolinko fotki chetnie zobaczymy kochana Twoje i Amelci wiec z niecierpliwoscia czekamy na foteczki mamusi i corci
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Ale ksywka niedźwiadek do mnie przylgnęła ![]() ![]() ![]() Ray, cieszę się, że wszystko dobrze, teraz już do porodu z górki będzie. Agatko, mała jest cudna, ma niesamowite oczy ![]() ![]() Asiu, widzę, żeś też senna się zrobiła, to chyba przechodzi na was ![]() A ja właśnie wróciłam z... opery ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz idę męża pomolestować. Myślę, ze to będzie stosunkowo udana noc ![]() ![]() Dobranoc dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój M wczoraj wrócił z Berlina i troche przytulanek było, ale nic więcej. Zreszta wczoraj ok 16 wyłączyli nam net w domu i do 19 musiałam czekać na tate aż coś zadziała wrr. Gizelcia mała coraz fajniejsza sie robi ![]() ![]() Pozdrawiam was dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kobietki kochane
![]() sprawdzcie swoje maile ![]() ![]() ![]() prosze tylko nie zwracac uwagi na moja buzke i wlosy, bo to niestety efekt po calym dniu pracy, zmeczenia i jeszcze choroby pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Kiniu a ja nie dostałam
![]() Pomidorko ja też tak mam w okresie jesienno- zimowym, ze mogłabym spać całymi dniami i nocami. Czesto już o 20 chodzę spać ![]() Karolinko z niecierpliwościa czekam na zdjęcia Amelki . Ja mam dzisiaj na 11 do pracy więc sobie pospałam dłużej . Jedyny plus tych zmian |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Kiniu a zdecydowałaś sie już na jakąś suknię, czy raczej nie było nic w pełni satysfakcjonującego?? Zamierzasz odwiedzić jeszcze jakieś salony???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Kiniu, baaaardzo mi sie podobasz w tej sukni...zreszta suknia w moim typie ![]() Gizelciu mala jest oblednie slodka!!!! Ja kochane niestety meczylam sie odtatnie 2 dni, mialam zapalenie oka, strasznie mocne. Bolalo ogromnie i myslalam, ze to juz koneic! Bol zajal prawie pol twarzy, w nocy w poniedzialek myslalam, ze z desperacji pojde do szpitala na piechote. Ale juz jest lepiej, tylko musze sie oszczedzac i przed kompem nie siedziec. A wczoraj w koncu udalo nam sie obejrzec sliczne mieszkanie, 2 -poziomowe, z aneksem kuchennym, zasze o takim marzylam. Juz zaklepalismy i teraz czekam na podpisanie umowy ![]() (meszkanko jest na wynajem, na swoje trzeba uzbierac, maz nie chce brak duzego kredytu) pozdrawiam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobietki
![]() Nikitko, ale zabiegana jesteś. Zaglądaj do nas kochana bo nam ciebie brakuje ![]() Kiniu, sukienka jest przepiękna i wyglądasz w niej zjawiskowo ![]() ![]() ![]() Znaleźliśmy mieszkanie!!! Poczeka na nas do sierpnia, za tydzień w pon. będziemy je oglądać. Mieszkanko jest dwupoziomowe ze schodami, sypialnia na takim strychu ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kobietki, jadę do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu ta suknia jest piekna i podoba mi sie bardzo, w rzeczywistosci wyglada nawet lepiej niz na zdjeciu, ale nie wiem czy nie wpadne jeszcze czegos przymierzyc, mam jeszcze troche czasu, zeby zlozyc zamowienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze szybciutko wyzdrowiejesz i bedziesz mogla czesciej nas odwiedzac ciesze sie, ze podoba Ci sie suknia ![]() Cytat:
![]() ![]() jesli chodzi o halke, to mialam zalozona taka na probe, pozniej to sie bedzie juz dopasowywac, a poza tym stalam na takim malym kwadratowym podescie i to on moze sie tam odznaczac ![]() a moze powiedzcie co Wam sie w tej sukni nie podoba, co byscie zmienily, poprawily ![]() Gizelciu ztego wszystkiego zapomnialam Ci napisac, ze swietnie wygladasz a Twoja corcia to przesliczny bobasek, i jakie ma oczka ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje ma na dole sypianie, salon i pokoj dzieciecy, a u gory 2 pokoiki, maz zrobi sobie w jednym swoj pokoj biurowy, a z drugim cos sie wymysli. No i mamy lazienke u siebie w sypialni, i druga w przedpokoju. Ciesze sie jak gwizdek, oby tylko wszytsko wyszlo z tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.