|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
Mi sie wydaje, że nie
![]() Tak w ogóle to myślałam, że porozmawia z nią już dzisiaj o tym. ![]() Roman i Ewa znowu się zejdą czy nie? Jak myślicie?
|
|
|
|
#1562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mysle, ze sie nie zejda. Ale czuje, ze cos ten Borys ukrywa. |
|
|
|
|
#1563 |
|
Konto usunięte
|
ja czuje ze borys ukrywa jakas zonke na boku czy cos albo interesy z mafia
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Żone i dziecko ukrywa
hehe a tak na powaznie to ciekawe ![]() wlasnie wkurzylo mnie to dzis, ze Michal wkoncu nie powiedzial
|
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
w serialach nigdy nie może być dobrze, a w NS szcególnie, więc na pewno Borysem jakieś jajca będą.
|
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9348431]ja czuje ze borys ukrywa jakas zonke na boku czy cos albo interesy z mafia
Bedzie jeszcze z nim ciekawie, mysle. Tak nalega, zeby sie pakowala, on ja zabierze itd. Cos musieli wiecej wymyslec,bo to niemozliwe zeby byl juz happy end. |
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś musi być dziwnego bo tak zawsze jest w serialach
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero trafiłam na ten wątek
![]() Na Wspólnej staram się oglądać regularnie. Co do Michała i Kingi to wydaje mi się że dziecko im podmienili. Roman z Ewą pewnie się nie zejdą, choć kto wie. może Ewa będzie chciała, a on raczej już nie. Wydaje mi się też, że Roman może będzie z Agnieszką. Borys podejrzany jakiś jest na pewno. Szkoda mi było dzisiaj Romana.
|
#1569 |
|
Zadomowienie
|
A co sie stalo Marzenie, taka zmiana? Gdzie ona dzis jechala z ta mala?
|
|
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
penwie do Niemiec, takiego focha zarzuciła na Sławka bo jednak sie z nia rozwiodl ;|
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
a no wlasnie małą do Niemiec zabiera, a Sławkowi to wmowila, ze do dentysty - taka niby dobra była żona
![]() biedny ten Sławek...
|
|
#1572 |
|
przyczajony tygrys
|
jak dziś oglądałam to Marzenka mi się zbyt podejrzana wydawała.
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Zadomowienie
|
a to nie grozi jakimiś restrykcjami, jak ojcu uniemożliwi kontakt z dzieckiem wbrew postanowieniom sądu??
a tak w ogóle to Ewka z Borysem teraz się tak migdalić będą, że aż wszystkich zemdli... ileż można razy mówić dziennie "kocham cię, jesteśmy dla siebie stworzeni"... |
|
|
|
#1575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1576 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
A Ewa troche przesadza. Jest jeszcze żoną Romana i mogłaby troche bardziej ukrywać swojego kochanka. bo postępując w taki sposób straci wszystkich znajomych, bo wszyscy się od niej odwrócą. |
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
taaaak Ewa bedzie jeszcze zalowac, ze tak sie zachowywala
![]() no a co do Weroniki... to cos sie dzieje miedzy nia i Adamem, chyba sie powoli zaczynaja znowu do siebie zblizac
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: zauważyliście, żę Kamil nakładał kurtkę przed wyjściem (późny wieczór był) wczoraj, a Zuza sobie chciała w krótkim rękawku ?
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2008-10-16 o 14:50 |
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaak... ja nie zauwazylam hehe
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje że Adam z Weroniką się zejdą.. co do Borysa też mam przeczucia że cos się świeci z tym Boorysem. Szkoda że Michał Kindze zwleka powiedziec prawde. ..
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie oglądałam wczoraj, dziś powtórkę przespałam, a tu widzę działo się a działo
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Adama i Weroniki to też mi8 się tak wydaję
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy było.
Streszczenia poniedziałek (20.10.2008) Borys wręcza Ewie pierścionek zaręczynowy. Wzruszenie miesza się u Ewy z poczuciem, że wszystko dzieje się zbyt szybko. Weronika ponownie zaprasza Adama do siebie. Roztocki nie jest zachwycony jej propozycją. Zuza zostaje zaatakowana przez Sylwka. Chłopak obezwładnia Zuzę gazem paraliżującym i wsadza ją do samochodu. wtorek Kamil dowiaduje się, że Zuza nie nocowała u ciotki. Sądząc, że został oszukany, udaje się do Sylwka. Kobieta mieszkająca obok mówi mu, że Sylwek wyjechał. Ola czuje się nie w porządku w stosunku do Ani. Postanawia jak najszybciej przeprowadzić poważną rozmowę z Danielem. Kinga nie może zrozumieć oschłości Michała. Zwierza się Basi z problemów. Ona stara się uspokoić przyjaciółkę, ale również dochodzi do wniosku, że zachowanie szwagra jest dość zagadkowe. środa Kinga, nie mogąc znieść sytuacji we własnym domu, postanawia wyjechać z synkiem do rodziców. Lekarz odbierający poród Franka pokazuje Brzozowskiemu wyniki badań, z których wynika, że chłopiec urodził się z tą samą grupą krwi, co Michał. Kamil zdobywa adres domku letniskowego Sylwka. Po długich poszukiwaniach młody Hoffer i Roman odnajdują właściwe miejsce. Na werandzie domku uderza ich silny zapach gazu. Konarska prosi Dudka, aby zdradził, kto zagra główną rolę w ekranizacji jego powieści. czwartek Po odzyskaniu przytomności Zuza próbuje przypomnieć sobie, co się stało. Jest poruszona, kiedy dowiaduje się, że Sylwek próbował otruć siebie i ją. Michał jedzie do teściów po Kingę. Ona jednak nie może pogodzić się z tym, że została oskarżona o zdradę. Anka wyrzuca Oli, że przez nią rozstała się ze swoim chłopakiem. Ola prosi Daniela, żeby wytłumaczył Ani, że ona nie ma nic wspólnego z ich rozstaniem. poniedziałek (27.10.08) Kinga wraca do Warszawy. Wierzy, że Michał zrozumiał błąd i nie będą już wracali do sprawy jego ojcostwa. Jest rozczarowana i zła, kiedy on nalega na zrobienie badań genetycznych. Ziębowie organizują w swoim mieszkaniu skromną stypę po pogrzebie Jana Roztockiego. Podczas spotkania w rodzinnym gronie wszyscy ciepło wspominają zmarłego. Róża jest wdzięczna siostrze za pomoc okazaną jej w tych trudnych chwilach. Adam oznajmia żonie, że udało mu się przyspieszyć termin rozprawy rozwodowej. Weronika jest tym wyraźnie zmartwiona. wtorek: Dziedzic dowiaduje się, że Marzena i Daria wyjechały kilka dni wcześniej. Od razu pojmuje, że został oszukany. Jest pewien, że jego była żona już dawno wszystko zaplanowała. Rafał zjawia się na spotkaniu z Agnieszką z olbrzymim bukietem róż. Olszewska jest wzruszona tym gestem. Po koncercie Sobczak zaprasza ją na lampkę wina. Agnieszka przyznaje się, że nie pije alkoholu, bo należy do AA. Zuza wychodzi ze szpitala. Wyznaje Hofferom, że nigdy w życiu tak się nie bała i dziękuje im za uratowanie życia. środa: Konarska proponuje Jerzemu, że pokaże jego scenariusz producentowi z Niemiec, który zamierza nakręcić film w Polsce. Dudek ma pewne wątpliwości, ale nie ukrywa, że zależy mu na realizacji tego filmu. Filip jest mile zaskoczony wysokością honorarium za ostatni projekt. Renia zdradza mu, że kampania, którą obecnie mają się zająć, będzie jeszcze korzystniejsza. Filip nalega, aby jego żona zaprosiła Ewę na chrzciny. Marta tłumaczy mu, że nie umie rozmawiać z Ewą i nie bardzo wyobraża sobie ich dalszej relacji. czwartek: Adam zjawia się w sądzie tuż przed rozprawą rozwodową. Roztocka bez przekonania wchodzi na salę. Kiedy sędzia pyta ją, czy podtrzymuje pozew o rozwód, Weronika długo się zastanawia. Michał nie może się pogodzić z tym, że pracownicy szpitala nie starają się odnaleźć Bogny Rzeckiej. Kinga ma do niego żal, że zachowuje się tak, jakby los Franka w ogóle go nie obchodził. Filip prosi szefową, by zatrudniła go przy nowym projekcie. Renia jest mile zaskoczona jego zaangażowaniem. Ostrzega jednak, że będzie musiał bez reszty poświęcić się pracy.
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuuuuu...
|
|
#1589 |
|
Konto usunięte
|
Denerwuje mnie Ewka z tym Borysem.
Jakby nie patrzeć skrzywdziła Romana i tak się obnosi z tą swoją miłością, ,,papużki nierozłączki trzymają się za rączki,, samolubna babka
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

ja nie zauwazylam hehe