|
|
#1561 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Zobaczysz sama ze potem bedziesz sie smiac z tego wszystkiego w przyszlosci.. Ze tyle stresu a tu sast prast i po obronie Ja tam mam przeczucie ze obornisz sie piatkowo ![]() Edit:.. A te pytania spoza pracy, to znasz choc kilka?? Czy wogole nic ci nie podali? |
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko
nic nie wiemy tak więc spodziewac sie mozna wszytskiego. wkurzyłam sie bo to bez sensu, mogli choc jakies zagadnienia dac![]() a moja kolezanka z grupy, co tez ma jutro obronę, ale u innej promotorki zna dokładne 3 swoje pytania. jak dla mnie to troszkę niesprawiedliwe. bo bedziemy w jednej komisji my co nie wiemy czego sie spodziewac a oni dokładnie wykuci na te 3 pytania
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2008-06-16 o 08:46 |
|
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Cytat:
Cytat:
będzie dobrze na pewno, zobaczysz. Trzymam kciuki |
||
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziweczyny.
Sesja jest dobijajaca, ale to jest do przejscia. Dobry trening przed obowiazkami w pracy. |
|
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
I za 15 dni znowu będziecie sobie razem gruchać- zobacz jak to szybko leci ![]() Cytat:
![]() U mnie dano nam 70 zagadnień, ale pani promotor dała mi jedno z 70 zagadnień, jedno z teorii do pracy magisterskiej i jedno z cześci empirycznej. |
||
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Lemoorko własnie chcielismy sie z nia dogadac. ale ona była stanowcza i powiedziała, ze nic nie daję. powiedziała tak " prace pisałyscie same, wiec musicie ja znaca co do pytania z poza pracy, to chyba logiczna, ze musicie to znac, bedziecie magostrami, co to za przyjemnesc jak sie dostanie pytania??" powiedziałysmy, aby choc zagadnienia, to sie zbulwersowała. i dupa
![]() a moja kolezanka ma dokładne 3 pytania. jakis sobie tego nie wybrazam, ze tamat grupa wejdzie i wszytsko super powie, a my?? jak sie dostanie nie wiadomo co?? ech.. bez sensu to. jakbym miała choc zagadnienia to bym sie nie bała, a tak?? |
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ja się sama bałam, bo moja Pani promotor to Pani Profesor z "tradycjami" a tu na razie miło Zobaczymy jak obrona
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
nauczyłam sie tego wszytsko z mojej pracy, jakies teorie, funkcje, aspekty, wyniki z badań. z poza pracy nauczyłam sie całej metodologii badań bo babka cos ostatnio często o niej wspominała
choc i tak nie wszytskiego, bo nie sposób wykuć sie wszytskich autorów i ich twierdzeń a co do reszty hm... jakies tam zagadnienia z róznych przedmiotów. no normalnie wkurzona jestem strasznie, bo jak dla mnie to nienormlane. usiąde tam i będe oczami jak cos swiecić
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest tak,że zagadnienia z 5 lat studiów sa dla wszytskich takie same i dostepne w dziekanacie |
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie niestety nie. zresztą jak juz wspomniałam nasza promotorka nic nie chciala powiedziec, ani nas ukierunkowac. tamta koleznaka ma dokąłdne pytania a inna (bo nasza grupka ma 3 promotorów) powiedziała, ze jej studenci sie nie będe przemęczac i bądą mieli tylko pytania z samej pracy. Bo recnezent zawsze zadaje zpracy a promotor z pracy i z poza niej. tak wiec mamy wszysct tego samego recenzenta, w ten sam dzien obrony, bedziemy pewnie na zmiany wchodzic, ale naszego przygotowanie bedzie juz inne. nie wiem jak to mozliwe normalnie
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, co Ci poradzić
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
ech... jak sie nie odezwe do was, to znaczy , że leże gdzies załamana, ze nie zdałam
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ależ tu naukowo się zrobiło
![]() Madziu wszystko będzie dobrze, jestem pewna że zdasz śpiewająco, z Twoja średnią dasz sobie radę, naprawdę zobaczysz Haniu widzę Cię, jak powitanie męża udało się ![]() |
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko kochana bardzo nie dziękuję
(aby nie zapeszyć) |
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Madziu nie panikuj tak. Ja Ci mowię że bedzie dobrze. Miałam bardzo podobną sytuację do Twojej na obronie. Inne grupy miały dokładnie wykute 3 pytania a nasza promotorka powiedziała ze ona sama nie wie z czego nas bedzie bytać. Wyszlo na to że zadawala pytania tylko z pracy. TZ ma opóźniony samolot 5 godzin ...tym sposobem bedzie w domu o 22![]() ...a ja umieram z tęsknoty. W sobotę znajomi zaplanowali mi wieczór. Była kawka i ciaska u mnie, później piwko w knajpce a później tańce i swawole....ale bez mojego męża takie wypady wcale nie są przyjemne. ![]() EDIT Dorinko wszystko na przywitanie męża przygotowane. Domek posprzątany, ulubiona zupka czeka w garczku, pazurki wymalowane, włoski ufarbowane na czekoladowo....pozostało mi tylko czekać.
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odzwyczaiłam sie i tak mi dobrze Jeeny od czwartku zosatnie nam równy miesiąc do ślubu ![]() ![]() ![]() Co ja czytam, ufarbowałaś się na czekoladowo ??????? Pokaż się nam, strasznie jestem ciekawa jak wyglądasz, jesteś zadowolona ? |
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu kurcze chciałabym aby u mnie było tak samo
![]() dziewczyny jesteście kochane, dzieki każdej za te słowa uspokojenia i wsparcia.
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zobaczysz go dzisiaj haniu
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() A mi dziś wyjątkowo humor dopisuje choć mam egzamin PNJ na który kompletnie nic nie umiem a teraz jestem w pracy i od razu po lecę pisać No porażka ![]() Za to wczoraj TZ zrobił mi niespodziankę i przyjechał Ale trzymanie kciuków dziś o 16,30 nie zaszkodzi
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
#1582 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Haniu, pokaż się koniecznie Madziu, ja też na obronie nie miałam żadnych zagadnień i powiem Ci, że nawet nie uczyłam się tych rzeczy z 3 lat (to licencjat był). Pytania były takie podstawowe. Oni przecież nie będą pytać o żadne szczegóły, a może w ogóle nie będą pytać z poza pracy. A nawet jeśli będą-przed każdym egzaminem płaczesz nam tutaj, że nie zdasz, a zdajesz na same 5, także opanuj się dziołcha! Ja z kolei dzisiaj mam egzamin, do którego uczyłam się jeden dzień. mam przeczucie, że nie będzie lekko, bo materiał dość szczegółowy. Także proszę o kciuki teraz zmykam cos poczytać jeszcze. Do potem. Caperucitaroja, jeszcze 3 dni!!!!!
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Ale szkoda, że już po weekendzie. Madzielenka, nic się nie martw obroną. To na prawdę formalność. Uwierz mi, że promotorowi też zależy, żeby jego studenci się obronili, bo to o nim też świadczy...a przed obroną wszyscy się zgrywają na strasznie groźnych. Na obronie atmosfera jest miła, całkiem inaczej niż na normalnym egzaminie. Taka jest opinia dużej większości osób, które znam Więc głowa do góry, bo na pewno wszystko pójdzie Ci świetnie ![]() Ja w sobotę się wybrałam na zakupy, chciałam kupić buty albo bolerko, a wróciłam z dwiema bluzkami... zawsze tak mam
|
|
|
|
#1585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo uważam swój temat za zamkniety, chyba, że bym poprostu przeanalizowała wieksza grupe badawcza aby miec bardziej rzetelne wyniki![]() Miekintoszku hehe ja wiem, ja zawsze panikuje ale jak sue uda, to juz bedzie ostatnia panika na temat egzaminów (do czasu az nie pojde na podyplomówke pewnie ) heheCytat:
![]() butterbear
|
||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
o 3 dni Capi pewnie ma zakręcone dni
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
Hania juz dzis bedziesz w ramionach Tzta
Ja dopiero za 15 dni Ale sie ciesze ze to juz tylko 15 dni!!!!!!! Wiec i ty kochana sie rozchmurzA maz padnie na widok takiej laski: Nowy fryz, pazurki, ulalala ![]() Madzialenka BEDZIE DOBRZE A NAWET LEPIEJ!!!! ![]() Mekintoszek trzymam kciuki |
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko bo my perfekcjonistki wiec zawsze mamy stres i panikujemy
![]() mój TZ tez zawsze taki luzak i nie pamietam kiedy sie denerwował takim to dobrze
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

)
Ja tam mam przeczucie ze obornisz sie piatkowo 
W takim tempie to mogę nawet na wrzesień się nie wyrobić. Mam już dosć, a mamusia namawia mnie na studia podyplomowe z acrhitektury wnętrz
Nie wiem sama. Nie chcę już brać kasy od rodziców, a sama nie dam rady sfinansować sobie tego przedsięwzięcia.
Ale damy rade!!!!!!
?

hehe ja wiem, ja zawsze panikuje