Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-17, 09:05   #1561
gabriellao0
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Cześć Dziewczynki
ten dzień zaczął się o wiele lepiej, nie mam kaca i to juz powód do szczęścia ale to też mój ostatni wolny dzień więc......
Dzięki wszystkim za miłe słówka, Mąż mi urósł przez Wasze komplementy dumny jak paw łazi
Olivka nie fochuj tylko smaruj do Męża i rób dzidzi, bez nerwów!!! Bo to szkodzi

A Ty Kasi odstaw spotkania z koleżanką co Cię do złego namawia i temp. znormalnieje
A Męża masz fajnego nie narzekaj
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:29   #1562
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

witam , szczerze sie przyznam że cierpie na brak czasu, na 10 mam do pracy a ja siedze z wami zeby chociaż się przywitać w dodatku z mokra głowa i bez makijazu eh. Gabi ślicznie wyglądasz, ja tez byłam z mężem w sobote w Słupsku i kupiłam sobie lniane szare spodnie i bluzeczkę w paski, w Reserved dobrze napisałam???
Czuje w kościach że nowe mamusie sie wylęgły? Lecę suszyc głowę

PS. kurcze wiecie co rano wstałam żeby z pieskiem siusiu zrobić, a tu straszne miałczenie, okazało sie że do beczki takiej wyskokiej wpadł mały kotek, widocznie kotka chciałą go schowac gdzies u nas pod garazem i wypadł jej z pysczka ciekawe ile tam lezał a miałaczał taaaak głośno i wyjełam go i dałąm mleczka nie umiał pic to mu pokazałam, i nie wiem co znim może kotka po niego przyjdzie i zabierze...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:45   #1563
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
witam , szczerze sie przyznam że cierpie na brak czasu, na 10 mam do pracy a ja siedze z wami zeby chociaż się przywitać w dodatku z mokra głowa i bez makijazu eh. Gabi ślicznie wyglądasz, ja tez byłam z mężem w sobote w Słupsku i kupiłam sobie lniane szare spodnie i bluzeczkę w paski, w Reserved dobrze napisałam???
Czuje w kościach że nowe mamusie sie wylęgły? Lecę suszyc głowę

PS. kurcze wiecie co rano wstałam żeby z pieskiem siusiu zrobić, a tu straszne miałczenie, okazało sie że do beczki takiej wyskokiej wpadł mały kotek, widocznie kotka chciałą go schowac gdzies u nas pod garazem i wypadł jej z pysczka ciekawe ile tam lezał a miałaczał taaaak głośno i wyjełam go i dałąm mleczka nie umiał pic to mu pokazałam, i nie wiem co znim może kotka po niego przyjdzie i zabierze...
instynkt macierzyński się odzywa jak widzę masz dobre serduszko

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:46   #1564
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
ten dzień zaczął się o wiele lepiej, nie mam kaca i to juz powód do szczęścia ale to też mój ostatni wolny dzień więc......
Dzięki wszystkim za miłe słówka, Mąż mi urósł przez Wasze komplementy dumny jak paw łazi
Olivka nie fochuj tylko smaruj do Męża i rób dzidzi, bez nerwów!!! Bo to szkodzi

A Ty Kasi odstaw spotkania z koleżanką co Cię do złego namawia i temp. znormalnieje
A Męża masz fajnego nie narzekaj
z mężusiem już się pogodziłam. Za godzinkę mykam po pregnyl u heja na zastrzyk, muszę się na godzinkę zwolnić z pracy. Boję się igły jak nie wiem coale zrobię wszystko byleby się udało Wiecie ja nawet kanałowo zęba leczyłam bez zastrzyku tak się boję

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-17, 10:34   #1565
Marzenax
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
My staramy sie drugi miesiac. Na poczatku bylo tak ze mialam wielka chote na kochanie sie, ale nie wyszlo czyli dostalam okres. Troche sie tym podlamalam, zwlaszcza ze w drugiej polowie cyklu doszukiwalam sie u siebie objawow ciazy I w tym miesiacu jakos trudno mi zaczac sie starac...Moze dzisiaj sprobujemy zimno dzisiaj na zewnatrz a w taka pogode jakos lepiej mi sie przytula do meza
Stary 2008-06-17, 11:05   #1566
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

olivka, spóźnine, ale bardzo szczere i cieplutkie życzenia...malutkiej fasolki i spełnienia marzeń ;

gabi, nie da się tego teojego męża sklonować ? albo chociaż wysllemy naszych na przeszkolenie do niego? zakupy udane, ślicznie wyglądasz;

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 12:38   #1567
olivka_7
Zakorzenienie

Dziękuję za życzenia mam nadzieję że się spełnią Właśnie wróciłam z zastrzyku, no i trzeba będzie działać

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-17, 13:15   #1568
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marzenax Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
My staramy sie drugi miesiac. Na poczatku bylo tak ze mialam wielka chote na kochanie sie, ale nie wyszlo czyli dostalam okres. Troche sie tym podlamalam, zwlaszcza ze w drugiej polowie cyklu doszukiwalam sie u siebie objawow ciazy I w tym miesiacu jakos trudno mi zaczac sie starac...Moze dzisiaj sprobujemy zimno dzisiaj na zewnatrz a w taka pogode jakos lepiej mi sie przytula do meza
Witaj Marzenka i przytuaj si eprzytulaj do meza a lepiej to nawet wiecej niz przytulaj bo dzidzi przytulaniem nie zrobisz a pierwsz dwa cykle to nie porazka popatrz ile cykli inne dziewczyny sie staraja bedzie dobrze

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 13:25   #1569
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marzenax Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
w drugiej polowie cyklu doszukiwalam sie u siebie objawow ciazy I w tym miesiacu jakos trudno mi zaczac sie starac...
ja też tak mam, zresztą chyba większość z nas odczuwa objawy ciążowe
a w tym miesiącu straj się staraj to może będziesz miała prawdziwe objawy

Trzymam kciuki
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 13:26   #1570
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

O mój Boże ile tego napisałyście Nie miałam czasu przeczytać i o proszę....muszę nadrabiać.U mnie w tym cyklu jak zwykle lipa....cycuszki normalne.....czasem miałam nadzieję bo mnie pobolewały ale już ją chyba straciłam :/ @ nawet nie wiem kiedy będę miała bo u mnie jak wiadomo te cykle w cały świat!!!jeżeli przyjmę, że będzie 32 dni to 24 czerwca ta paskuda przylezie!!! Dzisiaj niestety się okazało, że mojej siostry teść zmarł.....szkoda mi go....a najgorzej, że musi to jakoś wytłumaczyć mojej siostrzenicy....a ona ma 4 latka...może być niemiło Przyznam się szczerze, że ja już przestałam mierzyc temp.bo mi się nie chce....chyba się zaczynam zdawać na los......bo nie będę was po raz kolejny zanudzać o moich myślach, że chyba mi się nigdy nie uda.....

zanka powiem ci, że ja w niedzielę się baaardzo źle czułam....było mi niedobrze i jak mieliśmy do sklepu wychodzić to oblał mnie taki "zimny pot" aż jakichś kurcze jakby drgawek dostałam choć było mi strasznie duszno!!! Nie fajnie się tak czuć

Dzisiaj na szczęście mam wolne i jutro dopiero na 14 więc się wyśpię a w sobotę uczta robię imieninki z teściową choć moje to trochę już spóźnione

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 14:06   #1571
olivka_7
Zakorzenienie

mi się też szykuje robienie imieninek łączonych z mężem, ale jakoś teraz przez tą całą sytuację z dziadkiem nie mam do tego głowy.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-17, 14:40   #1572
domi7ks
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Olivka i alkamor sto lat sto lat wszystkieg o naj naj naj z okazji imieninek

Aliszcze ile razy byłaś w Chile????jak ja Ci zazdroszcze, tam musi być przepięknie, zabierz mnie ze soba do walizki następny raz mi sie strasznie podoba Ameryka Południwa, pewnie przez to, że sie naoglądałam tyle telenowel. Ale kiedyś musze pojechac, chciałabym do Kolumbii

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 14:42   #1573
olivka_7
Zakorzenienie

Dzięki
Alkamor wszystkiego najlepszego

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-17, 15:35   #1574
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Dzięki
Alkamor wszystkiego najlepszego
i wzajemnie

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 16:35   #1575
gabriellao0
Zakorzenienie

Olivka
Alkamor

Dafreen nie jesteś pierwsza który by chciała mojego A. klonować, już mi w pracy marudzą, że może by się dało- szczególnie te samotne A on tylko mój - hiihihii. Wiecie jak ja im opowiadam, że wracam po 22.00 z pracy a tu łazienka "tonie" w świecach, wanna pełna płatków róż itd. to sama bym sobie sklonowała takiego, ale.... już mam.
Ależ ja jestem chwalipięta normalnie

Normalnie ściągłam sobie od Kasi wykres na austryjackiej stronie- ten do mierzenia temp. i narazie mam z tego radochę i zabawę. U nas na 28dni.pl też jest ale taki drętwy jakiś i za kolejny trzeba zapłacić chyba. Bez sensu!
Stary 2008-06-17, 17:05   #1576
Zuziunia
BAN stały

Wróciłam z pracy, padnięta jestem, w szkole rano nic nie załatwiłam w czwartek znowu muszę jechać

@ brak nie wiem co się dzieje bo boli mnie brzuch dość mocno, ale nic nie ma.

blondynko może my zafasolkowane? kurcze może test zrobię wieczorem, albo jutro rano. O ile @ sie nie pojawi.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:11   #1577
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Olivka i alkamor sto lat sto lat wszystkieg o naj naj naj z okazji imieninek

Aliszcze ile razy byłaś w Chile????jak ja Ci zazdroszcze, tam musi być przepięknie, zabierz mnie ze soba do walizki następny raz mi sie strasznie podoba Ameryka Południwa, pewnie przez to, że sie naoglądałam tyle telenowel. Ale kiedyś musze pojechac, chciałabym do Kolumbii
Byłam 2 razy, za drugim razem oprócz Chile pojechałam na kilka dni do Boliwii- podróż życia No a następnym razem lecę z mężem tylko na pewno nie w najbliższym czasie bo niestety bilety lotnicze do Ameryki Południowej to kosztowna sprawa

Dziewczęta, wróciłam właśnie od gin- przyłączam się do świętowań wracam oficjalnie do gry. Nie ma śladów po torbielach, wyniki badań, które w szpitalu robiłam, są rewelka od dziś biorę clo i czas pokaże Myślałam prawdę mówiąc, by przystopować ze staraniami, bo pracę zaczynam, ale rozmawiałam o tym z mężem i stwierdziliśmy, że tak naprawdę nie wiadomo, kiedy te wszystkie starania dadzą rezultaty w postaci fasolki, dlatego nie przerywamy starań

Olivka, Alkamor- wszystkiego najlepszego

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:17   #1578
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Byłam 2 razy, za drugim razem oprócz Chile pojechałam na kilka dni do Boliwii- podróż życia No a następnym razem lecę z mężem tylko na pewno nie w najbliższym czasie bo niestety bilety lotnicze do Ameryki Południowej to kosztowna sprawa

Dziewczęta, wróciłam właśnie od gin- przyłączam się do świętowań wracam oficjalnie do gry. Nie ma śladów po torbielach, wyniki badań, które w szpitalu robiłam, są rewelka od dziś biorę clo i czas pokaże Myślałam prawdę mówiąc, by przystopować ze staraniami, bo pracę zaczynam, ale rozmawiałam o tym z mężem i stwierdziliśmy, że tak naprawdę nie wiadomo, kiedy te wszystkie starania dadzą rezultaty w postaci fasolki, dlatego nie przerywamy starań

Olivka, Alkamor- wszystkiego najlepszego
Aliszcze cudownie teraz w nagrode musisz szybko zafasolkować, dziecko jest ważniejsze niż praca

W Boliwii też byłaś???o jeny jak ja Ci strasznie zazdroszcze, jak bedziesz miała ochote powklejaj zdjęcia. Zabierz mnie nastepnym razem

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:18   #1579
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

Solenizantki wszystkiego najlepszego

Idę spać bo ledwo żyje.
Stary 2008-06-17, 17:27   #1580
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Aliszcze cudownie teraz w nagrode musisz szybko zafasolkować, dziecko jest ważniejsze niż praca

W Boliwii też byłaś???o jeny jak ja Ci strasznie zazdroszcze, jak bedziesz miała ochote powklejaj zdjęcia. Zabierz mnie nastepnym razem

W Boliwii byłam 3 noce, to był obóz przetrwania, bo przebywaliśmy na wysokości od 4000 do 4 800 m n.p.m. czyli bóle głowy, biegunki, omdlenia, wymioty i inne tego typu "atrakcje" były na porządku dziennym ale nie żałuję, bo widziałam cudowne miejsca- m.in. wyschnięte słone jezioro- Salar de Uyuni ( jak wpiszesz w googlach to piękne fotki Ci wyskoczą ). Szkoda tylko, że bilety lotnicze są drogie, bo samo życie tam już takie drogie nie jest, porównywalne do Polski, plus bardzo tanie warzywa i owoce- 3 kg wielkich białych winogron kupiliśmy za niecałe 5 zł!!

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:36   #1581
zanka205
Zakorzenienie

niedawno wróciłam z pracy, szefostwo chyba dzisiaj wyjeżdża w nocy więc od jutra błogi spokój w pracy.

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2008-06-17 o 18:15
zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:15   #1582
zanka205
Zakorzenienie

LISTA STARAJĄCYCH SIĘ:

aga_1981 (Agnieszka, okolice Krakowa, 27 lat) @ 27.05.08 (cykl III)

aguha (Agnieszka, Elbląg, 26 lat) @ 26.05.08 (cykl III)

Aliszcze (Alicja, Poznań, 26 lat) @ 28.04.08 (cykl IV)

alkamor (Alina, Skierniewice, 20 lat) @ 25.05.08 (cykl III)

anna1593 (Ania, Lublin, 25 lat) @ 06.05.08 (cykl II + CLO)

Biricchina (Ewelina, Warszawa, 25 lat) @ 08.04.08 (cykl ?)

blondynkapoznan (Magda, Poznań, 26 lat) @ 19.05.08 (cykl I)

dafreen (Ania, Warszawa, 31 lat) @ 12.06.08 (cykl I)

domi7ks (Dominika, Rzeszów, 24 lata) @ 28.05.08 (poczekalnia)

ewccik
(Ewa, Białystok, 28 lat) @ 12.05.08 (cykl IV)

Gabriellao0 (Gabriela, Głogów, 27 lat) @ 16.05.08 (cykl VII)

Ikka1 (Jagoda, Sosnowiec, 30
lat) @ 08.06.08 (cykl II)

kamila19 (Kamila, Wrocław, 23 lata) @ 13.05.08 (cykl I)

karenina (Kamila, Braunschweig, 24 lata) @ 17.05.08 (cykl n'ty, 24.06 laparo.)

Kasia_L (Kasia, okolice Bydgoszczy, 26 lat) @ 02.05.08 (cykl II)

kasia03222 (Kasia, Okolice Częstochowy, 23 lata) @ 03.06.08 (cykl I)

kasienka3333 (Kasia, Rudnik nad Sanem, 24 lata) @ 16.05.08 (cykl I)

kathi75 (Kasia, Wiedeń, 33 lata) @ 02.06.08 (cykl IV)

kisiaczek01 (Karolina, Żnin, ? lat) @ ? (cykl I)

madziwnia (Magda, okolice Darłowa, 23 lata) @ 06.05.08 (cykl I)

nati1309 (Natalia, Bielsk Podlaski, 21 lat) @ 25.04.08 (cykl ?)

olivka_7 (Aneta, Kraków , 25 lat) @ 03.06.08 (cykl IX, II + CLO)

Paula_22 (Paulina, Czchów, 23 lata) @ 08.05.08 (cykl VII)

zanka205 (Żaneta, Jaworzno, 22 lata) @ 27.05.08 (cykl III)

Zuziunia (Zuzia, woj lubelskie, 22 lata) @ 13.05.08 (cykl I)

PLAN ZREALIZOWAŁY:

Champs- t.p. 08.09.08

Kasieek23- t.p. 30.09.08

Senna24- t.p. 06.10.08

Niuleczek- t.p. 12.10.08

Agnes23
- t.p. 21.10.08

Edit1- t.p. 26.10.08

Bunny_82- t.p. 26.10.08

Iwa_iw- t.p. 31.10.08

Scorpioniec- t.p. 02.11.08

Tola3804- t.p. 22.12.08

l.ete- t.p. 23.12.08

bezsenność- t.p. 26.01.08

anna1593- t.p. 13.02.09 ?

Jeśli ktoś chce znaleźć się na liście proszę podawać dane na PW

Stary 2008-06-17, 18:19   #1583
gabriellao0
Zakorzenienie

No i pamiętacie jak Wam pisałam, że dostaje "twojego maluszka", miesięcznik, choć go wcale nie zamawiałam a na gazecie jest wpisany mój adres i od kwietnia pojawia się u mnie w skrzynce (mieszkamy od marca, a kupiliśmy mieszkanie w październiku 2007)?
Przyszedł już trzeci raz Miał być to znak że będzie fasolka a tu trzeci numer a fasolki brak ;(
Stary 2008-06-17, 18:20   #1584
zanka205
Zakorzenienie

nie wiem co się dzieje z wizażem, daję do podpisu link do listy, czyli do postu 1582, a jak na niego się kliknie włącza się post 1381. U Was też tak jest?

Stary 2008-06-17, 19:18   #1585
Paula__22
Raczkowanie

Witam po długiej przerwie. Bardzo proszę juz oficjalnie o przepisanie mnie pod kreskę termin porodu Walentynki 2009. Boze jaka jestem szczęsliwa oby tylko wszystko było ok. A to moja malutka plamka (bo ja nic innego nie widzę). Wszystkim wam zyczę powodzenia w starankach i głowa do góry nam udało się w VIII cyklu.
Paula__22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 19:25   #1586
zanka205
Zakorzenienie

LISTA STARAJĄCYCH SIĘ:

aga_1981 (Agnieszka, okolice Krakowa, 27 lat) @ 27.05.08 (cykl III)

aguha (Agnieszka, Elbląg, 26 lat) @ 26.05.08 (cykl III)

Aliszcze (Alicja, Poznań, 26 lat) @ 28.04.08 (cykl IV)

alkamor (Alina, Skierniewice, 20 lat) @ 25.05.08 (cykl III)

anna1593 (Ania, Lublin, 25 lat) @ 06.05.08 (cykl II + CLO)

Biricchina (Ewelina, Warszawa, 25 lat) @ 08.04.08 (cykl ?)

blondynkapoznan (Magda, Poznań, 26 lat) @ 19.05.08 (cykl I)

dafreen (Ania, Warszawa, 31 lat) @ 12.06.08 (cykl I)

domi7ks (Dominika, Rzeszów, 24 lata) @ 28.05.08 (poczekalnia)

ewccik
(Ewa, Białystok, 28 lat) @ 12.05.08 (cykl IV)

Gabriellao0 (Gabriela, Głogów, 27 lat) @ 16.05.08 (cykl VII)

Ikka1 (Jagoda, Sosnowiec, 30
lat) @ 08.06.08 (cykl II)

kamila19 (Kamila, Wrocław, 23 lata) @ 13.05.08 (cykl I)

karenina (Kamila, Braunschweig, 24 lata) @ 17.05.08 (cykl n'ty, 24.06 laparo.)

Kasia_L (Kasia, okolice Bydgoszczy, 26 lat) @ 02.05.08 (cykl II)

kasia03222 (Kasia, Okolice Częstochowy, 23 lata) @ 03.06.08 (cykl I)

kasienka3333 (Kasia, Rudnik nad Sanem, 24 lata) @ 16.05.08 (cykl I)

kathi75 (Kasia, Wiedeń, 33 lata) @ 02.06.08 (cykl IV)

kisiaczek01 (Karolina, Żnin, ? lat) @ ? (cykl I)

madziwnia (Magda, okolice Darłowa, 23 lata) @ 06.05.08 (cykl I)

nati1309 (Natalia, Bielsk Podlaski, 21 lat) @ 25.04.08 (cykl ?)

olivka_7 (Aneta, Kraków , 25 lat) @ 03.06.08 (cykl IX, II + CLO)

zanka205 (Żaneta, Jaworzno, 22 lata) @ 27.05.08 (cykl III)

Zuziunia (Zuzia, woj lubelskie, 22 lata) @ 13.05.08 (cykl I)

PLAN ZREALIZOWAŁY:

Champs- t.p. 08.09.08

Kasieek23- t.p. 30.09.08

Senna24- t.p. 06.10.08

Niuleczek- t.p. 12.10.08

Agnes23
- t.p. 21.10.08

Edit1- t.p. 26.10.08

Bunny_82- t.p. 26.10.08

Iwa_iw- t.p. 31.10.08

Scorpioniec- t.p. 02.11.08

Tola3804- t.p. 22.12.08

l.ete- t.p. 23.12.08

bezsenność- t.p. 26.01.08

anna1593- t.p. 13.02.09 ?

Paula_22- t.p. 14.02.09

Jeśli ktoś chce znaleźć się na liście proszę podawać dane na PW

Stary 2008-06-17, 19:44   #1587
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Paula__22 Pokaż wiadomość
Witam po długiej przerwie. Bardzo proszę juz oficjalnie o przepisanie mnie pod kreskę termin porodu Walentynki 2009. Boze jaka jestem szczęsliwa oby tylko wszystko było ok. A to moja malutka plamka (bo ja nic innego nie widzę). Wszystkim wam zyczę powodzenia w starankach i głowa do góry nam udało się w VIII cyklu.
sliczności w Twoim brzuszku.

Dziewczynki @ brak robić test? Dzień mi się spóźnia. Ostatnio mi sie @ spóźniał ponad rok temu.
Stary 2008-06-17, 20:20   #1588
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Dziewczynki @ brak robić test? Dzień mi się spóźnia. Ostatnio mi sie @ spóźniał ponad rok temu.
rób, rób chcemy w końcu usłyszeć dobre nowiny

Stary 2008-06-17, 20:27   #1589
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
rób, rób chcemy w końcu usłyszeć dobre nowiny
Niestety 1 krecha, trochę mi smutno ale póki nie ma @ jest jakaś tam nadzieja, ale już się nie łudzę.
Stary 2008-06-17, 20:30   #1590
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Mi juz 3 dzien sie nie pojawia powinna byc w niedziele.
Czekam do konca tyg z testem. Kurcze nie sadze abym byla bo staranek zbytnich nie bylo.
Dzisiaj upatrzylam sobie super kanape do spania.Jutro jade zamowic
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości