|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
w każdym bądź razie dalej czekam na chętne
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się ostatkiem sił trzymam
znów
|
#1563 |
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
TurQu dostalam paczuszke od Ciebie. dziekuje
|
|
|
|
#1565 |
|
ćwir ćwir
|
Ale odwaliłam
![]() ![]() Rano dzwoni do mnie kurier, żeby poinformować, że koło 16 będzie u mnie. Poszłam więc do bankomatu po cło na nasze zamówienie. Wypłaciłam, włożyłam do kieszonki na piersi 3x po 100zł i zadowolona poszłam po obiad do baru mlecznego. Wzięłam na wynos, kotlecik, ziemniaczki i buraczki, pakowane do takiego styropianowego pojemniczka. Wrzuciłam go do torby i sobie poszłam do domu. Ja jak to ja, istota z myśleniem na bakier. Wchodzę do mieszkania, pół kurtki (białej!) w buraczkach. Oczywiście wrzuciłam krzywo pudełko i sos z buraków wyciekł do torby a z torby na mnie. W panice szybko zaprałam kurtkę i wrzuciłam ją do pralki. Przed chwilą dzwoni do bramy kurier a ja olśnienie! Pieniądze są w kurtce, kurtka jest w pralce! ![]() Lece do pralki, próbuje zastopować jakoś pranie i zmusić ją żeby otworzyła drzwiczki. Kurier dzwoni do drzwi, pieniądze nadal w kurtce, kurtka nadal w pralce. Wpuściłam go, skruszona wyjaśniłam sytuację, pan był miły, poczekaliśmy na otwarcie drzwiczek. Wyjęłam kasę, która na szczęscie była cała, kurier z chichotem osuszał ją papierem, ja w panice suszyłam suszarką, która oczywiście się jeszcze spaliła w momencie kiedy najbardziej w życiu była mi potrzebna! Nigdy w życiu nie było mi tak wstyd, kurier diabolicznie chichotał, moja współlokatorka wyła ze śmiechu. Koniec końców zamówienie u mnie, brudne pieniądze zostały wyprane i poszły na szczytny cel cła ![]() Takie rzeczy to tylko mnie się zdarzają
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-01-27 o 16:15 |
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwirko niezła jesteś
![]()
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A już rozpakowałaś paczuchę? Nie mogę się doczekać mojego sweterka
|
|
|
#1568 |
|
Raczkowanie
|
Ćwirko, ale przeżycia
|
|
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwirko, do Twojego majtkowego zamówienia: poproszę strój kąpielowy:
dół rozmiar L, góra rozmiar S (tutaj bodajże zastanawiam się nad rozmiarem... rozmiar mojego stanika to 75A, mam bardzo małe piersi, myślicie, że S-ka będzie to dobry rozmiar?), cena 68$ http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=5879 EDIT: Ćwirko, ale z Ciebie zakręcona dziewuszka
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2009-01-27 o 17:07 |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
łoooo ćwirko jakie masz przygody hihihih nie mogę
ale najważniejsze że już masz to jak wysyłamy Ci na pw adresy ?? czy jak ?? już się nie mogę doczekać mojego stroju i denerwuje się czy nie bedzie za duży eh...
|
#1571 |
|
ćwir ćwir
|
sportsmenka86
1. http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2692 1 SZTUKA, kolor: rugby stripe, rozmiar L $16 2. http://www2.victoriassecret.com/comm...FIV&rfnbr=2944 1 sztuka - kolor: rosy white, 1 sztuka - kolor: graffiti pink, dla obu sztuk, rozmiar M 2x7,50$ = 15$ http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=5879 dół L, góra S Tysiulka18 1. http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2431 cena : 19$ zarówno góra jak i dół rozmiar S Tissai http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=4707 Fishnet cheeky panty, color: shady blush, size: S, quantity: 1, $14 faa http://www2.victoriassecret.com/comm...FIV&rfnbr=2917 color: spring green, size: XS, Color:black, size: XS dwa razy color: shady blush, size: XS color: buff, size: XS, Bulba1 http://www2.victoriassecret.com/comm...FIV&rfnbr=2917 - kolor buff i black, rozmiar S http://www2.victoriassecret.com/comm...FIV&rfnbr=2917 - kolor flower pink , rozmiar S http://www2.victoriassecret.com/comm...FIV&rfnbr=2917 - all heart pink, rozmiar S http://www2.victoriassecret.com/comm...FIV&rfnbr=2917 - classic stormy i rozmiar S
|
#1572 |
|
Konto usunięte
|
udana jestes
ja bym spanikowala i nie otworzyla kurierowi chybakiedys z kolega wypralismy bedac na ostatnim zadupiu wszystkie pieniadze, ktore mielismy na dwa tygodnie zycia i powrot do domu pieniadze przezyly pranie, ale oboje zgubilismy paszporty (trzymalismy je razem, zeby nam nie zginely, w szufladzie, gdzie zostaly na dobre) Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-01-27 o 17:34 |
|
|
|
#1573 |
|
ćwir ćwir
|
Złożyłam i zapłaciłam zamówienie majtkowe
Dziś wyślę Wam wyliczenia, bardzo prosze o wpłaty
|
#1574 |
|
|
dopiero teraz?
przecież ja ją nadałam już bardzo dawno! ale szookĆwiko... ![]() ![]() tak na przyszłość- pamiętaj! pieniądze trzymamy, gdzie? w porfelu!
|
#1575 |
|
Raczkowanie
|
Ha ha ha masz mistrzostwo świata Ćwirka!!!!
![]() Całe szczęście że odratowano te pieniążki ![]() Pozdrowienia
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- juz ten kolor to kit, ale rozmiar...
Edytowane przez Bulba1 Czas edycji: 2009-01-27 o 19:19 |
|
|
|
|
#1577 | |
|
Administrator
|
Cytat:
![]() Bluzeczki sa tak piekne ze niektore kupie jeszcze raz w innych kolorach ![]() dziekuje aniolek Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2009-01-27 o 19:19 |
|
|
|
|
#1578 |
|
Przyczajenie
|
ja chcialabym sie dolaczyc do zamowienia TurQu
|
|
|
|
#1579 |
|
|
proszę bardzo
![]() prezślij mi linka na Pw, albo napisz na wątku
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
niezła historia Ćwirko
będzie co wspominać![]() ale się cieszę, że paczka już jest
|
|
#1581 |
|
|
mysle, ze do jutra do 12 w południe zbieram chętne i linki
![]() Oczywiście wolałabym żebyścien ie czekały do ostatniej chwili tylko raczej wczesniej
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwirko, jak tam Twoje wyliczenia na majtkowe? Złożyłaś już zamówienie, zapłaciłaś za nas, więc chciałabym uregulować ten dług
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
#1583 |
|
Zadomowienie
|
Early paczuszka doszla. Dzieki wielkie
Ehh te rozmiary VS... Jak zawsze bralam S. Tak teraz przylozyłam dol do innego stroju VS i jest 2 cm szerszy niz zawsze ![]() Bede musiala go sprzedac a tak mi na nim zalezalo
|
|
|
|
#1584 |
|
Przyczajenie
|
http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=4813
pearl pink heather xs |
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zwykle VS rozwaliło mnie szybkością dostawy paczki. Zamówienie złożyłam w sb. 24-go a już wczoraj - 29-go paczucha była u mnie w domu. Rzeczy są oczywiscie śłiczne, tylko tym razem cło mi dowalili straszne !
W weekend postaram się porobić zdjęcia i wrzucę oczywiście na wątek ze zdobyczami
|
|
|
|
#1586 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwirko mam pytanie - czy mogę Ci dziś zapłacić różnicę dolara i za przesyłkę do mnie? Bo paczka jest już u Ciebie to w sumie po co dłużej czekać
|
|
|
|
#1588 |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwirko dwa tygodnie temu dostałam jedną paczuchę z VS, zamówienie wtedy wraz z przesyłką opiewało na kwotę 249 $, zapłaciłam wtedy "cło" (tzn. cło, vat i opłatę agencyjną) 183 zł.
A kwota wczorajszej paczuchy wraz z przesyłką wynosiła 253 $ - czyli tylko 4 $ różnicy, a cło zapłaciłam 321 zł !!!! Różnica wielka a rzeczy tego samego rodzaju. |
|
|
|
#1589 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Teoretycznie za pierwszym razem policzyli Ci za mało, ale mogliby być w tym konsekwentni Kawo postaram się to podliczyć w ten weekend i Wam wysłać paczki. Teoretycznie miałam poczekać z tym do ostatniego egzaminu w przyszły piątek, ale już chyba umiem
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwirko mamy Ci już wpłacać kaskę za zamówienie majtkowe ? założyłaś za nas, chciałabym to uregulować
![]() po ile liczyć dolara? po 3,40 ? i ile doliczyć za przesyłkę? |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

znów

Nigdy w życiu nie było mi tak wstyd, kurier diabolicznie chichotał, moja współlokatorka wyła ze śmiechu. 

Teoretycznie za pierwszym razem policzyli Ci za mało, ale mogliby być w tym konsekwentni